- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
zomatt #28109 üzenetére
mitulabattyi leírta a type és serial-os dolgot, azt átírják. Ha előfordulna, hogy elfelejtik akkor szólj érte a helyszínen miután kipróbáltad és megcsinálják.
Ha már így alakult szerintem cseréltesd...bár murphi törvénye és az ördög sem alszik. Vagyis egy hibás darabba bármikor bele lehet futni, de ez még nem feltétlen minősíti a lenovo-t.
A fórumon ha visszaolvasol akkor többen panaszkodnak a 20-as széria Seagate lemezeire, hogy ilyeneket produkálnak..Ennek fontosságát megítélni nem tudom...
Én 5 éve használtam/használok egy consumer Albacomp-ot és már lassú volt. Az sem volt rossz, de amióta megvan a T61, érzem a különbséget és nem csak placebo...
-
válasz
zomatt #28109 üzenetére
cseréltesd ki mindenképp! legyél a szervízben határozott és ne feledkezz meg róla, hogy pár napja még rossz volt. cseréljék ki és kész. a lenovonak ez úgyis csak egy filléres mutatvány.
egyébként nekem is szokott ciripelni az x200t-m, amig a töltőn van. ha kihúzom megszűnik. ez gondolom nem usb-s vagy vga-s gond. egyébként minden rendben a géppel. majd ha kezd lejárni a 3 éves gari én is bejelentkezek egy alaplap cserére -
stifi
senior tag
válasz
zomatt #26781 üzenetére
ez sokszor előjön itt a fórumon
a szerviz garantáltan nem foglalkozik vele, hacsak nem produkál a jelenség valami hibát is (pl egy melegedő majd elpukkanó IC kezdeti hangja ez)sajnos együtt kell élni vele. az én gépem nem tudom ad-e ki valami hangot, mert sosem használom full csendes környezetben és mindig szól a zene...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest