Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mitulabattyi

aktív tag

válasz Shadowfax #24896 üzenetére

A T400-am magyar lokalizáció volt, valami céges gép. Amikor elromlott a kijelzője és bevittem a debreceni Deltához, tőlem is garipapírt, meg számlákat akartak kérni!
    Mondtam is nekik, hogy:
    1. felejtsék el, nem volt és nem is lesz papírja, ha kétségeik vannak, nézzék meg a lenovo honlapján, hogy még garanciális (next business day helyszíni garanciás volt), és hogy eddig nem kellett a papír. Megnézték online, elfogadták.
    2. Nem fogom bennhagyni a gépet, hogy a polcon álljon, hazaviszem, és majd hívnak, ha megjött az új LCD. Így is lett. Pont 1 hét alatt érkezett meg a kijelző, visszavittem a notit, és 1nap alatt beszerelték.
    Nagyon remélem, hogy így is marad a dolog, mert az x200s-hez sincs semmilyen papírom (2013ig garis)
    Gondolom ez megint valami magyar csoda lesz. :(((
    Mindenhol máshol elég leadnod a gépet, itthon meg lassan az anyakönyvi kivonatod is elkérik.

mod: mielőtt megvettem az x200s-t, direkt felhívtam a központi szervízt (?), és lekérdeztem a gép garanciáját, és hogy biztosan érvényes-e Magyarországon, azt mondták igen, szóval ha lenne valami erre hivatkoznék...

Új hozzászólás Aktív témák