- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fattyu
veterán
válasz
szaszyka #112599 üzenetére
2 nyolcas ram modul egy rendes ssd és FŐLEG egy újrapasztazást javasolnék új gép helyett...
utóbbi csodákat bír tenni a fő panaszaid kezelésére.
Tikakukac: dell d6000 volt? nálunk vagy 2000 darab van kint. panasz meg akkor van ha a user nem kattanásig dugja a dp kábelt...
meg amikor a zbookos rájön hogy nem tölti. és akkor most be kell dugni a töltőt? igen azért kaptad... -
Tikakukac
titán
válasz
szaszyka #112599 üzenetére
A saját gépem, ami elhiheted ki van polírozva rendesen random nem ad képet a dokkról és nem megy az ethernet sem. Ma nem töltött csak miután mindent kihúztam belőle.
De, hogy vegyek akkor multis példát: van bankban dolgozó haverom, aki konkrétan napi 3 alkalommal rángatja a kollégákat az IT-ról, mert valami nem okés.
tboldi: Én láttam már repülni 12"-os macet, mert a tulajnak elege lett belőle, hogy a nyomtató ötödjére is elszállt a dokkról
barnam_: Ez a gond, hogy pozitív meg negatív példákat kell ütköztetni. Ember. 2021-ben eljutottunk ide. Hogy ez mekkora gáz
-
Tikakukac
titán
válasz
szaszyka #112596 üzenetére
Vegyél egy nagy levegőt mielőtt lecseréled majd, szükséged lesz rá.
Én ma szét kellett bontsam a fél asztalomat a type-c miatt, az irodámból heves szófordulatok repkedtek kifele. És végigmentem úgy a népeken, HP-Dell-Lenovo van minden, hogy kinek mi a tapasztalata. Jót azt nem hallottam senkitől
-
válasz
szaszyka #100393 üzenetére
Én egy ilyet vennék inkább az X220-hoz, gondolom ethernetről úgyis csak otthon használod: [link]
A hálózati adatper tartozék, ha nem kell add el 2-3000Ft-ért.Esetleg egy ilyet: [link]
X250-ben nekem az nem tetszett, hogy a billentyűzeten az áéőú betűk kisebbek, de gondolom ezt meg lehet szokni. Az ULV procik esetén nekem ezek inkább visszalépésnek tűntek a normál m-es procikhoz képest.
-
RoboGuru
tag
válasz
szaszyka #90281 üzenetére
Csak aliexpressen és csak egy helyen!
lcd Cover strip -
válasz
szaszyka #88714 üzenetére
A gép újrapasztázásánál arra is figyelni kell, hogy nem feltétlenül elég ha az asztali gépeknél megszokott módon pasztázol és csak nagyon vékony rétegben viszed fel a pasztát, mert a gyári kialakítás (eltartás) miatt lehet, hogy az nem elég. Próbáld egy picit vastagabban felvinni a pasztát, ha a fenti leírt módon végezted el ezt a műveletet.
Nekem egy T520-nál ugyanilyen problémám volt (újrapasztázás után thermal throttling) és a vastagabb újrapasztázás óta tökéletesen, alacsonyabb hőfokkal, visszaszabályozás nélkül megy több mint egy éve.HMM:
Either too much or too less application of grease can cause a thermal problem due to imperfect contact with a component. -
válasz
szaszyka #83732 üzenetére
Duplakattra települ a színprofil, aztán be kell állítani, hogy használja, ez le van írva a fent linkelt oldalon is, bár nem valami jól. Ez az angol nyelvű leírás egyértelműbb.
-
-
-
válasz
szaszyka #83302 üzenetére
Ennyi. Azért én hetente-kéthetente adnék neki egy teljes ciklust.
Mondjuk 90-95% fölé ne töltsd szerintem, azzal sokat spórólhatsz a kis életéből.
Az X220 mondjuk túl új gép nekem, nem tudom, milyen cellás akkukkal szerelték őket, de a régebbi szériákban a Sony-Sanyo képes volt meghalni némi állástól is, a Panák bírták nagyon jól. -
válasz
szaszyka #83297 üzenetére
Jaj gyerekek... ne kelljen már elmagyarázni újra és újra, hogy az akku nem azért van, hogy kivedd és a fiókban tárold... nem állagmegőrzés céljából veszed azt a fostos gépet, hanem használni.
Ez TP, kímélni sem kell. Ott a PM, mindent megcsinálhatsz az akkunak, hogy minél tovább húzza.
Akár beállíthatod, hogy csak 10% alatt kezdje tölteni, és akkor mondjuk feldugod töltőre 20%-os töltöttségen, oszt heló, nem fog hozzányúlni, nem fog rátöltögetni. -
thgergo
tag
válasz
szaszyka #83254 üzenetére
Ha időd engedni, cseréld el azzal aki véletlen DDR3-as memóriával futó Core2/első generációs "i" gépébe 1600Mhz-es memóriát vett, de nem működött a gépében. Ha minden igaz az ilyen modulok értékesebbek amik a régebbi gépekben is működnek, az X220/T420/T520 és a többi sandy bridges laptop mindenevő memóriában tudtommal. Megfelelő BIOS-al 1600mhz-en fognak futni. Bár lényeg mi lényeg nem hiszem hogy külömbséget fogsz találni még az 1066 és 1600 között sem. (Ha visszalapozol a topikban bőven volt ezekről szó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Ingatlanos topic!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Modding és elektronikai kérdések
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Oneplus Nord 5G
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged