- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Sziasztok!

Fogok szervezni (?) csoportot, ha elérem a 30-as szintet!

Tudás nincs sok benne (ill. gondolom nem lesz mögötte, mert én csak szimplán igyXM végigmenni a pályán, mert irányít6atlan), ezért bill.-lel tolom!
Kontrollerrel próbáltam, de az egész olyan mintha a speciális így lenne beállítva:
50, 80, -10, 50, 80, 50, 80. Ez ebben a formában elég gáz! Bill.-lel saját magamtól (is) 6 kör alatt laza 6 mp.-vel vagyok gyorsabb (!) szóval ez így
! 
Elsősorban azoknak a jelentkezését várom:
- akik szeretnének jókat versenyezni (Rolly, ha otthagysz, akkor otthagysz
),
- és nem a győzelem a fontos (mindenen és mindenkin keresztül)!, mert azt hiszem playlist-n az ilyenekből van éppen elég, még több is mint kellene!
Szerintem nem az számít ki nyer, hanem az, h ugyanolyan jókat
junk, mint az 1-be!Lehet private, de ha a csapat akarja, akkor mehetünk playlist-re is!
Úgy gondolom, ha private, akkor legalább 4 fő kell ahhoz, h legyen értelme elindulni (bár nekem igazából elég 1-etlen olyan társ is a jó
ásokhoz, aki csak versenyezni szeretne),
de ha playlist, akkor legalább 6-an kell legyünk ahhoz, h a nem normálisokat kiszórjuk!
+ én úgy vettem észre, h itt is műxik valahogy a kiszavazó show (csak még nem jöttem rá, hogy hogyan)!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- UHD filmek lejátszása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

! 
junk, mint az 1-be!