Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
szelim74 #13452 üzenetére
Jó hát akkor nem úszom meg... amúgy hosszú perceken át fog pöcsölni agps meg ilyesmi frissítésekkel amire nekem semmi szükségem.
Amúgy rosszul írtam, nem gadgetbridge-t hanem Mi Bandage-t használok...
Amúgy kiírja a hívó fél nevét nem csak hanghívásoknál hanem netes (messenger, viber) hívásoknál is. Magától alakítja ékezetesre az értesítések szövegeit. Megoldható vele a zenevezérlés (és még egy rakás egyéb dolog) gombnyomással vagy érintéssel is. Nekem nem fontos de tud mozgás adatokat exportálni. Meg még kismillió apró hasznos és haszontalan beállítási lehetőség van benne. És a legjobb tulajdonsága hogy nem a MiFit
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest