- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35952 üzenetére
Komoly tapasztalattal, hozzáértéssel.
Midegy, csak szóóójjon! -
ricsik
őstag
válasz
bajnokpityu #35925 üzenetére
Nem
, egész nagy a szoba, 510-es falon van, csak kib. zsúfolt. Amúgy sincs terasz, de még erkély sem.
Sanci38: azért nem mm pontos, mivel attól tartok asszony hazajön és vége a mulatságnak. Viszont jó hír, hogy pár év rutinnal valószínű számolgatni sem kell majd.
-
priusz
aktív tag
válasz
bajnokpityu #35916 üzenetére
Nekem egy vifa mély-közepet peremezett egy kisöreg (régi vágású mesterember) 6eFt-ért és tökéletesen sikerült. Azóta is tökéletesen üzemel a kis Alcomax Gamma az egyik rokonomnál.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #35871 üzenetére
Ez teljesn igaz, olyan a pbj és a 4 illetve 8tc is, hogy azt még egy hozzá nem értő is egyből meghallja. El lehet velük sokáig zenélni.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #35819 üzenetére
Vagy valami hasonlóra... De a Denon árárt hamarabb összeszedtem volna mert épp fele a Dalinak..
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #35814 üzenetére
Van. Én is hallottam, Kecskeméten az Audiomekkában tavaly csak olyan Dali volt ott. már bánom akkor nem vettem meg.
Emlékezetem szerint 200 és pár ezer volt 5.1 szettben.
Csak akkor még tervbe se volt a nagy Denon. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35812 üzenetére
A Chorus 715 cirka 8 éves modell lehet, már régen kifutott, fogalmam sincs, a linkelt cég honnan szedett újakat. Lényeg, hogy az árát nem szabad összehasonlítani az új Dali Ikon II-vel. Ráadásul az 5-ös felel meg a Chorus 715 méretének, rangjának.
Utódja a 716, melynek párja 270000 Ft. -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #35804 üzenetére
Focal/ jmlab chorus 715 frontok, 710-es hátsók, cc700 center, és sw 700 sub hangfalak. Rotel processzor, 6 csatornás végfok. Pioneer 51fd blu ray lejátszó. Néhai srác hangfal és Ic kábelek, audioplan hálózati kábelek, és audioqest hdmi kábel.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #35800 üzenetére
Szerintem ez igen jellemző a van den hul ic-kre, hogy "simítják" a hangot. Mikor lecseréltem a vdh combination ic-t, egyszerre rengeteg addig ismeretlen hang lett a zenében. A kimber az tényleg más, egy pbj mondjuk nem kertel ott előjön minden részlet, de pl a 4tc 8tc hangfalkábel már nem tetszett ennyire. Nem rég lecseréltem őket Néhai srác kábelére. Most abból van hangfalkábelem és ezüst Ic kábele. Na most minden a helyére került nagyon tetszik a hang, bár múltkor volt itt egy duplán kábelezett hálózati kábele ami még erre is rátett egy lapáttal.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #35793 üzenetére
Ki tudja mi lehet benne, de müködik, mert látod dinamika marad, és közben mégis minden tisztább lesz. Sok embertől hallottam már dicsérni.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #35783 üzenetére
Dorian régebben azt írta nekem priviben(legalább is úgy emlékszem, majd előkeresem), hogy ez szűr is.
De honlapon ez áll:
Az Alces3 olyan 3db audio vagy video készülék hálózati csatlakoztatására szánt eszköz, amely a hálózati szűrésen, túlfeszültség védelmen kívül olyan auditív hatással bír, amit -bár lehetetlen műszaki fogalmakkal leírni-,mindenki azonnal hallja. -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #35786 üzenetére
Ez igaz!
Nekem is volt több van den hul kábelem, de valahogy soha nem voltam megelégedve velük. Legutóbb egy digi coax kábelt vettem, kb egy hétig bírtam a hangját, gyorsan el is adtam.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
bajnokpityu #35774 üzenetére
Gép mellé Genelec-et! Az már egy másik kávéház!
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #35724 üzenetére
Te értesz félre. Én nem a DIY srácokról írtam, hanem az ellenző táborról, akik nem akarják hallani, mert nem tudják megmérni. Nekem szimpi a DIY hozzáállás.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #35712 üzenetére
Pont mondtam Integra után a nejnek, hogy talit fogok szervezni....finoman szólva le lettem hülyézve
. (Ma nincs jó napja).
De még nem vetem el az ötletet.... -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #35719 üzenetére
Vannak a multiméteres emberek, akik sosem fogják tudni megvenni a kábelt, de legalább megmagyarázzák, hogy miért nem. Gondolom jobb így aludni...
Én meg nem akarom megmérni, elég ha élvezem a mindennapjaimban. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #35700 üzenetére
Asszem a lényeget értetted...
Integra most indult hazafelé tőlem. Erre járt és teszteltünk egy picit...
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #35648 üzenetére
jézus, én ezt be nem tenném magamhoz, biztos hogy üt-vág hangzásra, de ez akkora vizuális környezet szennyezés, hogy ihajjj, mondjuk egy bdsm klubban valszeg megállná a helyét
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35624 üzenetére
Amikor először említetted, már akkor mondtam, hogy nagyon jó vételt csináltál a Rubikkal.
Még eredeti listaárukat is bőven megérték.(#35626) Integra
Első komponens szett?????? Miért, van második is? Arra gondolni sem merek, hogy két szett szól az autódban. -
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #35563 üzenetére
Csak vicceltem, egyébként meg tényleg lassan követhetetlen, hogy mit mire cseréltél annyi minden lett kicserélve/átalakítva az elmúlt pár hónapban.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35559 üzenetére
Ez lehet a valós mérés, pontosan erre tippeltem.
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #35558 üzenetére
Egyébként csak úgy a zene élvezetéért szoktál leülni a rendszered elé vagy mindig agyalsz vmin és muszáj a szinuszokkal meg Hzekkel játszani?
-
ricsik
őstag
válasz
bajnokpityu #35559 üzenetére
Számomra ez azt bizonyítja, hogy az a THX-es 80Hz vágás nem hülyeség "átlag" frontok esetében. Pedig neked elég jó van. Persze csakis moziban, hogy mozihangerőn se kínlódjon szegény front, ha már úgy is ott van az a 0.1 csatorna.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #35558 üzenetére
hmm,normális generátor programmal 70Hz körül elkezd esni és 40 körül már alacsony a nyomása.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #35554 üzenetére
Még nem,jó hogy szólsz! megnézem majd.
Szerintem azért jött csak szélzaj mert tiszta szinuszos hang igen ritkán fordul elő,mivel szinte minden hang un. felharmonikusokkal keveredik, és a mélynyomód tekercsének tul nagy a tehetetlensége a 35 Hz-hez. De ennek részletesebben utána kellene néznem. -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #35535 üzenetére
Hang: rezgés és több fajtája van,longitudinális,hajlitási. és transzverzális.Tehát ha a membrán,vagy akármi,legyen az falevél,vagy kiáramló közeg(gázok,folyadék), vagy akár rugó,az hangot kelt.Az hogy a hangot meghalld,több tényezőnek kell létrejönnie,előszór is a frekvenciát észleld(kb 20-16kHz),azután megfelelő erősségűnek kell lennie,tehát küszöbérték felettinek kell lennie dBellben mérve,és a megfelelő hangnyomást kell elérnie.És mivel nem csak egy hang, jóval több,összetett rezgésekből áll,igy a többi hanghullámot is figyelembe kell venned. Ezért halhattad halknak a 35 Hz-et.
A reflexcső tulajdonsága hogy bizonyos frekvenciákat erősit,egyszerűen rezonanciát keltve,de se felfelé,se lefelé nem vág. Ezért kell méretezni. -
KTTech
veterán
válasz
bajnokpityu #35535 üzenetére
Ha a membrán mozog, hanghullámokat kelt, ez egyszerű fizika... a szélzaj is hang.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35533 üzenetére
Nem tud vágni, mert a membrán mozog és hangot is kelt. Az a lényeg, hogy áram formájában ne jusson a tekercs(ek)re bizonyos frekvenciánál alacsonyabb jel.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35530 üzenetére
A reflexcső kiemel, nem vág, mit a szubszonikus szűrő.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #35530 üzenetére
Zárt, yeah...
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35528 üzenetére
Valamiért nem szoktak passzívat alkalmazni. Biztos van rá magyarázat.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35524 üzenetére
Egyes mélyládákon, erősítőkön, autós fejegységeken van lehetőség szubszonikus szűrő alkalmazására. Megdöbbentő, hogy mennyivel jobban szól, ha 25 hertznél levágom az alját. Megkönnyebbül, pontosabb, tisztább, feszesebb lesz a mélytartomány.
Az egyik tesztlemezemen vannak olyan zenék, amiben ki be kapcsolgatják - felvételnél, keverésnél - különböző frekvenciákon, a szubszonikus szűrőt. Legközelebb meghallgatjuk. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #35483 üzenetére
Miért kérdezed ?
-
day2day
tag
válasz
bajnokpityu #35502 üzenetére
Eeee-gen, egymilláért én is láttam szép dolgokat, de ennyit most hirtelen nem költenék rá. :-)
-
day2day
tag
válasz
bajnokpityu #35499 üzenetére
Danke!
Akkor melyik hangfal képes frontként hallhatóan 40 alá menni? ezek szerint a 30-35 lesz a cél a fenti kommentek alapján, mert 25 alá csak a szub.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35483 üzenetére
AVP700 és P1000, 7.1 házimozis cucc, 2,1-2,2 kilowatt körüli max áramfelvétellel.
Nem tudom pontosan, melyik kábele van Extremenek. Valami girbegurba.
Mondtam én, hogy remek a Hero.
A héten el kellett volna hoznom a NAD-okat, de nem volt rá időm, a jővő hétre halasztom. Valami DAC-ot is tesztelnem kellene.
(#35481) medvezsolt
A madzagokat falban, aljzatbetonban, csövekben szokás vezetni, ha erre nincs mód, akkor szőnyeg, szegélyléc alatt. -
válasz
bajnokpityu #35377 üzenetére
Nem csak arra számítottam, hogy métere lesz kb 10k...
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #35336 üzenetére
nekem jamo studio180-am volt sokáig, most is fent porosodik a tetőtérben
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #35336 üzenetére
Bííízony volt...(2000-ben)
És én sem ültem le elé soha, max. mozizni.
Akkor még én sem értettem. -
ricsik
őstag
válasz
bajnokpityu #35267 üzenetére
Emberek mennyire nem vigyáznak a cuccaikra. Ilyenkor fáj a szívem, mikor ilyen szép cuccokat ilyen állapotban látok...
Tudja valaki hogy lehet teljesen kikapcsolni a squeezeboxot? Sima power gombra standy-ba rakja magát, hosszan nyomva meg restartol. Standby-ba is melegszik kicsit, viszont még sokáig társak akarunk maradni. Órának használni meg kicsit luxus nekem, viszont a tápot sem akarom kibe húzogatni.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35267 üzenetére
Az Aurum 3, aminek a tetején is van egy 13 centis hangszóró, ezért nem tehetem a könyvespolcra.
-
válasz
bajnokpityu #35216 üzenetére
Sohasem bizonyították. Kimondták és kész. Aki mást mondott azt elküldték az örök vadászmezőkre. Tartok tőle, hogy ebben a toikban én is hasonló sorsra fogok jutni...
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35221 üzenetére
Az a használaton kívüli, szabadon lógó madzag bele fog szólni a hangzásba, méghozzá nagyon. Kipróbálni sem merném, mert állítólag az erősítőnek és a frekiváltónak is árthat.
(#35224) robi-k
Remélem nem hiszed el a 22 hertzet! Tipikus Recotonos túlzás, nagyotmondás.
Arra a legtöbb félmilliós szub sem képes. -
nebulo5
senior tag
válasz
bajnokpityu #35195 üzenetére
Nálam már a második HFK teszi a dolgát! Az elsőt kéz alól vettem, abban azonnal cseréltem a relét egy Omron-ra, mert valami kínai csoda volt benne. Majd piszkálta a fantáziámat, hogy talán szűk keresztmetszet lehet a relé érintkező pólusainak a felülete. Ezért azt eladtam, és készítettem egy másikat. Ebben már két relé van, és egy kábelérre 2 pólust használtam fel.
Igen sok alkalommal szkeptikus hozzáállásal kerestük az esetleges kifogásolnivalót - különbséget okozó tényezőt...
Sem az egy relével, sem a mostani két relés megoldással nem találni a hangban különbséget. Azaz: teljesen ugyanaz a hangvilága, mint HFK nélkül - direkt-be kötve.
Aki esetleg személyesen is meg akar győződni róla, szívesen látom egy hallgatózásra. Akár hozott cuccal is! (több fül - többet hall!) -
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #35179 üzenetére
pityu, azt mondják, kérdezzelek téged, mit tudsz?
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #35186 üzenetére
Semmi gond értettem, elég széles a kábel spalettája eltérő hanggal.
Srácok most mennem kell melóznom,majd csak este leszek.
Integra kérdezd bajnokpityut ő még jobb megoldást tud mint én. -
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #35184 üzenetére
Az gyári AIV blue snake kábel,[link] hasonló kategória mint az OELBACH.
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #35179 üzenetére
őőő, tudok én csinálni magamnak olyat? most csak a sima műanyag hozzá adott kábellel van bedugva. mitől speckó amit a csabi csinált?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #35173 üzenetére
új ötlet: venni egy harmadik rotelt,mindnek a végfokát használni,és venni elég valami okos 5.1 előfokot
kár,h a TVt már nem látnám a rakás cucctólno,ez beteg,ráadásul nem is hiszek benne
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #35169 üzenetére
Nem hallottam, de már az originálra is jókat írnak. Ergo tuningolva csak jobb lehet.
Integra : hallani kellene a rendszert, és úgy eldönteni milyen irányú 'javulásra' lenne szüksége.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #35169 üzenetére
A tuningos Roteled sztereó?
Irtad hogy nemigen ismerik a Rotelt. Nekem van Roteles ismerősöm,rotelről rotelre vált (AV receiver)és gyanitom a következö is Rotel lesz.Nekem is tetszik de a hangfalai sem olcsók (Canton,vagy Sonus,Faber ha jol emlékszem). -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #35164 üzenetére
El is hiszem. Szivem szerint a hálóba vennék egy kis diablo utópiát (
) , az irodába az imac mellé egy sib & co-t..... és összeraknék még 2 rendszert. Ez az, amikor az ember tényleg szereti a hobbyját.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #35161 üzenetére
Ez már szerelem Pityu...
-
Boogie33
senior tag
válasz
bajnokpityu #35132 üzenetére
Az erősítő hátuljára ez van írva A+B 16 ohm vagy nagyobb
A vagy B 8-16 ohm
Csak nem tudom ezt hogy kell értelmezni . Ezt hangfalanként érti vagy összesen vagy hogy ?: -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35100 üzenetére
Legalább egy éve használt kábelt hoztam haza tesztelésre, tehát nem a bejáratás hiánya miatt nem tetszett.
Elő kellene bányásznom az Oehlbach IC-t, legalább 6 éve nem használtam, mert rövid, csak fél méteres és a mostani hifiállvány miatt messzebb kerültek egymástól a készülékek. -
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu #34595 üzenetére
Nagyon szép lett, még ránézése is rengeteg munka lehetett vele, gondolom a nyákot is magad tervezted
GRAT
Szerk: hopp, ezt nem ebbe a topikba akartam, sorry
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35098 üzenetére
A PBJ-t alap Oehlbach-omhoz hasonlítottam, amit végül nem cseréltem le.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35096 üzenetére
Mondtam én, hogy jó az a Kimber.
A hangdoboz csatlakozóit ugyanazzal a kábellel kell összekötni, mint ami az erősítőtől jön.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #35095 üzenetére
megerősitettem magam.ide-oda cseréltem a 102mk3at meg a herot.tuti nem buknék el az ABX teszten.. bizony jobb. nincs olyan difi,mint dac v erősitő cserénél,de mondjuk egyhuszadnyi van.pont ezt vártam
és most még ócska csatik vannak rajta.sztem a 144es wbt csatikkal még tud mutatni valamit
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35092 üzenetére
Miért lenne hülyeség? Próbálgatni kell ezt is!
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35080 üzenetére
Én 4000 eurót látok. A Kimber KS 3035 csúcs kábele sem olcsóbb, vagy a Nodost Valhalla. A Siltech és a Transparent szintén ebbe a kategóriába tartozik.
(#35084) python1
A high-end kábeleket nem adják méterre, csak szerelve. Az Oehlbach oldalán speaker cable set néven találod azokat. -
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #35058 üzenetére
Köszi!
Azt már szétbombáztam most egybehozom a mozit és zenét.
Nekem passzív a procin és a vidkarin a venti csak a táp-ban és egy a házszellőzésre van a gépben.
Szinte hangtalan,csak akkor hallani ha teljesen közel hajolok a ventihez akkor is csak picike szélzaj.Ja kábelekre visszatérve megvettem Pgabor79-nek az oehlbach kábeleket,kíváncsi leszek rá,hogy tetszik-e neki a hangja.Talán már hétvégén tudja tesztelni.
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #34797 üzenetére
mint mindegyikőnk szerintem
én már csak azt remélem, hogy pár hét múlva költözhetek, benyomom a fapad házimozit, ledőlhetek a csajommal a kanapéra, betolunk pár whiskeycolát és élvezhetjük a nyugalmat.. aztán másnap már úgyis azon fogok kattogni, hogy akkor a h/k hangrendszert mire cseréljem le, de azért előtte kiélvezem a pillanatot..
na meg még egy bazi nagy hálószoba szekrényt is csináltatnom kell előtte -
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #34780 üzenetére
persze, nem azért mondtam, ez rendben is van, csak néha olyan iszonyú merevek vagytok, azért az életet is élvezni kell ám, még akkor is ha nincsen 50-100 milliód házimozi meg zene szobára
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34750 üzenetére
Páran már próbálták. Állítólag nagyon ki van öntve valami műgyantához hasonló, de keményebb cuccal...
Védik a kis titkaikat rendesen. -
robi0604
őstag
válasz
bajnokpityu #34737 üzenetére
Szerintem, ha már nem kell majd más dolgokkal is foglalkozni és anyagilag egy kicsit rendeződik a helyzet, majd a párom is máshogy áll hozzá.
Kérdezni akartam tegnap is, hogy milyen házat fogsz csinálni hozzá?
xtremetuning
Sajnos Én nem hallottam ezt a kábelt, de amiket írtak róla meggyőző.
A Te rendszerednél megértem a választást. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34743 üzenetére
Azt sokan szeretnék tudni.
Ellenállás, kondi, elektronika, induktív tekercs - mindenki mást mond.
A transparent egyik fejlesztője csak annyit árult el a müncheni high-end shown, hogy passzív és hogy ezzel hangolják a kábel frekvencia tartományait.
Így csinálnak a relatíve egyszerű, nagy tisztaságú rézből ütős hangot. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34739 üzenetére
Vissza az előző gazdájához.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34737 üzenetére
Én ezt használtam, de csak úgy repült, amikor megjött a transparent...
...hozzátenném, lehet a hangfalaim túl kényesek...
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34706 üzenetére
Akkor jooóóóó
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34679 üzenetére
Rettentő szerethető és hatalmas pacek a mai napig...
Integra : az lehet, de nem az én 185 centimmel
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34673 üzenetére
Óóóó mennyire szerettem ezt...
De belevittek az rr-be, ami kanyarban tényleg jobb volt, de utazni kényelmesen.. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34672 üzenetére
Nekem gyári szereltek voltak, de egyik sem tetszett. Kényszerűségből együtt éltem velük, de ahogy megjöttek az újak, repültek. Számomra, az én rendszerembe nem illettek.
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #34657 üzenetére
van egy karcmentes QS sony mindisc-em, de tényleg patika, rakás md-vel.
valaki akart adni érte 10e ft-ot. kiröhögtem. mondja, hogy akkor rám rohad. mondtam neki, hogy mindig van feles 10ezrem, hogy ilyenek rám rohadjanak, szóval engem ilyennel piszkálhatsz, nem tudsz. mintha rá lennék kényszeritve arra, hogy bármit is el adjak. nem azzal van a bajom, hogy valaki venni akar valamit és ha lehet, alacsony áron. hanem azzal a stilussal ami ezzel együtt jár rengeteg embernél. játsza a janit, hogy ő diktál, korrektségnek meg halvány szikrája sem. na az ilyeneket küldöm el hamar máshova. -
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #34657 üzenetére
Ne is mond... Ma viszik a Dali C8 páromat meg mellé egy Arcam AVR-200 as erősítő is megy (korábbi képemen) a kettő együtt 180-ért. A hangfalpárt sem lehet annyiért megvenni, nemhogy egy jó hangú av erősítőt mellé
Ezt már tényleg lehet rohadt olcsónak nevezni.
-
robi0604
őstag
válasz
bajnokpityu #34650 üzenetére
Pedig egyszerű...
Vásárolt pár terméket, amik egyenként is és "csomagban" is kiválóak.
Na most, ha csak az egyiket helyettesítette volna egy rosszabbal (az ok most mindegy), már nem lenne olyan.
Máshogy nem tudom érthetően leírni, hogy mire gondoltam a komplett kifejezéssel, ne haragudjatok. -
zolaas
senior tag
válasz
bajnokpityu #34599 üzenetére
Nagyon korrekten hangzik. de én csak poénkodtam, h ütős
Mármint érintésvédelmi szempontból
(villanyszerelő vagyok)
-
zolaas
senior tag
válasz
bajnokpityu #34595 üzenetére
táprész elég ütős
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #34583 üzenetére
Hát igen, biztosan nagyon nagy választék, egy rahedli márka amit nem ismerek... Egyszer majd bele kell cseppenni ebbe is.
-
Thuglife
senior tag
válasz
bajnokpityu #34569 üzenetére
Ezt már én is akartam kérdezni Istvántól, hogy miért nem sztereó láncot alakít ki?
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #34569 üzenetére
Arra is megvan már az elképzelésem
Arcam Alpha 9/10 vagy talán egy jobb Denon lenne még beiktatva, de a Denonban nem vagyok biztos annyira.
A 3808 szerintem zenén nem szégyenkezhet, gondoltam én hogy vennék ilyen 50-70 ezres stereot zenére de mint kiderült jóval drágábbal kellene kiváltanom.
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #34565 üzenetére
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #34559 üzenetére
Szerintem meg arányos. Nem egyenesen arányos de mindenképpen számít. Alaposabb megépítésre és minőségibb anyagfelhasználásra utaló dolognak tartom.
Erre jó példa az általam kedvelt (imádott) Monitor Audio kisdobozok, mint az RS1 és GS10. Mindkettő ugyanolyan méretekkel rendelkezik,mindkettőben ugyanolyan hangszórók vannak mégis a Gold 8.5 Kg a Silver pedig "csak" 6kg. Árban a duplája, hangban pedig mindenki döntse el mennyire, de nyilván szebb a Gold.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
bajnokpityu #34498 üzenetére
Nem...most már tényleg nem...az még úgyis több lenne, meg szerintem első szettnek is egy kicsit túlzás lenne.
A Jamo S506-ról nincs véleményetek, ha egy árban van a Proson-nal? Megmondom őszintén azért érdekelne, mert dizájnban eszeveszett módon tetszik, az általam látottak közül külsőre ezt tetszik a legjobban...és nálam ez sem utolsó szempont. Ha már csak kb. azt kapnám, mint a Proson szettel, nekem 100%-osan megfelelne, és együtt tudnék élni azzal a ténnyel, hogy csak egy "sz@r Jamo"...
-
torma1981
veterán
válasz
bajnokpityu #34491 üzenetére
Pont utána írtam hogy van 480 GTX karim is. Ott össze tudom kötni mini hdmi-hdmi csatlakozóval az erősítőt. Az jobb lehet nem?
-
torma1981
veterán
válasz
bajnokpityu #34487 üzenetére
Szerintem max 2m. Jó kérdés. Lehet hogy ki lehet a jelet valahogy vinni. annyival rosszabb az optikai mint a koax?
-
torma1981
veterán
válasz
bajnokpityu #34475 üzenetére
Hogy milyen kábel kell hozzá? Bár ahogy írtátok nem sok értelme van megvenni a kártyát ha az alaplapi is jó. Úgy is az erősítő a lényeg.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #34460 üzenetére
Ismerem én is ezt a módszert.
De az olcsóbb kategóriában nem látom értelmét. -
Peak
addikt
válasz
bajnokpityu #34460 üzenetére
semmivel sincs több értelme
csak egy másik mód a sokból
a lényeg, hogy menjen, szóljon, járassa be a cuccot... -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #34445 üzenetére
6010-esből pl van OSE és kifejezetten van OSE KI, amit jelentősen jobbnak mondanak, főleg dinamikában, mint a másik verziót.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #34448 üzenetére
De viszont a hátsónak nagyságrendel kisebb a terhelése.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #34440 üzenetére
Nem is csak SE Malacon, hanem SE KI signature-sen agyalok.
Sanci38:
Persze. De én sem írtam olyant, hogy nem lehet vékonyabb, nálam is az.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34431 üzenetére
kézi váltós riga,etz150,kawa gpz400, cbr600f4, cbr600rr, kawa636r, yr1
Most már csak a jet-ski maradt, ott kiélem a sebességet és ha borulok, max. beleesek a meleg vízbe -
Integra
titán
válasz
a zasszony midiklorid szintje biztos jó magas lehet...
le nem tudnék mondnai a motorozásról, 3 hete nem tudtam ráülni, kaparom a falat... -
törölt tag
válasz
Az ilyen,általad leírt tuningot én is nagyra értékelem.Be is fektetek majd rá én is.
De HM erősitőt nem vállal be senki,másik hangdobozokra még gyüjtögetek. Ha meglesznek,én is felkeresek egy tuningcéget,pl Hivox. Sajna ők viszont nem árulnak hangdobozokat. -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #34421 üzenetére
Mit tudsz erről a futásidő korrigálásról??
Szerintem nem jelentkezik ez a hatás hallható mértékben. Főleg ilyen rövid távokon nem. Még a 100 m. vezetékeket vagy annak többbszörösét használva se jelenhet meg küszöbértéket meghaladó módon a jelenség.Még ha a levegő ellenállását veszed alapul akkor sem. A Doppler-hatás is erősebb nála. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34373 üzenetére
Pontosítok : 15 és 17 közti méréseket kaptunk....
-
robi0604
őstag
válasz
bajnokpityu #34330 üzenetére
Próbáltad már a gyártó ajánlása szerint?
cekkk
Nem tudom, hogy mitől lehet.
Majd megnézem az enyémet?
Alacsony hangerőnél is csinálja? -
robi0604
őstag
válasz
bajnokpityu #34325 üzenetére
Lényeg, hogy neked jobban bejön.
Egyébként, mire gondolsz, hogy nem jól van szerelve, rossz az irány?cekkk
Majd kipróbálom valamivel, de nekem emlékeim szerint ilyen nem jött elő.
Esetleg próbáld meg másik kábellel. -
robi0604
őstag
válasz
bajnokpityu #34317 üzenetére
Akkor fogjuk rá, hogy nem szálltál ki belőle rosszul, persze nem az új árához képest.
Simán lehet, hogy észreveszel változást egy ugyan olyan, de rövidebb kábel esetén.
Egyébkét ugyan az az összeszerelés?cekkk
Megmondom őszintén, én már régen hallgattam TV adást, de a sistergés nekem csak a frontokból jött emlékeim szerint, de majd hétvégén megnézem neked.
xtremetuning
Többen vagyunk ezzel így...
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honda topik
- Autós topik
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest