- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
#95712068 #116448 üzenetére
A 10.8 és 11.1 is lehetne valós fesz anno 30as szériánál láttam mindkét fajtából gyárit.
Nem látom, hogy az aprórol vettnek mik az adatai.ja de látom a képet már a másik kommentben.Néha volt, hogy adtak ki battery firmware updatet is, pl rosszul felismerés kapcsán.
Windows alatt a vantage alól részletes battery infót lehet kiolvasni. Az szokta jelezni is, hogy ha valami nem tetszik neki.
-
-
Tim82
félisten
válasz
#95712068 #116456 üzenetére
Érdekes, mert teljesen ugyanezzel az FRU-val a W540 listája ( [link] pdf, kattintásra letöltődik vagy megnyílik) valóban 11,1 V-os akkut hoz. Akkor sajnos passzolom, nincsen jobb ötletem, de remélhetőleg másnak lesz.
Patonát vagy 3-4 éve és régebbi gépekhez javasoltam, nem tudom, most milyet gyártanak. Green Cell-eket használok, de nagy részüket még 2019-2020-ban szereztem be és mások (rossz) tapasztalatai frissebbek.
-
Tim82
félisten
válasz
#95712068 #116448 üzenetére
A leírásodból nem derül ki, hogy gyári vagy utángyártott akkuról van szó. Ha az előbbi, akkor vélhetően van rajta FRU, illetve part number, amiből ki lehetne indulni kompatibilitás-téren. Itt tudsz keresgélni, a "rechargeable batteries" filtert beállítva.
A *40-es szériával pont kevés a tapasztalatom (egy X240-gyel szenvedtem egy darabig, aminek eléggé hajtépős gebasza volt, aztán hosszabb távra X230, L450, X270 (ez kannibalizált egy csomó alkatrészt az X240-ből) és L380 maradt meg), de pont a megelőző generációban volt olyan, hogy nem minden gyári akkuval volt valójában kompatibilis egy-egy gép, azaz konkrét példával: egy X220 gyári akkuja hiába volt kompatibilis fizikailag egy X230-cal, tölteni meg működni az X230 csak a saját akkujával volt hajlandó (amivel gyárilag is kijött). Btw, az X220 meg vidáman működött az X230 akkujával. Azon generációnál az Embedded Controllert kellett hekkelni. A *40-es szériánál nem tudom, így van-e, illetve lehet-e ilyet.
-
Dhampir
félisten
válasz
#95712068 #113071 üzenetére
Értem, ilyen hardveres kínzás után tényleg jobb, ha nem adtad vissza, főleg, ha amúgy is nagyon olcsón kaptad a gépet. Ecettel maratni és hasonlókkal, amik tönkreteszik, egyáltalán nem szabad.
A kérdésedre előző hozzászólásomban linkeltem az Azonnali notebookos kérdések órája topikot, hátha ott hamarabb kapsz rá választ.
Létezik még Lenovo ThinkPad Edge topik is.
-
Dhampir
félisten
válasz
#95712068 #113061 üzenetére
Érdemes lenne a szagos géptől valamiképpen megválni. Talán még közvetlenül a vásárlás után vissza kellett volna vinni, mert ez így elfogadhatatlan véleményem szerint. Esetleg áregyeztetéssel visszaadhatnád annak, akitől vetted.
Létezik még egy ilyen topic is:
Azonnali notebookos kérdések órája -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Rap, Hip-hop 90'
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest