- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi jó lesz május 19-én? Google I/O
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
,,Brian csoport" . Micsoda megtiszteltetés. Köszönöm, de jó emberek nélkül semmit sem érnék, ezért nagy respect azoknak akikkel közösen csapathatom.
Privát versenyen nem tanulja meg senki igazán játszani a játékot. Megmondom miért... mert benne van az emberben ha csak barátokkal játszik, hogy jajjj vigyázzunk egymásra és senki nem mer odapiritani.
Egy playlisten legyen az, hogy neked mennek, vagy jó rajtot fogsz vagy egyéb de feltudod szívni valamin magadat és onnantól tolod mint a hülye. Hajtod magad mert valami történt...kilöktek megelőznek stb és ezért egyre jobb leszel.
Ezt nem tudod privátban, mert nincsenek ezek meg.Akikkel játék alatt beszélgetek vagy csak hallanak tanúsíthatják sokszor nekem is elszáll az agyam egy hülye kis gyerek miatt aki kilök stb, verseny végén meg első helyen kötök kb ki, mert felszívom magam és elborul az agyam...és ez nem egyenlő azzal, hogy kilökök mindenkit és megyek faltól falig, hanem odafigyelek és az a célom szétrúgjam a seggét mindenkinek

Sokkal változatosabb emberekkel, verseny stílusokkal találkozol és sokkal több autó variációkkal, így sok módon tudod tesztelni mi mi ellen hatásos stb.
Másrészt a pályák változatossága nem lehet olyan jó, mint online playlisten mert a gép jobb random sorsolásokat hoz össze, mint te emberként.
Harmadrészt, eddig bárki aki normális volt felém és szépen megkért bármiben segítettem neki.... sőt a tuningot is úgymond kiadjuk egymásnak, hogy mire érdemes rakni melyik kocsinál, hogy még ott is akiknek több a tapasztalata megossza a kicsikkel. Csak példázva anno Overtől kaptam Nissan ügyben...Ghardtól később Ariel Atom ügyben kértem segítséget majd pár napja Zolee-nek segítettem totál feltuningolni az Alfát.
Szóval igen, ez a csoport azért van, hogy jókat guruljunk és segítsünk egymásnak...deee most totál őszinte leszek,bár nem mondok sztem újat aki nem tegnap olvasta előszőr a fórumot.... akik xrááá alázták a játékot és hetekig sírtak, hogy ez mennyire gáz, az ne kérjen tőlem segítséget.
Rolly: Igen, ha lesz szünetem megcsinálom, mert Le Mans-t nézek...de addig lehet egyik moderátorom beelőz és megcsinálja helyettem, azt akkor köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Új előzetest kapott a Cthulhu: The Cosmic Abyss, demó kiadás érkezik
- További aktív témák...
- Gainward RTX 3080 10GB GDDR6X Phoenix
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Fehér Színben Állapot: Újszerű Karcmentes állapot 6 Hónap Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest