- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
válasz
GuruZone #11299 üzenetére
Uh, köszi a választ, ez igazán nem kecsegtető hír.
Az egyik oka ez lenne, hogy váltani akarnék, hogy még jobb legyen a GPS (ha már eltelt pár év a kettő megjelenése között erre mertem gondolni) + a vízállóság, de nem győzött meg az óra ha valóban ennyivel rosszabb a GPS-e. -
bunnyhu
senior tag
válasz
GuruZone #10840 üzenetére
Ja, hogy az android app?! Értem, hát nem tudom, lehet gyáva előítéletes féreg vagyok, de tuti nem raknék fel telegram-os orosz forrásból appot a telefonomra. De a gadgetbrige segítségével kicsit körülményesen ugyan, de ki tudom nyerni a gpx-et, szerintem marad ez. A GPS-ével még mindig nem vagyok maradéktalanul elégedett, a telefoné sokkal pontosabb és nem értem miért, mert kétlem hogy a méret miatt hátrányba lenne az óra, és mindkettőnek tökéletes kilátása van a műholdakra.
-
-
Upo
addikt
válasz
GuruZone #2792 üzenetére
Illetve valami bluetooth mod is van benne, hívó név kijelzés javítás, illetve a hívó név kijelzés késleltetését is kivették.
De a legnagyobb meló a tcx exportban van, érdemes a telegramra regisztrálni, vagy a weben ránézni, a sport tevékenységhez igen komoly segítség lehet. Aprólékosan optimalizált az export algoritmus, folyamatosan finomítják, a bringázásra külön algoritmus, optimalizálás, a tcx adattartalom és struktúra finomhangolása, stb.
Pl. beletettek az exportba kör számlálást a pause funkcióra. Ha 3 másodpercig nyomva tartom a gombot, akkor pause, utána megnyomom még egyszer a gombot akkor megy tovább az activity. Az exportnál viszont ez egy kör elválasztó, tehát innentől új körnek exportálja. -
madrac
senior tag
válasz
GuruZone #2686 üzenetére
Ugy tunik, hogy mostansag minden csomagot nagyitoval vizsgalnak at a postan, hogy minel tobb mindenre ki tudjak vetni az afa-t es az eljarasi dijat... Ez igy eleg rizikossa teszi a kinai vasarlast. Tavaly ota meg 1 olyan akciot se lattam amiben max 45-ert meglehetne fogni, hogy vammentesseget lehessen kerni ra, ha arrol van szo..
-
Vagany
őstag
válasz
GuruZone #2199 üzenetére
Alirol én is rendeltem szíjakat: [link]
A Mijobs nálam bevált a miband2-nél, remélem itt is hozza azt a minőséget.Szíjakból ezeket néztem még: [link], de sokallottam az árát egyelőre nem rendeltem innen.
Rendeltem még Tamister-t is: [link]
Ugyanilyen jött már egy narancssárga, egész jól feldobja az órát, amiből nem mertem bevállalni a színest (feketét vettem). Kicsit nagyobb tőle az óra és nem is bírhat túl sok le-fel rakást (töltéshez mindenképp le kell venni), de az ára sem sok és kicsit lehet színezni illetve védeni is az órát.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest