Hirdetés
- CES 2026: Egyik füleden be, a másikon ki
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
,,Brian csoport" . Micsoda megtiszteltetés. Köszönöm, de jó emberek nélkül semmit sem érnék, ezért nagy respect azoknak akikkel közösen csapathatom.
Privát versenyen nem tanulja meg senki igazán játszani a játékot. Megmondom miért... mert benne van az emberben ha csak barátokkal játszik, hogy jajjj vigyázzunk egymásra és senki nem mer odapiritani.
Egy playlisten legyen az, hogy neked mennek, vagy jó rajtot fogsz vagy egyéb de feltudod szívni valamin magadat és onnantól tolod mint a hülye. Hajtod magad mert valami történt...kilöktek megelőznek stb és ezért egyre jobb leszel.
Ezt nem tudod privátban, mert nincsenek ezek meg.Akikkel játék alatt beszélgetek vagy csak hallanak tanúsíthatják sokszor nekem is elszáll az agyam egy hülye kis gyerek miatt aki kilök stb, verseny végén meg első helyen kötök kb ki, mert felszívom magam és elborul az agyam...és ez nem egyenlő azzal, hogy kilökök mindenkit és megyek faltól falig, hanem odafigyelek és az a célom szétrúgjam a seggét mindenkinek

Sokkal változatosabb emberekkel, verseny stílusokkal találkozol és sokkal több autó variációkkal, így sok módon tudod tesztelni mi mi ellen hatásos stb.
Másrészt a pályák változatossága nem lehet olyan jó, mint online playlisten mert a gép jobb random sorsolásokat hoz össze, mint te emberként.
Harmadrészt, eddig bárki aki normális volt felém és szépen megkért bármiben segítettem neki.... sőt a tuningot is úgymond kiadjuk egymásnak, hogy mire érdemes rakni melyik kocsinál, hogy még ott is akiknek több a tapasztalata megossza a kicsikkel. Csak példázva anno Overtől kaptam Nissan ügyben...Ghardtól később Ariel Atom ügyben kértem segítséget majd pár napja Zolee-nek segítettem totál feltuningolni az Alfát.
Szóval igen, ez a csoport azért van, hogy jókat guruljunk és segítsünk egymásnak...deee most totál őszinte leszek,bár nem mondok sztem újat aki nem tegnap olvasta előszőr a fórumot.... akik xrááá alázták a játékot és hetekig sírtak, hogy ez mennyire gáz, az ne kérjen tőlem segítséget.
Rolly: Igen, ha lesz szünetem megcsinálom, mert Le Mans-t nézek...de addig lehet egyik moderátorom beelőz és megcsinálja helyettem, azt akkor köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- Sophos APX 320 -Kétsávos hozzáférési pont- Access point , Több db
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest