Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet
-
janeszgol
félisten
Exynos 1280 vs Dimensity 7025: tests and benchmarks
CPU-ban hoz annyit, mint egy Exynos 1280, ami az A53-ban volt. De GPU-ban már messze nem. Az igaz, hogy az SD680, meg SD695 leszármazottaktól jobb.
-
judas13
veterán
válasz
ribarszki
üzenetére
Egyes országokban a szállíthatósággal van a gond. Ausztriában biztosan. A VivoX200 pro ausztriai raktárból kisebb akksival jön mint a cseh raktárból.
Ausztriában biztosan nem ahogy Csehországban sem. Nincs külön akkukapacitás szerinti országos változat az EU-n belül.Ugyanaz vonatkozik egységesen az összes országra. Még Orbanisztánra is

De ettől még akár jöhet eltérő aksival. Az eltérés a logisztikai és szállítási szabályok miatt lehet szerintem (különösen a garanciális visszaküldésnél, főleg légiszállításnál van súly- és Wh-határ). -
Oldfoksz
tag
A kategória telóiban leggyakrabban fellelhető unisoc
t6xx, helio g85 klónok ( 91,88 stb.) joval sz@rabbak mint
a 7025.
Idén tavasszal az Sd kihozta a 6 gen 4 procit.
A mifelénk is kapható Realme 14 5g ( nem pro,nem t,nem x) ezzel szerelt.~ 100ezer MM.
Több külföldi tesztet olvastam róla,nagyon jónak találták,különös tekintettel a gpu-ra.Andreno 810.
Kevés telóban alkalmazzák,sajna. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
janeszgol
üzenetére
De az igaz, hogy évek óta toporog ez a kategória teljesítmény szempontjából..
Semmi előrelépés nincs .... Átnevezett MediaTek vagy QC Soc( reméljük az UniSoc nem tör fel idáig, mint néhány márkánál...)
Simán kéne már ide egy Snap 7s Gen2 vagy 7 Gen 3 szint vagy kb Mediatek 7300-as szintű teljesítmény
-
janeszgol
félisten
A kamerát nem látom olyan rossznak. Sőt a színvilága nagyon természetes. A képminőség is ok.
Az SoC viszont egy trágya. 7025 Ultra. Gondolom az ultra az ultra szar megjelölése. -
Dr. Oid
senior tag
Ez miért egy kamera hátul? Én kettőt látok

-
ribarszki
őstag
-
ParmaBoy
aktív tag
Listaáron ennyiért ez nem rossz szvsz...
-
judas13
veterán
EU-ban limitálva van a szállítható akkumulátor kapacitás
Ahogy a töltési sebességeket is az EU-ban mesterségesen vissza kell fogniuk a gyártóknak.Urban Legend. A 2023-as EU Akkumulátor-rendeletben (EU Batteries Regulation 2023/1542) nincs ilyen kapacitás korlátozás. Jöhetnek.
Urban Legend 2.0 (Radio Equipment Directiv) nem korlátozza a sebességet csak bizonyos biztonsági szabványoknak meg kell felelni.
(Beleolvastam, nem rövid, 117 oldal
) -
martonx
veterán
A cikkhez: szvsz az M7 Pro-nak a legnagyobb konkurenciája maga az X7 5G. Alig kerül többe, de sokkal többet tud. X7 83K-ért szerezhető be, M7 Pro meg 72K (emlékeim szerint, amikor pár hete rendeltem, itt álltak az árak).
Nálunk van itthon kettő X7 5G, és került melléjük egy M7 Pro, de csak azért, mert a lányom nem akart ugyanolyan telefont, mint ami a többieknek van.
Szürke importnak volt még egy előnye: a 72K-ért még egy 45W-os töltő is volt mellékelve. Amivel együtt meg máris más a leányzó fekvése. -
martonx
veterán
EU-ban limitálva van a szállítható akkumulátor kapacitás, szóval hacsak nem alin rendeled egyenesen kínából, akkor még a szürke importos telefonok se nagyon tudhatnak az EU-ban 5000 párszáz felett (merthogy még szállítani is tilos az ilyen telefonokat - tűzveszély, vagy mittudomén). Ahogy a töltési sebességeket is az EU-ban mesterségesen vissza kell fogniuk a gyártóknak.
-
judas13
veterán
5 ezres aksival én már biztos nem vennék telefont 2025-ben, mikor éppen jönnek befelé a 6-8 ezres akkumulátorok. Akkor sem ha látom itt, hogy kibírja majd a két napot. De ettől függetlenül ez egy jó ajánlat nem kicsit.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Oké de itt senki nem írta a redmít. Most van a kosaramba az Alin kupponnal a Poco M7 pro 8/256 verza,és 60ropi. Annyiért már oké.
-
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Tudom itthoni hivatalos árakat néznek. Úgy valóban nem nagy tűz de kintről meg áll 60-ba. Úgy már azért erős
-
Telefon teszt, de minek
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest