Új hozzászólás Aktív témák

• Syrius XIX

addikt

válasz Rolly Dy07 #2504 üzenetére

Sziasztok! :K

Fogok szervezni (?) csoportot, ha elérem a 30-as szintet! :K

Tudás nincs sok benne (ill. gondolom nem lesz mögötte, mert én csak szimplán igyXM végigmenni a pályán, mert irányít6atlan), ezért bill.-lel tolom!
    Kontrollerrel próbáltam, de az egész olyan mintha a speciális így lenne beállítva:
    50, 80, -10, 50, 80, 50, 80. Ez ebben a formában elég gáz! Bill.-lel saját magamtól (is) 6 kör alatt laza 6 mp.-vel vagyok gyorsabb (!) szóval ez így :N! ;)

Elsősorban azoknak a jelentkezését várom:
    - akik szeretnének jókat versenyezni (Rolly, ha otthagysz, akkor otthagysz ;)),
    - és nem a győzelem a fontos (mindenen és mindenkin keresztül)!, mert azt hiszem playlist-n az ilyenekből van éppen elég, még több is mint kellene! :K

Szerintem nem az számít ki nyer, hanem az, h ugyanolyan jókat :))junk, mint az 1-be!

Lehet private, de ha a csapat akarja, akkor mehetünk playlist-re is!
    Úgy gondolom, ha private, akkor legalább 4 fő kell ahhoz, h legyen értelme elindulni (bár nekem igazából elég 1-etlen olyan társ is a jó :))ásokhoz, aki csak versenyezni szeretne),
    de ha playlist, akkor legalább 6-an kell legyünk ahhoz, h a nem normálisokat kiszórjuk! :K

+ én úgy vettem észre, h itt is műxik valahogy a kiszavazó show (csak még nem jöttem rá, hogy hogyan)! :K

:R

Új hozzászólás Aktív témák