- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzseno
tag
Sziasztok!
Ti mit használtok vezeték nélküli töltésre. Van vmi jólbevált márka?pixel 8a
-
-
Picco
addikt
-
Picco
addikt
-
Landor
tag
válasz grizlisandor #3593 üzenetére
Augusztus 27.
Sikerült közel egy hónap alatt ideérnie -
hard74
senior tag
Engem szerda délelőtt hívtak. Futárt választottam a beszámítandó teló eljuttatására.Csütörtök délben jött a futár, péntek reggel már a számlámon volt a 60k.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
TaylorPro
addikt
Nekem most íródott jóvá a 60 ezer. Így elég jó vétel volt a kisebb áráért a nagyobb.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
gabro0
őstag
Engem ma kerestek az Alzától a visszatérítéssel.
-
winbox
senior tag
válasz Grande Ale #3584 üzenetére
Addig bírja várhatóan az akksi a használat alapján.
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Az aksi jelzés mellett az értesítő sávban mit jelenthet, hogy eddig: 9:45?
Rokon kerdezi, most lett neki P8, de nekem sincs fogalmam róla, nekem nem pixel van.
[kép][ Szerkesztve ]
-
Landor
tag
Megjött a skin szett
-
K82
őstag
válasz Grande Ale #3580 üzenetére
Ha szürke lehet csak meg kell rendelni - asszony P7-jén stabil 14-en kapcsoló sincs, nálam betán viszont igen.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
winbox
senior tag
válasz Grande Ale #3578 üzenetére
Shizuku+PixelIMS kell hozzá, de tökéletesen megy. Annyi, hogy frissítések után egy-két perc mire újra beállítod, de egy hónapig jó megint.
[link][ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Megjött a P8, nagyon király, kár hogy nem az enyém!
Egy kérdésem lenne: yettel vowifi nem megy rajta?
4g hívást találtam, az be van kapcsolva, wifi hívás viszont nem aktiv, csak szürke. -
-
kiraly.andra
aktív tag
[Pixel 8 Pro] Ha a "Face Unlock" beállításainál az "Always require confirmation" ki van kapcsolva, miért jelenik meg mégis egyes alkalmazásoknál a jóváhagyási kérés? Nálatok ez hogy működik?
:a:
-
0519
senior tag
válasz kiraly.andra #3545 üzenetére
Értesítések / Bizalmas értesítések - kapcsolása megoldja a problémádat?
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
-
zolka95
őstag
válasz Hieronymus #3569 üzenetére
Ez hogy működik?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
BoB
veterán
válasz Hieronymus #3569 üzenetére
Mintha olyan nehéz lenne blokkolni a rádiójeleket...
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
válasz tomboy0013 #3565 üzenetére
A hetes szériától kezdve kikapcsolt állapotban is kereshető marad a telefon. Lopásra utaló telefon mozgásnál automatikusan lezárja magát.
Nem érdemes ellopni. Könnyű vele megbukni.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
slice14
veterán
Van olyan lehetőség Cerberus-nál hogy a quick panel használható, csak a hálózati dolgok nem férhetők hozzá?
Sajnos elég kényelmetlen, ha véletlenül lehúznám a panelt, akkor az ujjlenyomat már nem is használható, csak PIN megadása után.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
vacs
veterán
válasz czombos #3561 üzenetére
Cerberus Lock Screen Protector!
Én ezzel védem lezárt állapotban az értesítési sávot, gyárilag nincs rá lehetőség, Google szerint felesleges!
(^)(>.<)(^)
-
czombos
tag
Sziasztok! Van arra lehetőség, hogy lezárt kijelzőnél ne lehessen ki/be kapcsolni pl. a mobilnetet, plusz még az is szuper lenne ha a telefont se lehetne addig kikapcsolni ameddig nincs feloldva. (P9P)
-
plömplöm
őstag
hi, pixel 8a már olyan-e, ami hivatalosan, patikafehéren létezik-e fatornyos kishazánkban? avagy egy pixel 8a-tól elvárható-e, hogy varázsolás nélkül legyen 5g, volte, vowifi?
(de jó lenne egy összefoglaló...)
thx
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
LadaLord
aktív tag
válasz laskr99 #3556 üzenetére
Nekem is be van törve a P7P kijelzője, én az ifixit.com-on nézegettem kijelzőt hozzá, de azt is sokalltam, pedig szeretem nagyon ezt a telefont. De most jön majd céges iPhone 13, és azt használom privátnak is majd, de a Pixel is megmarad,, fotózni törötten is tökéletes lesz, ha megyünk valahova...
-
laskr99
addikt
Na Juli 30-án leadott törött kijelzős P7P megjött tegnap vissza az alzába. 147000 volt a kijelző javítása
-
japunk
aktív tag
Valahol feljebb olvastam, hogy valakinek lesz egy maradék csomag Spigen üvegfóliája 9 Pro-ra. Egyszerűen nem találom, pedig szívesen átvenném.
The owls are not what they seem.
-
manokaki
addikt
Én már nagyon régen a ( kb 5 éve ) Glance Plus-t használom az értesitésekre , fogyasztása 0.5% kb azaz semmi 24 óra alatt , viszont remekül kijelez minden értesitést , stb , még ha kell időjárást is , ja és nem ég be mivel mindig máshol jelenik meg !
Ha esetleg valakit érdekel az 1.5.9-es verziot töltse le , ez nem a legujabb viszont ez müködik egyedül hibamentesen tökéletesen !
Attila
-
Landor
tag
"az olvasatlan értesítések nem tudják bekapcsolva tartani a kijelzőt"
Persze, ha állandóan be van kapcsolva a kijelződ, akkor nincs mit bekapcsolni.
Ahogy Hieronymus is írta, jobb az állandó AOD nélkül - számomra így van jelzés értéke.
Nem mindig van nálam a telefon hogy meghaljam/érezzem a rezgést. -
L4D1K
őstag
Nagyon kivancsi vagyok milyen lesz! Foleg mert mostmar ilyen muanyag kerettel teszik "hulye biztosra." Ezt rendeltem, hatha masnak is kell.
# ANTAL Tuning #
-
TaylorPro
addikt
Most hívtak az Alzától. Alzaboxal visszaküldhetem a beszámításos telót. De meg se várják hogy beérjen, hanem soron kívül jóváírják a 60 ezret a sima 9-re. Kaptam egy nyitókódot és ennyi. Korrektek.Elsőnek pont ezt kérdeztem tőlük hogy boxal nem lehet? Á nem, majd futár jön. De ez így a legjobb akinél van alzabox. De amúgy MPL inverzként visszaküldhető automatából. Köszönjük Google és Alza! Sosem gondoltam volna hogy lesz bármilyen Google promóció idehaza.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
vacs
veterán
Én olvastam a kérdésed, csak elfelejtettem válaszolni!
Én ezer éve olcsó kínai tempered glass-al védem a saját, család, barátok, munkatársaknak telefonját!
Eddig évi átlag 1x esett le úgy a telefonom, hogy a tempered glass összetört, de a kijelzőnek semmi baja!
Illetve eddig mindenkinek megvédte a kijelzőjét!(^)(>.<)(^)
-
L4D1K
őstag
válasz tomboy0013 #3521 üzenetére
Koszi mindenki, alin van most vmi akcio es kb 1 USD egy uveg meg a hozza valo fitting. Meglatjuk milyen
# ANTAL Tuning #
-
kiraly.andra
aktív tag
[Pixel 8 Pro] Sziasztok! Van arra lehetőség, hogy az "Always show time and info" kapcsoló hatására aktivált felületen ne csak az értesítéseket küldő alkalmazások apró ikonja látszódjon, hanem maguk az értesítések? Én nem találtam erre opciót, megoldást, semmit.
:a:
-
kárátékutyá
őstag
Köszi!
Kapott egy restartot... És ott a kártya. Megnyitaskor ott volt egy pillanatra a hibauzenet, majd 1 másodperc múlva a kártya. Iphone jövök, megszoktam hogy sosincs nálam kp se kártya, ott nem volt ilyen hiba. Remélem valami lesz ezzel. Semmilyen olyan app nincs fent ami ilyesmi hibát hozhatna elő.
Hieronymus : thx
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
Aki használ videózásra külső, BT mikrofont, az mit ajánl? Túrázásnál jó lenne felvenni az őszi erdő hangjait.
-
válasz kárátékutyá #3540 üzenetére
Bug.
Nálam egyszer fordult elő, órával.
Viszont egy kedvezmény kártya vonal kódja önálló életet él.Hol van, hol nincs. Ha van akkor helyettesíti a kártya képét. Feature is lehetne, hogy nem kelljen választani a kártyák között.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
vacs
veterán
válasz kárátékutyá #3540 üzenetére
Soha nem tűnt el kártya Walletből, elég nagy baj lenne ha csak úgy eltűnne!
Nálam legtöbbször csak telefon van (se kártya, se kp) és ha ilyenkor nem tudnék telefonnal fizetni, akkor eléggé kellemetlen lenne!
Ez nálad valami egyedi bug lehet!
Esetleg valami takarító app okozhatja, vagy te magad törölted a Google app adatait pl.(^)(>.<)(^)
-
kárátékutyá
őstag
Sziasztok!
Wallet rendre eldobalja a kártyámat. Pár naponta fizetéskor látom hogy nem látom. Ilyenkor egyből vissza sem tudom tenni. Ez bug vagy feature? Valakinek van esetleg megoldása rá?[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz ghiottone #3534 üzenetére
szerintem jó, azt szerettem a xiaomiban. meg az oldalt halványan felsejlő kijelzőt is, mint értesítést, azt valószínűleg külső programmal kell megcsinálnom.
a power gomb dupla megnyomására kapcsoló zseblámpa meg valószínűleg egyáltalán nem lesz
hanyas vagy, te disznó?
-
bbendre
őstag
A P8Pro is tudta Android 14-el. (https://www.youtube.com/watch?v=R5d8p9qkah8)
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
-
K82
őstag
válasz MC Pite #3524 üzenetére
Töltésplafon csak a 15 QPR beta 2-ben van, itt végre tényleg megáll 80%-nál.
Betázok, így nem tudom a stabilban mi van akkukímélés alatt; a betában van a standard (korlátozza a háttérfolyamatokat, sötét témát kapcsol) és az extreme (standard + minden nem létfontosságú appot lekorlátoz az értesítéseivel együtt).Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
MC Pite
veterán
P8a tesztből: A rendszer biztosít több erősségű akkumulátorkímélő módot, illetve van a telep kapacitását megőrizendő beállítható töltésplafon is.
Van benne ilyen? Gondolom a 8ban is látnám ha lenne, a google nem nagyon szokta ezeket a funkciókat szeparálni készülékenként...
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
válasz tomboy0013 #3521 üzenetére
Ez milyen olaj?
Spigeneztem sok éven át, de mikor a 66/7a szélein sokszor megtört, áttértem alisra, most az van a P8-on is, ez speciel tök jó (de bel lehet nyúlni).Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
tomboy0013
veterán
Ali-n mindig érdemes szétnézni, nekem eddig minden telómon Ali-s üveg volt. Most a 7 Pro-n is 1200Ft-os UV ragasztós üveg van hónapok óta és tökéletes.
A sima üveg fóliák mellé viszont érdemes olajat is venni mert van hogy a széle itt-ott nem tapad le, viszont az olajjal meg tökéletes lesz és nagyon tartós. Az olaj kb 800ft 15db pici fiolával, ezzel évekig elvagy. -
veterán
költözéskor valami rejtélyes okból kifolyólag csak 2021-ig jött át a híváslista, második nekifutásra is. de ha valakit érdekel a megoldás, ezzel az appal remekül lehet listát menteni és visszaállítani.
hanyas vagy, te disznó?
-
L4D1K
őstag
Hali,
Nem reg volt tema a kijelzo folia.
Van mar kialakult velemeny ajanlott (nem hidrogel) foliakra?
20 dollarert mennek a 2 darabos tetelek - erdemes korbenezni alin is?
# ANTAL Tuning #
-
MC Pite
veterán
válasz wjbhbdux #3514 üzenetére
Elkezdett a P8an kijelzővezérlője rosszalkodni, úgyhogy sokat nem várnék már, jó lenne ha a P6a-ja itt lenne tartaléknak ha enyém megy szervizbe.
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
wjbhbdux
veterán
válasz MC Pite #3512 üzenetére
Nem lett volna 140, mert azzal az akcióval még 235-volt a teljes ára. Ha vársz majd megy lejjebb, most hogy hivatalosan forgalmazzák remélhetőleg eljutnak ide a Google-re jellemző fincsi akciók is, USA-ban az új iPhone bejelentése óta megvágták az árakat, már csak 400 dollár a 8a, 500 a 8, 625 a 8 Pro.
[ Szerkesztve ]
/s
-
MC Pite
veterán
válasz manokaki #3506 üzenetére
Most azt írták ennek vége.
Sajnos már nem, azokat a megrendeléseket szept.5.ig kellett rögzíteni.
140ért jó deal lett volna, de 200ért nogo a 8a.Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Dare2Live
félisten
Általában azért megy a sírás hogy milyen szarok a szinek mind fotó, mind kijelző vonalon bezzeg a samsung, xiaomi... milyen szép (=szétszaturál) és deszar küldik is vissza.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
MC Pite
veterán
Alza beszámításról hol tudom mennyi az annyi, illetve meddig tart?
Szerk: 60k, bármilyenre? [link]
Nejemnek épp P8/P8a az esélyes, egy értelmes beszámítás billenthetné utóbbi felé (P7a melegedése miatt nem szmipi a 8a, nem tudom mennyivel jobbak a tapasztalatok a 8a-val).[ Szerkesztve ]
-
gabro0
őstag
Na várjunk, az űrlapon meg kell adni a leadni kívánt készülék márkáját. Csak találomra vett egy telefont és azt adta le? Nekem is van egy alaplaphibás telefonom, amit nem akartam kidobni (Nexus 5), de más márkát írtam az űrlapba
Most felmerült bennem a kérdés, vajon leadhatok-e más márkát, mint amit odaírtam?
[ Szerkesztve ]
-
kerxy
őstag
válasz manokaki #3497 üzenetére
Jelen
Meglepően könnyen ment az Alzás készülékbeszámítás, kb egy perc volt fizetéssel együtt. Egy full nem működő telót adtam le. Mondta a srác, hogy ma volt olyan aki előtte vett náluk a legolcsóbb nyomógombos telefonból és azzal használta fel a bónuszt.
Most kezdtem el belakni, eddig szuper, de még kell pár nap. Egy negatívum, a gyári tok elég csúszós (ingyen nem zavarna, de valamiért nekem nem adtak a rendeléhez : )
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest