- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Magyarított Android alkalmazások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
noorbertt #115792 üzenetére
> Thinkpad & Chromebook
"ThinkPad C Series Laptops" -ra gondolsz?
amúgy Thinkpad-ből nem nagy a Chromebook választék.
ThinkPad C13 Yoga Chromebook (13”) 2-in-1 Laptop
az USA-ban szórják ki .. ~ $349.00Az EU-ban ~ 479 EUR a legolcsóbb ár - és csak egy 4GB-os gépet kapsz érte.
https://geizhals.de/lenovo-thinkpad-c13-yoga-g1-chromebook-abyss-blue-20ux000fge-a2453881.html
"Lenovo ThinkPad C13 Yoga G1 Chromebook Abyss Blue, Ryzen 3 3250C, 4GB RAM, 128GB SSD, DE"Esetleg nézd még meg az E-bay-t is
-
barnam_
nagyúr
válasz
noorbertt #115792 üzenetére
Üdv,
Szerintem 100k alatt Thinkpadből nem lesz ennek megfelelő kijelző:
Screen: 12.3-inch, QHD (2,400 x 1,600) LED display
Ez egyébként egy budget kímélő megoldás, de értelemszerűen a kijelző sehol sincs. Max ha IPS-t teszel bele, de az meló.
Lenovo ThinkPad T430Verified to work
T470s-ben van ilyen kijelző, de kétlem hogy 100k alatt kijönne:
2560x1440 WQHD/QHDLenovo ThinkPad T470s
Verified to work
Valószínűleg ezek közül kellene lőni valamelyikre:
Lenovo ThinkPad X1 Carbon 1st Gen "" Verified to work
Lenovo ThinkPad X1 Carbon 3rd Gen "" Verified to work
Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th Gen "" Verified to work
Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th Gen "" Verified to work
Lenovo ThinkPad X1 Carbon 8th Gen "" Verified to work
Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th Gen "" Verified to work -
-
Chaser
legenda
válasz
noorbertt #54695 üzenetére
Nem tudod, nem olyan a csatlakozó.
Lehet nincs is 3g modul a gépedben. akkunál csak a sim slot van, maga a wwan foglalat lehet bárhol, erre vannak a kábelekDe fentebb írták merre lehet és van manual a géphez amiből látod.
szerk: Csedit Nem olyan ritka az már, persze érdemesebb nem üzletből beszerezni.
-
törölt tag
válasz
noorbertt #53609 üzenetére
En is nezegettem azt a gepet. Aztan talaltam egy uj, dobozost par fonttal dragabban. Jo kis gepek. SSd en is gondolkodom. +4 giga ramot kapott mar, meg egy panelcseren is morfondirozok, aztan 4-5 evig elleszek.
Mas: olyan letezik, h nincs bill. hattervilagitas, csak a megszokott felul levo ledes?
-
-
Tikakukac
titán
válasz
noorbertt #53273 üzenetére
Ránézek és egyből az jut eszembe, hogy jézusom ez egy Edge és micsoda ótvar. Rájöttem, hogy nekem az a bajom az újabb TP-okkal, hogy (egyrészt amit eddig fogtam az rossz volt mind) arra hasonlítanak amitől fejvesztve menekülök és a fejem nem hajlandó befogadni, hogy azért ez lehet más
Érdekes egy pszichológia ez.
-
-
franc0
őstag
válasz
noorbertt #33966 üzenetére
Ez nem zsíroskenyér. Minél vékonyabb, annál jobb!
Tim82
Nekem meg pont most szart be a cégesben egy WD 3200BEKT. (mondjuk nem panaszkodom, Samu830-at kaptam a helyére...) Engem különösen érzékenyen érintett, mert eddig még soha semmim sem adta be a kulcsot. Szal elromolhat bármi sajnos, akár többször is. -
noorbertt
őstag
válasz
noorbertt #28544 üzenetére
Akkor a ciripelés hibát, gondot nem jelent?
OFF-ba írom, mert ez már az..
Ha használt RAM-ot veszek , akkor honnan lehet tudni h nem hal be 1éven belül? Pl ez?:
http://hardverapro.hu/apro/elado_2db_samsung_2gb-os_800mhz-es_ddr2_ram_modul/hsz_1-50.html -
Tim82
félisten
válasz
noorbertt #28544 üzenetére
Jó a 800-as is, de a T61p-d vissza fogja venni 667 MHz-re a RAM órajelét. Egyébként 4 GB-os RAM modult szeretnél (1 x 4 GB-ot)? Majdnem kizárt, hogy Magyarországon belül tudj venni.
Amúgy Hynix, Kingston, Samsung, Nanya, Elpida biztosan jó lesz, a Kingmax valószínűleg (nekem személy szerint nincsen jó tapasztalatom Kingmax notebook RAM-okkal, de másoknak nincsen gondjuk vele), a CSX-ről több a rossz vélemény, mint a jó.
-
MrSealRD
veterán
válasz
noorbertt #25757 üzenetére
Ez nálam is tervbe volt/van véve. De egyenlőre skippeltem a dolgot. Néztem már sok helyen. Ami biztos, hogy ha "olcsón" akarod megúszni, nem hazai boltban veszed meg. Kb 120-150$ árral láttam elsőre, normálisnak tűnő forrás és normális termék összetételt. A nagy gond az árfolyammal van.
-
Tim82
félisten
válasz
noorbertt #25754 üzenetére
DDR2-667 vagy DDR2-800 RAM-ot (utóbbi visszavett órajellel, a 667-es sebességén fog futni, de nem lesz vele gond). Magyarországon kb. beszerezhetetlen a 2x4 GB, úgyhogy eBay-ről próbálkoznék a helyedben. Kingston, Hynix, Elpida, Samsung RAM-okkal nem lőhetsz mellé, elvileg Kingmaxszal sem. (Nekem volt rossz tapasztalatom Thinkpad-ben Kingmax DDR2 RAM-mal, de az valószínűleg egyedi eset volt.)
Dual channelhez ajánlott párban venni, vagy legalábbis közel azonos tulajdonságokkal/időzítéssel bíró RAM modulokat beszerezni.
A Hardveraprón 4-5k-ért meghirdeted a 2x1 GB RAM-odat és valószínűleg annyiért el is viszik. Olcsóbban hirdeted -> hamarabb és nagyobb eséllyel kel el.
-
Chaser
legenda
válasz
noorbertt #24635 üzenetére
Akkora szaki nem vagyok, panelt láttam már bontva, nem úgy tűnt hogy az eleje roncsolás nélkül lejönne. Az meg hogy pontosan milyen panellal helyettesíthető már nem az én asztalom
Szintén t61p-ből kivett ugyanolyan vagy kisebb felbontásúval biztosan.
lapa: Visszafele fejlődés van sok mindenben
más gyártóknál is. gondolhatunk akár autóra is...meglepődök ha valami tényleg jobb mint az előző kiadás volt.
12GB azért xp-hez elég, szűkösen még W7 x86-hoz is, de sok mindent nem kell rápakolni az biztos -
Chaser
legenda
válasz
noorbertt #24631 üzenetére
Én úgy tudom az egyben van a többi réteggel, szóval külön nem cserélhető. Gépedtől függ hogy milyen kijelző jó bele.
psyho85: Lehet csak én vagyok a láma, előző tulaj szerint nála nem volt ilyen probléma. Ellenben állandóan lekapcsolt a wifi. Nálam meg se 7 se xp alatt nem kapcsolt le 1x se
-
audi100td
nagyúr
válasz
noorbertt #23942 üzenetére
Az előbb voltak kitárgyalva az SSD-k. Ha ár/érték a fontos 96GB Kingston, ha kisebb tárhely is elég, Samsung 470, de az SSD topikban lehet tudnak ajánlani más típusokat is. Intel is nagyon jó, de fogalmam sincs melyik széria hibás, melyik nem, úgy rémlik a 320 körül voltak gondok, de nem akarok hülyeséget mondani. A gép bármilyen 2,5" SATA2/SATA3 SSD-t fogad (vagy 1,8-ast adapterel), max 3Gb/s-t tud a vezérlő, TRIM működik, AHCI-re kell állítani BIOS-ban a SATA-vezérlőt.
-
mutyuru
aktív tag
válasz
noorbertt #23787 üzenetére
En anno hasznaltam a norton ghost nevu programot. Ez ugyan nem onallo particiot keszit, hanem egy aktualis particio teljes tartalmat es beallitasait lementi egy tomoritett allomanyba, ahonnan utana vissza lehet huzni az egesz rendszert.
jo volt, amikor 4-5 telepitesi procedurat usztam meg egy 20 perces visszaallitassal. -
Gondwana
addikt
válasz
noorbertt #23787 üzenetére
ThinkVantage Rescue and Recovery
(Lusta vagyok visszakeresni, hogy milyen gépet is említettél, arra emléxek, hogy kb. ez a generáció, de a program szempontjából lényegtelen, ugyanez a verzió létezik tudtommal az újabb vasakra is) -
Chaser
legenda
válasz
noorbertt #23763 üzenetére
Ha 5 percen belül vagy ne kezdj új hsz-t saját érdekedben, modik harapnak rá.
Lehet expresscardba ssd-t tenni, csak lassabb lesz mintha sata1 vagy 2-re tennéd, meg drágább is, szóval nem értem mért pont oda akarsz ssd-t.szerk: Speciel azt se tudom, hogy bootolna-e onnan.
-
Chaser
legenda
válasz
noorbertt #23756 üzenetére
Kicseréled magad
Ha ebayezel onnan biztos lehet venni, ha nem akkor esetleg keresel egy bontásra váró gépet. Persze ha van zseton szerviz is alternatíva.
szerk: Nem értem expresscardba mért akarsz ssd-t
sata1-nél is lassabb ha jól rémlik. Ultrabay keret az optika helyére, abba hdd, ssd meg a hdd helyére.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Honda topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Magyarított Android alkalmazások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged