- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
válasz
bajnokpityu #40752 üzenetére
írtam neki privátot. Az összeg erősen megköti kezem!
-
Csabroncka
addikt
válasz
bajnokpityu #40750 üzenetére
5.0 szett lenne, használt még belefér...
-
Csabroncka
addikt
válasz
bajnokpityu #40748 üzenetére
mit ajánlasz belépőszintre 150e-ig?
-
Csabroncka
addikt
A következő kérdésem lenne:
A belépő szintű pio. VSX-520-as hoz szeretnék hangfalszettet. Amit kinéztem eddig, és árban minőségben, és a tesztek alapján gondolok: kef c7vélemény?
-
Csabroncka
addikt
válasz
Kikiri7 #40487 üzenetére
VSX-520 3xHDMI-in egy kimenet, 1.4-et támogatja, tehát később elviekben a 3D-s adatsűrűséggel sem lehet gond.
A többit nem tudom, én azért döntöttem a pio mellett, mert szeretem a bakelitet és értelmes árban nagyon nincs senki másnál LP lejátszó... Az Onkyot még nagyon dícsérik... -
Csabroncka
addikt
válasz
spiky03 #40000 üzenetére
Nekem a VSX-520-ason úgy van, hogy alapból csak a nagy felbontású kép megy tovább a TV-re. Ha azt akarom, hogy a hang is átmenjen, akkor az audio-beállításokban ki kell választanom a THRU HDMI opciót, ebben az esetben továbbítódik a hang is, ugyanakkor nem hallható az erősítőn.
-
Csabroncka
addikt
Sziasztok, a napokban lettem tulajdonosa egy Pio. VSX 520-nak.
Elsőre megtetszett, bár az árától féltem, végül kellemes meglepetés ért. Mivel tavalyi modellek gyakorlatilag úgy "dobják" az ember után.Több dolog ami miatt mellette döntöttem:
Ár/érték arányban jelen pillanatban (főleg ha akciósan veszed 55.e forint alatt) a legjobb.
Fényes fekete előlap
1.4-es HDMI csatolókAmi miatt lehet rá neheztelni:
Nehezebben kezelhető (menü)
Nagy testvérekhez képest kevesebb tudás, kicsit butítva, (bár a belső számos paraméterben megegyezik)Kategóriájában fogalmam sincs minek felel meg (belépő szint, középkategória alja...) itt vannak okosabbak nálam, ők meg tudják mondani, egy biztos én bátran ajánlom.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest