- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pala2
csendes tag
válasz
Intelligencs #39596 üzenetére
Ha nem hozod fel még egyszer, akkor már nem is lenne szó róla. Vered a habot hiába, ez mire volt jó? Senkit nem zavart, vagy azok BÖLCSEN hallgattak.
-
BoC1ka
senior tag
válasz
audi100td #39553 üzenetére
valsag van...sokan vagyunk...egyszeru a keplet..haboru...baromira fellenditi a piacot, csokkenti a letszamot. eddig is mukodott ezutan is fog. csak azert mert mi elunk most nem jelenti hogy 1-5-10 ev mulva nem jon egy ember aki elinditja az egeszet...nem is vagyunk olyan messze,,, kicsitt lentebb kicsit keletebbre kezdodik,,:/
-
audi100td
nagyúr
válasz
Intelligencs #39596 üzenetére
"Kérdezz csak meg egy moderátort, mi itt a téma."
Azt megértem, hogy a téma nem ide tartozik, de te épp úgy belefolytál.A kedves moderátorod azt is elfogja neked mondani, hogy a fórumban tilos kiabálni, azaz mindent vastaggal írni.
"már erősen politikai témák, és abból is a szélsőséghez húznak"
Szerintem meg az a szélsőséges magatartás, hogy pl. több ezer km-en át utaztatunk olyan élelmiszereket/javakat amiket helyben is meg tudnánk termelni/elő tudnánk állítani, sokkal jobb minőségben, csak mert valaki épp ezen nyerészkedik. Az is elég szélsőséges, hogy a profitmaximalizálás érdekében bármit meg lehet tenni, el lehet adósítani államokat (majd ezt követően lerohanni és lerabolni), tönkre lehet tenni a környezetünket, háborúkat lehet vívni mondvacsinált indokokkal, stb.
"Mindenki tudja miről szól ez valójában, csak épp nem mondja ki, mert tudja, hogy az nem szalonképes."
Ja igen, magyarul nem beszélünk róla, hanem szó nélkül végignézzük ahogy lerabolják a nemzetünket és vele együtt ellopják a jövőnket. Biztosan így lesz a legjobb.
-
válasz
^Clown #39593 üzenetére
Mondom, nem probléma, mindenki abban hisz, amiben akar, csak ez az egész téma nem ide való, és ebben biztosan igazam van. Kérdezz csak meg egy moderátort, mi itt a téma.
Aki még egy hardveroldal dedikáltan Thinkpadről szóló topikjában sem tud másról beszélni, az már mániákus.
@Tikakukac:
Egy kis könnyed egyéb téma simán befér bárhova, de a háttérhatalom megy egyéb dumák, már erősen politikai témák, és abból is a szélsőséghez húznak. Mindenki tudja miről szól ez valójában, csak épp nem mondja ki, mert tudja, hogy az nem szalonképes.
-
Tikakukac
titán
válasz
Intelligencs #39588 üzenetére
Mert vastagbetűvel kiírni egy szakmai topikban sokkal jobb, hogy nem tetszik az OFF. Ha elkap az ideg, akkor mutass egyetlen topikot amiben nincs OFF és akkor leborulok. Nem tudom miért olyan hatalmas probléma, hogy néha, néha egy szakmai jellegű témához hozzácsapunk egy kis nem szakmai tartalmat is. De ha te egész nap huzalozásokat meg mérnöki rajzokat akarsz látni, illetve 30 oldalas egyenletek, aminek a végén kijön, hogy 1%-al erősebb ennek meg annak a gépnek a palmrestje, akkor megoldható. Csak akkor én kapok agyf@szt.
-
^Clown
addikt
válasz
Intelligencs #39588 üzenetére
Legközelebb tedd OFF-ba az ilyen megnyilvánulásaidat, köszi
(én meg a vastag betűs véleményedre nem vagyok kíváncsi...)
-
audi100td
nagyúr
válasz
CharlieDrop #39583 üzenetére
vatera/teszvesz, expressz, apronet, jofogas
vagy külföldről ebay.de/at/co.uk, de szerintem ebben az árkategóriában nem éri meg a magas postaköltség miatt
dabgergo: viszonylag új modell, ennyi idő alatt nem igen találni használtat, max ebay-en
-
amargo
addikt
válasz
audi100td #39575 üzenetére
Lenne hordozva, a t43 a súlya miatt nem viszi, az x200 hasonló súlya van, mint a x220-nak, azt meg észre sem veszem a táskában.
franc0: Csak én tudok elmenni érte..
CPT.Pirk: Nem vinném el senki elől, az x200s felé húzunk, szerintem bőven elég lesz neki ez pár évig
Köszi a segítséget!
-
válasz
audi100td #39589 üzenetére
Nyilván, kezdj személyeskedni, mert herótom van a mindent leegyszerűsítő, MINDIG másokat hibáztató, saját magunkban hibát nem kereső gondolkodásból, amiket a politikai fórumokban tolnak az arcomba. De ott még elfogadom, oké, ott a helye. De itt baz??? A Prohardveren? Semmi keresnivalója! És sajnos akkor is elolvasom, ha halványan van írva.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Intelligencs #39587 üzenetére
Irány az X230-ért, instant get a legújabb! De ha már az is túl régi állj sorba az X240-ért!
OFF-ba voltak rakva az "összeesküvés-elméletek", nyilván azért, hogy akit nem érdekel ne olvassa el feleslegesen.
-
Lehetséges lenne, hogy az összeesküvés-elméleteitekkel meg egyéb baromságaitokkal más szaktopikot szemetelnétek tele??? Nem azért jöttem egy színtisztán műszaki hardveroldal speciális topikjába, hogy itt is elmebeteg elméleteket olvassak, amiktől elkap az ideg!
-
Lehet még egyáltalán venni X220-ast? Kollégám most kapott egy ilyet a cégnél, megnéztem, és kedvem támadt lecserélni az X201-esemet egy ilyenre. De úgy látom, hogy már ez is kifutott modell a Lenovonál... Nem valami hosszú a termékéletciklus egy-egy modell esetén. Vajon az X230-ast mi fogja követni és mikor?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
azbest #39585 üzenetére
A gép 4G ram ellenére egy már felrakott 32 bites W7-el jött, ott rögtön kidobta az MC, hogy nincs openGL támogatás, nem is indult el. Rögtön utána felkerült a gépre 64 bites W7, annak az alap driverével (amit nemtudom honnan szerzett, mert nem az updateről jött, ott nem volt ilyen) már elindult, de borzalmas sebességgel. Aztán felraktam a lenovotól a hivatalos drivert, de pont ugyanolyan borzalom, talá 1-2 fps-el lett jobb.
Ezt a mesa dri-t meg ki fogom próbálni. Valami másik oldalról szedtem én azt amit fordítottam, csak ott elég kusza volt minden, egyszerre volt fent 5-6 különböző Intel dirver értelmes leírás nélkül, de azt hiszem a mesa dri-t szedtem le onnan is. Olyan laza fél óráig fordult a driver a T60-on.
-
azbest
félisten
válasz
CPT.Pirk #39577 üzenetére
October 8, 2012
Mesa 9.0 is released. This is the first version of Mesa to support OpenGL 3.1 and GLSL 1.40 (with the i965 driver). See the release notes for more information about the release.Ahogy olvastam win alatt is lehet mesa-t használni, de csak alapszinten működik, nem prioritás, hogy megcsinálják teljes funkcionalitásúra.
Ha windows update rakta fel a drivert a 4500mhd-hez, akkor próbáld meg hogy lenovo / intel oldalán lévővel jobb-e. Az ms-nél ki szokták herélni az opengl hardveres támogatást a win update-s driverekből (így van ez már kezdetektől fogva, ki kellett valahogy írtani a directx konkurenciáját), lehet hogy szoftveresen renderel vele.
-
dabgergo
őstag
T530-ból nem szokott lenni eladó használt?
-
fkenny
senior tag
válasz
CharlieDrop #39580 üzenetére
Igen, javarészt max 50%-os terheléssel win7 alatt. Linux alatt valamivel kevesebb
-
audi100td
nagyúr
válasz
CharlieDrop #39578 üzenetére
Netre, divx-re még egy X40 is elég lenne, de én is X60-at vagy X61-et javasolnék, alig kerül többe és nem kell szenvedni az 1,8"-os vinyóval.
-
fkenny
senior tag
válasz
CharlieDrop #39578 üzenetére
Ha még a FHD filmeket is el-el viszi, de a 720p közül szinte mindet minden gond nélkül. Tökéletes lesz neked az X60
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok!
Feltennék egy hülye kérdést, mármint abból a szempontból az, hogy lehet volt róla szó, de mostanság nincs időm kimazsolázni.Melyik az a legkönnyebb thinkpad, amin még lehet netezni és divx filmeket nézni?
Fontos könnyű legyen
X60-ban gondolkodtam, de az lehet túl gyenge. Ja és persze nem mostani übertechnika kellene drágáért, hanem vmi olcsó verzió.Köszi a tippeket
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
azbest #39571 üzenetére
Dobsz erről egy linket? Azt én is figyeltem, hogy keményen megy a driver frissítés, a T60-on én is fordítottam mesa drivert.
Ami igazán meglepett, hogy Win7-en gyak 3 fps alatt maradt az MC, aminél a sokkal gyengébb és régebbi, még HW-s T&L egységgel sem rendelkező GMA950 is többet csinált.
amargo: a nagyobb L2 sokat számít, de nem ezekben az alkalmazásokban. Az erősebb T400-at pont megvettem előled.
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Páromnak tervezem lecserélni a T43-át (már eljárt felette az idő), mennyi lehet a reális ára használt piacon?
De két gép között megy a vacilálás, használt gépek:
- T400 P8600
- X200s SL9400Van akkora különbség proci terén, böngészésre word, excel ilyenekre használja a gépet, youtube-ot néz rajta. A T43-om is elég volt eddig mindenre..
Az x200s-et tudná hordozni is, ami azért nagy előny lenne!
A két gépre 6 hó garancia van.Köszönöm a segítséget!
-
brd
nagyúr
válasz
Tikakukac #39569 üzenetére
Tény, hogy nem vizsgálgatom minden nap, ezért röhejes lehet a kérdésem, de az AA/AF/VSync beállítási lehetőségek eljutottak már Intelékhez...?
Persze, nyilván ma már sok mindenre egész használható, a legtöbb 2007, vagy az előtti készült játék sokszor gond nélkül fut rajta, legfeljebb hányás a küllem.CPT.Pirk: Az alap MC egy Optifine-nal el fog rajta futni játszhatóan, de 64-es textúrákat használva már lesznek gondjaid.
-
azbest
félisten
-
-
Tikakukac
titán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kinek milyen tapasztalata van az x4500MHD driveres támogatásáról? Ma jött meg a T400-am, leváltani a korábbi T60-at.
Gondoltam már nem lesz probléma a Minecraft, de csak Linux alatt tudok 30fps fölé menni, Windows7 alatt jelentősen kevesebb az FPS. Mondjuk ez nem baj, mert csak azért került rá win, hogy legyen, nem akarom magam kínozni, de a driver képességein megrökönyödtem kicsit.
-
btudos
nagyúr
válasz
dabgergo #39563 üzenetére
T520
Attól függ hogy meg tudsz-e barátkozni az új keyboard-dal. Édesapám használ T530-at, eddig nem volt vele gondja, egész korrekt FHD kijelzője van (az általad linkelt verzióról nem tudok nyilatkozni kijelzőben), de a hűtésről - ami a T430 buktatója sokaknál (nálam nem, én így is imádom
)- még nem kérdeztem direktben, bár ha gondot okoz a hw, biztos mondta volna
Amúgy szerintem ez jó ár érte, tekintve hogy a kistesó is ennyibe kerül ugyanilyen konfigurációban, sőt...
-
dabgergo
őstag
Lehet még hamarabb bekövetkezik a T61 utód vásárlás mert egyre több a fotós projektem és nagyon nem bírja már szegény régi a Lightroom-ot meg a PS-t
Mit gondoltok erről a T530-ról?
Van alternatívája (TP-n belül) a T530-nak? -
all6atos
tag
válasz
Borote #39513 üzenetére
Nem néztem még, hogy mi mindent kell szétszedni/leszedni ehhez, de pl. az enyémnél van ott jópár vezeték is ide-oda pakolgatva, meg a hangszóró stb. szóval nem az a tipikus 2 csavaros meló.
Hely is kell, meg normális szerszám, valami lötyi amivel rendesen leszedem a régit, új paszta, megnézni abból hogy, mennyit.
Akkor ott van még az ESD veszélye (RAM-ot, 3G modult be lehet az oldalánál fogva kézzel is tenni), meg hogy mennyire húzzam meg a csavarokat, ilyesmik. A gép még garis és öcsémé, az enyémmel elmókolnék. -
mustang28
tag
Jól belemerültetek a hibásfejűekbe! Az a baj, hogy több szót fecséreltetek erre a témára mint amit ér, de a jelenség az már inkább ijesztő! Birkák az emberek! Valakinek az idézetében olvastam itt a Hardveren, hogy "igenis mondják meg a cégek, hogy mi jó nekem"!?! Na itt kezdődik a probléma! Sok üresfejű: "ööööööööööööö űűűűűűűűűűű" nyilatkozik!
Értelem sehol, csak a Celebek! A TV meg egy mesterséges butítás! Ledobom az ékszíjat, ha a híradó elé keveredek! Mikor Hanga Zoltán bejelentkezik a fővárosi állatkertből, mert megint kis csimpánzok születtek! Kit érdekel ez.........Egy óra baromság!!!! Így mit is várunk a felnövekvő nemzedéktől?????
-
válasz
buvartacsko #39535 üzenetére
Atom....
Valami ilyesmivel viszont már ütne, ha az anyagminőség is jó lesz, és esetleg növelik a felbontást. -
A liberális GPU-m már megint 91 fokos volt egy kis CS:Source közben
GPU-t lehet alulfeszelni? -
audi100td
nagyúr
válasz
Tikakukac #39546 üzenetére
Szerintem elég egyértelmű a probléma gyökére, ide vezetett a gátlástalan liberalizmus és annak politikai elitje, médiahatalma, stb. De ugyanezek az eszmék határozzák meg a gazdasági rendszert is, nem véletlenül van "válság" mindenhol. Persze ha valaki másképp gondolkozik az már náci (ahogy brd is írta), összeesküvés-elméletgyártó, stb. Amíg nem lehet nevén nevezni a dolgokat, illetve azokat a szereplőket/intézményeket akik a hátterében valójában irányítják a rendszert, addig nem is lesz változás.
Az emberiség meg úgy is fogyni fog amíg mérgezett az élelmiszer, ivóvíz, levegő, azaz az élethez szükséges alapvető erőforrások. Arról nem beszélve, hogy
megváltozottszétrobbant a több ezer éve hagyományos családmodell. Ki van ez találva rendesen. -
abcukistván
tag
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy T500-ban mi a venti FRU? Manual-ban csak az egész assemblyt leltem, ebay-s találatokra rákeresve meg azok T61-be valóak. Kompatibilis a kettő egymással?
-
-
brd
nagyúr
válasz
Tikakukac #39546 üzenetére
Nem egyszerű, az biztos, bár nekem lenne néhány ötletem, viszont van egy nagyobb baj: a jelenlegi politikai/társadalmi berendezkedéssel egyiket sem lehetne kivitelezni. Egyébként szerintem max. pár száz év múlva legkésőbb úgyis lesz restart (vagy legalábbis erős csökkenés), ha csak addig vissza nem vonják a "bárki lehet hülye", ill. a "bárki foshat szabadon 2+ utódot" egyetemes szabályokat, mert a Föld ennyi embert nem fog tudni eltartani. De én itt befejezném a témát publikusan, mert még kizárnak nácinak gondolt eszmékért...
-
BoC1ka
senior tag
Valaki tud segiteni alulfeszelesben? nincs valami leiras hogy kell?
-
norbee86
csendes tag
Sziasztok!
Több mint egy hónapja boldog tulaja vagyok egy R400-asnak, egy 60GB-s OCZ Agi3-as ssd-vel karöltve. Felraktam minap Win7-et és minden lenovos cuccot amit szoktam fingerprint stb..
és arra lettem figyelmes, hogy win7 logot kirakja és egy 5sec-ig fekete kép és csak utánna jön be az üdvözlőablak ahol kéri az azonosítást mitől vár ott annyit,esetleg valamit elronthattam? Illetve ezek optimálisnak mondható értékek (P8400 4GB) a főbb elemek
SSD: [link] -
Peter M
tag
Üdv,
Valakinek sikerült beüzemelni az Intel WiDit? Elvileg minden komponens támogatja mégis:
"Unable to start Intel My Wifi Technology"Ötlet?
-
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko #39533 üzenetére
hú, de nem bírom ezt a kifejezést
, főleg mióta láttam ezt a videót: [link]
-
buvartacsko
addikt
válasz
FoxiestFox #39534 üzenetére
mert hogy?
-
válasz
buvartacsko #39533 üzenetére
Ez egy borzalom.
-
buvartacsko
addikt
Nekem ez a gép instant get... [link]
-
Gondwana
addikt
Tegnapi: új System Update (úgy találtam, hogy a régiből az 5GB fölé hízott sessions foldert akartam megkurtítani egy kicsit)
-
Gondwana
addikt
válasz
Shatterstar #39527 üzenetére
HMM alapján csak az alaplap (azon is csak az Ati VGA) külömbözik egy picit a T500 és a W500 között - illetve T500-ban elég nehéz WUXGA kijelzőset találni (viszont utólag bele lehet rakni)
(Én is W500 hűtőt tettem a T60-amba, amiről ezt most írom)
-
audi100td
nagyúr
válasz
Kijelzőből még az 1680-as a tűrhetőbb, de igazából kiemelkedő nem került egyikbe sem. Workstation téren azért elég nagy a lemaradása a lenovo-nak a konkurenciával szemben. A Precision és EliteBook modellek már évek óta kérhetőek IPS megjelenítővel, a lenovo modelljei máig nem, nem is értem miért.
-
brekiisti
tag
válasz
Üdv marha buta W olyan mint az erős T
A W be erősebb kiszereléseket lehet kérni ill venni vele nagyobb felbontást tud a kijelzője (persze ha olyan). Az IPS nem az én területem abban a többi kolléga tud válaszolni
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
-
Shatterstar
aktív tag
W500 és T500 között vannak említésre méltó különbségek teljesítmény,alkatrészek valamint kijelző terén? Vagy tök ugyanaz a kettő?
-
1egaly
aktív tag
voálá..............
-
kofy
tag
Nem tudom mennyire szokás ide híreket linkelni, de nem hagyhatom ki. A Thinkpad (na jó, az Edge) szériát is elérte a Win8 vírus... [link]
-
sagit
veterán
Sierra MC8775 WWAN kártyában van GPS vevő vagy nincs? Nem tudjátok?
-
brekiisti
tag
válasz
Borote #39517 üzenetére
Rosszul tudod a CPU/CPU Venti nem ügyfél által cserélhető alkatrész
Note: Each Field Replaceable Unit (FRU) applies to all types and models, unless specific types or model numbers are listed with the FRU.
FRUs that have a * or ** in the CRU column are Customer Replaceable Units (CRUs).
* identifies parts that are fairly simple to replace, requiring few or no tools.
** identifies parts that are slightly more difficult to replace.
N identifies parts that are not to be replaced by the customer.Fan assembly, integrated/Discrate N
-
Borote
addikt
válasz
azbest #39518 üzenetére
Akkor nem szóltam.
IdeaPad-nél a fórumtársaknak azt nyilatkozta a Call Center, hogy nyugodtan újrapasztázhatják házilag, ha nem tesznek a gépben kárt, a garancia sem ugrik.
Ha CRU-t cserélsz, és összezúzod az alaplapot, akkor is bukik a garancia, nem?(#39520) brekiisti: nem is cserére gondoltam
-
Borote
addikt
válasz
mitulabattyi #39514 üzenetére
Amennyire én tudom, a Lenovo-nál lehet ilyet. Vagy legalábbis betenné a kaput, ha IdeaPad-nél lehetne, ThinkPad-nél meg nem...
Bár nagyobbrészt poénnak szántam(pedig én sicher, hogy nekiesnék).
-
all6atos
tag
válasz
brekiisti #39510 üzenetére
Nem magával a melegedéssel van a gond, hanem az összképpel.
Csak be van kapcsolva, ~0%, 900 MHz: 50 fok és ~3k fordulat. Kis netezés és 60+, néha 70. Nézel egy DXVA-s videót és már hallani a hangját 2m-ről. Ezzel még nem is gond, de 15 perc terhelés után, ideális körülmények között 90 fölött legyen, játék alatt is 10-15 percenként bekapcsol a hővédelem. (105 fok a gyári maximum, és 100 körül kapcsol be a védelem.)
Biztos bennem van a hiba, de más géptől se várnék el ilyen kicentizett hűtést, főleg nem egy 14-es T-től. Működik, nem fagy/indul újra. Máshol kis műanyag házba raknak i7-et meg VGA-t és azok még valószínűleg rosszabbak is ilyen téren, de akkor se erre számítottam.Az R400-on egyszer nem kapcsolt be a védelem, pedig volt ideje terhelés alatt rendesen átmelegednie, ha csak ugyan azt a játékot nézzük. Mass Effect-eket is volt, hogy 4-6 órát játszottam folyamatosan, SC2-őt szintén stb. Erről a gépről írok most is, a CPU 33-37 fok és 0-2000 között van a venti (nincs TPFanC.).
Borote:
Egyelőre jól van ez, nem akarok mókolni vele, meg a gép is használva van. A szervízben azt mondták normális, a neten az s-re írnak még ilyen értékeket. Szóval ez van. Majd ha szabad lesz és bátor leszek, lehet benézek a réz alá.
-
brekiisti
tag
válasz
all6atos #39508 üzenetére
Ebben igazad van hogy munkagép de nem tudom lehet bennem van a hiba de nekem nem volt gondom ennyire semmivel T60p m meleg volt kb 80 fok de nem zavart mert csak játéknál volt
A T400 am ATI val is hasonló de csak ha játszok vele.Az alapvető designe munka gép de pls amit mondasz egyéb szimulációk és autocad stbre a W van a T az busines machine.
Azt max valaki megcáfolja ha valaki jobban tudja
-
all6atos
tag
válasz
brekiisti #39505 üzenetére
Hát a Test Drive Unlimited 1 nem tesztprogram és ugyan azt produkálja a gép. Még csak dedikált kártya sincs benne, és nem is egy 12-13 colos vékonyított gép. Elvileg ez egy felsőkategóriás munkagép (persze nem W), de míg az R400-at ott mertem hagyni nyáron napi 6-8 óra folyamatos MATLAB szimulációkra, mert dögmelegben se volt 65 fok fölött, miközben úgy le volt terhelve, hogy egy intézőt nem lehetett megnyitni, addig ennél a T420-nál erősen elgondolkodnék.
Szóval ennyi, nem fog leégni, de egy jóval kisebb fogyasztású géptől nem ezt vártam.
-
zooleeb
csendes tag
Sziasztok!
Akinek lenne eladó palmrestje mindegy hogy fingerprintes vagy nem érdekelne 15"géphez nagyon fontos lenne!Sajnos megadta magát!köszi aki tud segíteni dobjon P.Ü!
zooleeb
-
brekiisti
tag
válasz
all6atos #39503 üzenetére
Ha a paszta nem beton kemény száraz vacak én sem cseréltem volna le ha jól értem az írásodból.
Amellett meg továbbra is kitartok hogy ilyen szintetikus teszt jóval több hőt produkál mint te normál körülmények közt valaha is fogsz.
Szerintem ez a hőmérséklet para kezd átcsapni pánik hangulatba de tudom ezzel megint parázs vitát szítok elnézést előre is érte
Másrészről ha bárki is procit bont még gar szervizben is az intel nem veszi vissza
-
all6atos
tag
válasz
Borote #39489 üzenetére
A lapka és a kupak között értettem, mivel tudtommal az Ivy-nél más a helyzet, legalábbis asztali vonalon biztos, és emiatt jobban melegszik. Bár lehet mobil vonalon nincs sapka.
"Az Intel a Sandy Bridge processzorgeneráció esetében úgynevezett "fluxless solder", vagyis folyasztó nélküli forrasztással kötötte össze a lapkát és a külső alumínium burkolatot, ami közel optimális hővezetést tett lehetővé. Az Ivy Bridge esetében azonban a jóval olcsóbb, ragasztott hőközlőre esett a választás"
Nemrég volt szervízben (smarts.), de nem csináltak vele semmit ilyen téren, pedig említettem.
-
fi:zi'k
nagyúr
Köszönöm mindenkinek, marad az X200.
Bár asszonynak még lehet ez a Dell lesz, egy Lifebook A531 helyett.(#39493) sutszi
Skype-n beszéltem velük, a rossz angolt leszámítva segítőkész volt. Elvileg még azt is megteszik, hogy Pana akkus darabot küldenek. Paypallel lehet fizetni. DHL-lel szállítanak, ami ~9E.(#39494) soldi3r
Augusztus óta vártam, hogy alfánál legyen X200. Most kapott először, de ez is "s", ráadásul gyenge vagy közepes Sanyo akkukkal, ami nekem nem opció. Másfelől a P-s CPU-t is jobban preferálom. -
Jag
senior tag
válasz
Gondwana #39497 üzenetére
Köszönöm, ez sajnos nem hozott megoldást.
Eddig nem ezen hallgattam zenét, ezért nem is tűnt fel. Filmet néztem max, ott nem jött elő.
de most elkezdtem fülessel zenét hallgatni és rendkívül zavaró.
A smart audioban az equalizer beállításaira egyáltalán nem reagál. Sőt, igazából bármit állítok nem történik semmi. csak a hangerőt tudom állítani. A foobar beépített equalizerén a 14-20khz-es csúszkát állítva sem történik semmi, csak jobban elkezd halkulni és hullámozni a hang. A többi hangszínre normálisan reagál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest