- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swifty
csendes tag
válasz
Kis Joe #21385 üzenetére
Nem rontod az üzletem, de ha az árgépet nézem, akkor szerintem nem rossz ár...
Persze irányár ez is... Szóval privátban várom az ajánlatod...
Már két kolléga is érdeklődött a modulok iránt.. -
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #21347 üzenetére
Szoval kukazzak valahol egy hasznalt 2GB-os modult? 2x2GB a 32bit miatt nem jatszos, vagy megis? Ugye a 32bit miatt az osszes gepben levo megcimezheto memoria nem haladhatja meg a 4gb-ot (intvga, shared mem-mel, 2mb cache a dvd firkaloba, meg asszem 8 a 120as notivinyoba)
Miket erdemes beloni a Vistan?
-
vidobali
aktív tag
válasz
Kis Joe #21238 üzenetére
Hát sajna itthon ennyibe mennek a nem leélt, agyonütött 2011-es MacBook Pro-k, 2012-est 310e alatt nem kapsz, eléggé körülnéztem, mert karácsony elött azon morfondiroztam, hogy lecserélem egy retinásra, amiből az ssd-s alapból 400e.
Hogy külföldön mi a helyzet azt nem tudom -
vidobali
aktív tag
válasz
Kis Joe #21229 üzenetére
Nekem van egy Early 2011 MacBook Pro 13"-om, patika állapot, de tényleg, egy hajszálkarc sisncs rajta
MacBookPro - Early 2011, 8.1
13 hüvelyk (1280 x 800) felbontás
2.3 GHz Intel Core i5 proci, 6M L3 gyorsítótár
4 GB, 1333 MHz DDR3 memória
320 GB, 5400-rpm merevlemez
+superdrive, thunderbolt, firewire 800, facetime HD, multi-touch trackpad
Angol és ferdeszemü háttérvilágítású billentyűzetigy 265e
Tudom adni 120-as samsung 840-es SSD-vel és 8GB 1600MHz rammal, ugy 300e
Irj ha érdekel
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Kis Joe #21140 üzenetére
Kérem én már nős vagyok, gondolnom se szabad ilyenre
Szegény Miklóst meg sajnálom, hogy így eltévedt bizonyos kultúrhákbanBár az ajándékozás határozottan tőle indult
Amúgy én is műfás vagyok tavaly óta. Nem hullik, nem szúr és stabil. Két kölök mellett nem utolsó szempont ez utóbbi
-
-
zsigee
aktív tag
válasz
Kis Joe #20616 üzenetére
Kövezettek meg, de én Explorert használok, a 11-est. W7Pro x64 alatt. Ha jól blövöd a bővítményeket, és okosan letiltod a sok szemetet (kb 5perc meló) akkor simán jó, stabil, és nem bugos. Anno Maxthont használtam, de az még a 6os Explorer idejében volt, mert az nagyon gáz volt. A tűzróka nem kezelte normálisan a Flashgate-t, és annak idején az jóféle dolog volt.A chrome meg nagy humbuk szerintem...
-
atos19881101
senior tag
-
zsigee
aktív tag
válasz
Kis Joe #19896 üzenetére
Még nem laktam ba a házikót, csak egy "teszt üzem" van rajta. A kuckó semmi köze a TT-hez, egy német gyártmányú termékről van szó: Intertech 2008V Black a neve. A kijelzőt már félig beüzemeltem, a média infók hiányoznak még, valamint az EQ.
De mielőtt beleköltöznék a cuccommal, a sérüléseket kell javítanom. Nálam látható helyen van a masina teljes egészben.
Ettől függetlenül eddig tetszik, és látok fantáziát benne.
Köszönöm a lehetőséget!Dorien: Engem is csak 2 db érdekelne. Ha esetleg megoldható akkor velem is számolhatsz.
100db-ot sajnos nem tudok átvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest