- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
vicze #107439 üzenetére
Ezt a mászás dolgot nem igazán értem... Mi fog mászni, és miért és hova. Akad itthon vagy 4db különböző generációjú T4xxx gép, belőle több, ami évek óta megvan, és egyiken se megy a trackpoint sehova....
(#107440) TunerJoe: Én éppen ezért tiltom mindig az érintőpadot. Főleg ezek az újabb gigantikus szörnyűségek, gépelés közben a legkisebb rossz mozdulat, és már szanaszét garázdálkodta az ablakot, amiben éppen dolgoztam.
Trackpoint véletlenül sem tud ilyet.
(#107442) FoxiestFox: "Szerintem kihalnak a userek, akik igénylik, és rá fogunk cseszni."
Én is ettől tartok sajnos, egyetértek a levezetéseddel is.A billentyűzet hozzányúlás amúgy nekem még belefér kategóriás. Jobban preferálom a régi kiosztást, de a szigetesen jobban szeretek gépelni. Pedig én használom az említett navigálós hatos csoportot is.
A szerelhetőség amúgy olyan téren ma is rendben van, hogy pl. a T460s is szuperül szerelhető, jól dokumentált.
Amit még hozzátennék, a masszívság, megbízhatóság, és a jó hűtések is erősségei voltak, ezek is azért többnyire megmaradtak, legalábbis a mindenkori aktuális konzumer kategóriához képest határozottan.
Szóval én látom előnyét a modern gépeknek is, mondom ezt úgy, hogy a korábbi T420 helyett már több, mint egy éve használok T460s-t.(#107443) Apollyon: Van az is, frankó hatmagos procival, 12GB rammal, RX580 8GB VGA-val, gyors SSD-vel, 27" monitorral, mechanikus klaviatúrával, precíz gamer egérrel. A probléma csak annyi, hogy meglehetősen problémás (lenne) vele leülni pl. egy kávézóban, vagy bevinni az irodába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Facebook és Messenger
- Battlefield 6
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 7560 - XEON W-11955M I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I RTX I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest