Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple Watch
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Mit adtak nekünk a
rómaiakdokkolók?Felsorolom, de hosszú lesz a lista. Én a T61/T500 esetében a dokkolóval nyertem:
- 4 további USB portot, így nem kell állandóan a gépbe dugdosni mindent mikor hazaérek. A minden jelen esetben 2 külső HDD, de ebből majd 4 lesz később, és akkor még szó sem esett az egérről és az USB-s DAC-ról.
- Egy ethernet portot, ami a dokk hátulján van, így ezt szintén nem kell minden alkalommal dugdosnom, plusz nem oldalról lóg ki egy bazi vastag kábel.
- D-Sub / DVI portot. Utóbbiból a gépen nincs, előbbiből a megjelenítőn, de így dokkolás esetén megszűnik ez a probléma. Plusz ha menni kell hibát keresni, akkor a T500 esetén egyszerre áll rendelkezésre egy DisplayPort, egy DVI, és egy D-Sub is.
- Akad még itt PS/2, jack, soros, illetve párhuzamos port is, de ezeket nem használom.Így bárhová viszem a gépeket, elég csak lenyomnom egy gombot, és már le is választottam mindent. Nem kopnak a gép portjai, nem kell vacakolni 6-8 kábellel, hanem csak fogom és viszem, itthon pedig ki sem kell nyissam a gépet, mert ott van a dokkon a bekapcsoló gomb. Igaz, így kell egy külön töltő itthonra is, de szerencsémre ezekhez fillérekért lehet kapni, és annyi van belőle mint a szemét.
Ha ezt nem tudnám megoldani ennyivel, vagy olyan gondjaim lennének mint a többieknek, szerintem már kivágtam volna az ablakon az összes laptopot. Ráadásul én csak ritkán használom munkára, míg mások rendszeresen, ahol minden egyes dokkolási gebasz pénzbe is kerülhet ha sokáig tart, vagy sokszor előjön.
-
Tikakukac
titán
válasz
S_x96x_S
üzenetére
dokkoló ???
Egy 5k-s gyári dokktól leestél a székből? Kemény világ ez.én a T480s -emet "dokkoló" nélkül használom monitorral,
A netkábelt és a külső monitort is simán rá tudom dugni a gépre.
Ahogy sokan mások is. A kérdés nem az volt, hogy mit tudnánk megcsinálni, hanem, hogy adott körben mi lesz a racionális.Dokkoló nélkül is van élet ..

Van. Az asztalimat mondjuk sosem dokkoltatom. True.Többit el is engedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Robotporszívók
- Windows 11
- Le Mans Ultimate
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Acer Extensa 215-52 (2021) Megkímélt állapot, 1 TB HDD, dobozával!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest