- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qbász
aktív tag
válasz
Balinov #14208 üzenetére
Valóban segítőkészek de azért ez a kis plasztik darab eléggé túl volt árazva. Főleg azért mert már nem foglalkoznak kamerával, de ha rendelsz hoznak. Csak ki tudja honnan, és mennyiért. Meg kell kérdezni. Például állványt korrekt áron adtak volna. Amúgy amikor kérdeztem a őket kamera ügyben ők is az Edigitált ajánlották.
-
okiDoki
aktív tag
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Balinov #14168 üzenetére
Szerintem meg ezek: R19-21, még belecsúsztak a bivalyerős kategóriába.
Mégane I is még ugyanaz a szisztéma majdnem. Aztán kezdődnek a müanyag autók. 1525kg saját tömeget + épitkezésre anyagot utánfutóval az a néhai 64 ló (az utóbbi években szerintem ha 50 körül lehet, bár a súlyából is tuti veszitett
) ha elbírt húzni gond nélkül, akár emelkedőn is!!! És még ma is okoz kellemes meglepetéseket az erejével, ami nem konkrétan a gyorsulásban rejlik ugye
Sok modern autós nem érti a kis hibáit ezeknek, van aki röhög is, hogy kínlódok az izzitással vagy bármi mással.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Balinov #14156 üzenetére
74Ah-os Bull van, még nincs 1 éves, pont tavaly tél végén a legnagyobb hidegben lett zárlatos 1-2 cella a 68Ahos Varta-ban. Nagyobbat nem veszek, mert nem birná visszatölteni a generátor. 2 éves gyertyák, de azokkal egyelőre nincs még gond, annyi a titka, hogy - fokokban 2-3x kell izzitani, mire el is éri azt a bizonyos +600 fokot. + fokokban ilyen gond nincs, van amikor meleg motornál még izzitani sem kell. Egyébként egész motorteret kicserélhettem volna lassan már, egyszerűen a hidegben ezt szívódízellel megszívtam
Spuri a tankba szart se ér nálam. Fújni meg nem fogok a torokhoz közvetlen, azért nem alakitom át, bár ez a megoldás 90%-ban működik, csak nem egészséges. /Önindító teker-teker szegény, nem húz be, nem kapja el, felmegy a hőmérséklet -10 körülire és röhögve pöcc
/ Ezzel együtt kell élni... műszaki most lett meg, 2 évig még szeretném az R19-et. Majd lökök képet az elejéről, kész lett!
-
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Balinov #14059 üzenetére
Huhh... Hát ez itt nagyon vegyes
Elsősorban nagyon sok itt az afrikai ostoba feka
De azért a boltban szoktam hallani magyar szót. Kicsit kijjebb van, de legalább van minden bolt és jó a közlekedés. Úgyhogy összességében nem rosz. [link]
Unokatestvérem párja él csak velünk, ő indiai származásu de itt zsületett. Elég sokat beszélgetek vele meg elég sok emberrel is találkozok munka és üzletelés révén. Úgyhogy elég sokat fejlődtem már szerencsére. De a legrosszabb az angol builder és az afrikai fekaDe az ír se hinném hogy piskóta...
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Balinov #14000 üzenetére
Igen, az
Én azért őrülök meg, mert én megszoktam az otthoni mozgásteremet és azért itt nem megy az úgy hogy csak kiugrok terepezni eggyet....Dryman: Nem értem miért lehet nálad betárazva olyan kondi... Olyan ritkán megy el ez a típus...
Nálam lenne egy alig használt Lenovo T400 C2D P8400-al 8 cellás aksival ha valakit érdekel, posta nem vészes haza... Meg az anno emlegetett Dell T9300-al is meg van még
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Balinov #13997 üzenetére
Csak az a baj hogy a házisárkánnyal végül nem tudtuk elengedni egymást így most ő is jön ki. És nem mondhatom neki hogy 3 hétig 1 fontos pizzán kell élni
Bár már specializálódtam az olcsón jót főzésben
Meg azért szerencsére tudtam pár jó job lot-ot venni, jövő héten meg meg is jön a jó forrasztópákám -
Kis Joe
senior tag
válasz
Balinov #13995 üzenetére
Azt mondják az első 1 évet ha 0-ra ki tudja hozni az ember akkor utána már okés a dolog.
De nem bírok már magammal....
Hiányzott már nagyon a szerelés és az üzletelés úgyhogy már itt is megy az ipar
Csak itt gazdaságosabb mert olcsóbb a rossz cucc és drágább a használt jó -
Kis Joe
senior tag
válasz
Balinov #13993 üzenetére
Hát most f@szal dolgozok, nem éppen ideális de most msá nincs...
Keco nem rosz Londoni viszonylatban, 400 font havi szinten számlákkal.
Megigényeltem az angol jogsit, azzal majd tudok sofőr munkát is vállalni, de az még pár hét. De az vicces hogy el kellett venniük a jogsim és személyim is hozzá (akár 6 hétre). Így érdekes helyzet állhat elő ha igazolnom kell magam....
Lassan megjön az erkölcsi bizonyítvány is otthonrol és akkor meg SIA igazolványt is megigénylem amivel mehetek biztonsági őrnek. Próbálom bebiztosítani magam.
Infos szakmában nem nagyon lehet itt eljhelyezkedni mert az arabok mindent olcsón gányolnak és kb mindenhol ők vannak... -
ftc
nagyúr
válasz
Balinov #13893 üzenetére
Nekem kitűnő. Okosoabb mint PS elements.. s olcsóbb is
upgrade nem éri meg.
RAW konévertor egész jó.. Nem bántam meg, hogy megvettem...s még mindig tud ujdonságot mutatni
ezárt is huztam le egy komplett tutorialt...hátha többet megtudok.
1vmi hiányzik nekem. a panoráma kép szerkesztés--lehet an benne de én nem találtam meg eddig
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #13738 üzenetére
Üdv!
Bár nem belváros, de közel van.
A Kárlvária egész jó - legalábbis a fagyijuk nagyon. A sütikkel nem voltam annyira megelégedve, a tortát annyira nem ismerem.A Bartók elején egy kis faházban (valahol a Tesco és a 'nonstop' bolt között az sarkon) - na az finom meglehetősen. (A fagyi és a torta is nagyon jó náluk.)
Hirtelen ezek jutottak az eszembe.
Illetve a Baross út belvárosi elején a Mozart - na az biztos hogy
nem olcsópiszok drága de jó....(Én személy szerint a faházasat ajánlanám.... Legalább is nekem ők a legszimpatikusabbak...)
btw - érdemes megnézni - a Lipóti pékségekben lehet még rendelni, egész jókat szoktak csinálni, kis szerencsével lehet hogy van nekik készen is. (Bár ezt inkább a vásárcsarnoki emeleten és a Verseny tesónál a Földes sarkán lévő boltjukban tudom elképzelni...)
btw - sikerült hazahozni a telefont vagy most kimaradt?
-
ftc
nagyúr
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #13649 üzenetére
Üdv!
AccentsPlus, ezmiez? << Ha ma'r belementu:nk a huszonegyedik sza'zadba e's ha ma'r megjegyeztem hogy kend chrome -ot is haszna'l e'kezete ne'lku:l... Illetve lehet hogy nem jo'l figyelek e's az e'kezet ne'lku:li szo:veg telefonro'l jo:n.....
De akkor tutira hálózatra zárt a cucc..... (???)
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #13645 üzenetére
Üdv!
Szóval a lényeg hogy asszonynak kellene telefon, lehetőleg normális kamerával és lehetőleg droidos és lehetőleg wifis...
Ha jól látom írben az egyetlen T az a Tesco Mobil... B-) Ami ugye O2, ami ugye voda (??) vagy keverem...???
Mert van Voda külön.Arra még talán lenne nagyon halvány esély hogy ottani vodás telcsibe belemegy az itteni vodás kártya és működik is vele....
-- R
(u.i.: Lehet hogy már kérdeztem de Balinov: ez?:? http://bit.ly/AccentsPlus ) -
Csygusz
tag
válasz
Balinov #13637 üzenetére
Fene tudja... ha garanciáztatni kell egy telefont már régen rossz. Általában azt az időt ki szokta bírni míg érvényes rá a garancia, majd utána kinyiffanik.
ROM cserélgetésnek meg úgyis csak az áll neki, aki jól utána olvasott, és érez magában annyi bátorságot, hogy megtegye ezt a lépést. Én pl. a vásárlás után 3 nappal már buheráltam is a Skatet (igaz addig nem is lehetett rootolni). A garancia meg nem érdekelt, mert egy kijelző betörés esetén úgysem csinálnak vele semmit. Más eset meg elég ritkán fordul elő. Igaz az enyémben a hangszóró adta meg magát, de mint mondtam szó nélkül kaptam a másik készüléket. Ez lehet, hogy az én egyedi szerencsém, de kétlem -
RudyD
tag
válasz
Balinov #13611 üzenetére
Üdv!
Határeset a kütyü. Gondolom nem magyar voda függő.... B-)
Amúgy itt van mo.-on?
(Asszonyt kifaggatom a részletekről.... A többi ami eszembe jutott az meg már majdnem beszólás kategória, úgyhogy inkább félreraktam...)Fogalmam se van - de ezek egész olcsóé' mennek...
(Bár a wifit még nem látom benne. Esetleg ha valakinek van hasonlója - újabb droid felfér rá? ) -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest