- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone Air - almacsutka
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
MrPetya19 #106112 üzenetére
Meg a linkelt Dell is...
A plusz GPU (helyét) nem kellett volna ráerőltetni minden alaplapra, ami az eladott konfigurációk döntő töbségén amúgy sincs felszerelve.(#106113) qnadam: Őszintén szólva én is imádom a vékony, könnyű gépeket, nem véletlen cseréltem le az amúgy hibátlan, közel kimaxolt konfigos T420-am egy T460s-re, pedig nálam lett volna haszna a több magnak is.
Ugyanakkor én egyfajta kompromisszumosan vékony és könnyű gépet preferálok, ahol azért nem megy teljesen a praktikum rovására a könnyű és vékony kialakítás. Ilyen téren amúgy nekem nagyon tetszett a T460-T470-T480 széria, ahol ott volt a sima modell, 1,7KG körül, két memória foglalattal, kivehető/bővíthető akkuval, és ott volt az S modell vékonyabb kialakítással, más anyaghasználattal, 1,35kg körül, de továbbra is kompromisszummentes port kínálattal, és bővíthetőség terén is csak a szvsz felesleges 2,5"-os slotról, az egyik memória foglalatról és a kivehető akkuról kellett lemondani.
Aki meg ki akarta maxolni a vékony/könnyű kialakítást erősebb kompromisszumok árán is, annak ott volt az X1 széria, de ez a vonal nekem pl. már több fejfájást okozna, mint amit nyernék azzal a sima S-en felül megspórolt ~200g tömeggel és ~2.5 mm vastagsággal.Egyébként szerintem ez pl. céges környezetben is gáz, bármikor szüksége lehet a usernek több ramra, főleg ha csak 8GB volt a gépben. Aprón lévő fillérekért kiszórt bővíthetetlen 8GB ramos, akár négymagos CPU-s laptopok ékesen bizonyítják ezt a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tesla topik
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Yettel topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- DELL Precision 7760 munkaállomás
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest