- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkenny
senior tag
válasz
Tim82 #107394 üzenetére
Köszönöm a gyors segítséget, sikerült egy kis trükkel megoldani.
A windows alól futtatható Winflash minden alkalommal összeomlott "driver loading failed" hibával. Látszott, hogy maga a szoftver 2009-ből maradt, egy újabb X201-es winflash szoftverét másoltam át hozzá és, ezzel már fel is frissítette úgy mintha gyári lenne. Mostantól hasít benne az Intel AC7260, Köszönöm!
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Volna egy Lenovo X200 kis gépem (igazából nagymamámé, Én csak "pimpelem"). Már lényegében tökéletes arra amire ő használja, egyedül a WIFI kártya szúrja a szemem. Van itthon fölösleges Intel AC7260 amit bele tudnék tenni. Van valakinek moddolt BIOS ROM-ja amit rátehetnék, hogy elfogadja ezt is?
Válaszotok és segítségetek előre is köszönöm! -
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, van a családban egy Thinkpad x60s noti. Este ki lett kapcsolva reggel jön barátnőm idegesen, hogy sárgán villogó az akkujelzés és ha lehúzza, töltőről azonnal kikapcsol. A vicc az volt, hogy a gép látta az akkut 50%-nak ítélte, de nem engedte róla működtetni. Rámérve a cellákra mind a 4 jó. A kérdésem az volna, lehet valamit kezdeni vele? Ha nem az sem gond, akkor újrahasznosítom belőle a cellákat
Következő kérdésem az volna, ebay-ról kapható akkuk mennyit bírnak élettartamban? Mert neki elég ritkán kell akkuról használnia a gépet.
Válaszotok előre is köszönöm
-
fkenny
senior tag
válasz
!Overdose! #40412 üzenetére
Keress rá az Egpu kifejezésre. Láthatod majd hogy nem vészesen lassabb a vga mint 16x slotban. kb a mai kártyák a 75-80%-os teljesítményüket képesek leadni 1x-en hajtva
-
fkenny
senior tag
válasz
CharlieDrop #39580 üzenetére
Igen, javarészt max 50%-os terheléssel win7 alatt. Linux alatt valamivel kevesebb
-
fkenny
senior tag
válasz
CharlieDrop #39578 üzenetére
Ha még a FHD filmeket is el-el viszi, de a 720p közül szinte mindet minden gond nélkül. Tökéletes lesz neked az X60
-
fkenny
senior tag
válasz
fi:zi'k #39491 üzenetére
Nekem Dell E6410 és x200 van. masszavitásra szerintem mind2 teljesen korrekt. Nekem mind2 gépnél más szempontok voltak fontosak vásárláskor. A Dell fiatalabb, erősebb garis, az x200 olcsó és erős. Előny a Dell javára az optika cserélhető HDD-re. A Dell-t nem minden nap cibálom magammal, mert ahhoz nehéz, de az x200 a minden napi hurcolásra lett kitalálva. Ha konkrét dolgokat kérdezel úgy jobban tudok véleményt írni a kettőről.
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Thinkpad X60 és X200 tulajdonos lettem. ( X60 a barátnőmé) Nagyon jó kis gépek, csak kellene pár apróság.
X60 : Whitelist BIOS a wifi miatt ( kanpna egy N-es adaptert)
X200: Whitelist BIOS Ez is a wifi miatt. ha kell írok pontosabb típusokat is.Segítségeteket köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest