- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Warter #30117 üzenetére
minimális küldönbségek?
mármint hogy mind ócskán szól,csak mind másképp teszi lehetetlenné az élvezetetEbben a kategóriában amit hallottam egyetlen készülék volt,ami a talán elmegy(és nem fülbántó a hang) kategóriát kiadná,a a 13xx-es denon.de annak meg pici a valós teljesitménye,igy mini szobákban elég csak.
-
cekkk
veterán
válasz
Warter #29268 üzenetére
Ha symbianos s60as a teló arra szerintem van progi.
A vaterán szokott lenni duett 61ezer forintért újonnan. Ma írt vissza pont aki árulja, hogy hamarosan lesz neki megint, bár már nekem nem aktuális, de írjak neki, hogy jelezze már, ha lesz , mert engem már nem érint de egy ismerőst igen?
Bár azon behaltam, hogy a lejatszo.hu oldalon 100 ezerért akarják adni a duettet
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Warter #28783 üzenetére
igen,mert nagyon jó a marketingje,és webáruházként is üzemelnek Streamék.
árához képest egyébként tényleg rendben van.
amikor én hallgattam őket,többet szántam rá,és emiatt akikkel nálam versenyzett,meg amire én vettem,arra nem volt jó.
dögös hangú cuccom volt már,de inkább hallgattam a K55ös alsókategóriás akg fülesemet.ami meg a dögösségnek teljes ellentéte.
HK hibájáról összesen annyit tudok,hogy amikor a 2106ot vettem,sorozatban vitték visssza,pont valami szűrőkondi miatt a 130-150e közötti HKkat. -
bajnokpityu
félisten
-
törölt tag
válasz
Warter #26971 üzenetére
Filmre 10% Zenére 10% Játékra 80%
Szoba területe: 10,5 négyzetméter
Hangerösitöre csak 150.000ft alatti összeget tudnék szánni
Hangfalra is csak 100.000ft alatti összeget tudnék rászánniKiváncsi vagyok hogy ebböl kijön-e 7.1-es hangerösitö és 7.1-es hangfalszett.
De ha nem akkor ugyis 5.1-es ha az kijön a fenti összegböl.ui: Még mindig várom a válaszokat az elöbbi segitségkérésemböl.
-
KisApám
addikt
válasz
Warter #26517 üzenetére
Legalább egy jó középkategóriás erősítőt akarok venni, hogy ne mindent kelljen cserélnem a jövőben, max a hangfalakat, amikre most annyi pénz jutott, hogy PolkAudiokat vettem (nem olyan rosszak azok...)...
Ezért gondoltam H/K 360-ra vagy a tőle valszeg gyengébb ONKYO TX-NR609-re.
A Yamaha RXV 667, vagy Denon 1911 vagy Pioneer VSX 1025 még szóba jöhet.
NEMTOM melyik még.
Megpróbálok meghallgatni 1-2 erősítőt PolkAudio hangfalakkal HA TUDOK.
-
bajnokpityu
félisten
-
jobnlk
csendes tag
válasz
Warter #25248 üzenetére
Ha nem nagy ebbe a szobába, akkor mindenfélekép álló frontokat szeretnék. Viszont félek hogy esetleg nagyok lesznek a szobába. Az RTi A7 45cm mélysége elég riasztó. Nem tudom hogy milyen közel lehet a hátfalhoz elhelyezni egy ekkora hangfalat. Neked milyen közel vannak a falhoz? Erösitöt majd akkor szeretnék választani, ha valamelyik hangfalszett hangja megtetszet, és ahhoz szeretnék erösitöt választani.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Warter #22979 üzenetére
Avx-től kicsit sokkot kapok. Felteszel valamit és rögtön rádugrik 5 majom, hogy az milyen drága és van olcsóbb stb...
Teszik ezt úgy, hogy a nagy részük életében nem hallott hasonlót.
Köztük a főmajom a tulaj ATC Béla a ' kínai high end kereskedő '.
Érdekes banda...
Persze priviben jönnek a lájkoló üzenetek.
De a nyílvánosság felé megy a vérszívás. -
-
python1
veterán
válasz
Warter #22844 üzenetére
Nem!
Semmi probléma ismerem némelyik iparos hozzáállását.
De annyi jókezű iparos van az országba,ez idővel változni fog!
Csak még otthon az embereknek erre nem igen volt igénye,de ami késik nem múlik és hiszem azt,hogy ebben is élenjárók lehetünk.
xtremetuning:nálam is pont ez a probléma.
Nem földön kívüliek ők sem ,minden anyag adott.Valakinek csak ki kellett találnia ,megtervezni kis design elemmel megfűszerezni és kész. -
xtremetuning
addikt
válasz
Warter #22840 üzenetére
Nagyjából 80 nm. Ebből a mozi rész kb. 35-40.
15 darabot rendeltem, de nem biztos, hogy mind felkerül. Túlcsillapítani sem szeretnék.
Nálam a visszhang a legnagyobb baj, emiatt eltolódik a hangkép a középmagas tartomány felé.
Egyesével szórom majd fel őket, és fülelek ezerrel. -
kimi02
őstag
válasz
Warter #22476 üzenetére
Én is így jártam.
Csak az erősitő volt 140k(H/K 445) De ez is úgy ,hogy kifutó modell.
Hangfalak, 330k(Polk RTI A7 szett) Ez új.
Lejátszó 50k(Pioneer BDP-51FD) Ez szintén kifutó modell , és használtan.
Ha ezeknek az eredeti árát nézzük akkor , a legjobb esetben is 700k.Mondjuk azért ez már valahogy szól is.
Ja és a kábelek még nincsenek is benn az árba.(Kb + 80-100k)
-
Ti4x
aktív tag
válasz
Warter #22476 üzenetére
Nade hol hallgatózzak? Mert itt a környéken még csak távolról sem hallottam senkinél ilyen rendszerről... Tapolcán lakom, még a megyeszékhelyen, Veszprémben sem biztos, hogy meg tudok hallgatni valamelyik boltban egy komolyabb rendszert. Ötlet esetleg vagy ismerősötök a környéken?
-
fatallerror
addikt
válasz
Warter #20774 üzenetére
először is boldog új évet mindenkinek :]
apránként mindet meghallgatom, amíg nincs pénzem,munkám na meg órám a suliban addig hallgatózom, mert ráérek
egyébként mivel nekem fontos a flac streamelése és nem tudni h a következő széria belépői tudják e majd, ha nem akkor egy olyan multimédia lejátszó megoldás lehet ami bd lejátszó egyben, például a dune bd prime ilyen és én nem ismerem (bevallom a márkát is csak mostanában hallottam itt) de sok jót hallottam itt is meg máshol is ezekről a kütyükről, és ha tényleg jók bd lejátszóként is akkor ez megoldás lehet nekem igaz? -
Vidala
senior tag
válasz
Warter #20586 üzenetére
Tulajdonképpen így is jó, csak a PS3 dekódolja az anyagokat, és úgy küldi tovább. Amennyiben ezt az erősítőre szeretnéd bízni, vagyis, hogy azt írja ki pl. Dolby Digital, vagy DTS HD-MA
akkor a PS3 videóbeállításaiban keresd meg a hangot
és állítsd át bitstream-re. Meglesz az, ne aggódj.
-
-
lolka123
csendes tag
válasz
Warter #20154 üzenetére
Köszönöm a javaslatokat. Azt hiszem a Mission MV-8 lesz. Elég szimpatikus. Erősítőnek néztem az Onkyo TX-SR308E, Pioneer VSX-520, Yamaha RX-V367, Sony STR-DH500-t. Ahogy olvasgattam ezek közül talán az Onkyo-t írták a legjobbnak. Esetleg valaki tud ebben az árkategóriában (60-70e) ajánlani?
Köszi -
válasz
Warter #20016 üzenetére
Nekem 2 Pink Floyd koncertem van meg DVD-n az 1994-es Pulse dupla DVD és a Live at Gdansk 2008?, ez a legutolsó koncert, ez is DVD. Mindkettő 640 kbit persecces cucc, nem a legrosszabb, van mkv-ban is de az már gépen ugye, az meg a Live at Royal Albert Hall, ezen viszont nincsen rajta a kedvenc számom a Comfortably numb...
Üdv,
Vik -
Vidala
senior tag
válasz
Warter #19450 üzenetére
Pedig igyekeztem érthetően fogalmazni, lehet nem sikerült a legjobban. Egy kellemes kis megfázás is rámtelepedett, hogy vidámabb legyen az élet
A Dune nálam abszolút első helyen áll ár/érték arányban is, meg amúgy is. Klassz cucc, ezért is írom mindig, hogy csorgatom a nyálam.
Igazából arra akartam rávilágítani, hogy mivel a (mikro)elektronikai ipar még mindig őrült tempóban változik, ezért nem mondható egyértelműen, hogy a PC feljesztgetése és egy HM rendszer között óriási különbség lenne ilyen téren. Hányan vannak itt is, akik szívják a foguk a néhány éves erősítőjükkel, mert még nem HD képesek. Persze meg lehet oldani lejátszó oldalról is, de az is fejlesztés. PC dettó.
Szóval döntés, illetve lehetőség kérdése is, kompromisszumokat meg mindenhol kell kötni. -
Vidala
senior tag
válasz
Warter #19348 üzenetére
Az utóbbi időben én is inkább célhardver párti lettem, pont az itt felsorolt "kényelmi" szempontok miatt. Kár, hogy az XBOX360-at nem upgradeeli a M.soft, mert az is egy egész jó kis kütyü lenne, ebben a PS3 sokat ráver.
Így most egy Dune HD Max van a későbbi kívánságlistámon (persze nem baj, ha frissítik még ahogy olvasom, meg az ára is csökkenhetne)
Viszont azt is vegyétek figyelembe, hogy aki PC-t vesz, az nem feltételnül akar, és nem is szükséges külön médialejátszót vennie! Nyilván nem csak ezért veszi (mert ha igen, akkor tényleg tudatlan), hanem számos más célra is használja. Ettől zseniális szerkezet. Igaz, azt is figyelmesen kell kiválasztani, összerakni, akárcsak egy HM rendszert, hogy minden klappoljon. Sőt, az is igaz, hogy nem lehet amerikai házziasszony módján kezelni, akármennyire is ígérik a gyártók/szoftverfejlesztők. Viszont azért az sem igaz, hogy lehetetlen lenne egyszer beállítani. Vikthor az élő példa, és gondolom nincs egyedül. A saját példám csak azért nem hozom, mert az eddigi gépem még nem volt teljesen HD képes (hang és blu-ray híján), de amit tudott, azt ki tudtam belőle hozni.
Az miért jobb, aki meg azt nem tudja, hogy egy HM erősítőbe milyen kábelt, hova kell dugnia? Vagy mit, hova állítson? Főleg, ha mellényúlt a vásárlásnál! Az extra tuningokról (tápkábel és hasonló témák) már ne is beszéljünk.
Mint korábban már írtam, én is éppen vettem egy új notit. Nem elsősorban HM céllal, de olyat kerestem, ami már ebben is full extrás. Még számos dolgot nem tudtam rajta kipróbálni, de eddig jók a benyomásaim főleg, hogy rendkívül csöndes is. Így nem rohanok külön médialejátszót venni. Remélem a későbbikeben is beváltja a hozzá fűzött reményeim, és akkor egyhamar nem is fogok.
-
válasz
Warter #19355 üzenetére
Nézd, nekem az volt a fontos, hogy olyan lejátszó kell nekem, ami 1. az album/filmborítókat és az összes filminfót képes megjeleníteni. 2. Az összes filmemet egyszerre kilistázza, hogy kedvemre válogathassak és ne kelljen másolgatni, meg külső HDD-ket cserélgetni. 3. Minden filmet gond nélkül lejátszon, és ne legyen szaggatás, kép-hangzavar.
Nem maradt más választásom, mint a HTPC, mert nekem ilyen igényeim vannak. Ez az Én rendszerem, ami, lekopogom, tökéletesen működik.
Üdv,
Vik -
válasz
Warter #19348 üzenetére
Ha a fogyasztásra gondolsz, nem megy ez a nap 24 órájában, úgyhogy nem számottevő, ergo felesleges kérdés. Frissíteni sem kell, mivel mint mondottam, elég 1x belőni a beállításokat az elején azt slussz. Minden megy rajta. Amúgy meg kinek a pap, kinek a papné, nálam minden megy ez a lényeg.
Üdv,
Vik -
madgie
titán
válasz
Warter #19339 üzenetére
Egy baj van ezekkel a kütyükkel: állandóan frissíteni kell a fw-t. A WDTV Live-om a legfrisebb mkv-k egy részét nem játszotta le az alig másfél hónapos fw-vel, mostani frissítés óta meg int mindent visz, de pár hónapon belül megint ugyanúgy frissíteni kell.
Egyébként a PC-vel is cumi van sokszor, nem jól jeleníti meg a 24 Hz-t, szaggat, képkockákat dobál el (bőven erős a gép), esetleges driverfrissítésnél megmakkan az addig jól működő lejátszás. Az XBMC sem tökéletes sajna, amióta nVidia-m van, azóta nem tudja az auto framerate váltást (az viszont igaz, hogy RC változat, tehát nem csodálkozom)
-
válasz
Warter #19339 üzenetére
Kezelés: Logitech Desktop Wave Pro távolról akár 6m távról is be tudom kapcsolni, le tudom lőni a gépet, pofonegyszerű.
Lejátszóprogi: XBMC, azt hiszem magyaráznom sem kell, miért jó ez a megoldás.
Válogat ez a felállás mkv-k közül? Nem.Dolgom a jelenlegi felállással, annyi, hogy bekapcs, XBMC automatikusan elindul és fogad engem a filmlistám. Ja még annyi, hogy ki kell választanom a filmet, amit meg akarok nézni.
Van ennél egyszerűbb talán?
Üdv,
Vik -
BBéci
legenda
válasz
Warter #19312 üzenetére
Ártani nem fog, a javulás mértékének és a kábel árának viszonya a kérdéses. Csak ismételni tudom magam, ki kell próbálni!
(#19314) spae
A 6ch input az 6 db RCA. Mi más lenne???
Mindegyikhez oda van írva, hogy melyik madzagot kell beledugni. Mostanáig nem azokat használtad?
Szerintem felejtsd el a hangkártyát!
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Háztartási gépek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest