Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
válasz
#35685120 #11332 üzenetére
Kolléga, üzletrontáson kívül, nagyon meglepődve kérdezem: Nem sok az egy picit?
0.83 € / 5 darab kevésbé márkás Intenso DL 8.5GB 8x
1.28 € meg az 5db Verbatim, de 1.58-ért már Printable-t szerzek
Ha tényleg ilyen áron van nálatok a lemez, akkor megérné üzletelnem vele50 db vagy nagyobb tételben
-
Speeedfire
félisten
válasz
#35685120 #10451 üzenetére
A Synology-val vigyázz, mert formázni szereti a hdd-ket.
Ha linuxot használ akkor szerintem a legegyszerűbb egy live ubuntu. Egyszerű, mint a feék. Bebootol, majd rákötöd a hdd-t és egyből fel is csatolja őket. Win alatt ha le akarod menteni akkor pedig az ext2 volume manager. Természetesen ez csak akkor jó ha ext2/3-at használ a Synology. Ré kellene keresned, hogy milyen fs-t használ. -
sladka_pani
senior tag
válasz
#35685120 #8783 üzenetére
Jaja! Én még nem mertem ide írni, de igazából az egyetlen játék amit vártam az elmúlt évek során! Az utóbbi hetektől számoltam vissza! Megnéztem torrenten, de azt hiszem "olcsóbb" megvenni, 30 euró (9000 ft nálatok) és 4 DL DVD lemez, ami alapból már csak 4 euró lenne ha kiírnám, nem beszélve a sok szarakodásról, patch, crack, amik a torrenten mennek
-
Balinov
titán
válasz
#35685120 #8584 üzenetére
ezzel 100%-ban egyetertek, kimesz Dublin megyebe, 20km a belvarostol es upc nyista, van Magnat (dsl szeru, 30mbit a top, de keves helyen van) meg van Eircom valami 30€-ert a 8-as korlatos dsl....nem beszelve a mobilnetrol. melohelyen alagsorbol ralatok a toronyra, van tan 1km legvonalba, de mehogy HSDPA, hanem meg sokszor 3G sincs, csak Edge...
Sziszko szakik, router-bol lehet allitani vmit,hogy javuljon a pinggem? Cfos van fen, dolgozik is, de nem sok eselyel (most probalom routercsere utan ujrakalibraltatni vele a vonalat)
-
-
Balinov
titán
válasz
#35685120 #7085 üzenetére
Jogos a felvetes, Lacus, csak az Indavideo-ert meg az RTLMost-ert (Bkozt + hirado) meg 4 eurot se adnek ki. Plane, hogy a vipVPN-es ingyenes BasicLite-re mar korabban regeltem es mukodott, csak valami beallitas elbaszodott, igy ujra be kene konfigolni. Mas magyar oldalba meg meg nem futottam bele, amihez magyar vegzodesu vpn kene.
Tanyerols megoldas megfordult a fejembe mar vagy 2 eve (plane, mikor kocsival mentunk haza) de elvetettem, mert:
1: Itt (isch) van TV ado, 300€ korul evente, TV-nk meg nincs, csak a PC. Ellenrozik minden evben, be kell engednunk a meghatalmazott, igazolvanyos ellenoroket. Ha nincs TV a lakasba, konnyen le lehet razni oket, de ha ott a tanyer, az mar bajos ugye. 300€-t meg nem er meg a tv.
2: Nem rakhatok ki a falra tanyert. Erkelyszomszed romanoknak is szoltak a digis tanyer miatt, ok kicsit beljebb huztak a sarokba es le van egy pokroccal takarva. -
G@ben
addikt
válasz
#35685120 #5154 üzenetére
Elhiszem, lehet, hogy egyedi eset, de amikor a kocsim (Kia Sephia, lényegében Mazda 323) szervizben volt vízpumpacserével, akkor ha jól emlékszem kb 30k volt, viszont a mellette lévő talán G Astra ugyanezzel a problémával 100k fölött fizetett. Persze lehet, hogy más is szétment ott, nem tudom.
Az Astrában meg, amitől a hajam égnek áll, az a szögletes bajuszkapcsoló. A 15 éves autómban sokkal dizájnosabb!Szigorúan magánvélemény...
-
Balinov
titán
válasz
#35685120 #4795 üzenetére
Ingersoll Rand, TFM . Melo kb ugyanaz, mint a Bobcat-nal, kicsit tobb beszerzoi, kicsit kevesebb egyeb reszlihulyeseg felelosseggel. Nem anyagi okok miatt (nem a lofasztnem) valtottam, csak szimplan elvittek a munkakoromet Waterloo-ba, igy az egesz team ment a levesbe.
-
vidobali
aktív tag
válasz
#35685120 #3345 üzenetére
Sziasztok
Osztom a Laci véleményét, kb 1,5 éve a sütödéből rendelek pizzát, de a minőséggel még soha nem volt bajom (a kiszállitással annál inkább, volt, hogy 2,5 órát kellett várnom). Néha a változatosság kedvéért rendeltem a veszti hajóról vagy a zöld elefántból, meg a mister bigből, de különbség csak a jóval magasabb ár, minőségben megállja a helyét a sütöde.
Viszont ha főtt kaja, akkor Én legszivesebben a Pozsonyiba megyek, akár menüzni is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest