Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
kalapacsolok #112745 üzenetére
figyi. annyi szervíztapasztalata mint neki a környéken nincs senkinek.
vegyél már vissza.
Igaza van.
ram modul nincs forrasztva ( többnyire nem mindegyik ) - tök jó. hibás ramot szökőévente látok egyet.
SSD nincs forrasztva. nem rossz mert abból megesik hibás bár nem ez a tömegével elhullás.
és kb itt van vége a javítható cserélhető.
usb port alaplapcser
HDMI DP port alaplapcsere.KB bármi más alaplapcsere.
az hogy én mit látok egy 6000res flottában elhullás statisztikának, és hogy nincs széria vagy generáció amiben nincs valami iszonyatos baki szintén tényszerű dolog. Fos a lenovo is kb pont annyira mint mindenki más már.
hogy ezt te nem érted és nem fogod fel és ettől ő (vagy én) lesz a hülye az rólad mondd el sokmindent. személyeskedésbe te mentél le. a hülye a barom és most a hány éves és anyuci.
Menj innen el kérlek.
-
Tikakukac
titán
válasz
kalapacsolok #112745 üzenetére
Hú, te nagyon frusztrált és hisztis vagy
Akkor olvasd el eddig mit hoztál össze.
Hány éves vagy, szólsz anyucinak, hogy védjen meg? Kis fórum nagy ura
Tippre faterod lehetnék, szóval nem tudom min segítene ha szólnék a nagymuterodnak. Neked annyi dolgod volt, hogy ülsz a padban és meghallgatod az oktatót, mert elviekben ezért mentél be. Helyette felálltál és odaköptél a táblára. Ezúton is gratulálok és hidd el, sokkal többet láttam én annál, mintsem felüljek a nettó provokációnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Óvodások homokozója
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- macOS PC-re
- One mobilszolgáltatások
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- Új! - Lenovo IdeaPad Slim 3 Arctic Grey i3/8gb/512ssd - billentyűzet világítás
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest