-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tikakukac
titán
válasz
doser0717 #113088 üzenetére
Run.
Ide írtam egy 8000 karaktert, de feleslegesen, mert már megtettem párszor. Venni kell egy bármit, ha nagyon rongy akkor meg eladni.
Én is ezt teszem, nyomorék x230-at megvettem 40k-ért megint, ha felb@szna a csilliós új dell akkor a falhozvágás után legyen min dolgozni. Pusztulat nevetséges, hogy megyek a dolgozószobába és rendesen kocsonyaként remegek egy T400 felett is, hogy ezt én mennyire vinném amúgy dolgozni. -
donjohnson
addikt
válasz
doser0717 #113086 üzenetére
P14s-t vedd, mert az magasabb üzleti kategória (a P workstation gépek könnyített változata, a T meg csak sima üzleti - rohangálós menedzsereknek, mezei dolgozóknak).
P14s-nél több a gari is, mint írtad. így amiatt is jobban megéri. mai gépeknél a gari a legfontosabb, mert ki tudja milyen hiba jön elő 1-2 év múlva amit még most a lenovo sem tud előre. -
vicze
félisten
válasz
doser0717 #113081 üzenetére
Vannak custom típusok aminek pontos specifikációja nincs Psrefben, mert nem normál forgalmazott config. Ilyen minden CTO gép.
S00L00 (sule, iskola)egy nonsens jelölés egy CTO gépnek ami a Campus progrm számára lett összerakva.
Ezekben annyia a CTO, hogy nincs rajta semmmilyen OS, ilyet Lenovo hivatalosan nem fogrgalmaz csak külön rendelésre. -
vicze
félisten
válasz
doser0717 #113074 üzenetére
Még egyszer konkrétan ugyanaz a termék a két modell.
Fogod megnyitod a Notebookcheck T14 tesztjét és a P14s tesztjét és megnézed. Vagy megnyitod a psref-et és szintén megnézed. Ezek nem vélemények hanem konkrét tények. Semmilyen túl nagy utánajárás nem kell hozzá.Picco írt róla elég sokat és én se egy Youtube videóban láttam hanem a kezemben.
De még egyszer, AMD esetében még driver kulönbség sincs, Intel esetében pedig nem driver hanem Quadro van GeForce helyett, tehát itt van egy HW kulönbség bizonyos formában. -
zsolti75
senior tag
válasz
doser0717 #113077 üzenetére
Itt hívtam fel a figyelmed, hogy láttam német oldalon egy jó vételt.
Mit keresek én azon!? Egyébként én bukni szoktam a gépeken, de ez lényegtelen a témával kapcsolatban.
Ha az nem érdemleges infó, hogy a Lenovo oldalán van lehetőséged letölteni a boom list-et és össze hasonlíthatod a cikszámokat akkor sajnos nem tudok segíteni rajtad.
A személyeskedésed meg hidegen hagy, de megkérnélek, hogy ne válaszolj! Köszi! -
Tikakukac
titán
válasz
doser0717 #113054 üzenetére
Ha a mai frusztráltságomat és eseményeket is beleraknám, akkor a pozícionálásra az lenne a válaszom, hogy a kukába leginkább.
Szerintem amúgy már régen nincs egyetlen márkánál sem ember aki tényleg tökösen ki tudna állni és el tudná mondani melyik gép amúgy mire van. Totál szétcsúsztak és egyúttal össze a vasak. Tesztet kell nézni, minden más úgyis olyan, amilyen.
-
Fifi
őstag
válasz
doser0717 #113044 üzenetére
Én nemrég összeírtam magamnak pont ezen két gép előnyeit, hátrányait magamnak.
És maradt a dokkolóban a T430s azóta is, elment a pénz máshova. -
Tikakukac
titán
válasz
doser0717 #113044 üzenetére
Nem tenném, hacsak nem pici a felár, akkor ez elengedhetős.
Ah, igen, a jó kis HP. Én burkolatban és küllenben jobban csipázom őket, maga a hardver összerakásában is, oktatni lehetne a HP legtöbb gépének gyomrát a többiekkel szemben. Sajnos igen, a support az a rész, amiért nem szerettem soha, pedig voltam én úgy thinkpad meg hp boi is a cégnél, hogy ültem a Dell márkaszervizben
Meg kijelzőben is csaptak már pár pofont, ahogy nézem a te géped alap IPS panelje is tud 220 nitet. Na elmentek ti a kukiba.
-
Tikakukac
titán
válasz
doser0717 #113041 üzenetére
Az NBD és az Onsite az 2 külön buli. Dellnél azért volt ez egyszerű, mert a CHS jellemzően pippantotta is be mindkettőt, ergo ott tényleg kiment a Human másnapra javítani.
A nem NBD-s gépek 1 héttel futottak.
A sima garosok 2-3-4, attól függően mennyire sikerült ritka gépbe futni.TP-t sem keveset garoztam át, de ott nem dolgoztam, jellemzően ahogy a HP-kat is, nem NBD garis, de onsite cuccokat 1 hétre sacckb bírtak vállalni, ha kinti volt a gép és bármi nem volt tiszta akkor volt az 2-3 hét, mert ugye itt az alkatrészeket el kell tudni számolni valahogy.
Onsite alkatrész-ellátásba nem kéne szóljon, de már lassan 2 éve kiestem a belsőbb körből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest