-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Tikakukac #112485 üzenetére
Az áttétel semennyire sem bonyolult, az E485 Inteles testvérmodellje, az E480 volt szerelve már háttérvilágításos billentyűzettel is és működik is. Ez a billentyűzet meg - pont a backlit funkciót kivéve - 1:1-ben működik az E485-ben is. A probléma annyi, hogy a Lenovo az ő végtelen bölcsességében úgy gondolta, hogy az AMD-s testvérmodellbe felesleges luxus implementálni a backlit funkció támogatását. A Bios-Mods-on van egy egészen szép kis thread arról, hogyan próbálták meg - sikertelenül - beletákolni az E485 BIOS-ába/UEFI-jébe ezt. Hogy egyéb mekkmesterkedéssel valahogy meg lehet-e oldani, azt nem tudom, de akkor annyi erővel mindegyik másik Thinkpad-be is lehetne, amelyik alapból nem ismeri/támogatja.
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Tikakukac #112472 üzenetére
> PCIe SSD.... egyszerűen most eljutottunk oda,
> hogy ezen komponens túl erős a nép 90%-nak.inkább az lehet, hogy teljesen más szoftverfejlesztési paradigmát igényel. Annyira gyorsan fejlődnek a PCIe-SSD-k, hogy nem tudnak lépést tartani a szoftveres oldalon ( operációs rendszer, általános programok )
Amúgy jön még a DirectStorage a windows-ra, de ez csak a játékoknál lehet érdekes - ahol támogatják -> "DirectStorage enabled game"
szóval le van maradva a szoftveres oldal ..
-----
A legtöbb esetben - jelenleg RAM cach-et használ az oprendszer gyorsításra. ha a notiban >=12-16Gb feletti RAM van akkor jó esetben
sok dolgot a RAM cache-ből szed elő - ami sokkal gyorsabb mint bármilyen gyors NVMe-s diszkHa viszont extrém kevés a memória, akkor fontos a gyors diszk ..
pl. ha egy gépben gyári forrasztott 8GB van és nem lehet bővíteni - az extrém kényelmetlen. -
S_x96x_S
addikt
válasz
Tikakukac #112458 üzenetére
> de elvárásom, hogy egy dokkoló az működjön.
nem lehet, hogy ez pszichológiai gyökerű?
ahogy tapasztaltabb/öregszik az ember,
egyre magasabbra teszi a "lécet" bizonyos területeken ..
legalábbis magamon megfigyeltem ...míg fiatalabb addig az apró stresszeket is jól viseli ..
> Jelenleg ezt 2 éven belüli gépek
az első 2 év - a külsős - fizetős "béta tesztelőknek" van fentartva,
akik még fizetnek is azért, hogy tesztelhessék a legújabb termékeket.Azért 2 év után .. a 3. BIOS frissítéssel,
már egy picit használható a rendszer
persze néha nem,
de ezek a heurisztikák/"ökölszabályok" már csak ennyire pontosakA világ nem tökéletes .. és egyre komplexebb ..
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Tikakukac #112456 üzenetére
> Ne menjünk bele miért is, de ez valódi megoldás.
azért is írtam, hogyha egyesek
- "hardver" szinten -
szinte mindent IS kicseréltek, upgradeltek
a maximum-ig és a végtelenbe ..akkor legyen még mivel játszani :-)
Kihivás:
Telepítsd fel az összes oprendszert működőképesre
( úgy, hogy a nyomtató, a kamera, a touchpad, ... is működjön !)> Natív gép, régi rendszeren.
A gyűjtőknél tényleg más a szempont ...
... retro gép --> retro oprendszer ..
-
_Petya_
őstag
válasz
Tikakukac #112422 üzenetére
Azelőtt T450-em volt, a régi fajta alsó dock csatlakozóval, baromi kényelmes volt, atom stabil, kb semmilyen szoftveres mágia nem kellett hozzá. Most komolyan, miért nem fért el ezeken az újakon egy ugyanolyan csatlakozó?
Tudom persze, azért hogy vegyek új dokkolókat is...
-
sanzi89
addikt
válasz
Tikakukac #112339 üzenetére
Szar a heatpipe?
Nem tudom, hogy kinél volt korábban ez a gép, de nem is belevaló ventillátor volt benne, a gyári hűtője meg össze-vissza volt hajlogatva, ezzel ki se próbáltam, bortalmasan nézett ki. Ezért is vettem Aliexpress-ről egy új ventit és hűtőt is, szóval elvileg jónak kell lennie a heatpipe-nak.
Bár a venti is furcsa kicsit, 4400-at forog és alig mozgat meg némi levegőt... -
Surfym@n
senior tag
válasz
Tikakukac #112256 üzenetére
köszi, akkor kivárok...
lekopogom W530as eddig nagyon jól dacol az idővel, dokkon van, jól szellőző helyen, akksija 30-80% között "mozgatva", havonta körtepumpával kifújom belőle a port, évente szétborítom, megpucolom... sajnálnék lelépni erről, valahogy úgy vagyok ezzel a géppel, hogy ezt még összerakták -
-
barnam_
nagyúr
válasz
Tikakukac #112132 üzenetére
Kár, hogy csak ennyi jár...
Mindenesetre most átállítottam hibernálásra alvás helyett, picivel lassabb, de még mindig gyorsabb mint a félhalott állapotból kikapcsolás és újra bekapcsolás.Nézegettem mindenféle power riportokat amit a Windows tud készíteni, "színes-szagos", de azt nem tudja megmondani mi történik sleep-ben.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Tikakukac #112119 üzenetére
Pont az x230-ammal szenvedek most void linux alatt, hogy elinduljon a steam. Meg amúgy tearingel is, mert elég régi már az a fránya intel videokártya.
Amúgy meg mindenki már a telefonját nyomkodja, senkit nem érdekelnek a laptopok, biztos azért nem is érdekes, hogy probléma van velük itt-ott... -
Gondwana
addikt
válasz
Tikakukac #112117 üzenetére
T480, Pro dokkon (40AH), megint elege lett a munkanapból. USB billentyűzeten gépelek épp, amikor lejátsza a Device disconnected hangot és lekapcsolja a beépített billentyűzetet (trackpoint továbbra is működik, gépelni már csak USB-n lehet), közben a dokk LAN portját is átrakta fix IP címre (amit kb. két hete használhattam ideiglenesen) - tisztára, mintha THC-tól lenne flashbackje.
A dokk power gombja nálam úgy meg van átkozva, mint Bagaméri. Ha azzal kapcsolom be, van, hogy egy óra hosszát is kibírja anomália nélkül, de utána garantált, hogy újra kell indítani. -
Dhampir
félisten
válasz
Tikakukac #112077 üzenetére
Köszönöm az instrukciókat!
Kis türelem kell hozzá, az biztos. Nem szoktam szétszerelni gépeket, de aprócseprő dolgokat, úgymint memória, HDD, SSD, billentyűzet már cseréltem laptopokban, de CPU-t csak PC-ben pasztáztam újra még régebben.
Konkrét memória típust tudsz írni esetleg, hogy pontosan mit érdemes nézni?
(#112078) Tim82
Köszönöm!
A 2Rx8 mit jelent? 2x8GB memória?
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tikakukac #112050 üzenetére
Látod, én ezért nem nyúlok olyan géphez, amit előtte más fémmel buherált (nyilván úgy könnyű, hogy nem ebből élek). Magamnak, meg olyanoknak akiknek én csinálom még oké, azért tudok felelősséget vállalni ha ott valami gebasz lesz, de eddig szerencsére az óvatosság mindig megmentett egy esetleges problémától. Remélem így lesz az X230T esetén is, mivel abba muszáj leszek fémet tenni a hőfokok miatt. Nem is értem, hogy a Lenovo mire gondolt az i7-es verziónál, ha már az i5 is simán belenyal 90 fokba 4-5 perc terhelés után.
Asztalin egyébként tényleg jobb ezt megcsinálni, bár láttam már olyat, hogy a hűtő eggyé vált az LGA processzorral, onnan meg ugye senki semerre, hisz a hűtő nem jön le, a foglalat pedig nem nyílik.
-
-
-
gaben0211
tag
válasz
Tikakukac #111911 üzenetére
akkor gondolom az alaplap lett halott. forumokon olvastam hogy ezeknek anno az volt a problémájuk hogy hamar megadta magát az alaplap . ezt a linket találtam rola :
https://forums.lenovo.com/t5/ThinkPad-X-Series-Laptops/X220-no-post-and-green-light-around-power-button-flashes-every-3-4-second/m-p/659779?page=6#695223
köszi az infót . de akkor igy lehet hanyagolnom kéne az adapter vásárlást
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tikakukac #111729 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül. Én is már csak széttárni tudom sok esetben a kezeimet, mert komplett lapost venni most nagyon nem éri meg, alkatrészekből meg vagy van normál áras, vagy nincs. Ebben az esetben is rákérdezett a T61p tulaja egy rokonnál, hogy mit tudna neki ajánlani, aztán mikor kedvezményesen akart 65.000-ért rásózni egy T500-at, akkor hamar feledésbe merült a családi kapcsolatok használatának lehetősége.
-
válasz
Tikakukac #111683 üzenetére
A kijelzőjük kortünet. Mostanában ugyan elérhetők jobb kijelzők, épp csak a gépek lettek hulladékok. :\
Ha már kijelző, figyu mit vettem new old stockból:
Vadiúj.
Az összes Flexis gyűjtögetésem alatt sem láttam még új állapotban ilyet. Német ebayen botlottam bele tök véletlen.
Meg is kapta a retro játszós T60p (ugyanilyen volt benne, csak már régi darab, és halványabb +volt egy folyton zöld pixele is). -
-
barnam_
nagyúr
válasz
Tikakukac #111663 üzenetére
Azt elengedtem, hogy legyen elégséges a hűtés és közben ne legyen hajszárító hang... de azt elvárnám, hogy a cpu-t turbóval együtt is tudja lehűteni. A T420-al is ugyanez volt, hogy üvöltő ventilátorral éppen 90-95 fok körül tudta tartani a procit Aida stressz teszt alatt.
Persze ritkán van az összes mag 100%-ra terhelve, de a W530-nál a GPU-val közös hűtésen van, tehát pl játékban is fel tud melegedni rendesen. A következő laptopot úgy fogom kiválasztani, hogy külön hűtésen legyen a cpu és gpu.
( #111664 FoxiestFox:) úgy van belőve a profil, hogy 90 foknál hajszárítóra kapcsol (64-es szint), lehet, hogy lejjebb veszem majd 85-re.
( #111668 Surfym@n:) köszi, akkor elvileg tudnia kellene... kipróbálok majd egy másik fajta pasztát is, eddig próbáltam MX4-ből egy régebbi tubust (2015-ben vettem), majd egy friss vásárlást is. Azt megfigyeltem, hogy a cpu hűtő felületén vannak valami fekete foltok, ezt majd igyekszem valahogy jobban megpucolni, próbáltam izopropil alkohollal leszedni, de nem jött le.
Turbó nélkül terhelés alatt, illetve üresjáratban is jó a hűtés, sokszor 1-es szinten vagy passzívan megy a venti. -
hszilard666
veterán
válasz
Tikakukac #111663 üzenetére
Huuu, igen, volt Alienware-em, egy pici 13” es, annak elég ratyi volt a hűtése, de volt egy 18” es 2 videokártyás szörnyeteg is, na ott külön hűtési köre volt a procinak és a vga-k nak is!
mondjuk a gép a 330W os tápjával volt vagy 6-7kg.
Nagyon utáltam. Alig használtam mert otthon volt asztali, ha meg laptop kellett akkor ott volt a 12” es macbookom.
hűtés:
[kép]méretek: (12” macbook a kisebb)
[kép]A 18” es gép tudta relatív csendben 70 fok körül tartani a procit és 75-80 fok körül a GPU kat játék közben NT-H1 gyel kenve.
-
Barney1981
csendes tag
válasz
Tikakukac #111518 üzenetére
Első körben most
- az 500GB-os HDD-t cserélem ki végre SSD-re
- veszek hozzá új 9 cellás akkut, mert a mostani már olyan, mintha nem is lenne (mondjuk ez is olcsóbb külföldről...)
- a rajta lévő Win7-et lecserélem "óccó", de legális Win10-re.
- esetleg a mostani 4GB ramot 2x8GB-ra emelem.amivel mégszuperebb lenne, de nem létfontosságú
- háttérvilágításos magyar billentyűzet (most angol van, és a kislámpa fent középen)
- bluetooth modul
- webcam (gyárilag nem tartalmaz)
- és az előbbi fullHD kijelző tuning -
Barney1981
csendes tag
válasz
Tikakukac #111516 üzenetére
Köszönöm a választ, tehát akkor rendesen tudnám élvezni a fullHD felbontást hibamentesen ezzel a típussal, a mostani eredeti HD+-oshoz képest. Nem lenne működésbeli probléma sem vélhetően. Amúgy 25-26ezer Ft körül mozog, szóval kissé kockázatos. Itthon viszont annyival többe kerül, hogy az már ennyire sem érné meg, mint kintről. Ha esetleg van valaki, aki véghezvitt ilyen cserét, és megerősítene pozitív tapasztalattal, megköszönöm.
-
koves_ist
csendes tag
válasz
Tikakukac #111473 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a nagy brand gyártók csak bizonyos regisztrált ramokat fogadnak be. Egy chip van bennük, aminek az adatait lekéri a rendszer és ha nem tetszik neki (hiába megy bele, hiába olyan az időzítése, minden paramétere, mint amit el kellene fogadnia) akkor nem POST-ol. Az akksiknál is ugyan ez a metódus.
-
-
zsolti75
senior tag
válasz
Tikakukac #111390 üzenetére
Nálam is az első opció játszik, nincs IT koléga
Igen, gáz a helyzet, hogy szegény júzernek ilyen dolgokkal kell foglalkozni, és ha használni szeretne egy egyszerű dolgot ahhoz csaknem ki kell tanulni egy másik szakmát.
Biztosan meg lehet ezt oldani, csak szarakodni kell a bios-ban pár órát -
Picco
addikt
válasz
Tikakukac #111372 üzenetére
igen, ezt a temat is feszegethetnenk, oszinten kivancsi lennek a valaszra. szerintem csak megtartjak az ultra premiumnak a jo kijelzoket, mert kell a wow factor. applenek mintha bejott volna.
de ha valaki tenyleg szemet csipi a mezitlabas 250nit, van megoldas. Magyarorszagon biztosan akad aki szivesen kicsereli 10k-ert
-
Gaben92
őstag
válasz
Tikakukac #111252 üzenetére
+ zsolti75:
Azért nehogy azt higgyétek, hogy az i7 és i9 only azt jelenti, hogy a bérszámfejtő Mancikának is 4000€-s masinát veszünk. Ha nem kell teljesítmény akkor megdobnak egy i7 U-s Lifebook-kal, az meg tényleg egy halom hulladék. Nekem se lett volna esedékes még a gépcsere, csak a főni értette a "kib.szom ezt a sz.rt az Ymer ablakán" célzást. -
-
válasz
Tikakukac #111144 üzenetére
Miben mondasz ellenet annak, amit én mondtam?
Én sem mondtam, hogy köze lenne a kiszedéshez...
@vicze1 : Ha csak annyi, hogy valamiért mégis hibásan látja a vezérlés az akku degradáltsági fokát, akkor segíthet a kalibrálás abban, hogy esetleg a valós adatot mutassa. Nyilván nem megoldás, de rosszabb sem lesz tőle semmi. -
vicze
félisten
válasz
Tikakukac #111133 üzenetére
Akkor kezdjük ezzel...
"Akku garancia jellemzően fél év"
Tehát akkor beismered, hogy hasadra ütöttél, ahelyett, hogy a topik összefoglalójába belenéznél, vagy a Lenovo honalapján megnéznéd, vagy bármelyik TP gép warranty lookup-jába belenéznél, csak tolod a nagyvilágba a hülyeséget...
Kit érdekel más gyártó egy TP-ről van szó, továbbra is csak a maszlagot tolod szokásosan.
Az aksi gari bővítésről meg úgy látom még csak nem is hallottál.Ennyit arról ki mit tol hasra ütésre
"Majd amikor lekapcsol legközelebb 42%-ról a gépmadár akkor ezt a képet kinyomtatva mutasd meg neki."
Nyilván valóan hibás valami, de egyáltalán nem az aksi degradálódott ilyen mértékben. De úgy látszik a kézrátételes diagnosztizálás megy elég jól.Többi nagyrészt a szokásos össze vissza csapongó rizsa.
-
vicze
félisten
válasz
Tikakukac #111129 üzenetére
Komolyan tök hasrütére tolod vagy csak szimpla hülyeséget fullba?
Ez nem kivehető aksi mi az istenre tolod a kalibrálást? Ja hogy közöd nincs az ilyemihez? Ez egy Li-poly akis nem 1000éves 6cellás szar.
A képből egyértelműen látszik, hogy 87%-os az aksi.1év van minden aksira, ott van warranty lookupon elég világosan leírva, miért kell hülyeséget írogatni?
-
pszihopata85
tag
válasz
Tikakukac #111086 üzenetére
Köszi a válaszokat!
T470-ben gondolkodtam, szóval ez jó hír.
A monitort egy asztali géphez is használom a FreeSync ahhoz kell, a laptopon dolgozom. Távasztal + VSCode.
Vagyis USB-C-n elég ha a 4K ki lesz hajtva töltéssel, billentyűzettel, egérrel és hálózattal.
Miért kell ehhez vennem egy dokkolót? -
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Tikakukac #111044 üzenetére
> Olyan ez mint a W700 szűrő. Futtathatod óránként is, de nincs.
szerintem nem az a kérdés, hogy MOST nincs...
hanem az, hogyha véletlenül mégis lesz 1 darab ( persze kicsi az esély, de mégis > 0 )
akkor arra ki csap le legelsőként.Ha neked nem fáj, hogy más viszi el .. akkor nem is akarod igazán ..
talán már a Buddha korszakodat éled,
amikor minden vágyat könnyűszerrel el tudsz engedni.De ha tényleg egy picit is fontos
és melletted többen automatizáltan és professzionális módon figyelik a piacot
akik a "ritkaságokra " valamint az áron aluli termékekre rögtön lecsapnak ...
( ---> gonosz "Thinkpad scalperek ")
akkor neked is adaptálódnod kell .. valamennyire. -
-
-
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Tikakukac #111040 üzenetére
> Szerintem meg elég egyértelmű a dolog és nem, sajnos ezt így nem lehet scriptelni.
minden helyzet - más és más ...
de amúgy én a múltban ténylegesen is scripteltem/automatizáltam,
mert hamar meguntam az apró kukkolását - főleg kiszűrni az újjakat ..
3-4 óránként lekérdeztem az apróra újonnan felkerült Thinkapad-eket előszűrve !
több konfig között vaciláltam - de aztán végül lett egy T480s -em. -
S_x96x_S
addikt
válasz
Tikakukac #111037 üzenetére
> Az megvan, hogy éppen miről van szó?
igen .. de értelmezés és empátia kérdése ..
- nem irta kristálytisztán - hogy mit akar ..
- az én jószándékú detektorom - előzetes piacfelmérést - tájékozódást jelzett ..
amolyan brainstromingot ..> mert a workstationokat dobja ki szép sorban.
a recept hozzá az, hogy
- mivel úgyse tudja, hogy milyen konfigokat kell keresni ( én se tudom )
emiatt én a nagyobb merités stratégiát javaslom a halászathoz
és ami méreten alul van, azt vissza kell dobni a tengerbe
Ez az én ökölszabály - heurisztikám hasonló keresésre.De amúgy homályosan emlitette a w530 -et, szóval nekem nem egyértelmű ..
Mindenesetre végignézi - és hátha elcsábul valamelyiktől.> mert a workstationokat dobja ki szép sorban.
De holnap vagy a jövő héten - lehet, hogy lesz valami találat is !
Ha neked van jobb automatizálható stratégiád - aminek jobb a jel-zaj aránya
-- jelezd ! -
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz
Tikakukac #110990 üzenetére
Hé, ez nem a legendás Thinkpad topik?
Én le vagyok maradva, 5 éve vettem utoljára notit, akkor is meggyőződésem ellenére használt business class helyett vari új, csili-vili, csiki-csukis dizájner gépet. Ja, meg az x230-at a gyereknek (az volt akkor valami 2-300 eur), de az ~2 év után beköltözött a fiókba, és csak most találtam meg, de még megy, csak az akku halt meg benne teljesen (no surprise there).
p
-
parandroid
félisten
válasz
Tikakukac #110987 üzenetére
Ok, az alaplap, meg a kijelző az kb gazdasági totálkár. Azt írtam is, hogy abból vagy bontott, vagy ez a gép megy bontásra, és úgy kell venni másikat. Szerintem 60k bukóból akkor is meg lehet úszni a bontott alkatrészt, vagy a másik gépet (kis ? azért), és még mindig itt van, hogy ez csak akkor kérdés, ‘ha’ tönkremegy.
hcl: #110986. Látom, mindenki figyel a részletekre.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Tikakukac #110983 üzenetére
Ok, kicsit túloztam. Pont nézegettem amúgy, 400-500 eur körül vannak német ebayen neppereknél nagyobb tételben, felszereltségtől függően, gondolkoztam is az x230 helyett valami újabbon. Az x260 sem hangzott rosszul, azt 350-ért láttam. De valszeg inkább marad az x230, tartalomfogyasztásra (kanapén, ágyban, útközben) inkább ipad, irodai munkára ott az asztali gép, szóval ennek csak a görgős trainer szoftverét kell futtatnia. Legjobban a nem fullHD kijelző zavar rajta, de csak emiatt nem cserélem.
Mindegy, neki kell eldöntenie, felteszem újan vette, ismeri az előéletét. 2-3 éves gépre én így ennyit nem adnék ki csak azért, mert ‘hátha’ tönkremegy, inkább bevállalnám, hogy nem. Ha most venné újan, az más kérdés, bár akkor is sokallom az árat. 5 éve az 1200 eur-s HP géphez 70 eur volt a 2 helyett 2+2 évre bővítés. Mint kiderült, ez is ‘kidobott pénz’ volt, de ezt ugye nem lehet előre tudni. Amúgy az a gép ér most 500 eur körül, i7 6500, 8GB, 256GB, fullHD Touch Screen. Ok, nem Thinkpad, ‘csak’ egy Spectre X360.p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- További aktív témák...
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest