- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
Vidala
senior tag
válasz
spgabor #30465 üzenetére
Egyébként meg tegnap a kérdésedtől újra nekibuzdultam, és én is vettem egy Logitech Harmony One-t, mert már régóta tologattam magam előtt ezt a fejlesztést. Ennek persze ezer oka is volt, hogy miért, de inkább csak egy releváns a topik szempontjából:
Akármennyire is "reklámozták" hogy tényleg univerzális, azért az eddigi távos tapasztalataim miatt kicsit tartottam tőle, hogy nem lesz az olyan egyszerű (hiába van egy picit komolyabb az egyik havernak is).
DE szerencsére az első - beüzemelés és rövidke tesztelés - tapasztalataim szertefoszlatták aggodalmaim. Kb. egy órát töltöttem a telepítéssel, ill konfigurálással, de utána minden faxán műkszik! Persze a legjobb, a tevékenységcsoportonkénti kapcsolás, anélkül csak félkarú óriás lenne...
Csak ajánalni tudom mindenkinek! -
nyunyu
félisten
válasz
spgabor #30465 üzenetére
Csak annyi kérdésem lenne, hogy van egy Onkyo TX-8210R típusú receiver, amihez nincs távirányító.
Masik Onkyo erosito tavja nem jo hozza?
Csak azert kerdezem, mert az 508-as erositom alapfunkcioinak nagy resze (bemenet valasztas, surround mode, dimmer, hangero, mute, tuner csatorna valasztas, csatornankenti hangero allitas) siman mukodik a tiz evvel regebbi 474 taviranyitojaval.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest