- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
-
Dryman
őstag
Közben a hp smart array utility program feltelepítésre került....
hw-s a raid, de a program windows alatt is cseszegeti, bár mint kiderült a migráció kb 20 óra alatt fogja újraépíteni a köteteket....
bonyolítja a dolgot az hogy a windows képes e dinamikus kötet-ek kezelésére mert 2003 szerver esetén service pack nélkül ez lehetetlen...
már próbaként megy a kiterjesztés az adatköteteken reggel 7-től idáig 23%-al végzett
ez összesen 27GB-ot érint, ami ugye nevetségesen lassú, de a raid 5 egy különleges állatfaj.... -
G@ben
addikt
Blaskovics szervizes tapasztalat nincs, de amikor akartam venni valamit, amit ki kéne előtte próbálni, akkor annyit mondott a srác, hogy kifizetem, kibontom, kipróbálom. Ez elég érdekes hozzáállás. Viszont egyet tudok: Georgesportba NE! Beviszed egy hibával, kihozod kettővel!
-
MR_Joe
senior tag
-
Bobrooney
senior tag
-
törölt tag
Mondjuk FTC háttal ül be általában a moziba...
De én vettem már innen kulcsot műxik és faxa:
"MSDN hozzáférés vásárolható 10.000Ft-ért/paypal: 35 euro!/
Ami 3 évig érvényes a letöltésekhez és termékkulcsokhoz az alábbi címre LIVE ID-vel bejelentkezve !
https://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/securedownloads/default.aspxTermékkulcsok:
Windows 8 (Core) és Windows 8.1 (Core) 1.500 Ft/5euro/db
Windows 8 Pro és Windows 8.1 Pro 3.000 Ft/10euro/db
Windows 7 termékkulcsok 2.500Ft/9euro/db
Office 2010 és Office 2013 termékkulcsok 3.500 Ft/12euro/db áron kaphatók.
(Windows 7 Enterprise és Windows 8 Enterprise azaz VL licenszes kulcsok nem kaphatók !!!)
Vista, Office 2007, XP és egyéb kulcsok 500 Ft/2euro/db !!!Használatlan,egyedi, MSDN-es Retail termékkulcsok Online aktiválásra!!!
Aki szeretne MSDN hozzáférést vagy termékkulcsot venni írjon PRIVÁT ÜZENETET (vagy emailt) !!!
Akinek több termékkulcsra van szüksége annak ajánlatos az MSDN-t vennie inkább,
mivel minden verzióhoz 2-2 illetve Windows 8 esetén 5-5kulcs generálható !
Pl.
Win7 Ulti 2 db, Win7 Pro 2 db, Win7 HomePrem 2 db stb. Win8 5 db, Win8 Pro 5db
Office 2010 Prof 2 db, Office 2010 Standard 2 db,"Privátba adok elérhetőséget!
-
widi
tag
Ha jól láttam Passatot vettél
Jómagam is most akarok egy Passat kombit venni, hogy lehet megkülönböztetni hogy Bosch vagy Siemens elem van benne, ez bontás nélkül megkülönböztethető? Nagyrészben a hirdetésekben dízel van, de nekem jó a benzines is, évente csak 15-25 ezer km-t szoktam menni.Mire érdemes még odafigyelni?
kb. az alábbi paraméterekkel nézegettem:
-mindeképp kombi
-max. 2001 vagy annál újabb
-nem automata váltós
-max. 300.000 km (bár ez nehezen ellenőrizhető)
-1-1,2M Ft kereteket nem szeretném túllépni... -
Balinov
titán
jolvan, jolvan, okiDoki, ertemene a celzast, olvasom en is a totalkaros nepperes blogot
igazabol a dizel nem lenne letfontossagu (bar qrva jo lenne), inkabb egy kicsit nagyobb motor, meg fiatalabb jargany. Kicsiny az az 1.6B akkora kasztnihoz. Mondjuk egy ilyen nem lenne rossz, imadnam
atos19881101: #20132-re. Melobajarni napi 25km oda/vissza, ha becsuszik 1-2 bevasarlas, akkor 30-40, sokszor jarunk kirandulni, az olyan 150-200km karika/alkalom, neha megyunk hosszabb utakra is kenyaalsoba 2en, vagy ha vendegek jonnek akkor 3-4-en, nem ritkan 6-700km/nap. Gazolaj altalaban 6-8centel olcsobb itt, mint a benzin. A4/TDI-bol abban az arkategoriaban, amit neznenk jovore kb ilyenek vannak a Mileaga az merfoldben van jelezve, nem KM-ben
-
atos19881101
senior tag
Igen láttam VW-Audi-Seat topicban írtál. Nálunk is van a családban egy PDTDi Octi 74kW. Sajna mi már túl vagyunk egy motorgenerálon, PD elem cserén, most rosszalkodik a turbó is, és még a kuplung csere is közel van ...
Én is szintén TDi-t szerettem volna venni, ki is néztem egy régi adagolós A4 TDi-t, de lemondtam róla, mert nem lenne egészséges neki a napi kb 10km amit járok vele munkába. Így inkább vettem egy Mazda 6-ot 1.8-as benyás motorral. ... ez dobta a gép ...
Igen a DCi ... testvérem (autószerelő) 1.9DCi motorja 150k km-nél hengerfejes lett, volt munkatársam 1.5DCi-je szintén 150k-nál motor generálos lett. ... Sajnos rossz konstrukció ...
Ja és igen ... a jó dízelt azt aranyáron adják ... olcsó húsnak meg híg a leve.
-
sagesz93
addikt
most az ebayt nézegetem, igaz nem gyárik de jó áron lehet kifogni úgyhogy szerintem onnan veszek.
Ha esetleg te eladnád azért egy irányárral megdobhatnálgolya32: én olyan 2-3 éve vettem talán tőlük telefont, nem volt vele gond, volt garanciális ügyintézés is, az is simán ment.
-
Balinov
titán
nekem a futas most tortura lenne..talan 1km-t ha le birnek kisebb megszakitasokkal futni...bezzeg 6-7eve siman lefutottam a gyaev mogott a toltesen 6-7km-t, egyszeri rovid pihenovel.
seta az van/lesz, igyekszem a tempot is magasan tartani, fovenyen a homokba meg szvsz megjobb, mert tobb erofeszitest igenyDry: tarsashazas dologgal abszolute egyetertek. Pl. bele se merek gondolni, alattunk lako mit gondolhatott,mig a regi, azota ledoglott mosogeppel ment a mosas...epp csak ki nem ugrott a konyhabol
-
Balinov
titán
fogok, azt a 60valahany eurost fogom vegzalni, hatha talalok rola valami reszletes infot, tesztet...eszembe jutott, hogy esetleg egy low spec kisgepet erre osszerakni, de a legolcsobb cuccos, amit talaltam is majd 190€
pl. ez
ASRock A55M-DGS
AD3300OJHXBOX
CRUCIAL CT25664BA1067, 2GB DDR3 1066
GIGABYTE 24ZM1-BPD700-000R, GZ-M1 MINI TOWER BLACK
LISTAN BN103, be quiet PURE POWER L7 300W PSUennyiert azert meg lehet valogatni is mar azert
nezek meg valami hasznalt gepet/laptopot is...hatha
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest