Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zomatt #28109 üzenetére
mitulabattyi leírta a type és serial-os dolgot, azt átírják. Ha előfordulna, hogy elfelejtik akkor szólj érte a helyszínen miután kipróbáltad és megcsinálják.
Ha már így alakult szerintem cseréltesd...bár murphi törvénye és az ördög sem alszik. Vagyis egy hibás darabba bármikor bele lehet futni, de ez még nem feltétlen minősíti a lenovo-t.
A fórumon ha visszaolvasol akkor többen panaszkodnak a 20-as széria Seagate lemezeire, hogy ilyeneket produkálnak..Ennek fontosságát megítélni nem tudom...
Én 5 éve használtam/használok egy consumer Albacomp-ot és már lassú volt. Az sem volt rossz, de amióta megvan a T61, érzem a különbséget és nem csak placebo...
-
válasz
zomatt #28109 üzenetére
cseréltesd ki mindenképp! legyél a szervízben határozott és ne feledkezz meg róla, hogy pár napja még rossz volt. cseréljék ki és kész. a lenovonak ez úgyis csak egy filléres mutatvány.
egyébként nekem is szokott ciripelni az x200t-m, amig a töltőn van. ha kihúzom megszűnik. ez gondolom nem usb-s vagy vga-s gond. egyébként minden rendben a géppel. majd ha kezd lejárni a 3 éves gari én is bejelentkezek egy alaplap cserére -
stifi
senior tag
válasz
zomatt #26781 üzenetére
ez sokszor előjön itt a fórumon
a szerviz garantáltan nem foglalkozik vele, hacsak nem produkál a jelenség valami hibát is (pl egy melegedő majd elpukkanó IC kezdeti hangja ez)sajnos együtt kell élni vele. az én gépem nem tudom ad-e ki valami hangot, mert sosem használom full csendes környezetben és mindig szól a zene...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5430 12. generációs i5, 16GB RAM, 512SSD Kiváló ár/érték
- Dell Latitude 9410 i7 / 15GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijekző Profi gép, kedvező áron!
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest