- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
Nincs vkinek régebbi power manager letöltve?
-
Thom!
veterán
Samsung 830 SSD belemegy a T400-ba?
Visszafele kompatibilis a SATA3-al? -
Chaser
legenda
válasz
franc0 #35191 üzenetére
Sztem arra igen kevés esély van. Első körben megnézném másik rammal a gépet, nem-e az aarja megadni magát. Ha nincs akkor memtest86 dos alól, vagy win alól prime95 blend + mellette tömörítés meg bármi ami sok ramot használ. Esetleg driver körül is nézelődhetsz, nem-e kapott egy frissítést ami nem tett jót neki.
-
franc0
őstag
Srácok, tegnap elkezdett furcsa grafikai hibákat csinálni az X200-am. Halálozna az Intel GPU??
-
xcds
őstag
Más is járt így régebben, de neki sem oldódott meg.
-
Chaser
legenda
válasz
franc0 #35187 üzenetére
Mondjuk volt fenn tablet is 100k alatt, nem kapkodtak azért se. Na sebaj, most is a kicsiről vagyok. Hát nem volt nehéz hozzászokni az tény
8GB ram nekem a fiókban van, de még a gyári hdd van benne xp-vel, 4GB-ot se használja ki. Majd jövő 7en saját hdd+8GB ram. Van új BH panel bayen 98$-ért szállítással, többször be volt linkelve. Annyit simán ér. Nem rossz a gyári panel ami az enyémben van, de az ips azért csúnyán veri. Viszont pl a dell 4300-asom panelja ui. felbontással ehhez képest okádék betekintési szögek és inverzbe fordulás terén.
Nézegetem a bill-t, jól látom hogy a billentyűk mérete ugyanaz mint a T60-nál? A legtöbbé.
Valaki aki már gariztatott és tud jó szervizt, adjon már címet. Megpróbálkoznék azzal hogy elpostázom nekik a kis hibás hdd-t, nekem személyesen nem éri meg gariztatni. -
-
Chaser
legenda
Én ahogy észrevettem kb semmit nem fogyaszt az optika ha nincs használva. Mivel x200-ban nincs nem tudom most megmérni. Ott van még a cpu genie de az fizetős, vagy a crystal. Nekem rmclock vált be a legjobban.
Jut eszembe egyik bajes eladó küldött grátiszba egy sata optika-usb kábelt, egész jó pofa ha véletlen optikát is kellene használnom. -
xcds
őstag
válasz
mitulabattyi #35181 üzenetére
Akkor nálam van elb@szva vmi. Pedig mielőtt frissítettem, ment rendesen. El is távolítottam, letöltöttem külön, feltettem újból, akkor se jó.
-
xcds
őstag
válasz
Chaser #35180 üzenetére
Most hirtelen nem is tudom, hogy a win sémában lehet-e engedélyezniaz optika kikapcsolását. Próbáltam a kiegyensúlyozott sémát, de ott meg a cpu energiagazdálkodása nem volt egyértelmű. Ott %-ok voltak, nem pedig power state vagy sleep akármi. Rmclock-ot még nem próbáltam, ha arra adom a fejem, lehet, hogy lesz pár kérdésem.
-
Chaser
legenda
Sztetek drágán adom az x200-t? Tudom hogy nyár van, de eddig egy érdeklődés érkezett alkuval. Patent kis gép sok garral, erős cpu-val, olcsón upgradelhető 8GB-ra a ram. Most bennem van a hiba vagy nagyon nyár van?
99% hogy megmarad csak kíváncsi vagyok.
-
Flevo
tag
válasz
ArrayOfLilly #35174 üzenetére
??
-
xcds
őstag
Ha meg akarok változtatni egy beállítást az egyik sémában, leokézom, utána visszaáll ugyanarra, mint előzőleg volt. Így jártam az optikai meghajtó kikapcsolásával is a system settings-ben és a cpu deep sleep engedélyezésével is. Kipróbáltam power source optimized és max battery life sémában is, de mindig visszaáll a gyári értékre.Az optikai meghajtó kikapcsot még megoldottam, mert van olyan séma, ahol enabled akkuról és hálózatról is, de a cpu deep sleepet én le akarom tiltani akkuról és az engedélyezve van mindegyik sémában.
-
xcds
őstag
6.32-es power managert használ vki? Vannak vele gondok.
-
Flevo
tag
válasz
ademfire #35145 üzenetére
Ugyanez volt nálam. Rengeteget szívtam vele. Ha ment egyszer, akkor is a legközelebbi bekapcsolásnál már nem ment. Számtalanszor újratelepítettem, de hiába.
Aztán találtam egy régebbi (talán 1.6-os) drivert, azóta minden ok. Nem tudja a körözős görgetést, viszont stabil és minden ok vele.Keress egy régebbit!
-
Flevo
tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni ThinkPad Edge garancia online hosszabbításában? Nem megy a honlapon, boltban pedig pofátlannak tartom a dupla árat ugyanezért. Ellenőriztem, van még 38 napom a garancia lejáratig. Odáig eljutottam, hogy bevásárló kosárba tettem plusz egy évet 29$-ért, de nem tudom kifizetni. Azt írja ki, hogy "One or more items are not orderable, please call telesales to complete your order." -
buca84
őstag
Van egy 10"-12"os tokom.
Hátha vki ilyet keres. -
fi:zi'k
nagyúr
Az R500 palmrest mivel kompatibilis még?
-
Chaser
legenda
Ha ez eredeti gyári akku akkor teljesen korrekt.
-
Chaser
legenda
Ezt a 3G+GPS modemet megvehetem az x200-ba? többen mondták hogy fake v hamisított modemet vettek bayről. Egy ilyen cuccot mindenképp vennék a gépbe ha nálam marad. Utána nagy akkut, bár akkor elvesztené a "báját". Tegnap belőttem a procit, úgy néztem 6 órát is elmegy nettel kis akkuval, egész korrekt. Főleg ha kap egy kevesebbet fogyasztó ssd-t is majd.
-
-
Chaser
legenda
válasz
buvartacsko #35099 üzenetére
x200-ba biztos van, valszeg akkor x200 tabba is. De az LG is ugyanolyan jó ahogy elnézem, de elég ritka az is. Audi100td-nek volt egyik gépében ő se panaszkodott rá. Sanyoban is vannak jók, de sztem rohadt nagy a szórás, azért van az hogy valaki dicséri valaki meg köpködi.
-
^Clown
addikt
Töltsd le a BlueScreen Viewer nevű programot, nézd meg vele a pontos hibajelenség leírását. Esetleg más memóriával próbáltad már?
-
RnJ
tag
Sziasztok,
tp R500 t9500 / ati3470 (128mb) / 4GB.
Kis üzem után kékhalál "memory parity error" felkiáltással.
Mindkettõ memóriamodullal külön külön ez a hibajelenség.
Memória hiba, vagy Vga memória hiba lehet?
bootolásnál néha csíkozAz alaplap javított.
-
ademfire
csendes tag
Sziasztok. help please... thinkpad edge e125. feltettem rá a windows-t,aztán a lenovo oldalárol system update. felrakta az ultranav drivert és azóta a tochpad csak úgy működik ha az egyik ujjam rajta van folyamatosan egy helyben,a másik ujjammal pedig tudom huzni az egeret.Tehát a lényeg hogy hagyományos módon, egy ujjal nem tudom használni a touchpad-et,egyszerűen nem csinál semmit.....Valakinek van ötlete mit ronthattam el ill. mit állítsak át?
Előre is köszönöm a segíséget.
-
Francia91
veterán
Hazai oldalakon nem találtam, ez a gond.. na majd körülnézek akkor e-bayen is
-
Francia91
veterán
ATI-s T60-hoz (T2400) honnan tudok ventit venni, vagy keresni (lehetőleg nem E-bayen)? Mert borda nem kéne, csak venti. Vagy valaki itt a fórumon tud-e?
-
Hixon
csendes tag
Üdv srácok!
Mit lehet tudni a T60 core duo és a T60 core 2 duo közötti különbségekről? Nyilván amellett, hogy más a proci benne
Valami olyasmit olvastam forum.thinkpads.com-on hogy hangosabb a ventie például a c2dvel szereltnek. Ez mennyire igaz, egyéb különbségről tudunk?
Köszi előre is
-
Peter M
tag
válasz
franc0 #35136 üzenetére
Németen már volt W530-as is, vmiért megváltoztatták a colorimetert. Tényleg van tapasztalata vkinek, hogy W520 nál csak a FPR-es covert kell cserélni a colorimeterhez vagy alaplapon van a chip hozzá?
-
franc0
őstag
válasz
Giovanny #35137 üzenetére
Többféle is jó bele, de én maradnék az Ericssonnál.
Persze nem innen, nem ennyiért. -
franc0
őstag
válasz
Giovanny #35135 üzenetére
Ez így van. A tiédbe viszont Samsung 830 kell.
Más:
T530 teszt a notebookcheck-en. Nekem nem adja. -
Giovanny
őstag
Sziasztok,tervezek visszatérni a Thinkpad családhoz egy X220 géppel.Lenne egy kérdésem,2.5" HDD fogad a gép? Azt olvastam hogy csak 7mm.
-
kraftxld
félisten
válasz
azbest #35131 üzenetére
Jah, én is nemrég telepítettem pár Probook 6560B-t, ég és föld a különbség, az egyik pakk gyári izom lassú 320GB-os vinyóval jött a másik pakk meg 128GB-os intel 520-al, a sima vinyósoknál csak kapartam a falat olyan tetű volt, folyamatosan csak kapart a hdd bármit akartam csinálni.
-
tresh
veterán
Ha már itt megy a nagy SSD dolog T61 be én is szeretnék majd egyet beújítani max 64gb csak rendszernek kéne semmi extra mit lenne érdemes venni bele ?
-
ponti_ak
addikt
Üdv, Thinkpad szakik!
A kis 12"-es X41tablet-em eladó 46k-s irányáron, 16GB (garis Kingspec) SSD-vel.
További részletek itt
üdv: ponti
-
azbest
félisten
válasz
kraftxld #35130 üzenetére
Hát ja, sokat dob a gépen. Miután megszoktam a 256-os sata2-es samut a windowsos gépben, utána "kénytelen voltam" a másik linuxosba is egy kis 60GB-os Corsair Nova2 (sandforce)-ot betenni.
De a legdurvább az volt, hogy vadi új HP ProBook-ot lassúnak éreztem a hagyományos winyójával... a régi p4-es gépeinket meg pláne. -
bads1
aktív tag
Hű micsoda sípolás coming out-ot indítottam el
Annyira mégsem zavaró, meg lehet vele barátkozni úgyis csak totál csendes környezetben hallható. -
kraftxld
félisten
A T61-em sokkal boldogabb így a 128GBos Samsung 830 SSD-vel
-
tresh
veterán
-
tresh
veterán
válasz
Chaser #35120 üzenetére
Értem, hát megcsináltam megint ez a reset cuccot de már kihalt szerencsétlen teljesen
majd valamikor veszek bele egy újat
bár gondolkodtam rajta hogy ha jól láttam a szétszedett aksit 6 db (2x3) "ceruzaelem aksi" van benne nem tudom mi lenne ha szétszedném és a megfelelő fesz/mha aksikra cserélném
-
yodamastah
őstag
válasz
franc0 #35106 üzenetére
A poen az hogy ha a lenovo driver beindul akkor 0-15 fenyero kozott is teljesen kussban van. Biosban meg sipol ha nincs 100%on a fenyero. majd jon a windows es csend van
Nem emlekszem a gyari panellel is ezt csinalta, -e, de az AFFS-el ilyen. Persze amikor sipol akkor is brutal halk, igazan csak a teljesen csendes szobaban hallani ejjel.
Mikor akkurol megy es ciripel, ez elvileg minden core2 gep csinalja, ilyen a chipset. Ha nem csinalja, akkor nem tud lemenni a c3/4 state-re (mondjuk mert le van tiltva, vagy valami fut a hatterben ami nem engedi). Persze ez a ciripeles is halk, ezt is csak ejjel lehet rendesen hallani, akkor is csak odahajolva a gephez. Ha lenne hdd a gepben kb 10x hangosabb lenne mint az inverter sipolas, meg a chipset ciripeles.
-
guppy
őstag
Másikkal is csinálja, pontosabban nem csinál semmit
SZERK:
Hmm, fura, benyomtam teljesen az SD kártyát, ott tartottam egy ideig, finoman mozgattam előre hátra, és most működik, ezek szerint csak valami kontakt parája volt, pedig kifújtam sűrített levegővel, nem egészen értem mi lehetett, de most működikKöszönöm mindenkinek a segítséget
-
guppy
őstag
Sziasztok !
Valamiért nem működik a kártyaolvasóm az R500amban, bedugom az SD kártyát, és semmi nem történik, próbálkoztam már a driver újrarakásával, de nem segített, mivel érdemes még próbálkozni ?
-
Tikakukac
titán
x200s nálam kussban van. Ami viszont nem volt kussban az a 8440p, na az külső fényérzékelővel sípolt. A töltőtől hallok este néha sípolást, méghozzá adott ritmusban olyan 10-15 másodpercenként, főleg ha nagy árammal tölt, 90W-os a drága. A vinyó az viszont surrog, na az csendben meg ha épp áll a venti idegesítő is lehetne, de hát este zenével dolgozom/böngészek.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
parkasz #35102 üzenetére
Nem tudom, mit jelent nálad az otthoni felhasználás pontosan
, de egy X41 subnoti GMA900 integrált videovezérlőjén is remekül elfut mindkét játék. Én azért inkább egy X60/X61(s)-t javasolnék (böngészés/YouTube/flash miatt már nem árt szvsz a kétmagos CPU), az biztosan bőven elegendő lesz, ráadásul normál méretű vinyót lehet beletenni.
Ha meg kell beépített optikai meghajtó is (nem elég a dokkolós vagy USB-s megoldás), akkor T60.
Ezek 35-50k közötti áron már beszerezhetőek állapottól és felszereltségtől függően, még elég jó gépek általános felhasználásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest