- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
somez
tag
Lehetséges, hogy a Mi Fittel való párosítás miatt nem engedi az AmazTools (vagy a Bip) a font telepítését?
Ugyebár Androidon is a Gadgetbridges műveletek előtt levesszük a párosítást a Mi Fitről. Ebből indultam ki, de lehet iOS-en ez másként van.Ha leveszem a párosítást, akkor elvesznek az adatok az óráról vagy akárhonnan?
-
Akartam mondani, hogy már van 3.4.4-es moddolt MiFit, amit külön feltéve kiírja többek közt a nevet is. Mindenféle egyéb appok nélkül is. Nekem fent van a telegram alkalmazás, onnan szoktam leszedni, anno Upo segített és azóta is mindig felrakják a legújabb verziót. A legutolsó con-ossal frissült a firmware is. A verzió 1.1.2.05 lett.
-
gyemipapa
senior tag
-
HGTimber
tag
Köszi, de sajnos nem nagyon értem a leírást: "mindeközben az amazfit/assets mappából a Mili_chaohu.fw,Mili_chaohu.res,Mili_chaohu.gps fájlokat tetszőleges mappába másoltam" - a telefonon nekem nincs ilyen amazfit/assets mappa, csak hasonló van (amazfitnotify), de abban nincsenek az említett Mili_chaohu.fw, Mili_chaohu.res, Mili_chaohu.gps fájlok.
Vissza lehet rakni egy régebbi fw-t? Ha igen mivel?
-
jan herz
tag
Ezt láttátok? http://myamazfit.ru/threads/bip-shrift-bold-zhirnyj-versija-4.75/post-11398
Jelenleg tesztelem
Más: a 1.1.1.00 firmware-rel, Notifyt használva nem működik az időjárás jelzése (Couldn't get.... ) Mi Fittel tökéletes, eddig ment... más is tapasztalta?
-
-
-
bl4ze
veterán
Köszönöm, a menüből a "turnoff" segített.
Számolja a lépéseket, és a pulzust is méri megint.
Urak, feltenném a legutolsó "mod" MiFit-et, hogy megint lássam a hívó fél nevét.
Melyik a legutolsó csomag ?
Egy linket kaphatok? (ne Telegram)MÁS: szó volt itt a nagyobb font készletről. Csináltak Orosz barátaink nagyobb, és "bold" font készletet
Innen letölthető : [link]
Kettő file van benne : FONT_BOLD_v4e.ft és FONT_BIG_v3.ft
Én a bold-ot tettem fel, egész jó.
Valakinek van ehhez font editorja, meg tudja nézni ékezeteket tudunk-e bele tenni? néhány spéci karakter nem jó sajnos : ő Ő ó ÓEz a Big Bold jóval könnyebben olvasható, mint a gyári FW fontjai....
-
bl4ze
veterán
Hol indítottam újra?
A Settings alól a "Turnoff"-ra gondolsz? Azzal indítsam újra az órát? Felette "factory reset" van, azt nem szívesen tenném, az mindent gyalulna. Spéci font, spéci watchface stb....
Ha erre gondolsz, nem - nem volt még "Turnoff"
Az órát sem BT, sem Mi Fit alól még nem "unpair"-oltam, de totál meg van makkanva, nem mér pulzust sem, és a lépéseket sem számolja
-
killertibi
tag
Igen, biztosan pontosabb méréseket tudnék végezni egy sportórával, de ott pont az ár az, ami miatt érdektelenné válik számomra. Eddig is megvoltam enélkül, de a bipet az ára, külleme, üzemideje és a GPS nagyon jó ajánlattá teszi. Igazából a távolságnál sem akkora baj, ha kicsit pontatlan, nekem leginkább egy viszonyítási pont kell, amiből tudom, hogy az előző edzéshez képest többet dolgoztam, vagy kevesebbet. A lépésszámláló abszolút hidegen hagy, sosem láttam értelmét, de ha tudnám, hogy a GPS-hez képest egy adott mozgásformánál kb. mennyit téved, akkor olyan helyen is tudnám mérni magam, ahol a műhold rálátás nem biztosított. Lassan meggyőzöm magam, mert ezek szerint nagyjából tudja azt, amire nekem kell, egy próbát megérne, legfeljebb ha nem válik be, akkor keresek valami mást. Még annyi, hogy hétköznapi viselethez én sima feketét vennék, de a sötét keretet, ha épp úgy tartja kedvem le tudom cserélni más színűre?
-
Én az előző verzióból a con-t töltöttem le. Egyikben benne van a firmware, másikban nincs. Con-ban benne van.
Jól mondom?
De mit jelent az, hogy benne van? Az egyik frissíti a firm-et, a másik nem? A con frissít? vagy mást jelentenek a jelölések?Na fentebb leírtad, amit kérdeztem, de még mindig nem világos. A con-ost teszem fel, az mit is csinál? Frissíti a legfrissebb firm-re azonnal? Én a con-t tettem fel, de semmit sem vettem észre. Megmaradtak a beállításaim , az ékezetes betűk stb...
-
Dr.NX
addikt
Feltöltöttem a moddolt 3.4.0 Mi Fitet.
-
mistvan68
tag
Hahaha...
IP68:
Szilárd tárgyak szerkezetbe jutása elleni mechanikai védettség (porállóság)
6: Teljes mértékben védett por ellenVíz elleni védettség (vízállóság)
8: Víz alatt folyamatosan használható a gyártó által megadott ideig (1 m-nél mélyebben)Valszínűleg a víz lehet a medencében lévő víz is!
-
gyemipapa
senior tag
Azt is orvoshoz küldeném, aki ilyen számlappal használja az óráját...
Nézem időnként a sokszáz újabb wf-t, azt hiszem, már nem lehet überelni a hülyeséget, de mindig megállapítom, hogy van lejjebb a lejjebbnél is.
Mondjuk pl. 16-os számrendszerben talán még nem szerkesztett senki wf-t...
Esetleg színkódokat rendelve a percek és órák értékéhez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest