- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Balinov #21348 üzenetére
Meg 32 bit-el is erdemesebb, bar jobb egy 64 bit business vagy ultimate.
Peldaul az energia gazdalkodasi beallitasoknal a minimalis cpu teljesitmenyt vagy hogy hivjak. 5% gyarilag, erdemes legalabb 30-ra felhuzni. Minimalisat tobbet fogyaszt majd de ha az a lenyeg akkor meg ott van az energia takarekos uzemmod ha a kiegyensulyozottat alitottad at. -
zsigee
aktív tag
válasz
Balinov #21331 üzenetére
Egy Canon 1100D-m van, két obival. Először azt hittem az obi koszos, de mind a kettővel látható a "folt". Majd keresek egy képet, és elküldöm privátba, hogy lásd miről van szó. A fickó azt mondta, hogy neki nem sikerült lepucolni, olyan makacs a szennyeződés. A Canon szervízt megtaláltam már a neten, egy bérház aljában van pesten, de nem igazán járok arra...és nem is túl bizalomgerjesztőek. LR-vel ki lehet szedni a foltot, de elég gáz szerintem.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Balinov #21329 üzenetére
Ok, értem a konzolos témát, és nem is akartam beledumálni...
Más. Fények.
Még néhány hónapja kerestem valakit, aki szenzort tisztít. Akkor ajánlottad a "fiaspárkányit". Voltam is náluk, a Szent István útra költöztek...állítólag már régen. Sajnos az ottani szervízes nem oldotta meg a dolgot, azt mondta, hogy ilyen szennyeződéssel még nem találkozott. Javasolja a szakszervízt. Az meg csak Budapest...ááá. Tiszta gáz a dolog. Valami ötlet? Vagy maradjon a Lightroom...??? -
zsigee
aktív tag
válasz
Balinov #21316 üzenetére
Bocs, elég off lesz... De szerintem egy jóféle vas+egy izmos vga, és tolhatod a TV-re a játékot. Kinek milyen igényei vannak, de szerintem majdnem minden háztartásban ott figyel egy lapos tv, minimum HD-Ready. Kontroller meg kapható usb-s is. A neten pedig nagyon sok játék elérhető (uT támogatással is)...
Tv amúgy is kéne a konzolhoz is, a kép minősége pedig engem eddig egy konzolon sem győzött meg. A BR pedig szintén elérhető már asztali géphez.
Természetesen csak vélemény, de talán meggondolandó... -
Devid_81
félisten
válasz
Balinov #21301 üzenetére
Nem, koszonom en kihagynam.
TV-bol lattam amikor az elso szilveszteremet toltottem itt 2011.-ben, nekem az is eleg volt
Valahogy nem sok kedvem van femenni es 1-1.5 emberrel ott pislogni az utcan, es majd utana varni 2-3 orat az elso metrora amire mar talan felferek...es ha szerencsem van csak 5-en hanynak le hazaig... -
Devid_81
félisten
válasz
Balinov #21297 üzenetére
Legyen ugy, miota nincs ekezetem plusz nem hasznalok magyar oprendszert, bongeszot stb. (ket es fel eve lassan) eleg rendesen csokken a helyesirasom, ezt magam is eszrevettem.
Amig otthon voltam termszeteszetes ha nem tudtam hogy kell irni, legalabb a bongeszo, vagy egyeb progi segitett, de az mar regen voltszerk: de amint latom Te sem vagy mar otthon.
-
atos19881101
senior tag
válasz
Balinov #21012 üzenetére
A hangerő le + pwr az csak soft reset. Próbálja meg a hardot is: hangerő le + pwr + kamera
Én ezzel szoktam játszadozni ilyenkor, illetve a gépre dugással. ... A második többször segített.
Borokafa
Hát nekem sajna van egy Lumia800-am (céges), de már párszor földhöz csapkodtam volna ... volt hogy telefonálás közben szétfagyott, nem tudtam letenni, plusz a fent említett jelenség is már előjött párszor. A barátnőmnek is van 520-asa, az is már fagyott meg ... a jó szokását a winfos megtartja. -
-
Tim82
félisten
válasz
Balinov #21002 üzenetére
Mind az 520-nak, mind a 620-nak cserélhető az akkumulátora (egyszerű mindkét telefonnál hozzáférni, elég csak leszedni az amúgy is cserélhető hátlapot). Ha nem cserélhető az akku, akkor az nem 520 vagy 620 lesz (520, 620, 720, 820 esetén mindegyiknél cserélhető a hátlap és az akku tudtommal, 920 és afölött nem).
520-hoz a BL5-J típusszámú Nokia akku való, a 620-hoz BL4-J.
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #20981 üzenetére
Miért is érdekes, hogy mire kell? Nem az volt a kérdés, hanem hogy hogyan tudom megoldani.
Elnézést, ha felhúztam magam, de mostanában rengetegszer találkozok ilyen kérdéssel más fórumokon is és az életben is. Pl ha megkérdezem, hogy a kettő autó közül mit vegyek, Skoda Fabiát vagy Ford Fiestát, akkor a következő válaszok születnek:
- Hummert, mert az nagy és elmegy mindenhol
- minek autó, tömegközlekedéssel el lehet jutni mindenhova
- a bicikli egészségesebbK..ra nem a kérdésre válaszolnak, hanem belekötnek, hogy mégis miért. Ebből rohadt elegem van...
Téma lezárva, a segítőknek meg köszönöm a válaszokat!És Bali, nem ellened vagyok, csak egyszerűen elegem van az ilyen kérdésekből, mert nincs köze az én kérdésemhez. Peace!
zsigee: Sokkal egyszerűbben kezelem az mp3-akat, nekem jó a minősége is, bár nem az, amit le lehet szedni torrentről, mert ott a legváltozatosabb minőségben vannak meg, sajnos sokszor csak 128-ban. Ezért szeretném megcsinálni magamnak flac-ból a 320-asat, hogy úgymond egységes minőségem legyen ettől az együttestől.
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #20979 üzenetére
Csak egy költői kérdés, amit egyszer már feltettem itt: ha kérdezek valamit, hogy hogyan kell megcsinálni, miért az a válasz, hogy miért akarod megcsinálni? Meg akarom csinálni, mert erre van szükségem, csak azt nem tudom, hogy hogyan a legjobb. Ennyi.
És igen, szeretem, ha nálam van, mert épp a hangulatomtól függ, hogy mit hallgatok belőle.
Nem tudom, hogy van-e FLAC plugin, de a gépekre nem telepíthetünk semmit, mert azonnali kirúgással jár. Aláírattak velünk egy ilyen papírt is. -
delikvens025
csendes tag
válasz
Balinov #20659 üzenetére
Hát, 4 hónapra elmentem arra helyre ahova maga LUCIFER válogatja a hegesztőmestereket. Megnéztem ahogy az abdai Fliegel nagycirkusz Szepi porondmester előadásában bemutatja nekem a : Kihagyhatatlan állás címü tragikomédiályát. Adtam be önéletralyzot, 3 minősítésem van Co hegesztésből, és bár az 1600 huf óránként nem volt rossz ajánlat, inkább áttáltam a Rába gépgyárhoz 2 hónapja.
-
atos19881101
senior tag
válasz
Balinov #20128 üzenetére
2003-04-es dízelt 100% hogy nem veszel 150k körüli km-el. Aki dízelt vesz az azért teszi, mert sokat megy vele ... értsd évi 30-40k.
Ha pedig ennyire keveset futott, akkor lehet városi tili-toli autó volt, ami meg nagyon nem egészséges egy dízelnek ... mert soha sem melegszik be rendesen, aztán már le is állítják.
A felhasználás alapján dönts szerintem, hogy milyen mód fogod róni a kilométereket. Ha hosszú utakra mész, akkor egyértelmű dízel, de ha rövidekre + város, akkor benya. A motorméret pedig döntsön az alapján mennyire szereted ha "megy" egy autó, vagy csak elvisz A-ból B-be.
Szerk:
1.8T-t csak győzd tankolni -
Coyot
őstag
válasz
Balinov #20128 üzenetére
Az 1.8T biztos hogy szervízigényes konstrukció, mint minden turbós.
A 140-160k km szerintem nagyon kevés, ezekkel az első 3 évben mennek 100-140 ezret aztán szokták eladni, legalábbis nyugatabbra ez a szokás, első években céges autót aztán magánszemélyekhez kerül. Nálatok nem tudom mennyire más a helyzet.
-
Füleske
addikt
válasz
Balinov #20020 üzenetére
Ne tudd meg mennyit kerestem ilyeneket. Update scanner helyett pl. van valami hasonló csak annyira borzalmas hogy nagyon. Liveclick helyett meg semmi sincs még Firefox - ra se. Amikor FF17 körül inkompatibilis lett és az új béta verziók meg nem működtek rendesen azt hittem megőrülök. Az összes élő könyvjelzős kieget kipróbáltam helyette , borzalmasak.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Balinov #19920 üzenetére
A POV frontja sajnos műanyag, a többi része pedig gyengébb minőségű lemez, de szépen van megcsinálva.
A Silverstone házak szerintem nincsenek gömbölyítve, pont attól szépek. Természetesen az egyszerűbb fajta abból is bőven 40k. A POV pedig újonnan 15-16k lehetett, én a feléért vettem egy éves korában ventik nélkül "szüzen". Nem építette be az ember, végül egy évesen használat nélkül eladta.Az Intertech pedig megint egy más kategória.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Balinov #19918 üzenetére
Azért ultragagyinak nem mondanám, de valóban gyengébb minőség. Viszont jól szerelhető a POV is.
Ráadásul az enyém szinte karc mentes, nagyon megkímélt, szép állapotban van. Jól szellőzik, és aki olcsón szeretne HTPC házat, annak ez egy jó kompromisszum. Néhány éve ezért vettem.Ebben viszont brutális hely van, talán túl sok is. Lehet ez lesz a veszte, mert nem is akar elférni.
Az ár pedig baráti volt, köszönet érte KisJoe-nak. -
Speeedfire
félisten
válasz
Balinov #19813 üzenetére
Azt nem tudom, hogy miért nem láttad.
Szerk.: Amúgy ha csak blogolni szeretnél, akkor lehet tényleg jobb lenne egy blog oldal. Pl blogspot.com, oda el tudod vinni a domain-t. A képek ott vannak, gyorsan is töltődnek be.
Ilyenre szerintem a legjobb lehet, ha csak használni szeretnéd. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest