- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Nem mér ez semmit, szerintem simán egy táblázatból kinézi a pulzus határokat. Most van Mi Smart Body Fit Scale 2 is, és mérjük is magunkat néha, de ugyanazokat a pulzushatárokat adja mint amit a mérleg előtt beírt fix súlyra is adott, pedig oda vagy 5 kilóval több volt beírva.
Párom polar órája beméri az aktuális állapotot, ez semmi ilyet nem tud, én a helyedben elengedném a dolgot, nem szabad komolyan venni, jobban jársz ha a helyén kezeled az órát egy divatos játékként.Nekem amúgy most egy háromnegyed órás óvatos döcögésre 295 Cal-t ír (az endomondo ugyanerre 584-et), a sérülésem előtti szűk 2 órás félmaratonomra adott 1235 Cal-t (endomondo 2043-at)
De majd a következőnél kipróbálom, az utolsó frissítéssel az endomondo már kezeli az órát smart hr szenzornak, egyszerre mehet az órás rögzítés és az endomondo is, majd összehasonlítom. Előtte amiket írtam az importálva lett endomondoba a mi fit-ből.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- GameSir X2 USB-C mobile controller
- Töltők, kábelek, power bankok, átalakítók - Domshop - Prémium kiegészítők Apple termékekhez
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest