- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Füleske
addikt
válasz
okiDoki #19415 üzenetére
Szóval túl olcsó szerinted ? Pedig most felmentek már az árak kissé .( igaz inkább a panel árak mentek fel, amit nem is értek , de lehet hogy minden ide költöző a legolcsóbb lakásokat keresi és ezért van ez , a 10+ milliós lakások , házak árai nem változtak , sőt még mindig pangás van)
-
G@ben
addikt
válasz
okiDoki #19335 üzenetére
Ha már zene:
[link]
Sokat már megtaláltam, de hiányzik még a következőknek a címe vagy az előadója:
05. Spread a little happiness, az előadót keresem, de azt, aki konkrétan ezt a verzió előadta (ez mindegyik számra igaz)
08. Happy talk, talán Captain Sensible az előadó, de nem biztos
09. Haircut 100 - Nobodys fool, nem biztos az előadó, bár mástól nem találtam ilyen zenét
15.
20.
26.
58.Gyerekkoromban kazettáról hallgattam ezeket sokat és mivel vannak itt nálam idősebbek, hátha tudja valaki a számok címét vagy előadóját.
Tudtok segíteni? -
Speeedfire
félisten
válasz
okiDoki #19332 üzenetére
Szerintetek melyiket érdemes inkább használni? (Persze, ahol mindkettőt lehet)
A Steam-et, vagy az Origint? Én eddig csak az előbbit ismertem, de tényleg működik a másik is...
Steam. Jobb rendszer, mint az origin.Igyekezzek a telepítéssel, vagy ezeket a kulcsokat már nem veszítem el, ha vége az akciónak?
Elvileg nincs lejárati idő, tehát 5 év múlva is lehet aktiválni.Ez mondjuk annyira nem érdekel, de hogy éri ez meg bárkinek is a fejlesztők közül?
Ez a mostani egy adomány volt, pár szervezet részére.
De elég sok pénz befut ilyenkor, nekik meg így is megéri. A kulcsok "végtelen" mennyiségben megvannak. Illetve a mostani bundle is foghíjas volt. Pl a ds2 nincs benne, így lehet valaki megveszi.
Vagy megtetszik neki a bf3 és megveszi a kiegeket hozzá, esetleg előfizet az új bf4-re. Ki vannak ezek a marketinges dolgok találva. -
Speeedfire
félisten
válasz
okiDoki #19253 üzenetére
Regelsz az oldalra, majd a purchase gombra nyomsz. Ott beírod, hogy mennyit vagy hajlandó fizetni érte. Min 1$, de ugye ha az átlag felett fizetsz akkor kapod meg az extra játékokat. Ha megvan alul kiválasztó, hogy mivel akarsz fizetni.
sagesz93: Megvolt. A weben nem látom őket, remélem ha haza megyek a kliensben majd megjelenik. -
zsigee
aktív tag
válasz
okiDoki #18712 üzenetére
Először is köszi, "kiscsaládom" nevében is. Ma összesen 4 órát voltam bennt náluk, -mert ennyi van engedélyezve- de tényleg meleg van...Csak pár napot kel kibírniuk, és itthon még melegebb lesz...
OS: Ezek ilyenek, tudnék tippeket adni, de az következményeket vonna maga után. Ha érdkel, keress meg PÜ-ben, szívesen leírom, stb.
Klíma: Két nevet is kaptam, egyiket Drymantől, de nem volt időm foglalkozni ezzel a dologgal. Lekötötte az időmet a család, ami érthető, a munka, és az autó. De 170k alatt necces jó minőségű inverteres!-ez fontos- klímát szereléssel megoldani!
És mindjárt dobok fel egy képet is a gyermekről!
-
zsigee
aktív tag
válasz
okiDoki #18582 üzenetére
Kompatibilitási hiba. Az OS nem támogatja a driveredet. Pl, xp-re akarsz vista-s drivert, vagy fordítva telepíteni.
Talán ennyi az egész.
Vagy nem jó a driver telepítési sorrend, először a chipset, és csak utána az intel graphics.
Hirtelen ennyi ugrott be.
Üdv!
Joe: Megelőztél, kb ugyanezt írtam én is.
-
S. Szabi
őstag
válasz
okiDoki #13345 üzenetére
Nézem, itt a herdveraprón is árulnak újakat is, priviben kell érdeklődni ár iránt, lehet, hogy kapsz 40-ért: [link1], [link2]
Boltban tényleg drágább, 45 körül kezdődik
Mondjuk 6950 használtan van már 40-körül is. De a 7850 biztosan jobb választás lenne, mert az új Catalysttal nagyon sokat gyorsulnak a 7-es szériás kártyák.
-
Balinov
titán
válasz
okiDoki #12653 üzenetére
Doki, itt a topikja, hatha
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest