- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
válasz
mitulabattyi #28294 üzenetére
Xp driverrel próbálkozom, de nem megy fel. Próbáltam eltávolítani, újra hozzáadni, stb., de nem sikerül.
-
kerrant
csendes tag
válasz
mitulabattyi #28237 üzenetére
Igazad van, félreértettem a cikket, újra elolvastam, és két okot említenek, de egyik sem az alaplap és a chip lapka közti forrasztással kapcsolatos. Egyik probléma a chip és a zöld lapka közti forrasztásnál van: [link] a másik az ugyanebben a rétegben található kitöltőanyag tulajdonságai: [link]
A chipet a zöld lapkánál fogva forrasztják az alaplaphoz, viszont ezt az alaplap gyártója teszi, és mivel csak a vga chip közös a sok hibás nvidia kártyás gép között, így valószínűleg nem ezzel a forrasztással van a baj.
nem flamelni akarok, csak érdekes téma, és valahogy sehol sincs erről túl sok információ, pedig az ilyen chippel szerelt gépek 99%át érinti ( lenovo, apple, hp, sony stb. ) -
rii
nagyúr
válasz
mitulabattyi #28198 üzenetére
ok köszönöm!
este megpróbálom
-
rii
nagyúr
válasz
mitulabattyi #28195 üzenetére
köszönöm
és ehhez szét kell szedni az ODD-t is, vagy sűrített levegővel kell belefújni, vagy tisztító CD-t kell beletenni?
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #28171 üzenetére
Ezt jó tudni, kösz szépen.
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #28169 üzenetére
Ezt nem tudtam és ugyanolyan a lábkiosztás is?
-
dabgergo
őstag
válasz
mitulabattyi #28078 üzenetére
Köszi! Én is most az avastot raktam fel, tuti jó lesz
-
gari24
tag
válasz
mitulabattyi #28071 üzenetére
Köszi
-
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi #27854 üzenetére
De egy védőréteg biztos van az lcd előtt amiért jobban csillog a mattnál. Másik hogy mikor még nem tudtam hogy nem multitouch megtapiztam, olyan nyomokat hagy rajta az ujjlenyomat mintha olajjal öntenék le szegény kijelzőt, amikor vettem akkor is olyan volt. Szóval fogdosni nem kell az biztos
X60-ban lenne AFFS?!Overdose!: Megnéznék egy olyat is
-
Wolfskin
őstag
válasz
mitulabattyi #27805 üzenetére
nem, hinném, a t43 neten volt, onnan lökte le. szerintem inkább a routerrel csinált valamit.
@Tim82. nem tudom, ha az egyik gépet kikapcsolom, a másik akkor is csak a lenovo-pc _netwrokot látja, ebből gondolom, hogy a router vált azzá...??? (láttam a terminátor 3-t, úgyhogy most nem csak azért aggódom, mert dolgoznom kellene...
)
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #27794 üzenetére
egy alap ubuntu 10.04 telepítést azért nem kell széthekkelni hogy elszaladjon. a wwan alapból megy, csak kiválasztod a carriert és lőn. a hdaps (hdd-védelem) is 3 parancs meg kis tesztelés. az akksi vezérlés 1 parancs. a gps nekem néha lassan talál magára, néha gyorsan. de az is le lett írva itt és elképzelhető hogy az új fw-rel jobbabb.
virtualboxba még ugyanúgy telepíthetsz wint, teljesen vállalható sebességgel megy. 2 mp alatt elindul és 3 mp alatt menti bezáráskor, igazán nem nagy ügy. 3d izéket nem próbáltam, de elméletileg valamiféle támogatás van.
elhiszem, hogy volt már elhullásod frissítés miatt. persze jó kérdés mikor és melyik release-zel, a 10.04-ről ilyet még nem hallottam. de nyilván egy ismeretlen rendszernél az első, hogy miután összeraktad elmented az egészet. addig kötéltánc van. ha viszont van egy rendes bakupod, akkor azzal a nyugalommal indulsz neki az újvilág felfedezésének, hogy legrosszabb esetben is visszarakod 20 perc alatt usb-ről bootolva. ha kell a backupra működő megoldás, akkor írd meg és átküldöm.
(én most azt csináltam, hogy az ssd-vel megegyező méretű első partíció van a hdd-n is. előfordul néha velem is, hogy gyorsabb a kezem, és egy pillanat alatt tönkre vágom az összes fájl jogosultságait vagy ilyesmi. ilyenkor restart --> usb live rencer --> rsync 3 perc alatt visszatükröz mindent a másik partícióról. megint restart és megy tovább. ahol root jogaid vannak, ott hullik azért a forgács.)
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #27789 üzenetére
bocs, hogy megint ide lyukadok ki, de linux alatt nekem megcsinált 5.4w-ot bekapcsolt és csatlakoztatott wifivel és wwan-nal. tudom, hogy setét, de ennél bizonyítóbbat nem tudtam csinálni. látni az iwlagn-t, meg alul hogy 100% aktív az ericcson.
szóval ha a wwan 3w-ot eszik, akkor vagy valamelyik lenovos program kóstolgatja, vagy az általad használt f*s oper****ós ren****errel van a baj.
és nem vuduztam semmi extrát.
esetleg eszközkezelőben nincs olyan, hogy engedje aludni?
egyébként kizártnak tartom, hogy nálam így még mindig 0,5w-ot egyen. 1-2 tizedwattnál nem lehet több.
-
franc0
őstag
válasz
mitulabattyi #27789 üzenetére
Vagy kilőheted a BIOS-ban is.
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
mitulabattyi #27787 üzenetére
Hamarabb kérdeztem, mint gondolkodtam volna.
Win7et használok (64bit), az eszközkezelőben az USB eszközöknél le kell tiltani a modemet, és így "csak" 0.5W-al fogyaszt többet.
Hogy lehet ilyen birka módon megcsinálni valamit?!
min. 3W-ot fogyaszt kikapcsolt állapotban, miközben az egész gép eszik 5W-ot idle! -
charg
tag
válasz
mitulabattyi #27772 üzenetére
Ok, kösz az infót. Amúgy Budapesten keresek szervizt.
-
charg
tag
válasz
mitulabattyi #27770 üzenetére
Ok, kipróbálom, de szerviz lesz ebből szerintem.
Mázli mondjuk hogy még 52 nap hátra van a gariból.Melyik szervizbe érdemes vinni?
Az gond lehet, ha HDD nélkül viszem szervizbe? Van pár adatom amit nem szeretnék kiadni másnak. -
charg
tag
válasz
mitulabattyi #27764 üzenetére
Próbáltam memtest CD-t, de annál is 20 perc kellett a boothoz. Indulásnál tekeri, leáll, utána 15-20 percig úgy hagyom és bebootol valamikor.
-
pcguru1
őstag
válasz
mitulabattyi #27624 üzenetére
Esetleg tudnál adni egy pontos márkát,hogy milyen floppy kéne hozzá?
-
Borote
addikt
válasz
mitulabattyi #27653 üzenetére
Erre most hirtelen én is kíváncsi lettem... Addig oké, hogy nem kezel 3GB fölött RAM-ot, de csak megcímezni nem tudja, vagy egyszerűen nem is látja?
Ez főleg azért érdekel, mert ha vennék bele mondjuk egy 2GB-os modult a mostani 2 mellé, akkor a maradék 1-et felhasználhatnám RAMdisk-nek? -
brd
nagyúr
válasz
mitulabattyi #27653 üzenetére
Igen, de ez nem a CPU bűne, hanem a chipset, és kisebb mértékben a Lenovo BIOS tehet róla.
-
pcguru1
őstag
válasz
mitulabattyi #27624 üzenetére
Találtál floppyt?
-
pcguru1
őstag
válasz
mitulabattyi #27618 üzenetére
Találtam egy linket,pontosan ilyen
-
Psychonaut
veterán
válasz
mitulabattyi #27577 üzenetére
-
Novics
senior tag
válasz
mitulabattyi #27438 üzenetére
Én eztetetet használom, és eddig soha nem volt vele gondom. Lehet ide-oda toligálni a határokat, meg egyesíteni, feldarabolni.
-
ro_bert17
őstag
válasz
mitulabattyi #27435 üzenetére
Utólag, azért nem akkora meló kiradírozni a recovery partíciót, nem?
-
adnoctum18
senior tag
válasz
mitulabattyi #27435 üzenetére
Igen, ennek ez a hátránya.
Kis tárhelyre nem túl kényelmes megoldás, de asszem ki lehet választani hogy a recovery particiót ne pakolja vissza nem?
-
Shadowfax
addikt
válasz
mitulabattyi #27404 üzenetére
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #27384 üzenetére
de, eddig jelezte... 4-5 éve használok thinkpadet, és mindig jelezte... az utóbbi 1-1.5 évben kezdett romlani a system update szinvonala
-
arion123hu
tag
válasz
mitulabattyi #27358 üzenetére
Az egész irodalmat átolvastam. Megpróbáltam a Hackelt BIOS-t rátölteni:
Unofficial modified BIOS
On Nov 21, 2010 was released unofficial modified BIOS which removes '2010 ERROR' from POST when the machine boot-up with non-approved HDD - an HDD without proper IBM/Lenovo firmware. This modified BIOS is identical to official IBM/Lenovo BIOS but the '2010' error message, 2x beep and delay is removed out. Discussion about this modified BIOS can be found on Thinkpads forum site here or on MDL forum here. Here are direct links for each BIOSes. Please select correct BIOS according to your system type!
A progi Win7 alatt nem fut. WinME alatt sikerült elindítanom a Backup-ot megcsinálja a BIOS-ról, de mivel a progi azt észleli, hogy a gépen lévő BIOS verzió száma megegyezik azzal, amivel felül akarom írni, kiáll és nem csinálja meg a BIOS updatet.
Valakinek nincs meg egy korábbi BIOS-a, amit ezzel a progival mentett, vagy jó lenne az erdeti IBM oldali is??
A support-on csak a legújabb 1.29-es van fenn ??? -
polip
addikt
válasz
mitulabattyi #27290 üzenetére
most adtam el az x200-am:
P8600
4GB RAM
64GB SSD
HSDPA/3G1db 6 dellás akksi
2db 9 cellás akksi (az egyik új)lenvo thinkpad BŐR!!! nb táska hozzá
95-öt kaptam érte
-
válasz
mitulabattyi #27270 üzenetére
és ők mit fognak neki b*szni?
és mennyi idő egy szervíz?
-
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi #27259 üzenetére
Csak nekem ez furcsa
gulliver123: Ne csináld már. Egy thinkpad addig nem is lesz teljesen a tied amíg kicsit bele nem nézel mi bújik meg a bill és palmrest alatt
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
mitulabattyi #27257 üzenetére
Egy SATA SSD amúgyis olcsóbb, mint egy IDE-s.
Chaser: serial-ata és parallel-ata, nekem mindegy, hogy hívom, így is megérti mindenki, szinte mindenhol IDE-nek hívják, de a kedvedért írhatok patát is!
-
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi #27257 üzenetére
s-ata és p-ata is IDE
egyik soros, másik párhuzamos csatolású, ennyi a különbség. Az emberek 90%-a mégis IDE-nek hívja a p-atat, még ph-n is. Csak úgy mondom
-
válasz
mitulabattyi #27243 üzenetére
köszi, várom a privit.
-
kkrisi
senior tag
válasz
mitulabattyi #27223 üzenetére
Köszi mindenkinek, bár amit linkeltél, ott azt írja h akku 0 :S
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #27209 üzenetére
közben lehet félreértettelek, ha képi vibrációra gondoltál, akkor nem szóltam, nálam az inverter környékén fizikailag érezhető volt, hogy erősen rezeg
-
buvartacsko
addikt
válasz
és helyben megcsinálják ? vagy felküldik bp-re?
melyik utcán voltál ? most már lehet nem ugyanarról a deltáról beszélünk..
-
audi100td
nagyúr
válasz
CCFL?
nálam emiatt cserélték a kijelzőt és több panaszt is hallottam erre a hibára vonatkozóan
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #27204 üzenetére
Múltkor írtam levelet a debreceni Deltának, konkrétan visszaírtak, hogy ők már nem foglalkoznak ezzel.
-
Integra
titán
válasz
mitulabattyi #27185 üzenetére
azt hogy kell?
csak néha jön elő, de meglep.. nem kapcsolom ki a gépet, mindig csak lecsukom a fedelet, majd kinyitom. és néha ez fogad a login screen helyett.. -
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #27155 üzenetére
piszkosul lement néhány típusnak az ára
(#27163) buvartacsko, hát nem tudom, nálunk a T60-asokkal sokkal kevesebb gond volt, mint az T61-gyel (elrepedt a ház, foltosodott a kijelző)
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
mitulabattyi #27155 üzenetére
Hogy viszonyul a T61-hez?
Van hozzá nagyobb felbontású kijelző? -
rii
nagyúr
válasz
mitulabattyi #27100 üzenetére
zsíros
megyek is kábelt guberálni
-
Novics
senior tag
válasz
mitulabattyi #27003 üzenetére
Az a 18 Forint nem oszt, nem szoroz azt hiszem.
De nekem sajnos nem válaszolt.Pedig nem sokára jön haza egy ismerős, ő el tudta volna hozni. De most már mindegy.
-
Novics
senior tag
válasz
mitulabattyi #27000 üzenetére
Valahogyan sejtettem.
De gondolom nem 378 HUF-os GBP árfolyamon vetted.Amúgy nekem nem válaszolt a tag a kérdésemre a géppel kapcsolatban, és ugye semmi garancia nincsen rá, hogy az a gép nem lesz leharcolt. Amúgy ha itt-ott van némi kopás a fedelén, az nem zavar. A vas legyen kifogástalan állapotban, az a kevés szépséghiba belefér.
-
franc0
őstag
válasz
mitulabattyi #26996 üzenetére
Egyetértek.
Azért álljon már meg a násznép, az X200 2008 júliusában debütált...
3 éves laptopért én nem adnék 100-nál többet.Egy X200-ra én is vevő lennék, de teljesen el vannak szállva az árak.
-
Novics
senior tag
válasz
Ez engem is érdekelne.
145-öt nem adtam volna érte, pláne, hogy nekem is van ssd-m, és semmi szükségem kettőre. De a flancia billentyűzet... Felejtős.
Használtnak, használt, de 95-ért nem várhatok csodát. Persze kifoghatok egy best-buy-t. De erre nincs garancia. De ha van valami tipped, akkor szívesen veszem. -
^Clown
addikt
válasz
Kitől és mikor?
-
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #26862 üzenetére
jogos, az x201-es szériát néztem a thinkwikin
-
Shadowfax
addikt
válasz
mitulabattyi #26768 üzenetére
De. De a topiktárs eredeti kérdése az X60 tablet kapcsán merült fel, ezért arra válaszoltam.
#26767: ^Clown: Rossz hírem van, a T430U fényes kijelzős...
-
^Clown
addikt
válasz
mitulabattyi #26768 üzenetére
De.
-
salieri.
őstag
válasz
mitulabattyi #26755 üzenetére
Az akcio sikeres, ez hianyzott,koszonom a segitsegeket.
Meg egy kerdes 1024 X768 as kijelzoben is csinaltak IPS panelt?
-
salieri.
őstag
válasz
mitulabattyi #26750 üzenetére
Win 7.
itt nem engedi Enable active rotate kipipalni :[link]
amugy a Vga beallitasainal akar be van pipalva akar nincs a forgatas ful nem forgat.
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #26718 üzenetére
Tehát ha van egy ultrabased, akkor egyszerre három aksit is lehet tölteni.
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
mitulabattyi #26717 üzenetére
Közben megtaláltam: lehet!
-
dbius
veterán
válasz
mitulabattyi #26694 üzenetére
Köszönöm
-
dbius
veterán
válasz
mitulabattyi #26679 üzenetére
Sima x200-ét én is megnéztem volna, hogy mik vannak, de olyan tetű lassú, hogy egy fél órája sem hozta be kínai nyelven - nem hogy a google translate -.
-
válasz
mitulabattyi #26629 üzenetére
Megpróbáltam. Minden módot amit csak képes. Semmi aktivitás. 0rpm.
-
tototos
addikt
válasz
mitulabattyi #26471 üzenetére
Nekem se tudta javítani a T61-t de egy próbát megér hátha r61-nél más a szitu.
-
AaronBass
tag
válasz
mitulabattyi #26471 üzenetére
Nem kikötés a Lenovo márka! Épp ez az ajánlat volt aktuális, és megtetszett! Holnap beszélek az előző tulajával, és ha nincs más alkatrészben eladásra kerül! Remélem max 10e-ret buktam...
-
AaronBass
tag
válasz
mitulabattyi #26460 üzenetére
Már vga - kimeneten se ad képet! :S
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #26307 üzenetére
Mivel asztalon használtad és nem használtad a zsanérokat, nem csoda hogy nem tudsz róla nyilatkozni.
-
noorbertt
őstag
válasz
mitulabattyi #26225 üzenetére
Hali,
Nem a fogyasztással van a bajom .
Egyszerűen zavar, hogy egy kikapcsolt képernyőnél világít fölöslegesen a led, tudom ki is kapcsolhatom mielőtt elmegyek a géptől, de azért mégis jobb lenne nem arra figyelni h kikapcsoltam e vagy sem.. -
zomatt
csendes tag
válasz
mitulabattyi #26190 üzenetére
Az eladó teljesen korrekt volt. A gép valóban olyan volt, amilyennek leírta, úgyhogy megvettem. Vasárnap nem veszi fel a szerviz a telefont, majd csak holnap. Lehet, hogy nem hívom fel őket
.
Vadi új bontatlan gépet vettem, egyetlen apró hibája van, hogy egy porszem van az LCD panel alatt. Szerintem a gyárban kerülhetett oda, és nem igazán zavar. Az eladó tök elszomorodott rajta, de mondtam neki, hogy a boltban még ennyire sem lehetne megnézni...és amúgy baromi kedvező áron adta. Érdemes lehet ez ügyben a szervizt megkeresni, vagy úgyis csak rontani lehet rajta?
-
zomatt
csendes tag
válasz
mitulabattyi #26188 üzenetére
Ok. Akkor nem kell a dolog mögött rémeket látnom, hogy esetleg a gép forrása nem lenne tiszta?
-
Tim82
félisten
válasz
mitulabattyi #26179 üzenetére
Hozzáadnám azt a 0,01 %-ot is.
-
Scalpel
senior tag
válasz
mitulabattyi #26135 üzenetére
Igen, csak pcmaci->x54 átalakító nincs, illetve ebayen nem találtam, ami meg ott nem kapható, az nem is létezik
de találtam usb->expresscard csatlakozó adaptert
Tim82: az elég érdekes, pedig t60-on már ott volt a pcmaci mellett
-
salieri.
őstag
válasz
mitulabattyi #25971 üzenetére
Van itthon egy sima T60 as gepem es annak semmi baja nincsen! Ez volt a vagyam..
Nem vettem eszre ,mivel nem talalkoztam meg ilyen esettel.
Most ,hogy tudom el van repedve es fokuszalok a hiba helyere latom ,hogy minimalisat hajlik ,de egy rossz szemu ember ezt nem veszi eszre.!Overdose! : uj koratol az eladonal van a gep ,csak dokkoloban hasznalta.
HarryPotter
agasztani ezt pedig keptelenseg mar mivel lehetne ugyan ,elobb utobb elenged.
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #25689 üzenetére
köszi, de ledes is meg leharcolt is, annyira nem dobogtatja meg a szívem így. azt néztem később, hogy az előzőleg linkelt is ledes volt... (márha tényleg, de nem rémlik 1280-as led x200s-ben).
-
Gondwana
addikt
válasz
mitulabattyi #25476 üzenetére
... utána lehet csiszolni a saturól a domborművet!
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #25486 üzenetére
jó, hogy megkérdeztem, mielőtt elkezdtem volna reszelgetni a bringa nyugdíjazott teleszkópját. de akkor inkább veszek majd valami jóárasított blokkot tüzifának.
@Tim82: visszakérem a mérőmet és megnézem majd. lényeges különbségre nem számítok, 1w nagyságrend lehet.
-
lapa
veterán
válasz
gondoltam arra, hogy csinálok ilyesmit az x200 korábban leszedett csonkjaiból. lefarigcsálva hamarabb meggyullad, vagy nem?
-
h1n1_900
senior tag
válasz
mitulabattyi #25482 üzenetére
Kösz
És melyik opciónál? -
Otisz
őstag
válasz
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
mitulabattyi #25474 üzenetére
Na, feltöltöttem a videót.
[link]
A lényeg kb 1:20nál kezdődik... -
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #25372 üzenetére
ne sírj, ne izzadj rá és ne hempregesd havas közlekedőúton. a sós víz oldja a megnézeumot.
egyébként akárhol megnézed belül, ahol a puszta fém kilátszik és látod, hogy jó matt lesz. egyébként elképzelve annyira nem rossz. lehet énis nekiesek az x-nek kromofággal meg korongecsettel. csak az a fránya műanyag csík felül...
-
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi #25295 üzenetére
usb3 csak azért, mert van itthon 2 usb3 hdd de még kipróbálni se tudtam mit mutatnak usb3-on. Akkor ezt rendelhetem
Bár furcsállom hogy szállítanak hozzánk, de nincs Mo. a kivételek közt.
szerk: tototos: Dehogynem, csak ilyet nem találtam ennyiért
Jó, sokat nem várok ilyen pénzekért a vezérlőtől, de csak gyorsabb mint az usb2. Esata meg annyit tud elvileg amit a hdd, az is jól jöhet.
szerk: Jah hogy ez nem $-ban van megadva, de még akkor is jó.
-
azbest
félisten
válasz
mitulabattyi #25255 üzenetére
SL9400 - 1.86GHz 1066 "fsb" 6MB cache.
i5 450m - 2.4GHz (turbo 2.66) 3MB cache.
Függ még attól is, hogy párban vagy páratlan számban vannak a gépben memóriamodulok (dual/single channel).Na asszem ezek az usb kábelek mennek a kukába, nagyon olcsók voltak és nagyon megbízhatatlanok.. valami gány anyagból lehet a vezeték, hogy sokat esik valószínűleg a feszültség azon a fél méteren.
-
azbest
félisten
válasz
mitulabattyi #25251 üzenetére
fsb, ram, proci órajele, proci cache mérete
más:
találkoztatok már olyannal, hogy egy usb hosszabbító kábel nem működik a dokkolóba dugva (megjelenik-eltűnik a bedugott eszköz, majd ismételd) , de közvetlen a gép usb-jébe dugva meg jó? Gondolom ócska a kábel. -
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #25133 üzenetére
x200-nál a felső műanyag csík megmarad. t61-nél műanyag a külső burkolat amennyire én tudom, csak belül van az mg rollcage. mondjuk az szép, esetleg plexizni lehetne.
azért gumis, hogy ne csússzon ki a kezedből, szóval annyira nem feltétlen éri meg. a szűz mg bemattul, izzadság oldja, nem egy szerencsés cucc. ha meg lelakkozod akkor az nem lesz olyan, karcolódik, idővel sarkokon csak lekopik és már megy is a mattulás. szerintem.
erre a karbon matrica dologra viszont nem tudok mit mondani, kérem kapcsojjaki.
-
Gondwana
addikt
válasz
mitulabattyi #25100 üzenetére
Nem egyedi eset, én merő sznobizmusból kerülöm a kívül túlcimkézett gépeket saját részre (pedig gyakorlatilag egyik vásárlásánál se tudtam választani, hogy legyen-e, vagy ne legyen
)
-
válasz
mitulabattyi #25084 üzenetére
De igen, "általában" hajlékonyak. Azért az idézőjel, mert összetétele sokféle lehet, ami befolyásolja, hogy végül milyen tulajdonságokkal rendelkezzen. Mondjuk ez most elég elnagyolt megfogalmazás volt.
Nem teljesen értem a különböző megnevezéseket. Tehát a RollCage marad Mg, a fedőanyagok pedig változtak ezekre?! Vagy a merevítés anyaga is változik?
Korábban a borítás is Mg ötvözet volt?
Persze az is előfordulhat, hogy az usanotebook-nál kicsit elírtak valamit.lapa:
T420s
felsőrész: Carbon-Fiber Reinforced (szénszál erősítésű) műanyag,
alsórész: magnézium ötvözet -
FerNandor
őstag
válasz
mitulabattyi #24967 üzenetére
állítgattam valamit de nem találom sehol. Nem tudja valaki hol kell átállítani??
egyébként próbáltam mégegyszer a nyomkodásaim után és ugyanazt írja ki: die gruppe oder ressourcen haben für diesen vorgang nicht den richtigen zustand. nem tudom mit jelenthet pontosan, de kb: a csoport vagy a források állapota nem megfelelö ehhez a folyamathoz. -
FerNandor
őstag
válasz
mitulabattyi #24962 üzenetére
Köszi a választ. Azt hol kell? intel wireless wifi link 4965agn a wifi kártyám.
ja, bluetooth nincs. -
tototos
addikt
válasz
mitulabattyi #24951 üzenetére
Legújabb BIOS van fent, kikapcsoltam a virtuálizációt, majd kikapcsoltam a gépet. bekapcsoltam visszakapcsoltam a virtualizációt majd gép megint kikapcs. Gép bekapcs windows belép majd securable elindít ugyanaz az üzenet. Létezik hogy egy prociban le van lokkolva a virtualizáció?
-
ath
senior tag
válasz
mitulabattyi #24947 üzenetére
ez mint kiderült, a sata miatt nem lenne jó T41hez.
lerendeltem, hongkongból jön, gondolom jövő péntekig ide is ér -
azbest
félisten
válasz
mitulabattyi #24947 üzenetére
Ha jól látom az Serial Ultrabay Slim, ami nem jó a T41 (Pata) Ultrabay Slim slotjába [link]
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #24909 üzenetére
igen, feles kártya (ar9285) 20$ és 5 hét shipping.
és most kipróbáltam a 20-as pin leragasztásával és győzelem van, megy a harmadik slotban. az rfkill kapcsoló kapcsolja, fn+f5 is műx, csak a led nem (brühühü nem villog az arcomba).
ismétlem, ez modbios, de nemtom kell-e hozzá.
most még azt kell majd kideríteni, hogy a corestore megy-e az elsőben. de azt majd később, mert most nincs időm mindkét gépet lebontani.
-
sniphoe
aktív tag
válasz
mitulabattyi #24899 üzenetére
Ezt csak azért nem értem mert a szerviznek is érdeke, hogy minél többet javítson.
( A javítások után kapják a pénzt, legalábbis a HP-nál, DELL-nél így van.. ) -
Shadowfax
addikt
válasz
mitulabattyi #24899 üzenetére
Magyarországon vásárolt magyar garanciás gépekre szerintem továbbra se kérnek papírt. Reméljük, ez így is marad.
Viszont van valakinek friss tapasztalata a külföldön vásárolt, bizonyítottan NK garis gépek magyar szervizeléséről? Ahogy a minap leírtam, bátyámtól kértek garlevelet. Aztán nagy nehezen a számlát elfogadták...
-
tototos
addikt
válasz
mitulabattyi #24888 üzenetére
Mivel jobb mint a System Update?
-
Carline
őstag
válasz
mitulabattyi #24859 üzenetére
Köszi ez az!
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #24820 üzenetére
ja nekem is az van, hogy bevágtam a kéteres kábel közepét óvatosan, és kicsit megfaragtam szikével. jóhogy nem túl szerencsés mert a távolság se tökéletes, de szerintem itt eu-ban nemigen találunk kéterest. esetleg vmi uk vagy ilyesmi származót.
asszem 5db 65w-osom van, de mind 3 eres...
akár 65w kéteres, akár L kábel nyilván érdekel nagyon. én az L kábelre se láttam igazi eladót, csak a csingcseng gyártót, 10000db + mennyiséggel.
-
dbius
veterán
válasz
mitulabattyi #24685 üzenetére
X200-ban szerintem a Sony Ericsson (f3507g) fog menni. Nem tudom, hogy wwan-ra érvényes-e a bios whitelist, ha igen, akkor csak modbiossal fog menni - talán - más is.
-
Cyno
tag
válasz
mitulabattyi #24676 üzenetére
Meglesem.
Köszönöm a gyors segítséget mindkettőtöknek.
Egy óra múlva jelzek, hogy mint sikerült. -
rgeorge
addikt
válasz
mitulabattyi #24652 üzenetére
Nyilván én is rájöttem, hogy csak ködösít a kici szárga... Védelmemre szóljon, hogy megrendelés után csomó emailt váltottunk, rákérdezett a notebook pontos típusára, sőt a DVD típusát is elkérte, hogy biztos jót küldjön. Így jártam... Az is vicces, hogy a caddy csatlakozója sem szerelhető, szétkaptam a házat, hogy megnézzem, viszont csatlakozó nélkül sem megy be a DVD helyére a Caddy, valahol megakad. Amazon-on találtam egy másikat, amit a firstcom gyárt, az ő oldalukon le is csekkoltam, sajnos olyan kép nincs róla, amin látszana a csatlakozó, de az amazon-on egy vásárló pont R61-hez vette és neki működött.
Viszont erősen elgondolkodtam az egész bővítésen (a Caddy-ba menne a jelenlegi 500GB-s HDD, és egy SSD a HDD helyére az OS-nek), mert tegnap volt egy VGA bluescreen-em, azelőtt szeptemberben, az előtt viszont már nem is emlékszem, mikor volt, és talán összesen ez volt a 4. Szóval lehet, hogy elkezdődött a nVidia haldoklása. -
sutykuru
aktív tag
válasz
mitulabattyi #24655 üzenetére
Az viszont, kicsi sárga barátainknál tényleg széria tartozék.
-
sutykuru
aktív tag
válasz
mitulabattyi #24652 üzenetére
Hát nah, lehet az eladónak alapfelszereltség a weller.
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #24649 üzenetére
én kérdeztem nemrég, hogy miben jobb vajon. a linken mintha írnák, hogy x200s-be is jó, de nézz rá. viszont jóval drágább, mint a sima vga kam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest