- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Aktív témák
-
törölt tag
a 1734-re
megnéztem mivel nincs is 96/24-es dts film amiatt felesleg hogy 96khz-t fogadjon az erölködő ezért kifelé is az ebből a szempontból,
leteszteltem a mostanival és csak akkor megy ki a dd és a dts jel ha be van jelölve hogy az erölködő tudja fogadni a 48khz-t tehát nemtom miért de számít
megnéztem még azt is, hogy hallok-e különbséget a 48, 96-os pcm-nél, hát nem
az alaplapim lehetett az előző lapomban az übervacak, mert emlékszem hogy filmben is volt különbség a digitális jelnél, és mivel nincs 96/24-es filmem nem azért volt, de most szarabb jelkábeleket használok, még letesztelem fülessel az xfi-t, hogy ott hallok-e változást, ha igen majd veszek egy optikai kábelt -
nyunyu
félisten
Filmnel oke, mivel ki tudja tolni digitalison az elore 5.1-re kodolt hangot, de zenenel csak sztereo lesz, akarmelyik kartya digitalis kimenetet nezed.
Mondjuk sztereobol az erosito elvileg tud mindenfele effektel 5.1-et csinalni, ebben hagyomanyosan eleg erosek a Yamahak, csak hat zenet 5.1-ben hallgatni, hogyismondjam finoman, szoval eleg ize -
törölt tag
Ha azt akarod, hogy csak az erősítő keverje, akkor muszáj lesz digitális jelet adni neki.
A multi-ch úgy tudom direkt, és nem nyúlna bele az erölködő, csak hát a yamaha(a xx7-esek legalábbis) átalakítja digitálissá aztán vissza analóggá, de egyebet nem csinál vele, szerintem mindenképp jobban járnál digitális jellel.
Lehet, hogy lejjebb kellene halkítani az alaplapi karit, vagy azért gerjed mert nem némítottál el valami bemenetet(pl.: mic). -
nyunyu
félisten
Be kene allitani rendesen az AC3Filtert, vagy mit hasznalsz, hogy 5.1-re dekodolja a film hangjat.
Gerjedes: ja, ennyit tud az alaplapi zajgenerator.
Barmennyire utalom a Creative-ot, nagy hangeronel sem hallani az Audigy4 alapzajat.
(csak ha elfelejtem nemitani a line-int, ahova a TV-tuner van kotve.)
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest