- Google Pixel topik
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
franc0
őstag
-
Tim82
félisten
Nem egészen Thinkpad-ekhez kapcsolódó kérdés, de olyat tapasztalt már valaki eSATA portbővítős expresscard-os cuccal, hogy nem látja a Thinkpad-je (nem is érzékeli, hogy bele lenne dugva az EC helyre), újraindítás után viszont rendben működik?
Thinkpad T60 / Win7 32 bit Professional / AKE EC54mm-es kártya (azt hiszem, BC-318, nem találtam érdemleges infót arról, hogy milyen chipsetre épül).
-
SNor
tag
ebayről kitől érdemes T60-ba (ATI-s) ventilátort venni?
-
yqhv
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, a minap vettem egy Domino Web Quick csomagot, amit egy ZTE mf 195-ös stickel adnak a T-Mobilenál.
A dolog működik is megfelelően egy átlagos toshiba laptoppal, de valamiért egyik Lenovo ThinkPademmel (T420, T530) sem hajlandó összedolgozni.
A T-mobile internet manager feltelepül, ám indulásnál exception errort dob, vagy ha elindul akkor sem ismeri fel a sticket. Nyilvánvalóan valami ütközésről van szó, de lövésem sincs melyik driver okozhatja a gondot. Mindkét gépen Win7 professional 64-bit van, az alapból hozzá adott lenovo szoftverekkel.
Többször próbáltam újratelepíteni, mindenfélét trükközni vele, de sehogy sem sikerül működésre bírni. Tudtok esetleg segíteni?
Előre is köszi!
-
Hogy itt mi volt ma....A 114 hozzászólásból már sejtettem, hogy ilyesmi lehet...
-
audi100td
nagyúr
Köszi, de szerintem az már könnyebb, legalábbis T510-et egy átlagos 15-ös géphez képest könnyűnek éreztem, pedig 9 cell akksi volt benne.
Meg kimondottan, ezek a típusok érdekelnének.
Csedit: Köszi, semmi gond.
Amúgy annyira nem lényeges, csak ha esetleg valakinek van rá ideje és kivitelezhető.
-
audi100td
nagyúr
T500/W500 tulajoktól kérdezném, nem tudná esetleg valaki lemérni a gépét, hogy pontosan mekkora a tömege (gyári adat nem mindig fedi a valóságot)? elég lenne akksi nélkül, előre is köszönöm
tresh: szerezz egy SD => micro SD adaptert, tökéletesen megfelel a célra
-
válasz
mitulabattyi #35581 üzenetére
esetleg touchpadot lehet cseréltetni? illetve hova érdemes vinni?
-
Egy két kérdésem lenne garanciális ügyintézéssel kapcsolatban (Lenovo Thinkpad T410):
- a képernyőm csíkozódik néha (bizonyos szögben 1 csík jelenik meg - gondolom kontakt hiba) ez garis hiba?
- a szóközöm kezd érzéketlen lenni (ha az egyik oldalon ütöm akkor nem mindig érzékeli) ez garis hiba?
- a touchpad ahogy használom folyamatosan kopik (a közepén a recés felület már fényesre kopott) ezzel lehet gariban valamit kezdeni?
- anno takarítottam a gépet itthon (kiszedtem a billentyűt ez garivesztéssel jár?
- svédből van a gépem akkor itthon gariba számla és garjegy nélkül meg tudják csinálni a garit?
- ja és nagyon melegszik azzal mit lehet kezdeni? -
szmissz
senior tag
Van, [Így néz ki]
-
Tim82
félisten
válasz
szmissz #35566 üzenetére
Fárasztó, de leírom megint:
T60 kisebb részben, T61 nagyobb részben.Az a fárasztó, hogy eredetileg nem voltál képes megtenni a megkülönböztetést, de ne is zavartasd magad.
Ami az "okosságodat" illeti, már csak bizonyíték kellene a bemondás helyett. Pl. nem 4-5 évente berobbanni egy kis flame-re, hanem nap mint nap itt lenni, segíteni, tapasztalatokat megosztani, ilyenek. De mivel erre eddig sem volt példa tőled, nem "félek" attól, hogy ezután hirtelen aktív és hasznos tagjává válnál a topiknak. (Igen, irónia volt.)
És most jöhet az a poén, hogy: Ja, tényleg nem vagyunk, mert én mekkora idióta troll vagyok.
Nem szándékoztam elsütni. "Cső." Legyen ez a végszó, cadeyrn-nek totálisan igaza van, nekem sem lett volna szabad akár csak reagálnom. Tőle és a többiektől elnézést kérek.
-
tresh
veterán
Egy gyors kérdés T61-en az sd-kártya olvasónál van valami takaró fedél gyárilag
-
kiskekko
tag
Sziasztok! Tudna valaki nekem küldeni egy linket/leírást hogy hogyan kell hozzáférni egy T400 hűtőjéhez? Ki szeretném takarítani.
-
szmissz
senior tag
Nézd meg légy oly kedves a T61 szériát is, mielőtt tovább alázod magad.
Fárasztó, de leírom megint:
T60 kisebb részben, T61 nagyobb részben.
Mostantól pedig mentél ignore-ra és nem azért mert cáfoltál, vagy bizonyítottál bármit, hanem mert tényleg úgy látom, hogy nem vagyunk egy szinten a vitát illetően.
És most jöhet az a poén, hogy: Ja, tényleg nem vagyunk, mert én mekkora idióta troll vagyok.
Pá!
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
franc0 #35564 üzenetére
Az a baj itt is, hogy feltételezitek mindenki olyan a neten, mint az életben. Hát kurvára nem...
Igazából pont ebben a topicban mintha tényleg (majdnem) mindenki őszinte lenne, értsd, mint máshol, akár IRL, éppen ezért rossz, ha egy-két fröcsögő nyálú troll elszabadul, aki meg nem.
U.I.: Kéne mostmár valami nem off is, de nem jött kérdés a topicba...
-
Tim82
félisten
válasz
szmissz #35559 üzenetére
Aha, hát akkor most a T60 képbe hozásával mindent cáfoltál ami a T400-al kapcsolatban elhangzott.
Látom, hogy nem esett le, hogy pont ezt a részt cáfoltam: "Ugyanezek a hibák a T6-os szériánál is megvoltak részben" (szövegértelmezés, ó!) - oké, nincsenek piros csíkok! Hatalmas hiba, ezért szar (
részben) (ez) a széria (is). Még valami végtelenül okos "szakmai" érvet légyszi!Túl alacsony a szövegértési képességed a további beszélgetéshez. Sajnos én viszont nagyon okos vagyok, ezért nehéz lesz megfogni.
Miután sikerült ezt az (itt mindenki számára elérhető, olvasható) előzmények ismeretében totálisan hiteltelen mondatot elsütnöd, nincsen több kérdésem. Köszönöm, hogy szórakoztatsz (bár gondolom, hogy ez valamiféle személyeskedés-paródia akar lenni)!
-
szmissz
senior tag
válasz
cadeyrn #35560 üzenetére
Hát volt 1-2 apró verekedés, de semmi komoly.
Ilyen mondatokat egyébként a kellően okos, ugyanakkor hasonlóan öniróikus emberek szoktak leírni. Egyébként tényleg okos vagyok ám. Nézd meg, hogy nehezen lehet belekötni a mondataimba, mert kellően pontosan és körültekintően fogalmazok.
Vissza is pattannak szépen a lendületből bepróbálkozó versenyzők.
-
szmissz
senior tag
Aha, hát akkor most a T60 képbe hozásával mindent cáfoltál ami a T400-al kapcsolatban elhangzott.
Riszpekt!
Utóirat: "Ugyanezek a hibák a T6-os szériánál is megvoltak részben"
Részben. Érted -e a szót? A T60-nál kisebb részben, a T61-nél már nagyobb részben.
Túl alacsony a szövegértési képességed a további beszélgetéshez. Sajnos én viszont nagyon okos vagyok, ezért nehéz lesz megfogni.
-
válasz
Napfénysüti #35530 üzenetére
ezért jó a t60. azon van lenovo is meg ibm is
-
Tim82
félisten
válasz
szmissz #35552 üzenetére
Nem akartalak elkedvetleníteni, bár pontosan tudom, hogy nem izgat. Igazából ez nem a neked való topik. Még szerencse, hogy csak szökőévente robbansz be ide mindenkinek megmondani a tutit, normál hétköznapokban véletlenül sem fordulsz itt elő segítséget adni.
Egyébként meg látszik, hogy pl. T60 neked kimaradt...
"-Hiányoznak a piros felfestések a trackpoint gombokról
-Aszimmetrikus a képernyő kávája, ami szerintem konkrétan gusztustalan
-Szintén eltérő méretűek a zsanérok, nem csoda, hogy kilazulnak
-A palmrest és a hangszórópanel közti Mariana árok rés ocsmány
-A fejhallgató kimenet az elején van, hogy ölben fekve pont hasbaszúrja szegény usert
Hirtelen ezek jutottak eszembe, felidézve a csalódottságot, amikor megjelent és megláttam milyen lett. Ugyanezek a hibák a T6-os szériánál is megvoltak részben, szerencsére a T410-től felfelé már mindent kijavítottak, úgyhogy kivártam és ezt vettem."Oké, nincs piros felfestés. Ahogy aszimetrikus káva sem. A zsanérok kilazulása még mindig nem az eltérő méret egyenes következménye, hanem inkább az anyaghasználaté, de tény, hogy itt sem teljesen egyenlő méretűek a zsanérok. Pech, de nincsen rés a palmrest és a hangszórópanel között, nem hogy Mariana-árok... A fejhallgatókimenet meg oldalt van. (14", 4:3 kijelzős T60 alapján...)
De amúgy mindenben igazad van!
-
szmissz
senior tag
válasz
cadeyrn #35553 üzenetére
Figyelek nagyon(jobban mint ti), el is olvastam amit írtál.
Légyszi te is olvasd el a legelső kommentemet, mert ugyan minden leírt karakterem aranyat ér, de ebben különösen érdekes dolgok vannak, vastagon kiemelem őket.
""egyik legjobb valaha készült ThinkPad "
Ez szerintem enyhe túlzás, főleg, ha a külsőt nézzük.
Tények rész:
-Hiányoznak a piros felfestések a trackpoint gombokról
-Aszimmetrikus a képernyő kávája, ami szerintem konkrétan gusztustalan
-Szintén eltérő méretűek a zsanérok, nem csoda, hogy kilazulnak
-A palmrest és a hangszórópanel közti Mariana árok rés ocsmány
-A fejhallgató kimenet az elején van, hogy ölben fekve pont hasbaszúrja szegény usertHirtelen ezek jutottak eszembe, felidézve a csalódottságot, amikor megjelent és megláttam milyen lett. Ugyanezek a hibák a T6-os szériánál is megvoltak részben, szerencsére a T410-től felfelé már mindent kijavítottak, úgyhogy kivártam és ezt vettem.
Nem akarok senkinek a lelkébe gázolni, de egy ilyen kijelentésre reagálnom kellett.
szerk: Jajj és az extrahányinger, mindenképpen kilógó akksit még elfelejtettem említeni."
Tehát CSAK A SAJÁT VÉLEMÉNYEMKÉNT tálaltam mindent, de a kolléga annyira megsértődött, mintha a gyerekére mondtam volna, hogy ronda.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
mitulabattyi #35554 üzenetére
A T400 amúgy nem laptop, hanem notebook.
Gigászi up/like/+1, végre még valaki, aki a notebook jelzőt használja.
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
szmissz #35550 üzenetére
Tény az, hogy a többi thinkpadhez képest hamar kikopik a zsanér, vagy hogy az illesztések minősége nem a régi, de az hogy neked nem tetszik az asszimetrikus LCD-elhelyezés /T42-nek meg az LCD-kávája az asszimetrikus.../ vagy hogy lehagyták az egér-gombokról a piros csíkot, számodra kényelmetlen az audio-port használata /vegyél egy L-alakú átalakítót, vagy használj bluetooth-hejhallgatót pl/, csak a saját véleményed.
A T400 amúgy nem laptop, hanem notebook. -
cadeyrn
aktív tag
válasz
szmissz #35550 üzenetére
No figy. Esztétikai dolgokat soroltál fel, ami valljuk be, a többségnek, a bento designt alapul véve, lényegtelen. Utána leírtad, hogy egy maximalista állat vagy karcok és minden egyebek szempontjából ( nem így, de ez volt a lényeg ), ami szerintem a többségnek szintén másodlagos egy szintig. ( Engem pl. hidegen hagy, hogy enyhén karcos a fedő, majd tervezek rá 3d fraktál matricát, és kész. )
Semmi gond nem lett volna, ha leírod, hogy szerintem nem olyan jó gép, leírod a hibákat, és nem kötsz abba bele, hogy más szerint meg az.
-
szmissz
senior tag
-
-
audi100td
nagyúr
válasz
Csedit #35540 üzenetére
Na, akkor jófejek, mégsem kell még temetni a support hozzáállását
igaz talán nem Dell színvonal, de azért korrektek. Palmrest szerintem érhető, nehéz bizonyítani, hogy mi okozta a repedést, anyaghiba vagy user által.
szmissz: Ha már elfogytak az érveid (voltak?), akkor személyeskedsz, kérdem még meddig? már eléggé unalmas...
-
szmissz
senior tag
És megint jön a mártír szöveg.
Figyuka. Ha már előkerested, olvass. 4 éve is pont ugyanazokat a dolgokat kritizáltam amit most.
Ti meg személyes sértésnek veszitek, mert mondjuk olyan gépeketek van. Óvodás szint, gratulálok. Jajj, a csúnya bácsi azt mondta, hogy nem az enyém a legszebb csattogós lepke a játszótéren...
-
Tim82
félisten
válasz
szmissz #35539 üzenetére
Legyen. Mi mind hülyék vagyunk, csak te vagy helikopter, amikor pár évente trollkodni jössz a topikba. Remélem, innentől már nyugodtan alszol.
Egyébként ellentmondásokról akkor beszélhetnénk, ha lenne egy stabil, érvekkel alátámasztott korábbi álláspontod, aminek ellentmondasz, de szerencsére ez fel sem merült.
-
Csedit
aktív tag
válasz
cadeyrn #35478 üzenetére
Köszönöm, már egyeztettem is velük telefonon, emailben leírtam a hibát, azt ígérték megoldják a zsanércserét és mondták, hogy a ventillátort is érdemes így garancia lejárta előtt cseréltetni.
A csuklótámasz repedés szerintük nem garos. Ezzel nem igazán értek egyet, de ez van... -
Napfénysüti
nagyúr
Minden csak megszokás kérdése. Erről eszembe jutott egy vicces dolog. Kollégámnak ugyanolyan autója van mint nekem. Még a vásárlás előtt megkértem hogy mutassa meg.
Beültem és első gondolatom: hát ez elég ronda műszerfal.
Azonban mikor meglett a sajátom és használtam rájöttem hogy oké nem egy nagy szépség (tipikus japán) viszont eszméletlenül kézreáll és logikusan működik minden.
Szóval ami szép az nem feltétlen esztétikus és fordítva. -
tresh
veterán
válasz
Napfénysüti #35533 üzenetére
Nekem T61-em van, elsőre nekem is furcsa volt de full nem zavaró
-
szmissz
senior tag
válasz
buvartacsko #35532 üzenetére
Amin neked nincs karc, az nálam lehet, hogy a cafatokban lógó roncs kategória.
Sajnos a saját hülyeségem miatt került rá egy elég masszív karc, leraktam valahova, ahol megbillent és a teteje felett volt valami, ami beleszántott.
Napfénysüti: Igen, wide. És mit csináljak, ha ma már nincs másfajta? 50 év múlva is a T42-vel csapassak? Egyébként a nagyobb felbontások miatt már erre is fér elég infó függőlegesen, úgyhogy megszoktam.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szmissz #35531 üzenetére
16:10 vagy 16:9 de wide. Amikor írtad még 16:9-esek szerintem nem is voltak. Persze tény hogy jobb a 16:10. De akkor még az volt a baj. De látod megszoktad ahogy mi szegény asszimetrikus T400 és társai tulajok azt hogy 1 centivel odébb van a kijelző.
Egyébként mikor először láttam T61-et anno még én is furcsálltam hogy miért van eltolva de eléülve és használva már rohadtul nem érdekelt. -
szmissz
senior tag
Vissza is olvashatod, hogy pont kb 3 hete írtam, hogy fedlapot kellett cserélnem a T410-en, mert karcok lettek rajta. Az R50 egy atombunker volt, mindig olyan, mintha aznap vettem volna ki a dobozból.
Azért értékelem a próbálkozásod!
Napfénysüti: Lenovo felirat nincs is a T410 feldlapon és álmatlan éjszakáim vannak előre attól, hogy ha új TP-t veszek, azon megint tuti lesz, ahogy a T430u-n is van. A kijelző meg legalább 16:10 és nem 16:9.
Szintén jár a pont a probálkozásért.
Lapa: BMW
Ide is megy a pont.
-
Tim82
félisten
Hm, R50 volt, nem is R51. Amúgy jó szemezgetést.
-
tresh
veterán
-
Tim82
félisten
válasz
szmissz #35519 üzenetére
Végül hogyhogy a T42 maradt meg anno? Volt egy R51-ed is, évekkel ezelőtt amellett kardoskodtál, hogy az mennyivel minőségibb a T42-nél - e topik elődjében. Emlékszem, a fő érved az volt, hogy a T42 gumírozott fedlapja jobban gyűjti a karcokat az R51 műanyagjánál.
Mondjuk ennyi negatív tapasztalat után nem értem, miért maradtál egyáltalán a Thinkpad-eknél, én a helyedben már rég váltottam volna.
-
lapa
veterán
válasz
szmissz #35504 üzenetére
"A régi kocsikon csak az nem romlik el, ami nincs bennük az újakhoz képest."
és akkor a többiek a kocsmai demagógok? mostmár komolyan kíváncsi vagyok milyen márka az az ot-előtti autó. de ha nem MADE IN W. GERMANY van az alkatrészeire írva akkor nagyjából 0 pontos megjegyzés volt.
csak nem fiat?
-
ro_bert17
őstag
válasz
cadeyrn #35518 üzenetére
Na ja, épp ma reggel pisolgtam én is, amikor rá raktam valami nehezebbet tárgyat a le hajtott gépre, hogy kicsit besüppedt. Ahhoz képest viszont úgy tűnik elég jól bírja, mert táskában többször csapon, pakolnak a táskára, és sajna gyakran tömöm meg úgy a hátizsákot, hogy az is majd szét feszül (konkrétan már szakad), benne a géppel.
-
buvartacsko
addikt
Ti aztán elvagytok.
-
szmissz
senior tag
válasz
cadeyrn #35518 üzenetére
Neki lehet dícsérni, nekem lehet kritizálni. Meg is tettem, mert haragszom arra a gépre, vártam, hogy megjelenjen a számomra(!) szintén béna T6X sorozat után, hogy végre cserélhessem a T42-t, erre kijött ez a khm... izé... egyik legjobb Thinkpad, amitől rosszul lettem amikor megláttam.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
szmissz #35516 üzenetére
Akkor meg miért pattogsz azon, hogy más dicséri a T400-at?!
Ott van az adatlapon, milyen portjai vannak, a tapasztalatok alapján pedig tényleg az egyik legjobb, hűtést és megbízhatóságot tekintve elsődlegesnek.pl. P8700-at a lehető legjobban terhelve, asztalon, hűtőpad nélkül, intel gpu-van 70 fok fölé még nem tudtam küldeni T400-ban.
@ro_bert17: nem a kijelző maga, a burkolat. A T410-ben már üvegszál van, nem Mg, és - szerintem - túl könnyen hajtogatható.
-
ro_bert17
őstag
válasz
audi100td #35489 üzenetére
Nálam már beállt a ~cm körüli holtjátékra, ami nem lötyögős, csak van. Azt hittem libegni fog utazás közben, de nem vettem észre. Eleve nem 90 fokban van, hanem jobban megdöntve. Az enyémnek a billentyűzete teljesen stabil, viszont a burkolati műanyagok pöppet süppedősek. (bár nem vészes)
(#35494) cadeyrn: nekem kifejezetten tetszik a rücsis tapipad.
(#35507) cadeyrn: a T410 kijelzője tényleg valóban elég sz@r, bár a T400-tól sem hasaltam el. Ssd-vel, energia managmenet piszkálgatással kb. hangtalan a gép (1900 körüli venti rpm-el), nem is melegszik így tulajdonképp, de dolgoztatva már megjön a hangja, és olyankor nekem a gép alja (ram modulok alatt) szokott melgedni.
(#35512) audi100td: a hatcellással nálam a 4,5 órás vonatutat épp kibírta wwan-al, 7-9-es fényerőn. Az enyém is intel grafikus vezérlős.
(#35510) szmissz: 2,5 mm.
-
-
szmissz
senior tag
válasz
ro_bert17 #35508 üzenetére
Igen, kb 2 mm-el, ha valaki nagyon nézi.
De nem fél centivel, mint a másiknál, ami kiveri a szemem. Ráadásul ott vannak azok a "díszítő" harántcsíkok, szintén aszimmetrikusan. Nem véletlen, hogy a T410-től visszatértek a T42 körüli designhoz.
"de van, akinek az az elsődleges, hogy nem melegszik, halk és belül megbízható."
Igen. Nekem. 49 fokos a CPU-m, leszabályozott, hallhatatlan ventivel, és SSD-vel. És megbízható.
-
audi100td
nagyúr
válasz
szmissz #35506 üzenetére
az akksit te nézted be, de kicsit se zavarjon (Jajj és az extrahányinger, mindenképpen kilógó akksit még elfelejtettem említeni.)
A kártyaolvasót félreértelmeztem először, mivel gyárilag ez van benne, de ott van fölötte egy expresscard is, még mindig nem értem hol a probléma? T410-en is csak egy EC van, az is 34mm-es, azzal mennyivel vagy előrébb?
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
Napfénysüti #35502 üzenetére
@szmissz: nyugimá zsenikém. Biztos ezernyi gépet próbáltál, de van, akinek az az elsődleges, hogy nem melegszik, halk és belül megbízható.
T410 szerintem rosszabb minőség, fogtam, hajlítgattam, a kijelző fizikailag nyikhaj, a tapipad szörnyű, a venti zajos és sokkal jobban melegszik.
Hol érdekel, milyen színű egy gomb?Amúgy meg NEM bővítőkártya. A T400-ban opcionálisan van:
- vagy 7in1 olvasó + expresscard
- vagy smartcard + expresscard
- vagy pcmcia + expresscardNekem az alsó van, tényleg bővítőkártyával, értsd, a PCMCIA foglalatban benne, de sokaknak a másik 2 verzió valamelyike.
Amúgy dokkolón kijön a digit kimenet, tény, hogy sajnos nincs magán a gépen... de minek is? VGA minden értelmes - nem Apple - cuccon van, szerintem lesz is.
-
szmissz
senior tag
válasz
audi100td #35505 üzenetére
Figyuka. TE hülyéztél(vagyis okosgyerekeztél) le úgy, hogy azt se tudtad miről beszélsz és csúnyán benézted.
Alábecsülsz picit, ha azt gondolod, hogy sikerül áldozatot csinálni magadból.
Addig nem zavar, hogy bővítőkártya helyen van, amíg nem akarsz oda valamit tenni, aztán meg cserélgetheted, meg hordhatod magadnál.
Ja, USB portból is kevesebb van a T400-on. Meg digitális képernyőkimenet sincs. Van viszont kályhaezüsttel fújt hangerőszabályzó.
Tényleg az egyik legjobb TP ami valaha készült.
-
audi100td
nagyúr
-
szmissz
senior tag
válasz
audi100td #35503 üzenetére
"látszik, hogy T400-at még csak képről láttál, annyi hülyeséget írsz róla."
Neked meg van és azt se tudod, hogy mi az a bővítőkártyahelyre rakott SD kártya olvasó. És még én írok hülyeséget.
A régi kocsikon csak az nem romlik el, ami nincs bennük az újakhoz képest.
Minőségre, biztonságra közük nincs a mostaniakhoz. És mielőtt itt is kioktatnál, vagy nem ismernél fel egy bővítőkártyahelyet, van egy OT vizsga előtt álló autóm is.
-
audi100td
nagyúr
válasz
szmissz #35500 üzenetére
Az ugye nyilván normális dolog, hogy egy 15 millás kocsi 60.000-120.000km alatt megeszi a váltót, és ez nem egyedi eset. Vagy pl a cégnél ahol faterom dolgozik pár éves passat-okba már a 2.-3. motor kerül 200.000km-en belül. Lehet, hogy a 25 éves audim nem mai gyerek, meg sokak szerint ronda, de benne van már vagy 800.000-1.000.000 km és még mindig megy, megnézném egy mostani A6-nál ez mennyire lenne gyakori eset. A régi 100-asoknál nem ritka, ha valamennyire karban voltak tartva, kasznin máig egy csepp rozsda nincs, még az alvázon sem.
Na de mindegy nem akarom ebbe az irányba elterelni a témát.
És igen, nyilván túlzó az 5 év, nem szó szerint kell érteni, csak utaltam arra, hogy mi a helyzet, ami elmondható az egész világ működésére amiben élünk.
Kocsmabölcsességhez meg elég elolvasni a hozzászólásaidat, látszik, hogy T400-at még csak képről láttál, annyi hülyeséget írsz róla.
"Az kérlek egy bővítőkártya opció."
És ha opció kit érdekel? Van benne és kész, soha nem agyaltam ezen amikor beletoltam az SD kártyát.
Ez a trollkodás lefárasztott...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szmissz #35500 üzenetére
Lehet erős a kijelentése de a fogyasztúi társadalomban sajnos nem feltétlen alaptalan.
Egyébként én is megerősítem mégegyszer hogy van a T400-ban SD kártya olvasó. A Pana fényképezőm kártyájáról a képeket pl összedugdosás helyett én az SD kártyáról szoktam leszedni.
Az lehet hogy nem minden változatba került bele, sőt ez biztos. Nálam van: 2765-TDG a pontos típusa a gépemnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 450 G10
- Szép! HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -70% i7-11850H 32/1TB RTX A3000 6GB (1,5 Millió)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest