- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ablack
senior tag
válasz
ablack #107285 üzenetére
Úgy tűnik meglett a megoldás BIOS frissítés nélkül is.
Az Intel SpeedStep opciót kellett Disabled-re állítani a BIOS-ban.
Az órajelet így is le tudja csökkenteni dinamikusan, amikor nincs semmi használva, viszont ha kell azonnal vissza is emeli.
És még az akku ikonra kattintva a energiagazdálkodás választása is megjelent opcióként.Lehet így gyorsabban fog merülni, azt még nem próbáltam.
-
ablack
senior tag
válasz
TunerJoe #107286 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy ez céges gép.
Viszont a rendszergazda olyan, hogy nem vagyok benne biztos, hogy magától ezt ki tudja/akarja találni mi a gond. (Már volt odaadva neki a gép emiatt, akksit is cserélt benne, de nem lett megoldva. Pedig néhány perc alatt elő lehet hozni minden esetben a hibát.)Nincs is ilyen opció az akku-ra kattintva. (Tudom hol kellene lenni, a saját Lenovo laptopomon ott van az akku ikonra kattintva.)
Lehet valami driver nincs felrakva?
Vezérlőpultban is csak Balanced energy plan van. -
ablack
senior tag
Sziasztok!
Adott egy ThinkPad T470, 6300u processzorral.
Van ötletetek hogy akkumulátorról használva miért throttling-ol le 0,39Ghz-re?
Ilyenkor használhatatlanul lassú lesz. Töltőre csatlakoztatva azonnal visszaáll. Vagy altatás-felébresztéskor is, de csak egy rövid időre. De ha valami alkalmazást indítok el, amihez nem ártana a teljesítmény, meg se mozdul az órajel.
BIOS-ban minden energiagazdálkodási opciót maximum teljesítményre állítottam, de ez se segít.Azt hittem akksi hiba, de külső-belső vadonat újra lett cserélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest