- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chaser
legenda
válasz
h1n1_900 #25422 üzenetére
Természetesen nem ebayről ért ide 1 nap alatt
Előtte még körbenéztem az aprón és pont volt egy olyan amit kinéztem, még olcsóbb is volt 200ft-tal mint ebayről lett volna
Ezt vettem. 60-63MBps-kel másol, de valszeg a hdd miatt, 5400-es 2 lemezes toshiba, majd megnézem a 250-es 7k2 toshibával mennyire másol. Akkor kiderül hogy a vezérlő nem superextra vagy a hdd, de hdd-re tippelek. -
Chaser
legenda
válasz
h1n1_900 #25392 üzenetére
User error megint
nem kodecpack-okkal kell szórakozni hanem felrakni a legújabb vlc-t vagy mpchc-t.
szerk: Ringman: Csak W7-en nézte tudtommal. Sima T61-nél nincs várakozás. Azt mondja ha optikai meghajtó benn van akkor csak kb 10mp "tűnik el", de T61-nél ha van optika ha nincs akkor is bootol egyből. Megnéztem a T60-amat az is. Nehogy véletlen SB hibára utaljon a jelenség, ezt akarjuk kizárni.
-
-
-
-
dbius
veterán
válasz
h1n1_900 #25219 üzenetére
Ez gyárilag vodafonos az fru száma alapján: [link]
Ahogy nézegettem a neten, lehet, hogy ezek hardveresen vannak korlátozva szolgáltatóra, ha pedig ez igaz, akkor teljesen mind1, hogy milyen szoftvert használsz hozzá. (olyan, mintha egy sim függő telefonod lenne)
Nem mélyedtem bele a témába nagyon, de ha keresgélsz, lehet találsz a neten valami kiindulópontot.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
h1n1_900 #25161 üzenetére
Nem bír kevesebbet
Max akkor ha maxra terheled. Én rmclock-kal beszabályzom mennyit mehessen max, mert ha akuról használom netre kell ált-ban, ott meg az üzemidő legyen nagy. T2/5xxx cpu-nak 1.8Ghz felett már kell fesz, T7xxx ebből a szempontból is sokkal jobb. A T7600-om 1.05V-on tudja a 2330mhz-et, a T2400-esimnek 1800mhz-hez már kellett ennyi.
Az a jó még a T7xxx-ekben hogy dupla a cache, az meg minél kisebb az órajel annál jobban számít. Tehát ha én beállítom hogy akuról 1300mhz-en menjen akkor se lesz döcögős a rendszer, T2400-nél azért már érezhetőbb. Nem véletlenül kerül még mindig egy T7200 3x annyiba mint egy T2400.szerk: Tegnap próbáltam ki először a 9 cellás akumat, mert sajnálom használni és eltettem
Első használatkor 5 óra feletti üzemidőt írt, ebből sztem net alatt 4 realizálódna is. T7600+ 7200rpm-es hdd...+ugye az ips panel
Te gépednél ilyen aku sztem óra felett tudna, 14-es intelesnél meg talán 6-ot is.
audi100td: Érezhetően sokkal gyorsabb. +500mhz órajel már magában is szép előny, cache-ből meg van ami profitál, van ami nem. Statisztikát nem vezetek erről
Kódolásnál, konvertálásnál nem mind1 mennyit várok. Bár nagyon keveset csinálok ilyet. Ha valakit nagyon érdekel eljöhet tesztelgetni ha lesz még egy gépem T2400-gyel. Vagy csinálhatok róla videót
-
Chaser
legenda
válasz
h1n1_900 #25144 üzenetére
Ha cpu igényes feladatokat csinálsz akkor van. SSD-től azok nem fognak jobban pörögni, csak maga a rendszer. Ég és föld egy konvertálási idő T2400 vs T7600 felállásban. Tesztelgettem a jószágokat
De ha csak netezel akkor oly mind1.
Xp alatt mindenképp használd a garbage collection-t. Bár azt kell mondjam W7 alatt pörgősebb a rendszer és pl nálam wifi+BT nem akar normálisan működni sehogy xp alatt.buvartacsko: Hogyne lenne piros trackpoint
Még az egérgombokat is lenne pirosítani' mint a T42-n volt
Spyduck: Pl aida64
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
h1n1_900 #25123 üzenetére
Szépen össze van gyűjtve ami kell. Persze minden vackot nem kell felrakni, csak kb azokat amiket mondtam.
audi100td: Egyedi-egyedi, ez nem tetszik rajta. Ha nem pont kézmosás után nyúlok hozzá már ott a nyoma. Lehet csináltatok rá egy egyedi fedlapborítást, vagy apróban láttam valami carbon 3D csodát, az is tetszik.
-
Chaser
legenda
válasz
h1n1_900 #25121 üzenetére
W7-hez nem sok mindent kell letölteni. VGA driver, hotkey, powermanager, BT, Thinkvantage toolbox esetleg, system update, úgyis azzal kell befrissíteni a powermanager drivert is.
szerk: + ultranavmitulabattyi: T60-nál is meg minden thinkpadnál? Nekem így képről tetszik. Egyedül ezzel a gumiszerű borítással nem vagyok kibékülve a gépen.
-
pigmeus
tag
válasz
h1n1_900 #23901 üzenetére
Ha saját használatra vetted, akkor tudsz nekem írni róluk tapasztalatot? Főleg a dell érdekelne, mert a felbontása pont jó lenne a dokkolóval kikötve és a hordozhatósága meg biztos maximális kényelmet nyújt. (akár püben is szívesen fogadom ) Csak a 1,8-as hdd szentem rém lehet. Főleg mellé egy kicsi ssd már már nem éri meg kategória szerintem.
Tetszik ez az x60, szép állapotban jutottam hozzá, de lol kilőve monitorra a képe. Netezni még elmegy, meg szöveget szerkeszteni. Cipelni, könyvtárban jegyzetelni meg ideális. Csak így a dokkoló meg tök felesleges.
-
pigmeus
tag
válasz
h1n1_900 #23896 üzenetére
A link alapján nem rossz. Az eladó viszont nagyon korrekt, véleményem szerint és a tapasztalatom se rossz vele.
wifi melegedés akkor ez így marad vagy kábelre kötöm. Vagy átköltözök egy közelebbi pontra ahol nem gyötri magát a wifi. Érdekes tapasztalat. T60/61-nél milyen melegedési tapasztalatok vannak, van hogy átmelegszik a felső rész? Ölben gépeléshez használhatóak? Vagy inkább mindenki asztalon használja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Synology NAS
- Horgász topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged