- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
-
alitak
senior tag
válasz
Dorien #24903 üzenetére
értékelése ennek ellenére elég sok van.
sagesz93: jaja, igazából csak érdeklődtem itt, hátha volt vele valakinek dolga.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Dorien #24154 üzenetére
Nem akarlak lebeszélni a dízelről, mert 5 éven keresztül rabja voltam és nagyon hiányzik, de a Berlingoban még a régi mechanika van, filléres/bontós/otthonbütykölős szívók ezek, ahogy az enyém is volt. Az új teljesen más tészta, és sokszor az árkülönbség dönt, az állapotot nem feltétlen fogod tudni ránézésre. A kérdés tehát mint korábban és másoknak és sokszor visszatér a kérdés: mennyi km-t mész évente?
20ezer alatt csak a nyomaték kedvéért sem venném.
-
zolnagy
őstag
válasz
Dorien #23141 üzenetére
Na, látszik, hogy régen jártam erre
A károly egy integrált Intel GMA4500, amihez letöltöttem Dell Support oldalon a legfrisebb drivert, de semmi.
Van amúgy beépítve egy DVI kimenetes kártya (nem videokari, csak egy DVI kimenet kártya), de ezzel nem megyek semmire, lévén, hogy a monitrnak csak D-Sub bemenete van... -
zsigee
aktív tag
válasz
Dorien #22248 üzenetére
Hi.
Igen. Az alsó az enyém, Székesfehérvári servert hívott meg a rendszer. Ez a mért érték nálam folyamatosan stabilnak mondható. Nincs okom panaszra.Egy oldallal szokott gond lenni, a PH!-val, van mikor nagyon lassan tölt csak be.Ezért nem váltok én sem nagyobbra, nincs értelme.
Üdv. -
Balinov
titán
válasz
Dorien #21528 üzenetére
nalunk Oracle ERP supporton, meg a HelpDesk-en vannak indiai arcok, halistennek, azok azert erthetobb angolt beszelnek, bar neha igy is olyan erzesem van, mintha ki lenne a foginyuk vattaval tomve, mert olyan akcentusuk van, hogy az ir nem erti
Varnyakkal hol dolgozol te 1utt??
-
Jazzos
őstag
válasz
Dorien #21231 üzenetére
Kell hozzá számla, ami nincs ingyen már. Nincs ingyen ebéd, valahogy mindig pénzbe kerül a dolog. Plusz gyakorlatban ha megnézed, mégiscsak duplán vontak tőled pénzt, ami kellemetlenséget szült. Velem még ilyen sosem fordult elő, sosem adtam 40e Ft-ot a 20e Ft-os tankolásra.
Eleve nem kell berakni a pénzt a számlára, akkor nincs gond. Lehet kérni a fizetést kp-ben. Tavaly, amikor az egyik bankos csaj számlát akart ajánlani, kérdezte, hogy mennyi pénz érkezik a számlára. Mondom kb 0. Nem kapok fizetést? Dehogynem. Lézetik még olyan cég a XXI. században, aki kp-ben adja a fizetést? Válasz. - Igen - hatásszünet- Saját.Na, arra nem tudott mit mondani, csak nézett, hogy hoppá, még létezik egy ember, aki nem droid.
-
Jazzos
őstag
válasz
Dorien #21226 üzenetére
Érdemes is hanyagolni. Lassabb, könnyebben lenyúlnak, sokba kerül, visszanyomozható minden, igazából csak hátránya van. Nem is értem, miért kattantak rá az emberek.
Bár van egy tippem, ha nem csilli-villi lenne, hanem egyszínű kb. középszürke vagy valami ilyesmi, már kb. feleannyian használnák. A sznobság átka. -
zsigee
aktív tag
válasz
Dorien #20999 üzenetére
Ha már itt tartunk, az USB sebessége elég egy nagy bitsűrűségű zenei file adattovábbítására? A kérdés talán fura, de az oka egyszerű. Egyre többször jutok hozzá SACD formátumú hanganyaghoz. Ezek főleg koncert felvételek, és a digitalizálás csodái alapján 5.1-ben vannak a dolgok feljátszva. Namármost itt 6000-8000-es bitsűrűségről beszélünk, amit az optikai kábel nem képes továbbítani.
Nokiához:
Az 520-as és a 625-öscserélhető akkus! Tuti! A 620-at nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest