- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #43715 üzenetére
Érdekes, most tényleg gyengusz volt, pedig anno a selejtezőbe szintén egy Adele dallal jutott be, és azt nagyon odarakta. Itt most elfogyott.
Domina Te meg nyugodtan vedd elő az ostorodat és....
Mattes : +1
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #43709 üzenetére
Most ne vegyél vinyót
Vagy valami használtat esetleg.
De olyan NAS kell neked amin linux futt és lehet rá telepíteni, vagy magadnak csinálsz egyet és rá raksz egy ubuntu szervert vagy egy freenast.
Talán, ha valahol kapsz még HP ProLiant MicroServer-t én azt vennék a helyedben a későbbi bővíthetőség miatt. . -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #43656 üzenetére
"mélyátvitelben erős"
Ill. a magasátvitel nem fontos. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #43116 üzenetére
Azok rendesen meg voltak építve és Excel hangszórókkal szerelték őket. Meglepődtem, mennyire jó a hangjuk.
(#43120) BULITA
140-ért nagyon jó vétel a H/K AVR360, jól járnál vele, de a Studiókból az sem fog mélyhangbajnokot varázsolni. -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #42986 üzenetére
Igazad lehet de ha jól figyeltél,az olcsó Hamákat kifogásoltam. rágábbaknak nem vagyok elene.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #42818 üzenetére
Ugyanmár, apuka nem ennyire naív.
Robi : én semmit sem használtam Tőle. Lehet keversz vkivel.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #42814 üzenetére
Máskor kérdezz előtte Apuka.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #42811 üzenetére
"Valhalla Ákos sima rézkábele is drágább,mint cimbié."
Neked...
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #42811 üzenetére
Ákosét is ki tudod próbálni.
Ráadásul Domina két kábel előnyeit szeretné egybeolvasztani. Két kábel áráért lehet is... -
robi-k
őstag
válasz
bajnokpityu #42685 üzenetére
Pedig én szemezgetek egy Velodyne CHT-10Q subbal, ami "csak 24,5 cm" átmérővel rendelkezik
-
MaTTeS
senior tag
válasz
Jó de te más kategóriában mozogsz mint ő
30cm-es szerintem is kell, de ennyi pénzből inkább vegyen valami normálisabb 25-öset, mint egy gagyibb 30-asat. -
ginola
addikt
válasz
MJ Acousticot vennék 30 alatt
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #42576 üzenetére
Bocs, n beragadd a caps lock, nem direkt írtam naggyal.
Hivox 22 ezret mondott, akkor eladom és lesz másik.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #42540 üzenetére
ÉN A GYÁRIRA KÉRDEZTEM RÁ BOCSI
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #42544 üzenetére
Ha szakszerűen akarod kifejezni magad, akkor ne.
De ez a magánvéleményem. -
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #42537 üzenetére
Valdus gyári magassugárzójából is átalakítással szép hangokat is ki lehet hozni szted? Keresztváltó változtatással.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #42335 üzenetére
Habszivacs mhova, alá is, ilyet nem is tudom hol lehetne venni, mögé, pl elég egy 10 cm matrac?
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #42331 üzenetére
Ilyen szekrényekbe helyezett dobozoknál ez bevett szokás,annyira nem drága a szivacs,de az akusztikai hatás magáért beszél.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #42320 üzenetére
Lehet azért, sztem hangcsillapító sincs benne, lehet a teljes tuning javíta rajta.
Stílusa, így is lehet nevezni, dübörög mint az...
Sztem szövet dóm lesz benne, annál 15 cm felvelé sztem nem jelentős, sőt.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #42318 üzenetére
Miért, miért, a házimozi még teljesen friss dolog, a lakással együtt kaptam, csak, hát, mivel tudom így ez nem jó,változtatni kéne, meg van kötve a kezem hely szempontjából, most átolvastam a régi válaszokat frissen. Hiába tömném ki szerintem a mély így is átadódna.
BBéci írta anno, inkább nagy doboz legyen benne, mint a nagy térben egy pici, most kiszedtem, meghallgattam úgy is, ordító különbség nincs. Lehet ennyire szar amúgy is a valdus. Azt mondta BBeci magasan van a front magassugárzója, kb. 115 cm magasan van, ülve a fülem max. 15 centivel van lejjebb ennél, sztem így jó. Vagy tévedek.
Sztereó azért nagyon más, mint a házimozi.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #42314 üzenetére
Jah hopp, azt nem figyeltem, bocsi.
Annak idején Béci is hasonlót mondott, ha jól emlékszem, szal akkor az már 4.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #42310 üzenetére
Zenehallgatásra ezt nem is használom, arra van a konyhában egy rész
NAD c720 és Dynaudio x16.
A crystal tudom, hogy jobb, de a 609es onkyohoz szerintem elég kevés.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #42307 üzenetére
Köszi nem is emlékszem erre a hozzászólásra, kehet a falba kéne fúrni tartót, hogy a fal tartsa meg.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #42305 üzenetére
Végigjátszottuk? Inkább csak elmélkedtetek, hogy ez így szörnyű, meg minden, de ez van, ennyi a helyem.
Én valdus tuning alatt csillapítást, keresztváltó, és magassugárzó cserét értek.
Arra még mindig nem kaptam egyértelmű választ, hogy mitől abszurd ez így a szekrényben?
Illetve front vagy monitor jobb az adott helyre?
KÖSZI A TÜRELMETEKET.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #42255 üzenetére
Az igaz, hogy az is dragabb. Hogy a Zoli fonja-e, gozom sincs, en ugy olvastam paronkent fonni kell, de sosem probaltam. Tudod, messze all tolem a barkacsolas
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #42253 üzenetére
Vagy ha van kedve pocsolni, akkor CAT7 1200 MHz-bol fonhat ennel sokkal jobb minosegut viszonylag occoert.
(Windowst telepitek Fater gepere es csak egy nemet billentyuzetet tudtam itt kukazni, ugyhogy inkabb koncepciozusan semmilyen ekezetet nem hasznalok.)
-
ovecs
senior tag
válasz
bajnokpityu #42251 üzenetére
Szegínysíg van....
Kácsa audio-ban a legolcsóbb 1,5mm es kábel métere 380ft -nekem 34 m kell- majdnem 13 ezer forintot költeni a háttérsugárzók kábelezésére nekem elfogadhatatlanul sok, ráadásul a hangrendszerem sem olyan drága. (Whaefedale WH 20+Diamond 8.4+Denon1306+Van 1 Canton 30 centis mélyládám MNC beépíthetó erősítővel aktivizálva)
OFC villanydrót ? Annak mennyi métere ?
Szerk: Ez a Bandridge is 99.96% OFC -legalábbis ez van ráírva
-
L4D1K
őstag
válasz
bajnokpityu #42239 üzenetére
Nekem sajnos egyikkel sincs tapasztalatom, azt hiszem az lesz a legegyszerűbb, ha meghallgatok náluk pár hangsugárzót, és az alapján már lehet hogy tudok ítéletet mondani.
Majdnem kétszer annyi pénzért persze lehet jobb a diamond.
5.0 ás szettje van most, de próbálom meggyőzni a sub fontosságáról, főleg hogy a studio 180 at is tökig tekert bass rásegítéssel használja néha, hogy filmekben "dübörögjön".
Dorian :
Felhívom majd Zolit és megérdeklődöm, habár a használt dolgokhoz hasonlóan a tuning sem fog itt szóba kerülni. Sajnos ez van. "Legyen szép, de a színe menjen a bútorokéhoz, legyen tüske az alján, legyen bass-reflex a filmek miatt"... stb.. az igények szinte óránként változnak. Megmutattam neki az denont és az onkyo-t, elmagyaráztam neki mik a különbségek technikai szinten, de leragadtunk azon hogy a denon bumfordi...
Viszont egy biztos, bármit is vesz ebben az árkategóriában, az jobban fog szólni mint a jamo, legalábbis nagyon remélem
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #42210 üzenetére
Ebben a belépő avr kategóriában nem nagyon van más értelmes választás. Igaz csak 508-cal hallottam, barátnő bátyjának van, de nem volt rossz.
Szinimini:
Nem. -
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #42150 üzenetére
Köszi!
Itt vár téged is a cuccod de egyszerűen nem jutok a dolgaim végére.
Dorian
extremetuning
k. akkor értetted,hogy mire gondoltam.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #42036 üzenetére
Ezek a mérések a 80-as évek végén születtek, igazán mint elmélet lényegesek. Egyébként a HFM még talán kapható CD-n, a szakmai cikkeiket igencsak érdemes olvasgatni, sokat lehet tanulni belőlük.
-
greatdoki
tag
válasz
bajnokpityu #41980 üzenetére
miért? mennyiben rongálódhat 1 hangdoboz? vagy miért biztosabb egy elektronikával telezsúfolt szerkezet?
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #41958 üzenetére
Ha lesz időm kifejtem neked, ha kell de igazad van..
-
mike1978
tag
válasz
bajnokpityu #41926 üzenetére
Digitális kimenet ment, és a BDP-95 is ment a Quincy Jones és a Toto koncert többször is szólt felváltva a két lejátszóról!
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #41926 üzenetére
Szerintem HDMI-vel voltak összekötve.
Nagyon jó a Dune digitális hangja, de szerintem nem egy kategória a McInthosokkal.
Emotivához még passzol, a tavalyi Streamaudio rendszer sokkal ütősebb és népszerűbb volt. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #41917 üzenetére
Ebben nem tudok tanácsot, ötletet adni.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #41912 üzenetére
Csak a N°326-hoz volt szerencsém.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41803 üzenetére
Nekem is villognak a pana plazmák, de samsung és az lg nem, van olyan ismerősöm akinél fordítva van
-
robi-k
őstag
válasz
bajnokpityu #41699 üzenetére
bajnokpityu,
Pont emiatt jó a Heco a discora és az instrumentális zenére, de filmeknél sem szégyenkezik.
xtremetuning, néha még soknak is érzem a basszust (remeg az ágy).
De mivel pocsék a jelenlegi szobaelrendezés (a frontok gyakorlatilag egy-egy sarokba vannak beszorítva), így észre lehet venni az alacsony frekvenciánál az interferenciát (pufogás).
Ezen (talán) valamit javítana a sub, hisz 80-100 Hz frekvenciánál megvágnám a frontokat.
Bár a sub elhelyezése nem kis fejtörést okozna (az asszonnyal lefolytatandó harcról nem is beszélve).
-
robi0604
őstag
válasz
bajnokpityu #41665 üzenetére
Ne hülyéskedj, csak poénkodtam...
Nekünk tetszett teljes mértékben a hangja, amíg nem jött szét.
Megmondom őszintén, kételkedtem ránézésre, de meggyőző... -
robi0604
őstag
válasz
bajnokpityu #41661 üzenetére
Vagy a kábeled szívta el Dorianéból, bár nála nem szikrázott...
Dorian
Mit csináltál vele tegnap óta?
-
hello28
aktív tag
válasz
bajnokpityu #41536 üzenetére
Gondolom 2311töl...de azért 1912 se rossz...multi xt sokat dob van rajta többi hasonlo kategoriához képest??Elönye lehet a többivel szemben..igazábol több a film amit nézek de koncerteket zenét is szeretem..tudom zenében jobba denon tutira csak filmbe is jo legyen eza lényeg nekem...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #41536 üzenetére
Mondasz valamit.. De ha azt nézzük, már a 1912-nek is megkérik az árát a Denon-nál.. Ahhoz képest ugye egy Onkyo 608, vagy 609-et is lehet szerezni az árából, sőt, még lehet marad is belőle.
Ami ugye tudásban viszont a Denon előtt jár(hat). Persze nem mindenben.
Dehát ugye attól függ, kinek mire kell.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #41487 üzenetére
Biztos nem ugyanaz, csak esetleg jellegben, színvonalban. De a múltkori nagyon rövid tesztből (2 szám oda-vissza) még nem szabad messzemenő következtetéseket levonnom.
De saját magam hozzáállása is ok lehet, amit már mondtam: Nem tudok minimális különbségeket értékelni.
Pl. egy tömör kábelt kipróbálnék a sub-hoz, ami nincs szarrá hajtogatva, mert amit most használok hozzá (DIY 3x2,5 tömör réz) az bizony már olyan, főleg a csati melletti 10 centin. -
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #41478 üzenetére
Milyen a tápkábel most nálad? Neked is eltűnnek a mély hangok?
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #41478 üzenetére
És hogy tetszett???
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41364 üzenetére
Ez cinizmus volt
Félre érthető, így hogy kiragadtam onnan. Értsd ezt úgy , hogy a hozzá szóló szerint nincs semmi hatása eme köveknek -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #41359 üzenetére
Nincs mit. Szeretem tesztre használni, mert tele van hangszerekkel, zörejekkel, részletekkel, élvezetes, mert igazi örömzene. Azért hozzá kell tenni, hogy az előadás messze nem tökéletes: csomót hibáznak a zenészek, van, hogy sietnek, stb.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41360 üzenetére
Ezt nem értem ?
Nem erre gondolok, hanem az ilyen hozzászólásokon, hogy:
Én most intézem, hogy a vértesből kapjam az áramot, mert azt használt barnaszénnek olyan szép lágy hangja van, míg a paksi áram fémes, kopogós. -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41351 üzenetére
Shakti kő fóruma az avxen az utolsó 3 oldalon vagyok tul de még okosabb nem lettem, ellenben itt is jókat nevetek
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #41351 üzenetére
Nem
Kinyomoztam:
Ami azon az albumon Lover's Tear-ként szerepel, az a Misty. Lásd még más előadásban: Tsuyoshi Yamamoto Trio / Misty
Ami Misty-ként szerepel, az Jazz At The Pawnshop - High LifeÖssze vannak keverve valahogy a számok.
-
nebulo5
senior tag
válasz
bajnokpityu #41346 üzenetére
Bizony! Ez a leg egyszerűbb és leg gyorsabb megoldás!
Ilyen kérdésnél, mindég eszembejut, amikor először szembesültem a problémával, és fúrógéppel szándékoztam megoldani!
De azután jött egy tapasztalt szaki, aki elárulta-megmutatta a "megoldást". Akkor még alig volt net elérési lehetőség, így nem lehetett fórumokból okosodni. Ezért is volna jó, ha alaposabban visszaolvasgatnának az újsütetű HM/Hi-Fi fan-ok! -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41332 üzenetére
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41330 üzenetére
De szerintem Dorian arra célzott, hogy egy egyszerű rézvezetővel és és 2 ezer forintos csatival rendelkező kábel nem ér 100 rugót, vagy is a Bodor név nem ér annyit, aztán lehet tévedek, de semmi hozzá adott értéket nem látok a kábeleken.
De Pityu aki nem ért hozzá, az nem is veszi észre, hogy milyen, mint amikor belinkeltem képeket, hogy az Utopia egy kő járólapos szobában volt, megvette, de odáig már nem terjed, hogy az oda nem lesz jó.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #41325 üzenetére
Személyes sértődöttség volt az oka. Bodor Feri nem akart az illetőnek készíteni egyedi kérésre vmit, ő ezen megsértődött és eladott minden Bodor cuccát jó olcsón.
De egyébként biztos, hogy a termékeik iszonyúan túlárazottak, 100ezer egy tápkábelért? Persze, hogy 10-15-ért mennek el használtan, mert max annyit ér egy bármilyen tápkábel.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41325 üzenetére
A közte lévő kábel meg még 100 ezret
Bár értem én, megkel élni valamiből, de Ákos kábelei több minőséget sugallnak mint ezek és nem kerül ennyibe ami ennél szerintem minőségibb
Bár mondom úgy, hogy nem hallottam még őket -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41322 üzenetére
Az éppen 20 ezerért nem kellett senkinek
Tessék több mint 1 éve árulja
De nem VikiBácsiról beszélek énDorian
Én most nem a különbségekbe akarok bele menni, hanem azt vettem észre, nem olyan kelendőek az ő termékek, akár sértődésből történik az eladás akár nem
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41320 üzenetére
Nem tudom mennyire az, vagy mennyire jók, de az sokat mond, hogy a 100 ezres tápkábel, ha jól emlékszem 10 ezer forintért kelt el, és van amit 1 éve nem tudnak eladni.
Lehet azért helyettesítő mert ők alá rakják
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41318 üzenetére
Én sem volt figyelmes a végén volt egy róla, de arra már nem volt válasz.
De a honlapjukon nincs is erről a valamiről szóDe végül is mindegy, biztos azokra a kavicsokra gondolnak amiken az ő termékeiket helyezik el
Egyébként tetszenek a bodor audio termékei, csak kérdés, tényleg olyan jók-e vagy csak kicsit ez is marketing
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41315 üzenetére
Én nem, csak ezt régebben olvastam, szeretem amikor van valami, és arra rákontráznak, hogy kitaláltuk a valami helyettesítőjét
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #41238 üzenetére
Foobar-ban be kell állítani a kimenetet, és elvileg menni fog.
Jam és persze, win/vezérlőpult/hang alatt is ez legyen az alapértelmezett kimenet.
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #41238 üzenetére
Elvileg nem kell kép, ha fent vannak a driverek, akkor csak ki választod a control panelben és működnie kell. Onnantól elvileg bármilyen lejátszót használhatsz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #41233 üzenetére
Akkor driver szinten elvileg okés a dolog.
Szerintem akkor szólnia kéne.. Erősítőn belül nézz szét esetleg.HDMI-hez kapcsolódóan engedélyezés, letiltás, vagy ilyesmi van-e esetleg.
-
erdoke
titán
válasz
bajnokpityu #41230 üzenetére
A hang beállításoknál engedélyezni kell az AMD HDMI Outputot, de elképzelhető, hogy a Vision Engine COntrol Centerben is matatni kell még valamit.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #41230 üzenetére
Attól függ milyen Radeon.. TrueHD-t akarsz kicsikarni belőle?Öhm, asszem XP-n nem megy, bár ebben nem vagyok biztos, ebben lehet, hogy tévedek.. Az AMD saját HDMI Audio driver-ét kell betallózni Neki, akkor ha a Realtek-es van neki fent pl.
Win7 alatt ez így nézett ki, 11.9-es drivernél: (elindítod a telepítőt, kicsomagolás után pedig lemégsézed)
C:\ATI\Support\11-9_vista64_win7_64_dd_ccc_ocl\Packages\Drivers\WDM\Hdmice
Innen kellett Neki eszközkezelőben betallózni az INF-et, és már működött is.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #41164 üzenetére
Persze hogy van..
Opus pl. nagyon jó lehet,azt egyszer hallotam sztereón.
Én az olcsó kategóriásokra gondoltam,kecskeméten meg lehetett mindet hallgatni,ott is azt mondták,hogy a Vardusok nem sokat érnek,Diamondoktól kezdődik valahol a jó hangfal. -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #41164 üzenetére
Nemrég Szabó Zoli említette, hogy valamelyik új Warfiban elég jó a hangszórókészlet, csak a többi része hulladék, viszont így nagyon jó tuning hatásfok érhető el.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #41125 üzenetére
Inkább házhoz viszem és én adok 5-öt.
Jó lesz így Főnök ??? -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #41044 üzenetére
Járasd össze a saját kábeleiddel. 1-2 nap és helyreáll.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #41038 üzenetére
Asszonyt 2 órája nem tudom elrángatni a sztereo elől.
Teszteli a kábeleket. Ha azt mondja maradhat, öröm és bódottá... -
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #41031 üzenetére
Jelentősen javult a hang, és passzol későbbiekben a meglévő center, és surrounddal?
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #41036 üzenetére
Ha egyszer ide sodor a szél, Te sem leszel kevesebbet...
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #41029 üzenetére
Mert mindig csak a pletyka...
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #40937 üzenetére
Őőőőő ...nem.
DE Te le fogsz, ha meghallod -
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #40939 üzenetére
Az milyen?
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #40937 üzenetére
Mikor lesz a következő focal turnus Xtreme?
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #40913 üzenetére
"azért az utopia durván egyenes. "
Azt a pénzért tényleg elvárom.Számomra inkább az utopiák közti hasonlóság a meglepő.
Közel ugyanaz a frekijelleg mindháromé. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #40880 üzenetére
ŐŐŐ izé NEM !
Az uccsót az "annyiért már tudhat is valamit" mondatodra reagáltam.
És nincs benne az 'egy focal mindenekfelett'
Biztos csak azt akarod, hogy így jöjjön le...,DE NEM.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #40877 üzenetére
Akkoriban a Házimozi Stúdió Hertelendy utcai üzletében volt Chorus, Cobalt és Electra, hallgattam mindegyiket. A két drágábbikra csorgattam a nyálamat, azokból az Electrákból ma is elfogadnék egy szettet.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #40877 üzenetére
De Te menő vagy, aki jól tud vásárolni...
Sosem mondtam, hogy minden focal best buy.
Ha igen tallózd be pls...
Én csak azokról tudok beszélni, amiket hallottam. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #40872 üzenetére
Van egy rossz hírem : az idei müncheni high-end shown a Focal Grande Utopia EM a maga 140000 euros árával nem volt benne az első 30-ban árügyileg.
Tudom ez nem a mi árképzésünk, bla-bla, de mégis a saját szegmensükben még olcsónak is számítanak.
Az emlékeid pedig csalnak, szedjél cavintont.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #40848 üzenetére
"ennyire?"
Még ennyibbre.
Az első 3-ba mindenki odateszi. Jól mondja BBéci : lehet másképp szólót csinálni, de ha hallottál egyet, ami ki van szolgálva, háát.....
Azon kevés europai gyártó közé tartozik, akiket japánban is nagyon elismernek.
Pedig oda írtó nehéz bekerülni.
Van egy pár szabadalmuk, amit a többiek csak utánozni próbálnak.Wilson Audio, Magico, Wienna Acoustic szintjén emlegetik őket. És inkább a Wilson mellett.
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #40863 üzenetére
Tényleg nagyon jók, tegnap néztem a May Payne-t sima DTS-hanggal és nagyon de nagyon jól szólt még 2.0-ban is! Nem sűrűn nézek filmet de ez igazán tetszett.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #40811 üzenetére
Komoly, szakszerű tuning sokat javíthat rajta, de akkor sem vennék Conceptet egy Marantz SR-6005 mellé. Meglepően jó hangú erősítő, sajnálom, hogy nem kötöttük be, meglepődtél volna!
Nemsokára kapom az utódját. -
robi0604
őstag
válasz
bajnokpityu #40811 üzenetére
Ebben Dorian biztos megerősít.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #40771 üzenetére
Öhm, és ha nem gondolkozom nagy állókban, tehát mint a sal mérete, hanem valami kisebb? Pl. mint a 178-as JBL szett dobozai? Tehát valami polc hangfalakból valami..Csak persze láda nélkül.
Mondjuk lehet, hogy még a denon elég lenne, és elég lenne a dobozokat cserélni.. Csak azon gondolkoztam, hogy komplettben lehet, hogy könnyebb lenne elpasszolni a motyót.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #40767 üzenetére
Hmm... és 40-50k körül mit lehet kapni mostanában? Ami talán egy kicsi erőlelépés lenne erősítő terén. Akár HM-ben, akár sztereóban...
Megfordult a fejemben, váltok sztereóra, bár ez még nem tudatosult bennem.
-
Csabroncka
addikt
válasz
bajnokpityu #40752 üzenetére
írtam neki privátot. Az összeg erősen megköti kezem!
-
Csabroncka
addikt
válasz
bajnokpityu #40750 üzenetére
5.0 szett lenne, használt még belefér...
-
Csabroncka
addikt
válasz
bajnokpityu #40748 üzenetére
mit ajánlasz belépőszintre 150e-ig?
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #40733 üzenetére
Természetesen futóműként hasonlítanám össze őket.
Épp láttam egy Hivox Myotis-t 75-ért, de ebben benne van egy beépített Lupus DAC is, szóval szerintem baromira megéri annak, aki most kezd sztereó rendszert kiépíteni. -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #40731 üzenetére
Gőzöm sincs, semmi CD-s tapasztalatom nincs, azért gondoltam rá, hogy össze kéne mással hasonlítani, hogy tudjam hová tenni.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #40641 üzenetére
Ühüm
18.5 font per méter árával már lehet is jó egy kábel
Én olcsóbbat néztem, akkor ezt bukom
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #40638 üzenetére
Én nem találtam róla, hogy te írtál volna itt erről, vagy a hifis topicban
xtremetuning
Azt hittem tudsz valamit és ki próbáltad
-
ricsik
őstag
válasz
bajnokpityu #40614 üzenetére
Jól mondod!
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #40575 üzenetére
Csak humorizálok...
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #40568 üzenetére
Miért nem mindjárt 50 ?
Egyébként én is az erősítőre gondolnék. Nem Te építetted ? -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #40550 üzenetére
Ez érdekes, nálam rohadtul kijönnek a különbségek....
És mindig az a vége, hogy a Transparent Ultra lemossa a többieket.
Bár Ákosét még csak most járatom 300 órája, úgyhogy lassan eljön a megmérettetés ideje. -
Winne
nagyúr
válasz
bajnokpityu #40544 üzenetére
Ez egy nagyon hasznos infó.
Te mit használtál hozzá?
@(#40545) robi0604: önmagában a DAC-on kívül kellene vennem valamit pluszban?
-
ricsik
őstag
válasz
bajnokpityu #40513 üzenetére
Nálam a C6 botrány mit művel rockon. Minősíthetetlen. Nem biztos, hogy az ő hibája, lehet a lánc egyébb darabja is a ludas, de pl. Katie Melua nem kicsit, 1000x jobban szól. Dorián, neked mi a tapasztalatod rockon? Sokkal jobb láncban van nálad a C6.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest