- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
RpPRO
őstag
Sziasztok! Több mint 3 éves Bipem akksija kezdi megadni magát (max 1-2 nap), Bip S-et szeretnék venni. Több helyen láttam neten, van megbízható helyetek/forrásotok, ahonnan érdemes beszerezni? Fekete érdekelne.
-
RpPRO
őstag
Kész vagyok ettől a Mi Fittől... Frissülget és egyre trébb. Negyed órája azt keresem, hogy az aktuális 4.0.5-ös verzióban hol a pi... lehet megtalálni a korábbi edzéseim adatait. Hol a térkép, hol vannak a részletek?
-
RpPRO
őstag
A kérdés az, ami le tudsz könnyen ellenőrizni: pontos a mérés? Mert ha tényleg 120 a pulzusod fél óra szauna után, akkor minden oké. Viszont szerintem alacsonyabb lesz.
Úgy tudom, hogy az ilyen bőr alatti véredények mérésénél befolyásoló tényező a bőr hőmérséklete is, ezért csak tájékoztató jellegű. Nekem futásnál fokozatosan emelkedik a pulzus az óra szerint, ami tudom, hogy fals adat. Egyrészt, mert 5-6 évig futottam mellkaspántos Polarral, másrészt érzem.
-
RpPRO
őstag
Szép írás. Hasonló tapasztalataim vannak. Én már elengedtem, utópia lenne egy 20e Ft-os "okosórától" várni pontos értékeket. Nekem futásoknál néha 20-30%-ot téved, lefelé. Írtam is észrevételt, miszerint az időtartamon kívül SEMMI nem volt értékelhető, használható. Km/perc mérés össze-vissza, pulzus mérés kb. TIPP. Kódolt jelátvitelű mellkaspántos Polaromnak jobban hiszek.
-
RpPRO
őstag
válasz
cappa72 #9390 üzenetére
Nekem igen. Az akku pl annyira fontos, hiszen hipp-hopp, bármelyik pillanatban 40 nap alatt lemerül.
Arra meg nincs idő, hogy az oldalgombot lenyomva lehúzzam a képet és leolvassam onnan ezt a fontos adatot.
Fall-N: te bizonyára szereted 2 mm-ben látni a hasznos információkat.
-
RpPRO
őstag
Valaki tudná ezt úgy módosítani, hogy a sok felesleges infó ne legyen rajta, csak az idő, a hónap napjai és a hét napjai?
-
RpPRO
őstag
Elmentem ma futni az órában. Szépen kapcsolódott GPS-hez. Ugyanazt a távot futottam, mint szoktam. Oda-vissza. Google Maps és a Maps.me alkalmazások szerint ez 7.2 km.
Ezek szemben az amazfit bip 5,83 km-re mérte...
Ez csúnya elmérés. Másrészt, sok éve futok, tudom, hogy egyenletes tempóban, kb 4 p 50 mp / km. Erre amazfit első km-t 4:46-ra méri, a 2.-at 5:58-ra, a 3.-at 7:57-re, stb...
Ez nagy csalódás, mert az időn túl MINDEN adat fals. Írtam is visszajelzést.
-
RpPRO
őstag
válasz
gyemipapa #8888 üzenetére
Nyilván tudom, hogyan kell használni, de te sem érted a lényeget. HA az asztalon hever, akkor ne mutasson mély alvást és könnyű alvást, váltakozva. Mitől megy át mélybe vagy fordítva tetszőleges időnként? Ráadásul úgy, hogy ki van kapcsolva az alvásfigyelés egész nap, lefekvés előtt veszem fel az órát, bekapcsolom pulzus + alvásfigyelést (ezt feljebb leírtam), reggel nézem, hogy lefekvés előtt 4 órával már "mért", amikor nem volt a kezemen. De mindegy is, túllihegtük már bőven.
-
RpPRO
őstag
Alvásfigyelésre pontatlan, ez tuti. Azt találtam viccesnek, hogy az asztalon figyel az óra x időt (tegnap ez nálam 5 óra volt) és arra az időszakra is szépen jelölte, hogy mikor volt deep sleep, light sleep. Ehhh.
Pulzusszámot viszont nagyjából pontosan mutatja, persze ez függ a hőmérséklettől is.
-
RpPRO
őstag
Annyira aranyos, amikor felveszem a kütyüt éjfélkor, lefekvés előtt, bekapcsolom a pulzusérzékelést + alvásfigyelést, lefekszem, felkelek, csekkolom az eredményt és már este 8-kor lefeküdtem. Szépen váltakozik a mély alvás a könnyű alvással éjfél előtt is.
-
RpPRO
őstag
Csak érdeklődöm, hogy miért az olyan óralapokat szeretitek, amin ez az icipici kijelző tele van zsúfolva értékekkel?
Pl a totál pontatlan, értelmetlen lépésszámlálóval, amiből nem is lehet távolságot mérni. Vagy a pulzus kinek miért annyira fontos? Nekem melóhelyen 60-90, ha sportolok 130-150. Másnap is. Éjjel nem szoktam nézni. De ha mérem, teló appal pontosan vissza tudom nézni. Vagy az időjárás? Gyárilag egy balra görgetés az órán vagy ott van a telódon. Kinézel az ablakon, annak hiszel vagy ami a kijelzőn van?
Vagy az akksi töltöttség. Egy lelfelé görgetés és már látod is alapból. Nem mintha egyik pillanatról a másikra lemerüléstől kellene tartani.
SZERINTEM!
-
RpPRO
őstag
Van, hogy fekszem az ágyban, nyugodt a pulzusom, nem bírok elaludni, csak plafonbámulás van. Az óra pedig simán azt gondolja, hogy könnyű alvás fázisban vagyok. Ilyenkor utólag szerkesztem az időt. Azzal viszont nem tudok mit kezdeni, hogy az éjszakai mosdózást is könnyű alvásnak hiszi. Pedig fent vagyok.
-
RpPRO
őstag
Annyira ügyes vagyok...
2 hete van meg az óra, ebben fekszem le, még alváselemzés céljából, ma reggel erre keltem: [kép]
Karcos lett, álmomban lehet csapkodtam.
Kérdésem: van-e valami praktikátok, hogy ilyen karcokat hogyan lehet csökkenteni?
-
RpPRO
őstag
[link] 37. mp-nél már látod, hova kell berakni az xy.bint. Némi átnevezés játékkal megoldható.
Vagy itt van ez: [link] 3:12-től. Először ájfónra mutatja meg a videó elején használt AmazTools appal, ha androidod van, akkor az összefoglalóban is említett Gadgetbridge-et használja.
mgTerminator: nekem hasznos a pulzus, az alsó sor kevésbé.
-
RpPRO
őstag
1. amazfit bip és core watchface-ben találsz egy szimpatikus óraképet.
2. letöltés-re böksz, akkor dobja fel az általad linkelt ablakot. Ekkor már berakta a témát a Mi Fit megfeleő helyére.
3 megnyitod a Mi Fitet, helyi témák közül alkalmazod, amit választottál.Nálam így néz ki normális fordítással, nem értem, a tiéd miért olyan: [kép]
mgTerminator: gondolhatod, az a kalória kijelző mennyire pontos.
-
RpPRO
őstag
válasz
mgTerminator #8323 üzenetére
Az alsó nagyon jól néz ki. Meg tudnád csinálni idójárás kijelzés és az alsó sor nélkül? Akkor az óra mérete is nagyobb lehetne. A jobb felső sarokban mi az információ?
-
RpPRO
őstag
A mai MI Fit frissítéssel az Ali pay / settings mizéria megszűnt. Ó Donna Klára!
szerk:
(#8320) snooze: MI Fit / Óratéma beállítások / helyi óratémák -
RpPRO
őstag
Ez a lépésszámláló vicces. Leültem dobolni 20 percre az órával a kezemen, máris 1200-at léptem.
Tudnátok ajánlani nagy digitális óraszámos óralapot, piros - fehér számokkal? Engem nem érdekel a lépés, a km, az időjárás (azt látom). Pulzus, akksikijelzés és hónap/nap igen. Angol vagy magyar. Eddig még nem találtam tökéleteset.
-
RpPRO
őstag
válasz
SamiCsillag #8247 üzenetére
Nálam is.. De legalább van beállítások menü az órában és egy csomó új beépített számlapot tudtam kipróbálni. Fényerőt is raktam rá, nekem a 3-as szint nem elég. A long button presst is csak itt érem el.
-
RpPRO
őstag
Sziasztok!
Tegnap jött meg a BIPem. Mi Fit 3.5.6-ot letöltöttem, látom, abban a settings el van cseszve. Ma kijött a 3.5.7, azzal sem ment.
Aztán leválaszottam és újra párosítottam a telót az órával, most van settings. Érdemes kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest