- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
fatpingvin #117409 üzenetére
Nah, sikerült is bezsákolnom ma reggel a t440p-t! 2 éve volt nálam pár napig egy X230, írtam is róla szerintem, azt kell mondanom hogy ez a nagy gép valahogy jobb minőségben, jobb hozzányúlni. Kicsit batár, de azt sugározza hogy bírja a fizikai behatást, nem kell finomkodnom vele. Az X230 is jó volt, de ha választanom a kellene a kettő közt akkor tuti a t440p lenne a nyerő. Sőt, volt pár hónapig X1CG2-m, annál is sokkal jobb használni. Az valahogy zörgős műanyagnak tűnik ehhez képest. El sem hiszem hogy lehet ilyen gépet venni ennyiért.
i5/8GB/128GB os SSD-s gépet találatam, világítós EU billel, TN 1366x768 as panellal, 2-3h s akksival, tűrhető állapotban. Vettem mellé magyar bill matricát, mert az kell majd a felhasználónak, így álltam meg 45800HUF ban. Ennyiből lehetett volna jobbat venni? Én boldog vagyok, gyors a gép (Mondjuk a 10 éves macbook airemet nem cserélném le rá
) , nincs vele bajom, csak érdekel a véleményetek.
Ami nem tetszik annyira az a touchpad, redditen olvastam hogy ezt clunkpad-nek nevezik, hát elég ratyi. Emlékeim szerint az X1C ben is ilyen volt, ott sem volt a kedvencem. De mondjuk én macbookhoz vagyok szokva. Céges 5410 es latitude ön is sikítva menekülök touchpadtól, minden nap felmerül bennem a kérdés hogy hogy lehet valami ennyire szemét egy olyan drága gépben. De a t440 re nem tudok haragudni, ennyi pénzért lehet nyomasztó a touchpad
FoxiestFox:
Huuuu, nagyon menő az olimpiai masina! -
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #117399 üzenetére
Köszi a tippet! L440 ről mi a tapasztalat? Nem megbízható?
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Tudom majdnem lehetetlen küldetés, de gépet kell vennem olyan egyénnek aki nem tud vigyázni a cuccaira 45.000HUF ból. Láncdohányos, valamint műhelyben is lesz használva a gép ahol nagy kosz van, szóval nem lenne baj ha ilyen szinten rezisztens lenne.
A felhasználási metódus irodai, valamint skype/zoom, avagy kell kamera meg mikrofon, ezen túl általános tartalom fogyasztás neten.Wines gépet keresek, így thinkpadre gondoltam, szerintetek lehet ennyiből nem szemetet venni?
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #115756 üzenetére
Az utolsó agysejtem ezt szokta mondani!
Viccen kívül, nem azt mondom hogy intelligens vagyok, hanem hogy actual probléma hogy alig fizetnek belépő pozikban.
-
hszilard666
veterán
válasz
barnam_ #115754 üzenetére
"Kevés pénzért nem mindig találni intelligens embert."
Ne is mondd, ezzel küzdök hosszú hónapok óta. A legtöbb cég filléreket akar csak költeni, olyan ajánlatokat kapok hogy el sem hiszem.
Bevallom picit haragszom a munkaerőpiaci szereplőkre hogy ilyen olcsón dolgoznak, nagyon leverik az árakat...
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #115290 üzenetére
Nagyon érdekes látni ilyen cuccokat, köszi az infót!
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #115288 üzenetére
Jeez, ez nagyon kemény
Minek 2 CD olvasó?
A jobb oldalon a külső bill felett az micsoda?
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #115280 üzenetére
Király, gratu!
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #114226 üzenetére
Fogalmam sincs, sose én szereltem hála az égnek
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #114222 üzenetére
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #113462 üzenetére
Nagyon menő masinák, gratu!
-
hszilard666
veterán
válasz
barnam_ #112807 üzenetére
Megértem, akkor én már tuti nem veszek régebbi gépet ha megint elkapna a gépszíj.
tboldi:
Hehe, nálam a 2c i5 ös 11" es Air 2012 ből meglepően fürge még 4 giga rammal is, úgy hogy rá van csapva a 34" os es UWHD monitorom. Valszeg a macOS varázsol valamit a hátérben. Annyira boldog vagyok vele hogy ezt tuti nem fogom lecserélni míg le nem döglik. Vagy a gép, vagy én.
-
hszilard666
veterán
válasz
S_x96x_S #112355 üzenetére
Nem biztos hogy javaslom!
Pár hónappal ezelőtt majdnem csináltam egy E-GPU projektet nagy unalmamban, de utánajárva nem nagyon éri meg. Egyrészt azért mert elég drága maga az enclosure, valamint a thunderbolt csatoló eléggé lefogja a teljesítményt, sőt ha azt szeretnéd hogy a GPU által számolt kép "visszamenjen" a laptop kiejlzőjére, mégtöbb teljesítményt veszítesz. Ezen túl a win10 is elég rosszul kezeli ezeket a gyakorlatban. Redditen van külön egpu subreddit, és ott is mindenki épít a GPU köré inkább ITX PC-t.Én is ezt tettem. Lett egy 11" es macbook air rohangálósgépnek, és maradt a PC.
-
hszilard666
veterán
válasz
Ogard #112100 üzenetére
Menő projekt!
Valami ilyesmit tervezek én is! Miix2 alapokon!
Kitörtem a blaha aluljáróból, találtam munkát és kaptam egy céges Thinkpad E15 öt! Bejön! Mondjuk egy fillérembe sem került, lehet ezért kedvelem.
Viszont kellett egy ultra hordozható masina amin asztali win van. Semmi komolyra nem használom, torrent, meg fájlkezelés. Egy lenovo miix2 10”-et kukáztam erre a feladatra, de kéne nekem hozzá valami icipici külső bill, hátha használom majd asztalnál is a gépet. Útközben nyúzom a legtöbb esetben, de otthon projektorra szeretném kötni. Kiváncsi vagyok hogy a 2W os intel atom mit fog bírni.
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #111666 üzenetére
Igen, ebben a gépben minden cserélhető volt, a proci, a GPU és az akksi is
-
hszilard666
veterán
válasz
Tikakukac #111663 üzenetére
Huuu, igen, volt Alienware-em, egy pici 13” es, annak elég ratyi volt a hűtése, de volt egy 18” es 2 videokártyás szörnyeteg is, na ott külön hűtési köre volt a procinak és a vga-k nak is!
mondjuk a gép a 330W os tápjával volt vagy 6-7kg.
Nagyon utáltam. Alig használtam mert otthon volt asztali, ha meg laptop kellett akkor ott volt a 12” es macbookom.
hűtés:
[kép]méretek: (12” macbook a kisebb)
[kép]A 18” es gép tudta relatív csendben 70 fok körül tartani a procit és 75-80 fok körül a GPU kat játék közben NT-H1 gyel kenve.
-
hszilard666
veterán
válasz
havri1 #111562 üzenetére
Szia!
Azt se hidd el amit kérdezek, mert zsírkrétát ettem reggelire, de nálam akkor csinált hasonlót egy Alienware 13R3 amikor a hőcsőből a gázok elszöktek, avagy nem tudta a hűtés levenni a meleget a komponensekről. Néztem is hogy mi a picsa van hogy folyékonyfémmel ordít a venti és 90 fok minden azonnal
Új hűtés oldotta meg a problémát.
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #111427 üzenetére
Köszi!
-
hszilard666
veterán
válasz
Surfym@n #111419 üzenetére
Álomgép, tényleg, minden cserélhető szuper hűtés, viszont batár nagy. Egy chrome citizen tatyóm van amit nem szeretnék lecserélni, úgy érzem a gép nem férne bele rendesen, és akkor még nem beszéltünk minden másról ami nálam kell hogy legyen.
Ezen túl megláttam a tápot és eszembe jutott hogy anno PTSD-m volt a 18" es Alienware gépem tápjától a 330W os delta táptól. Konkrétan nehezebb volt mint az akkori 12" es macbookom tápostúl adapterestül
Ha vittem azt a gépet valahova 2 táska volt nálam mindig, az egyikben csak a gép a másikban meg minden más.
Sokat írjátok itt a dokkolhatóságot, ne köpjetek le, tényleg nem értem kristálytisztán:
Mi a sellingpointja egy dokkolónak? Mármint a GPU-s megoldást értem, de miért jobb egy batár asztali amire ráteszik a gépet, mint mondjuk egy TB3 as dongle?
FoxiestFox!
Igazad lett!
Le fogtok köpni, megérdemlem, de egy 2012 es retinás macbook pro 15" et kukáztam. Miért? Szép vékony, tudja a 6 órát, és szerintem ilyen 30mp es képfeldolgozáshoz, esetleg 1080p-s vágáshoz még full jó. 4 mag, 8 szál, gt650m 1gb. 512SSD 8GB ram. A ramtól picit félek hogy kevés lesz, remélem nem nagyon fogom észrevenni hogy a gép az SSD ből swappol. De a legnagyobb sellingpoint a retina 2880x1800 as IPS panel, valamint a kiváló anyaghasználat! Sikerült kifognom egy magyar billes, új akksis masinát, most értem haza vele. Ezeket a sorokat már arról írom. Dobozos, teljes tartozékos, 2db töltős. és a büdzsém 25%-a még szabadon!
Belefér még egy kalibrálás is, és meg is érkeztem!
Viszont nem hibátlan a konstrukció. Egyrészt pokoli forró, másrészt fülsüketítően hangos ha kinyomom a szemét. Mondjuk ez az összes 15" es macre igaz ever
Sajnos ezzel dolgozni kell, kapni fog a gép folyékony fémet, valamint szeretném ha a hűtést ki lehetne vezetni a gép alsó részére. Picit sütni fogja a családi ékszereimet ha dolgozom vele, de lagalább halkabb lesz egy picit, valamint nem térdel le a gép.
Mit gondoltok, rossz döntés volt?
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #111413 üzenetére
Azért mert sokat kell kukáznom míg összejön az ára!
Viccen kívül valahogy belezúgtam a thinkpadekbe, kiváncsi vagyok hogy van e az igényeimnek megfelelő modell
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Nem bírok magammal, és szeretnék gépet venni!
Lightos fotó editáláshoz keresek gépet 200K ig! Kéne nekem 16 giga ram, 256 SSD, és valami 4 magos proci. Jól jönne egy jó IPS display is, valamint örülnék ha tudna akksiról ilyen 2-3 órát terhelve. Most jön a csavar, szeretném megúszni az egészet 200K körül. Tekintve hogy hobbi motyó, valamint még mindig utcagyerek vagyok.
Bilibe lóg a kezem vagy megoldható a sztori? -
hszilard666
veterán
Köszi, le is beszéltetek róla!
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Gondolkodom azon hogy az asztali gépemet lecserélem egy laptop + E-GPU setupra, és egy Thinkpad X280 at néztem ki ennek alapjául, javasoljátok azt a gépet, vagy betegágy ilyen használatra? Gaming lenne a use case, valamint rohangálnék vele a városban, akkor csak tartalomfogyasztás. A gépet valszeg elsőnap megkínálnám folyékony fémmel a jobb hőátadás érdekében.
Más:
Van valakinek ismerőse az Aloha Informatika Kft. nél?
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #110756 üzenetére
Jó volt, ez nagyon fájt, tekintve hogy surface tulaj vagyok, valamint dolgoztam is az apple-nek pár évigy
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #110747 üzenetére
Én szerettem! De kukáztam fele annyiért egy surface pro-t ezt jobban szeretem. -
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #110745 üzenetére
Ott sajnos egy időben nem tudtam alkalmazni, de szerencsére már okosabb vagyok
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #110743 üzenetére
A minimalizmus sokat segít!
-
hszilard666
veterán
válasz
S_x96x_S #110683 üzenetére
Nagyon tetszik a masina, gyönyörűen megfelel a vágyamnak hogy 1 eszköz váltsa ki a tabletet, notebookot, és az asztali konfigot. Jelenleg egy surface pro-t használok, gyönyörűen kiváltja a laptopot és a tabletet. de asztali konfignak használhatatlan számomra, a gyenge GPU miatt. Boldogan váltanék x1 fold ra ha rám szakadna a világbank
már csak a kijelző miatt is. Nedves álmom egy oledes laptop. Viszont ha az anyagiak nem is gyilkolnák meg ezt a lehetőséget jelenleg, akkor is várnék a következő generációra, mivel egy dolog nagyon hiányzik nekem az eszközről. A thunderbolt. Szeretnék E-GPU-t rákötni, hogy ténylegesen kiváltson egy asztali gépet. De nem baj, addig össze tudom kukázni a vételárat mire a piacra ér a gen2!
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #110352 üzenetére
Értem én, de a nano pokoli vékonynak tűnt a marketing anyagokon, ezért keltette fel a figyelmemet!
De pár óra gondolkodás után elengedtem, nem akarok ennyit elkölteni csak azért mert szép, úgyis csak redditet olvasnék rajta meg filmet néznék. Erre full jó a surface is, töredék áron.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van!
A problémám a következő:
A napokban szembejött velem a neten az X1 nano, és azonnal belezúgtam, annyira hogy lehet hogy leváltanám vele a surface-emet. Tiszta 12" macbook vibe ja van nekem.Tudtok nekem mondani boltot a fővárosban ahol meg tudom sasolni a gépet személyesen?
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #110185 üzenetére
Van Cica is a Süni mellett?
De cukiiik!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
hszilard666
veterán
válasz
vicze #108180 üzenetére
Igen, az nagyon tetszik hogy pehely!
Bátyám főmufti multinál, és kapott egy CTO x1 et, ma taperoltam meg. Nagyon tetszett, aztán megnéztem mennyibe kerül.
Nem a felbontással van bajom, hanem a színekkel. Most egy 15” kölcsön touchbart hajtok, azt tettem mellé, de valahogy mintha a színek nem lennének rendben. Kurva apple lenyomta a userek torkán a barom árazást, a többiek meg mennek utána.
-
hszilard666
veterán
Bakker, miért ilyen retek drágák az új Carbon X1 ek? Keményen 15" touchbar árban vannak, gyengébb kijelzővel és gagyibb anyaghasználattal.
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #107947 üzenetére
Menő!
-
hszilard666
veterán
válasz
Tikakukac #107913 üzenetére
"Válság (és gyerekek, ez akkora lesz, hogy a törikönyvek is írnak pár oldalt róla)"
Miből gondolod? Elemzők szerint sikerült ezt megkerülni -mármint nem itthon, hanem világ szinten- és elvileg picit zökkent csak meg a világgazdaság. Kína felül teljesítette az elvárásokat az első negyedévben elvileg. Valamint ahhoz képest hogy elvileg a magyar gazdaság megállt, tele a budapesti plázák emberekkel, költik a zsét mintha sose fogyna el. Nem azt mondom hogy nincs igazad, csak érdekel hogy mire alapozod ezt a véleményt.
Mondjuk én már tavaly otthagytam az informatikai kiskert ahol melóztam, érdekes volt hogy pokoli sokan kezdtek el hitelre vásárolni, elegem lett az ügyintézésből.
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #107827 üzenetére
Lehet az univerzum jelez hogy vissza kell mennem apple usernek
FoxiestFox:
Azaz! -
hszilard666
veterán
Sziasztok!
X1 carbon G2 gyári töltővel olyat csinál hogy 1mp enként eldobja a töltőt, mintha ki-be huzogatnám, emellett a led a bekapcsoló gombon folyamatosan villog. Szennyeződés nincs a csatlakozó egyik részében sem, és fizikai sérülés sincs a tápon. Nincs nálam másik töltő hogy kipróbáljam. Mi lehet szerintetek a para?
köszi!
mod:
A gép nem esett, meg nem ázott, szóval a fizikai sérülés kizárva.
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #107802 üzenetére
2000 ben volt már IPS panel?! Nem is tudtam. Menőn néz ki a gép, használhatóak ezek még 2020 ban?
Ohh, wait, most látom hogy 2006 os
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
X1CG2 be valahogy bele tudom tenni az intel 7600P 1TB ot? Nem baj ha nem tudja a teljes sebességet, legalább nem melegszik majd annyira.
A másik problémám hogy van a gépen SIM slot. Viszont fizikailag nincs benne 4G kártya. Annak a helyére milyen eszközt tudok tenni?
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #106937 üzenetére
Kiiiirály!
Grat!
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #106505 üzenetére
Menci!
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #106500 üzenetére
Miért kacat?
Én imádom az enyémet, akármilyen drága volt!
-
hszilard666
veterán
válasz
Tikakukac #106465 üzenetére
Végül sikerrel zárult a sztori, találtam bele egy 1440p IPS touch panelt. 10.000HUF + a régi kijelzőmbe került. Egy icipici folt van rajta sajnos, de nem zavaró, boldog vagyok. Szóval van egy ips es ultrabookom 6h-s akksival 83K ért. Szerintem egész jó üzlet volt, tekintve hogy 110 re árazták a gépet a beárazós topikban TN panellal.
-
hszilard666
veterán
válasz
Polarstar #106462 üzenetére
Megértem, nálam a gép másodlagos eszköz, van asztalim, ha nagy monitor kell akkor leülök oda, de ha viszem magammal akkor nincs ilyen lehetőségem. Ragaszkododm a panel cseréhez, nem vagyok ezzel túl boldog.
Elvileg redditen valakinek sikerült a 1080p mod, ezzel a panellal megy rendesen: B140HAN01.3
De sajnos nem akarok ennyit költeni
Keresgélek még egy kicsit hogy milyen lehetőségeim vannak.
FoxiestFox:
Akkor nem bennem volt a hibaTikakukac:
Tudom, igazad van, de saját kárán tanul az ember!Meglátjuk hogy fog végződni a sztori!
-
hszilard666
veterán
válasz
hszilard666 #106439 üzenetére
Túl vagyok az első 10 óra használaton, meglepően fürge a gép! A trackpadet megszoktam, de a kijelzőtől kifolyik a szemem. Nem is emlékeztem hogy ennyire szemét a TN technológia.
Nincs valakinek elfekvőben egy 1080p-s IPS panel x1c2 höz budapesten? Ha sikerülne kicserélni álomgép lenne nekem. -
hszilard666
veterán
válasz
Tikakukac #106427 üzenetére
Végül a topikkal szembemenve egy a gen 2 es i5 ös gépet hoztam el, 73K HUF ért. Hogy miért? Mert vékonyabb mint a gen1, elvileg könnyebb is, valamint nagyon jó akksi van benne. 5-6 órát tud, ami nálam hatalmas sellingpoint! A display elég trágya de ennyi pénzért nem panaszkodom. A billentyűzet nekem bejön, USA kiosztásom, van, de ez nem is baj, ilyen volt a razer blade-en is. Ami fosch az a trackpad. Remélem majd megszokom. A hangszórók bejönnek, valamint a sebességgel sincs bajom! A "touch bar" meg vicc
-
hszilard666
veterán
válasz
vicze #106422 üzenetére
Nekem kell hogy szép vékony legyen. Ez a fétisem. Volt 12" es macbookom, imádtam. A legkedvencebb gépem volt valaha.
Gen 2 carbonnal mi a baj pontosan? Akksiban jók úgy látom, az alacsony fogyasztású procik miatt, valamint USB3 is van benne. 73 ért i5/8/128 nagyon rossz deal?
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
válasz
Tim82 #106061 üzenetére
Abszolút igazad van, szuper hogy össze vissza lehet upgrade-elni!
Tikakukac:
Megértem, de mégis van a szuper érzés amikor a géped 0.9kg. Felemelő. 2016-7 ben volt 12” es macbookom, upgrade-elni nem lehetett, 1usb-c volt rajta, de nekem full elég volt. Mindent vezeték nélkül oldottam meg. Általában csak képekkel foglalkoztam, a kamerám meg wifi-s volt, szóval tényleg nem kellett semmi extra hw a legtöbb esetben. Csak ne lenne olyan drágaMostanában meg a surface go val is szemezek, 10” es cuki kis tablet, teljes winnel, 100K körül, USB-C vel. Tölthető külső akksiról, és könnyebb mint a mobilom.
-
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Soha nem volt még thinkpadem, de évek óta látom hogy mindenki ódákat zeng róluk. A napokban a mancsaim közé került egy x230 as. I5, 256SSD, 8giga ram. Picit ütött kopott, de nagyon bejön a billentyűzet, valamint a puritán dizájn. Gépelésre olyan mint a 2008 as macbook pro, nagyon tetszik. A kérdésem az lenne hogy mennyit szabad adni a fent említett konfigért? Picit ütött kopott, gyári TN panel van benne, a bill nem világítós (itt jegyezném meg hogy nagyon tetszik a pici lámpa a webcam mellett, aranyos megoldás) az akksi 3 órát tud alacsonyabb fényerőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest