- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
Sziasztok,
T61i hez szeretnék dvi-s dokkolót venni de nem igazán találok,, ha esetleg lenne valakinek eladó vagy tudna eladót azt meg köszönném..mert én eddig csak ebay-en találtam
-
tresh
veterán
Sziasztok,
Végül megmarad a t61-em mert szükség lesz rá munka végett újra( amit adtak volna gépet azt mondtam hogy tartsák meg
). Viszont a kérdés az lenne hogy ugye csak d-sub kimenetem van rajta a TV pedig hdmi vagy komposit egyik digitális másik analóg így az a kérdés merült fel bennem mi az egyszerűbb csatlakoztatási módja a tv-hez... 1 veszek D-Sub komposit átalakítót vagy dokkoló és onnan DVI +HDMI...a hang nem érdekel mert az külön erősítőre megy a kép lenne a lényeg hogy élvezhető minőségbe kerüljön ki
Nem full hd-s filmeket akarok átküldeni mert arra ott az usb a tvbe és a külső winyo vagy pendrive opció
-
tresh
veterán
válasz
franc0 #41599 üzenetére
Jó irányárnak jó lesz az max ha valakit komolyan érdekel kiveszem a winyot és anélkül oda adom 45be..bár azért szerintem az a 3-4 hó gari is számíthat ha bármi van vele cseréli alfa.
franc0: értem én, csak az ebay-es dolgokra én nem adok..néztem én is anno aksit mind utángyártott..nálam meg csak a gyári minőség lehetséges ezért vettem bele pana akkut..plusz én inkább fizetek kicsivel többet de az minőség legyen mint sem fordítva
-
tresh
veterán
válasz
Shatterstar #41592 üzenetére
Köszönöm én is arra gondoltam
-
tresh
veterán
Sziasztok,
Úgy néz ki megválok a t61-emtől és abban kérném a segítségeteket hogy kb mi lehet a reális eladási ára az alábbi feltételek mellett:
-Intel Core Duo processor T7300(2GHz)
-2 x 1 GB DDR2 677mhz Ram
-320GB WD 7200 es winyo 5év garival LeC kollégához..
-15.4" 1280x800 (WXGA) Matt
- Intel VGA
- Wifi
- Bluetooth, SDHC olvasó, PCMCIA, VGA Display port, 3xUSB 2.0, dokkoló csatlakozó
- Activ Protection System
- Thinklight
- UltraNav - Touchpad & Trackpoint
- LAN, 3 x USB, Firewire, Lámpa
- Sd kártyaolvasó
-92%-os Erdeti panasonic akku-val( kb 3-3,5 órát bír) 180 ciklussal kb
-Nem magyar billes
-kb még 3-4 hó garival Alfá kollégához..
- és a legfontosabb makulátlan állapotban van mit ha új lenne -
tresh
veterán
sziasztok,
Rájöttem hogy 500gb nél is több tároló kapacitásra lenne a szükségem a t61 be így a kérdés az lenne 1 TB lekezel még? Vagy mennyi a max? Köszönöm
-
tresh
veterán
válasz
BalazsKKa67j #40382 üzenetére
köszi
-
tresh
veterán
sziasztok,
sikerült végre jó áron gyári pana akkut vennem kb 6% os elhasználódással. Kérdésem az lenne a power managerbe hogy állítsam be a töltés %-os arányát most 30/80 on van?
-
tresh
veterán
Sziasztok,
Egy gyors kérdésem lenne T61 be szeretnék rendes winyot max 500gb kéne a 80-as helyére ezt még lekezeli? kell valamire figyelni a cserélnél? sata 2-es már a csatija ? erre gondoltam
-
tresh
veterán
Egy gyors kérdés T61-en az sd-kártya olvasónál van valami takaró fedél gyárilag
-
tresh
veterán
válasz
Napfénysüti #35533 üzenetére
Nekem T61-em van, elsőre nekem is furcsa volt de full nem zavaró
-
tresh
veterán
-
tresh
veterán
Panasonic aksi gyári max 15% el használódottságú egy 10est meg ér?
-
tresh
veterán
T61 be szeretnék vagy ssd-t tenni a 64gb-seket nézegettem..tudnátok ajánlani párat hogy melyik lenne jó..? Illetve hogy mekkora a maximum HDD amit lekezel gond nélkül ?
-
tresh
veterán
Ha már itt megy a nagy SSD dolog T61 be én is szeretnék majd egyet beújítani max 64gb csak rendszernek kéne semmi extra mit lenne érdemes venni bele ?
-
tresh
veterán
-
tresh
veterán
válasz
Chaser #35120 üzenetére
Értem, hát megcsináltam megint ez a reset cuccot de már kihalt szerencsétlen teljesen
majd valamikor veszek bele egy újat
bár gondolkodtam rajta hogy ha jól láttam a szétszedett aksit 6 db (2x3) "ceruzaelem aksi" van benne nem tudom mi lenne ha szétszedném és a megfelelő fesz/mha aksikra cserélném
-
-
tresh
veterán
erre valaki ötlet
az érdekelne hogy ilyen lehetséges ? és hogy nem a laposnak van tuti baja(mondjuk ezt kizárom de nem lenne rossz ha valaki meg nyugtatna
)
-
tresh
veterán
Na tegnap megnéztem az aksit (t61) és elég nagyot pislákoltam..az aksi gyári (FRU kódot írja a Powermanagment.) Sony cellás 33 ciklus van benne 2008-as..és az a fura hogy nyomtam neki egy "test-et" (nem jut eszembe mi a neve) feltöltötte és kb 5 percet bír az aksi..kérdésem az lenne lehet hogy nem volt használva annyit az aksi és "elfáradt" vagy mitől lehet hogy ilyen kevés ciklussal behalt? Tápról tip top megy a gép tölti is az akkut szóval gondolom nem lehet baja a gépnek.
-
tresh
veterán
válasz
szmissz #35027 üzenetére
esetleg konkrét életet tartalom mióta használod mennyit bírt?károsíthatja e a notit? nem melegszik e túl? bocs a kérdésekért de most meg lettem kavarva akku terén
Nálam ált. hálózati töltőn lenne és csak nagy ritkán lenne szükségem hogy az akkuról menjen de akkor azért 1,5-2 órát jó lenne ha kibírna
-
tresh
veterán
Sziasztok alfa156 kollégától beújítottam egy t61-et, minden frankó csak az aksi kuka ami még nem fontos de idővel lehet kelleni fog..hol lehetne ill lenne érdemes keresni? Használt akkuk gondolom felejtősek
ill kb mennyit kéne mennie egy ilyen gépnek normál használattal 2-3 óra?
-
tresh
veterán
Sziasztok,
Egy Lenovo T61 vételét tervezem (amit tud nekem bőven elég) [ez] lenne az
kérdésem az lenne hogy ez az ár mennyire reális érte aksi része annyira nem érdekel mert tervezek hozzá egy dokkolót és ált úgy használnám...a mostani pc met szeretném lecserélni mert nekem nem kell már erőmű csak net,film és alap dolgok. Megfelelő választás lenne ez a gép?Az árát nagyon barátinak találom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest