- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #111317 üzenetére
Kraft. 7-8 generációt ledolgozni marha nehéz, én is vehetnék W530-at, mert kb. az a teljesítmény kell, de cseszhetem ha ezt 65W-ból hozza össze.
Lehet nosztalgiázni, de egy idő egyszerűen vége a bulinak. Ha majd tényleg eljut odáig a házi 3D printing, akkor lehet lesz remény tényleg legózni. De azért ez még arrébb van. -
Tim82
félisten
válasz
donjohnson #111317 üzenetére
Igazából ezek nálam úgy jönnek, hogy szembejön egy roncs gép, kigyullad egy "na ez érdekes lehet"-lámpácska a fejemben, megveszem, kipofozom, elkezdem használni, ha tetszik és beválik, marad. Az L450 majd' egy éve a fő Windows-os gépem (az előbb leírt módon történt a beszerzése), de használok én időnként egy Acer Aspire E5-571-et is (
), meg néha MacBook Pro 13" mid 2009-et. Hurcolászni meg X230i van. És akkor még nem is beszéltem arról, hogy van itthon T430, X220, T520, X200s, R61 is - és ezek csak az "újabb" és kb. bármikor használatba vehető gépek.
Amúgy nekem nincs nagy bajom a szigetes Thinkpad billentyűzettel, nyilván sokkal jobb a régi, de rájöttem, hogy az én use case-mben pl. az X230i, T430 szigetese is jó és nem utolsó sorban a háttérvilágítás is tök jó funkció. Ez utóbbi az egyetlen kb., amit hiányolok az L450-ből, mert az L szériában az csak a *80-astól van.
-
Janoo_07
aktív tag
válasz
donjohnson #111188 üzenetére
Köszi! Bent is, szépen tölti!
-
válasz
donjohnson #110967 üzenetére
A második opciót megnézem, az elsővel az a baj hogy bekapcsol(gomb világít) , de nem jelenik meg a lenovo felirat se.
Minden esetre köszönöm szépen a tippeket.
Üdv -
turbokappa
senior tag
válasz
donjohnson #110885 üzenetére
Igen bepipáltam, de továbbra sincs, sem az eszközkezelőben nem látható, sem az ikonja nincs kint a bluetoothnak.
-
turbokappa
senior tag
válasz
donjohnson #110885 üzenetére
Rendben, köszi mindenkinek a segítséget!
-
válasz
donjohnson #110784 üzenetére
Igen, ezt tudom, anno próbáltam frissíteni a thunderbolt firmware-t, de azt írta, hogy "Can't find suitable bin file". Most meg azt írja, hogy nincs aktív thunderbolt vezérlő. Lehet azért, mert meghalt. Még egy év gari van, szóval el lesz küldve, hogy ha másik töltővel sem jó.
-
carr
őstag
válasz
donjohnson #110626 üzenetére
van hozzá. csak hetente többször több helyen is előfordulok, és ha a bázison hagyom akkor a hdmi-t nem tudnám csak 1 helyre dugni, az meg nem járna képi megjelenítéssel.
vagy lehet... de azé' nem próbálnám ki. -
maxika2004
őstag
válasz
donjohnson #110513 üzenetére
igen az volt.. .azért köszi neked is !
-
válasz
donjohnson #110393 üzenetére
Igy sikerül köszönöm
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
donjohnson #110294 üzenetére
De igen, már eléggé oda van... mégis elég volt bepattintani, máris ugrott az órajel 1600MHz-re 1200-ről...
Tikakukac
most akkor fizika? vagy ezer dologtól függ?
Eddig 2 gép biztosan megkerülte a "fizikát"De majd még tesztelek pár legalább core2 alapú laptopot, Levonótól is, és más gyártótól is
-
Gondwana
addikt
válasz
donjohnson #110184 üzenetére
Boldogot mindenkinek!
Lassan időszerű lesz levàltani a custom X201-emet (1440x900 LCD, i7-620, 8GB, napi 8-10 òràt 4K kijelzőt hajt DP-n), úgyhogy ma érkezett egy T480. (i7, mx150, 2560x1440, valamilyen skandinàv vilàgítòs billentyűzet, 1x16GB RAM, a màsik slot màr a bővítést vàrja, meg majd a wwan slotba még egy ssdt). Csak 45W a tàp, amit kaptam vele, utazòsnak elég is lesz, jòàrasìtott dokkolòt meg màr keresem hozzà. -
stork13
aktív tag
válasz
donjohnson #110184 üzenetére
Egy T520 érkezik elvileg hétfőn, páromnak.
-
ghost364
senior tag
válasz
donjohnson #110177 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert épp egy 45W-osom van csak, a dokkolóhoz, amit vettem, ahhoz meg nem jár táp. De akkor az lesz, hogy veszek egy 90W-ost. Ha cipelni kell, úgyis ott az USB-C-s. Köszi!
-
Cold5
senior tag
válasz
donjohnson #110157 üzenetére
900/350
-
azbest
félisten
válasz
donjohnson #110138 üzenetére
lehet kapni fillérekért hdmi dummy plug kütyüt ami edid-en adott felbontásra képes displaynek hazudja magát. Azzal meg lehetne trükközni talán. Úgy képernyőtükrözéssel megjelenhet a hifi talán.
-
Cold5
senior tag
válasz
donjohnson #110102 üzenetére
-
válasz
donjohnson #110062 üzenetére
Kipróbálom köszönöm szépen!
-
petir
senior tag
válasz
donjohnson #109989 üzenetére
-
Melack
veterán
válasz
donjohnson #109884 üzenetére
Az van, az is került hozzám. Csak ha már ott a helye (illetve vmi műanyag izé van a helyén), akkor jó lenne bele. Másodlagos gép, minden tableten/mobilon megy, de ha kell, ne kelljen már vacakolni vele.
-
RAiN91
őstag
válasz
donjohnson #109599 üzenetére
Csak az FHD-t próbáltam linux alatt, ott működött.
Csak az a fura, hogy kinti fórumokon is azt olvasom, hogy első próba, hogy BIOS ban megy e, hát ott a gyári sem megy. -
csubuka
addikt
válasz
donjohnson #109590 üzenetére
Köszönöm szépen!
Igen, erre gondoltam.
#109591 vicze:
köszi! Szuper, jó tudni, én még sosem láttam ilyet korábban máson -
vicze
félisten
válasz
donjohnson #109590 üzenetére
Csak hogy kifejtsem, az "elég spéci" egy tök normális USB-B 3.0-ás port, viszonylag ritkán használják, de teljesen szabványos. Tehát bármi ami USB-A to USB-B és 3.0 jó lesz.
Ah USB, olyan univerzális vagy. -
bacsis
Közösségépítő
válasz
donjohnson #109486 üzenetére
Van egy Tplink routerem is a szervízes szobámban... azzal nincs gond, de ugye az régebbi is... nem ezer éves, de régebbi... az alapból is csak 2,4GHz-et tud szórni... Ha esetleg tényleg a használatos router "jelét" nem szereti, az szívás lenne, mert ugye 50 rugós cumóról beszélünk ami ugye nem csak router hanem AP is, és csak ez miatt nem fogom lecserélni őket
(2 van belőle)
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
donjohnson #109449 üzenetére
Igen. Kaptam.
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #109381 üzenetére
Ha meg nem pro verziód van meg nem én rakom akkor meg hát így jártunk
Ez a bejegyzés elég sokat elmond úgy az egész helyzetről
Amúgy kösz, ismerem, ideje lenne ezt betolni a userek elé egy szép választható menüvel első bekapcskor, mert ez sajnos ezután sem fog segíteni.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
donjohnson #109351 üzenetére
Naés? Edid flash. Hajrá.
-
válasz
donjohnson #109329 üzenetére
nem, csak nyomtam 5-7 mp-ig, rögtön megnézem.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
donjohnson #109301 üzenetére
Köszi.
T430-nál megtaláltam. Sajnos x200-nál nincs ilyen, pedig inkább annál használnám -
yodee_
őstag
válasz
donjohnson #109311 üzenetére
Ez nem Windows szintjén megy. Hardveres.
-
Alien!
senior tag
válasz
donjohnson #109295 üzenetére
köszi, persze avval kezdtem, csak a win 10 beállításai nagyon hiányosak...
-
HSM
félisten
válasz
donjohnson #109159 üzenetére
Nálam is néha akadnak furcsaságok.
A T460s dokkolója ezzel szemben csak tette, ami a dolga.
A töltés is egy vicc, a régi csatlakozó nagyon masszív volt, ez az USB-C.Szívesebben ülök a kanapéhoz a fele ilyen gyors T460s-el...
-
Picco
addikt
válasz
donjohnson #109159 üzenetére
hat azert ennyitol meg nem hullana ki a maradek hajam, de ha jol tudom ha besokall a TB port akkor az csak alaplap cserevel orvosolhato ami mar kevesbe szimpatikus.
Igazabol nagyon tetszik az uj vekonyabb kulso es az erdesebb bevonat a T495s-en, de a nem cserelheto billentyuzet kevesbe szimpatikus.
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #109132 üzenetére
Anno úgy működtek pont a 10-es szériáig a dolgok ThinkPadban is meg minden más márkában is hasonló korig, hogy amelyik gép dGPU-s volt, ott az Intel nem ment, csak az AMD vagy NV cucca. Nem tudod tiltogatni mert hát... érted, akkor bajban lenne a képi megjelenítés. Ennek az volt az ára, amit most fentebb is láthatunk, hogy ha elpatkol, ami azért reális, akkor ennyi volt, lap kuka vagy indul a reball lottó. HP gépekből ilyet tonnaszám tudok, nálunk is most dobtam ki egy csomót, mert ugyanezzel küzdenek.
Mióta van váltható VGA azóta ez nem annyira para, mert simán tiltod a másik GPU-t és kvázi van egy sima Inteles géped a topvábbiakban. Én kifejezetten kerestem ezt a fajta gépet, csak anyám úgy döntött neki nem tetszik benne a panel, így ja, megy a piacra.
-
mazsonpopo
tag
válasz
donjohnson #109045 üzenetére
Megnézem hamarosan, köszönöm.
Most nézem, hogy ezek DDR3L-s memóriák. Ha jól értem, az L két feszültségen is tud működni. Lehet ezt nem szereti?
-
mazsonpopo
tag
válasz
donjohnson #109043 üzenetére
Próbáltam, úgy sem megy. Kizártnak tartom, hogy két teljesen új memóriából kettő rossz legyen.
Igen, az órajelre én is így emlékszem.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
donjohnson #108576 üzenetére
Ezt úgy nemár. Meg ezt (#108577) se. Persze mindenki azt csinál amit akar, de azért ne terjesszük a hülyeséget.
Windowsra legalább a biztonsági frissítéseket tessék felrakni, a fícsör update valóban nem kell, én is rollbackeltem (2004=>1909), miután full szürke lett tőle a kijelző (desktop gépen).De az nem igaz, hogy csak warezoldalakon lehet vírust bekapni, csak egy gyors gúgli.
Főleg a mai ransomware-es időkben be lehet szívni azt a mély, torkos borzot.Plusz a win defendert tessék még bekapcsolva hagyni, nem bánt az senkit, de ha csak 1 valamitől megvédett, már akkor is megérte. Nem mondom azt se, hogy tessék venni durva pénzekért ESET licenszet, de legalább ne tartsa oda senki se az arcát pofonért.
Ha pedig annyira gáz a windows, lehet válogatni a kétezer tonna linux disztróból, oda nem kell vírusirtó tutira.
Bár szerintem is "jobban megéri" már lassan az Android/ IOS usereket támadni, tekintve hogy már többen böngésznek ezeken mint bármi máson.
-
vicze
félisten
válasz
donjohnson #108576 üzenetére
Ha nem securityben dolgoznék még talán el is hinném, hogy ez elég...
Egy munkáltató szívét meg különös melegséggel tölti el egy évek óta nem frissített OS.De ezt sokszor leírtam mindenki az csinál amit csak szeretne, és ez így van jól.
-
nemethbalazs
tag
válasz
donjohnson #108544 üzenetére
Hát 135W-os nincsen sajnos. Kisebbel meg elvileg nem is lehet használni.
-
smigi
csendes tag
válasz
donjohnson #108359 üzenetére
Win7-nél is elszállt.
A probléma is ott kezdődött, hogy egyszer egyszer így megfagyott a napokban. Gondoltam, hogy esetleg szemétkedik a mostani frissítések valamelyike, esetleg beszopott valamit. -
vicze
félisten
válasz
donjohnson #108289 üzenetére
Vezérelni vezérelte, mert amire volt állítva annyit ment a venti, majd futok még egy kört, mert tényleg nagyon idegen volt nekem így elsőre.
Most már értem mikor mit kéne csináljon.
(#108278) meri: Hát rendeltem egyet, de pár hét mire ideér.
Szerk:
UK-ben már nem tudok AMD Ryzen 7 Pro-val konfigurálni. -
vicze
félisten
válasz
donjohnson #108283 üzenetére
Hm, hát Smart1-en volt, de 2900-en pörgette úgy hogy 40C-volt a proci vagy alatta.
A venti sebességet és a CPU hőfokot is jól jelezte, szóval passz miért nem működött jól.Az alapból 70-75C felett kapcsolja be a ventit a balanced, mivel újrapasztázás után 80C alatt volt, így elég ritkán hallható úgy egyáltalán. AIDA stressz teszt alatt se ment 75 fölé, tényleg a Cine R20 fűti fel a legjobban. De még próbálkozok mással, hogy elérjem a 100-at
Intelhez képest sokkal előbb veszi vissza az órajeleket és nagyon máshogy vezérelődik úgy általánosan. Intelt figyelembe véve tök nevetségesek a hőfokok.
Mielőtt bárki félreértené, a gép maga meleg lesz és néha érintésre kellemetlen egy két helyen, de maga a CPU sose tolja túl és érezhetően nem erőlködik.
-
Surfym@n
senior tag
válasz
donjohnson #108283 üzenetére
Egy "Level=128 95" sort azért "illik" betenni a végére
Ha szétszalad a ménes, akkor azért a BIOS "tegyen rendet" -
vicze
félisten
válasz
donjohnson #108272 üzenetére
Működni látszik, bár nem értem pontosan hogy kéne működjön.
Legalább tudom már hogy a max az 4600, eddig a legnagyobb terheléssel is csak 3200-ig ment.
Viszont ez nem AMD-re van tervezve, mert 38-on tartja idle-ben és fázik a lábam. -
vicze
félisten
válasz
donjohnson #108272 üzenetére
Sima T14G1, megnézem.
Na most a T14s-es teszteket tessék elfelejteni, ez 3323-at dobott R20-ban konkrétan duplája az i7-es T14-nek és 22W-n tartotta végig, úgy hogy 84C volt a max. a teljes run során, soha nem érte el a 95-öt!
Gyorsabb mint a Core i7-10875H! -
válasz
donjohnson #108144 üzenetére
Ja, én valamiért azzal kevertem, hogy nyilván hibás a kijelzője.
Amúgy ha cseréli, akkor a gép sajátját eladhatja, és máris olcsóbb volt. -
válasz
donjohnson #108121 üzenetére
WTF, 10 ezerért kapsz kijelzőt ebay-ről, az a gép meg kicsit többet ér.
@kpepe11 : ebay eladónál rákérdezni, hogy mi a helyzet a fényerővel... Vagy a keresésbe beleírni, hogy adjustable brightness. Ha hozzá valót vesze, akkor plug&play a csere.
@Tikakukac : Az kemény, hogy bepróbált valami tök más töröttet
Ritkán cserélek noti LCD-t, de ilyenbe még nem futottam :S
-
peti_s
addikt
válasz
donjohnson #108069 üzenetére
Elvileg 40%-on a legjobb a tárolás, legalábbis ezt mondják, mert ekkor a legkisebb az önkisülése az akkunak, és ekkor öregszik legkevésbé az állás miatt.
No, de erre jön az én véleményem. Ha 100%-on rakod el az akkut, előbb utóbb amúgy is beleesik ebbe a tartományba a töltési szintje, és szerintem később éri el a 0-t amitől meghal.
Úgyhogy, én saját magam minimum 80%-ra töltök egy akkut, hogy ha elrakom hosszabb időre, hiába öregszik papírforma alapján ettől jobban az álló akku.
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #108069 üzenetére
A töltőelektronikának mindegy, hogy bekapcsolva van a géped vagy kikapcsolva, nincs szoftveres ráhatás.
Rádugod, tölteni látszik aztán villog-->kuka.
-
válasz
donjohnson #107532 üzenetére
Koszi.
-
vicze
félisten
válasz
donjohnson #107474 üzenetére
Köszi, de külső monitoron meg se mukkan, eléggé alaplapnak tűnik sajna, na mindegy, akkor a technikus majd elszórakozik vele... (T490 amúgy 3 hónapos.)
-
válasz
donjohnson #107453 üzenetére
Már régóta használom a 0.63-ast. P50/51-nél nincs igazán szükség rá.
P53-nál viszont kötelező tartozék, mert jól elcseszték gyárilag a venti szabályzást. -
válasz
donjohnson #107453 üzenetére
És bevált nálad? Kell hozzá az eredeti tpfancontrol is ha jól sejtem.
-
vicze
félisten
válasz
donjohnson #107432 üzenetére
Mivel speciel az említett modellekben 2 aksi volt, így az egy kivehető nem csinált semmit azokon se, ott is van reset lyuk.
-
vicze
félisten
válasz
donjohnson #107426 üzenetére
Nem kell kivenni az aksit, minden gépen van reset lyuk Lenovo, Dell, HP mindegyik ugyan úgy csinálja. Ilyenért soha nem kellett szétszedni.
@Tikakukac: Úgy 7éve lehet olvasgatni erről a hibáról, "normális". Rákeresel sokan leírták mi az oka.
-
válasz
donjohnson #107325 üzenetére
Intel Wifi link 5300 van benne gyárilag (533AN_MMW - FRU 43Y6495), rá is van írva hogy 5.15 Ghz-5.35Ghz.
Most egy Intel 6300 wifi van benne, de nem ez a lényeg(ehhez már whitelist mentes bios kellett, hiába ez is lenovo fru)
(#107327) z123456789: na hát akkor ez hamar eldőlt
-
válasz
donjohnson #107266 üzenetére
Már az is megvan, többször is visszatettem a régit
Ha bebootolt az újjal, akkor : Everest teszt
Fellő 100-105 fok köré, majd 80-105 körül ugrál. Venti 4500-4600-on.
Kis idő múlva ( ha még nem állt meg), akkor leesik 70 köré, majd egyszer csak 105, és leállA saját hűtőjével gyorsan felmegy 90-95-re, és úgy marad, néha kis throttlinggal.
A hűtők FRU, P/N-je egyezik.A sajátján utángyártott venti van.
-
válasz
donjohnson #107261 üzenetére
Vagy nem! Visszatettem a tetejét, és boot közben lekapcsol.
Amikor nagy nehezen elindul, látom, hogy 100+ fok csúcsok vannak benne. De amúgy meg 80-100 között ugrál. Most ez mi a ****?
A saját hibás hűtőjével 90-95. :SMennyire szokott gond lenni, hogy nem fexik fel a hűtés a procira?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
donjohnson #107237 üzenetére
Köszi, akkor marad az optikai meghajtó, azt legalább fel lehet ébreszteni, ha kell. A caddy-ben lévő hdd/ssd-t meg nem nagyon.
-
válasz
donjohnson #107237 üzenetére
Újabb gépekre lehet jellemző amúgy, T61-en mindig látszik a DVD író, ha épp bent van.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
donjohnson #107221 üzenetére
Érdekes fejleményeket tapasztaltam. Találtam egy CD-t itthon, amin van pár kép.
- felpörög a cd, ha benne van induláskor. ha elindult a gép és gyorsan megnyitom a képet, akkor felpörög és rendben mutatja a képeket,
- kivettem a CD-t, majd 1 percen belül eltűnt a DVD meghajtó,
- megnyomtam a DVD nyitó gombot és újra megjelent a meghajtó, majd újabb nyomásra kinyílt és beolvastam a CD-t.
- most nem nyitottam meg a képeket és még nem tűnt el a meghajtó (5+ perc)
Mintha lekapcsolná magát a DVD meghajtó, ha nincs benne semmi (bios-ban high performance-ba van)Vajon ez normális működés?
-
Vegha
senior tag
válasz
donjohnson #107058 üzenetére
Nincs hibauzenet csak az Eventlogban turtam es ugy talaltam ra arra a topicra. Mindenkinel ugyanaz a szimptoma: eldobalja a kapcsolatot folyamatosan. Csatlakozik, majd 3 mp mulva megszakad. Utana ujra csatlakozik. Es ezt csinalja a vegtelensegig.
Most a driver es firmware frissitesek ota ez megszunt, latszolag van elo kapcsolat, de gyakorlatilag hasznalhatatlan, semmilyen oldalt nem tudok betolteni olyan tetu lassu. A forumban javasolt eszkoz letiltas sem segitett rajta.
Probaltam PIN-nel es anelkul is. Nincs kulonbseg sajnos : ( -
Dhampir
félisten
válasz
donjohnson #106998 üzenetére
Köszönöm szépen a tudnivalókat!
-
Dhampir
félisten
válasz
donjohnson #106976 üzenetére
Jó akku esetén is használható a 90 Wattos töltő, nem árt meg neki?
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
donjohnson #106976 üzenetére
Köszönöm, ezt nem tudtam!
-
jubilleum
senior tag
válasz
donjohnson #106934 üzenetére
Egy telefont dobtam neki, hátha van neki érintős is...
Ha esetleg valaki hallott volna arról hogy valahol valaki ismer valakit aki thinkpad T560-at bont, akkor légyszi dobjon meg egy priváttal -
bigrock
addikt
válasz
donjohnson #106858 üzenetére
Ez egy új laptop. Gyárilag W10 angol volt rajta, MediaCreationTool-lal újratelepítettem a magyart. Azután tapasztaltam. Kell nekem ez a Bitlocker?
-
carr
őstag
válasz
donjohnson #106748 üzenetére
Mindegyik TP tudja a poweron when AC connectedet?
-
válasz
donjohnson #106646 üzenetére
Köszönöm, de sajnos bios-ban is rossz.
-
hito
nagyúr
válasz
donjohnson #106485 üzenetére
Elnézést, tényleg, figyelmetlen voltam
Btw 10 perce visszajött a BT a nagy semmitől. Amióta elment, vagy 10x újraindítottam. Most annyi volt a különbség, hogy beléptem biosba (de semmit nem állítottam át), majd újraindítás után láss csodát, megy a BT. Szívat, most már egyértelmű.
-
hito
nagyúr
válasz
donjohnson #106431 üzenetére
Bios update-től félek, mint a tűztől, nem tudom miért. Ha hibára fut, akkor annyi a gépnek, nem? Csak szerviz tud bios írni, ha félremegy valami.
Drivert 20x próbáltam frissíteni, semmi hatása.
-
WaterWave
veterán
válasz
donjohnson #106196 üzenetére
Ha leírnád hol van eldugva akkor én is tudni fogom, és sokan mások is akik ezt keresik. Köszi
-
darvinya
titán
válasz
donjohnson #106180 üzenetére
Köszönöm, de nem ez a gond.
BIOS-t kellene módosítanom, hogy bármilyen kártyát elfogadjon, viszont zárva BIOS.
-
WaterWave
veterán
válasz
donjohnson #106180 üzenetére
ha van pin kód, akkor azt nem kéri? Vagy pin kódos simet sohasem fog elfogadni?
-
válasz
donjohnson #106133 üzenetére
Köszi!
HDMI->DP adapter nem létezik, csak aktív, amihez USB kráft kell, ami ritka és drága.
DP->HDMI irány műxik csak passzívan.Ilyet találtam, ami sztem pont tökéletes.
Köszi mindenkinek!
-
válasz
donjohnson #105896 üzenetére
-
hito
nagyúr
válasz
donjohnson #105727 üzenetére
Nagyon köszönöm, működik!
-
válasz
donjohnson #105640 üzenetére
-
válasz
donjohnson #105600 üzenetére
Sajnos nem, ezzel kezdtem.
Az enroll oké (három lehúzást kért), de nem jelenik meg a login képernyőn (és sehol máshol sem) az FPR login, vagy beállításának opciója.Tim: ez nem talál ilyen telepíthető csomagot.
Lehetséges, hogy manuálisan meg tudom vele etetni, ha megtalálom, megpróbálom. -
hito
nagyúr
válasz
donjohnson #105566 üzenetére
Megpróbálom, de meglepődnék. Sokszor volt már win10-zel kezelt WWAN-os eszközöm és sosem volt gond a pin kód kezelésével. De megpróbálom
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
donjohnson #105243 üzenetére
köszönöm, működik
-
kevepapa
aktív tag
válasz
donjohnson #105063 üzenetére
Thinkpad T490 apróról vagy IdeaPad S540 újonnan.
-
vargas0502
tag
válasz
donjohnson #104612 üzenetére
Más típusokra lettem volna kíváncsi,de körülnézek notebook..
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
donjohnson #104580 üzenetére
És majd jön utána a T15 Gen 2?
-
törölt tag
válasz
donjohnson #104481 üzenetére
Feltelepül a Windows7, majd visszaállítottam hogy ssd-ről bootoljon, de csak újra és újra a Thinkpad felírat jelenik meg.
-
Dare2Live
félisten
válasz
donjohnson #104415 üzenetére
-
vicze
félisten
válasz
donjohnson #104415 üzenetére
Visszaolvasva igazából írta hogy nem tud vezérlőből se.
Így ha mozgatható akkor Intel driver probléma, ha lockolva van 100-on akkor még mindig lehet panel gond.
De akkor is Vantage először, ez az én beakadt lemezem.Amúgy rohadtul nem tudom, hogy lehetek olyan mákos hogy 3 tuti nem eredeti panelt vettem eddig és mind a 3 gond nélkül működik, azaz ment a fényerő, 1 meghalt, 1 alapból pixelhibás, csak 1 működik még mindig.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
donjohnson #104339 üzenetére
+1. Ott hddnek A helye :K
-
törölt tag
válasz
donjohnson #104336 üzenetére
Köszönöm a segítségedet, sikerült visszaállítanom az általad feltöltött fotó alapján.
-
válasz
donjohnson #104185 üzenetére
Még nem! Viszont most az új Intel HD driver óta úgy veszem észre hogy szinte majdnem megszűnt, már nem nagyon észlelem, több órája talán 1 vagy 2 alkalommal fordult csak elő a fehér lap.
-
törölt tag
válasz
donjohnson #104131 üzenetére
Köszönöm, eddig jól működik az általad ajánlott megoldással.
-
vicze
félisten
válasz
donjohnson #103865 üzenetére
Van olyan ami kétirányú, van ami nem, kábel függő.
-
Cold5
senior tag
válasz
donjohnson #103862 üzenetére
Ott is néztem. Nem lát semmit.
-
dave0825
őstag
válasz
donjohnson #103599 üzenetére
Megnéztem, hogy leszedtem a programot, amit írtam, lefutott 100%-ig, de nem írt semmit, hogy sikerült, nem sikerült, csinált-e valamit. Viszont most megnéztem, mondom frissítem a drivereket, ahogy írtad hdmi-vel csatlakoztatva, erre bejött a kép a tv-n.
Lehet, hogy nem volt bedugva teljesen?! Most, ahogy nézem, beljebb van, de ezt direkt megnéztem a másik dokkolón, mert gyanúsan mintha nem lett volna teljesen bent, de nem láttam semmi koszt, vagy valamit az aljazatban, másik kábellal is próbáltam, de lehet, hogy csak új a csatlakozó, és szorosabban megy bele. Szóval most jó, köszönöm. -
válasz
donjohnson #103449 üzenetére
Megnézem, köszi.
-
vargas0502
tag
válasz
donjohnson #103411 üzenetére
Köszönöm az infót.
-
tototos
addikt
válasz
donjohnson #103109 üzenetére
Tényleg a táp volt a gondja... Mármint cserélgettem a tápokat és a 65W-osról ment a gép akksi nélkül. Nem tudtam, hogy ilyenkor leveszi a CPU sebességet. A kikapcsolás nem oldódott meg azóta sem, talán majd az új alaplap.
Köszi -
embe
nagyúr
válasz
donjohnson #103039 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
donjohnson #102986 üzenetére
Van T23 arra a célra, ha valami nem futna rendesen Wine alól Linuxon, de köszönöm.
-
válasz
donjohnson #102986 üzenetére
Ezt láttam már
A T60 mellé régi játékra nekem már csak egy még régebbi kellene a Win 98 érához, T40 vagy valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest