- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
zssas
tag
Nagyon rajta vagy ezen a méret dolgon, 2,3mm-el hosszabb meg 1,2mm-el szélesebb lett mint P8, szerintem ez nem egy óriási növekedés pedig kis kezem van nekem is és nem szeretem a tepsiket, a vastagabb Spigen tokom többet dobott a P8-on, meg tényleg észre veszel 10g különbséget tömegben? Én nem hinném...
-
zssas
tag
Yettelnél persze csak a P9 pro-t nem lehet venni! Csodálatos...
-
zssas
tag
Nyilván nálam sincs bekapcsolva a mobilnet itthon,de wifire is sokat eszik a modem, ez a gyenge pontja fogyasztás szempontjából!
Egyébként arra próbáltam viccesen reagálni,hogy 8-8,5 óra képernyő időt én nem tudok 3 nap alatt elképzelni P8-nál, még 2 napnál is neccesnek tartom,de rosszul fogalmaztam "állandó mobilnet vagy wifi" lett volna a helyes![ Szerkesztve ]
-
zssas
tag
Yettelnél lenne már vo-wifi, Shizuku nélkül? Nem rémlik,hogy ez korábban ott lett volna, letöröltem újra indítottam a telefont és ott maradt menüben, tesztelni nem tudom, mert külföldön vagyok még.
-
zssas
tag
Ha Shizuku+IMS párost használtam és letörlöm mindkét alkalmazást majd újraindítom a telefont, akkor eltűnik a vo-wifi opció is menüből?
-
zssas
tag
Én vasárnap teszteltem, úton Horvátba, végig ablakban volt 11 óra után már kérte a klímát hátulról, ha nem akartam,hogy sötét üzemmódban menjen. Többször kiírta, hogy túl melegedett és töltést se vett fel, de mivel fekete és rohadt meleg volt azt gondolom más telefon is tiltott volna és ha ablakra nyomtam a klímát 5 perc kellett és vissza állt normál módba.
-
zssas
tag
válasz MC Pite #2277 üzenetére
Igen elvitte zöldbe, de mivel az oldalfal körben zöld,így nyilván a mennyezet is kicsit zöldes árnyalatú lesz, ha szabad szemmel nézem, amit az iPhone legnagyobb bánatomra vissza is adott! Ha valaki nem szereti a szájfont az én vagyok,de ilyen szituációkban agyonveri az iPhone a Pixelt, ezt ezek után fájó szívvel, de el kell ismernem és szerintem mindenki másnak is! Persze lehet utólag javítani meg azt mondani, hogy nem lehet elsőre minden tökéletes, meg mindenkinek más a jó, de ennyire rossz sem lehet, szerintem, egy flagship/flagship-1 telefonnál és sajnos számtalan Reddit post alátámasztja azt amit én tapasztalok!
-
zssas
tag
válasz tomboy0013 #2274 üzenetére
Próbáltam mindent állítani, már amit lehet, de nem lett jobb. Mindegy megtanulok együtt élni vele, remélem a P9 pro-ból tényleg lesz kompakt méret akkor rárepülök arra, hátha.
-
zssas
tag
válasz tomboy0013 #2272 üzenetére
Én is pont az agyon dicsért fotózás és a mérete miatt vettem P8-at, de nekem ez a része egy picit csalódás és nem vágyom a Xiaomi féle túl élénk színű képekre, de azért a valósághoz picit közelebbit elvárnék.
-
zssas
tag
válasz grizlisandor #2270 üzenetére
Teljesen mindegy,ha ugyanarról a pontról fotózok,ugyanolyan fényviszonyok mellett, akkor is a P8 szimplán szürke,maga a fal meg zsálya zöld, ahogy az iphone-os képen látszik is a zöld árnyalat, a P8-nál semmi szín semmilyen szögből, fénynél,stb... köze nincs a valós színhez, de kinti képeknél is hasonlót tapasztalok csak nem ennyire durván. Amúgy P8 pro is ilyen?
-
zssas
tag
Másnak is ilyen furán adja vissza a Pixel 8 a színeket mint nekem? Lehet csinálni ezzel valamit? Már más képeknél is tapasztaltam, hogy nagyon gyengén adja vissza a színeket.
A második szürkés kép a P8-al készült, az első egy iPhone 14
[ Szerkesztve ]
-
zssas
tag
válasz MC Pite #1757 üzenetére
Én sem tapasztalok hálózati gondokat a P8-al Yettel hálózaton, sőt a 12X-el Békéscsaba Kecskemét vonalon mindig volt/van két szakasz ahol az online rádió hallgatás megszakadt térerő/4G hiányában, P8-al tökéletes végig. Igaz ebben az esetben mobilnetről van szó, nem a hívásokról.
-
zssas
tag
válasz tomboy0013 #1680 üzenetére
Jogos ez kimaradt,de ezt leszámítva is 35k-val olcsóbb volt a többi bolthoz képest.
-
-
zssas
tag
válasz Gstyler #1588 üzenetére
Külön launcherrel testreszabhatóbbá lehet tenni, de az tény,hogy eddig nekem is a Huawei rendszere volt a legélhetőbb és ha az amcsik nem szivatják meg őket,akkor valószínűleg a mai napig Huawei-m lenne,bár az is igaz,hogy 1 hónap után már egyáltalán semmi bajom a Pixel rendszerével, sőt azt előnyösnek vélem,hogy minden frissítés egyből meg jön, kamera szuper,stb. Őszintén szólva azt nem értem, hogy a leírt funkciókat a Google miért nem rakja bele alapból a rendszerbe...
-
zssas
tag
Ohh, látom már! Volt konkrét link! Ez bizony US verzió
-
zssas
tag
Amúgy lehet tévedek,de tudtommal Alin sem csak kínai boltok vannak, mint ahogy ebay-en sem,szóval simán lehet egy spanyol bolt ami eu-s telefont árul. Meg kell kérdezni hátha válaszolnak érdemben.
-
zssas
tag
Nekem repülő módban sosem ment,de elvileg ha repülő mód ki van lőve akkor megy,igaz ez mókolt verzió. Amúgy 5G Wifi-n vagy? Mi azt vettük észre, ha asszony 5g wifi-re ment fel akkor neki se működik az iphone-on, a régi 2,4-es Wifi-n viszont igen, úgy tudott hívni. Egyébként szolgáltató függő szerintem,hogy kell-e mókolni. Gondolom akinek nem kell az Telekomos?!
Többiekhez kérdés,ha letörlöm a Shizukut és az IMS-t az normális, hogy utána is működik a Vo-WiFi?
[ Szerkesztve ]
-
zssas
tag
válasz bbendre #1436 üzenetére
Ford rendszer reset is volt?
https://www.youtube.com/watch?v=24nDPMp_sisIlletve a telefon új vagy az autó?
[ Szerkesztve ]
-
zssas
tag
válasz Integrale #1400 üzenetére
Nekem kb.ugyanaz mint eddig. Viszont nem értem miért eszi meg a rendszer és néhány app az akksit. Ki van kapcsolva a háttérben futtatás mégis ezt látom:
Vagy ha be van kapcsolva az alkalmazkodó akkumulátor akkor tök mindegy mit állítok be egy app-ra menni fog a háttérben?
Amúgy nem panaszkodom,2 nap meg van mint az előző telefonoknál(Xiaomi 12x, Huawei P20), viszont az fura hogy azok mintha jobban ették volna az akksit képernyőidővel viszont háttérben meg kevésbé.
Ja amúgy akinek nem jó az akksi idő javaslom a Messages alkalmazásról letiltani a kamerát, valahol olvastam, hogy ez számíthat és úgy veszem észre nekem is jobb lett az akksi idő amióta letiltottam vagy placebo fene tudja!
-
zssas
tag
Ha lecsatlakozok wifi-ről akkor azt mutatja elérhető a VoLTE!
Úgy tűnik működik mindkettő, bár hogy mi változott azt nem tudom, kikapcsoltam mégegyszer és most jó! Ott a HD jel is a hívás után és van is netem hívás közben.
-
zssas
tag
Hát ez igazán érdekes... nekem Vo-WiFi működik, de a VoLTE nem, akármit csinálok(Shizuku+IMS is letörölve, újratelepítve), viszont nekem úgy tűnik, hogy egyébként működik csak nem írja ki a HD feliratot, mert ha a beállításokban kilövöm a VoLTE hívást, akkor csiga lassan indítja a hívásokat és a minőség is hallhatóan rossz, ha visszakapcsolom akkor pedig olyan mint eddig, de fene tudja lehet csak beképzelem! Yetteles vagyok egyébként és P8
-
zssas
tag
Ugyan nem mérvadó még a véleményem,mert 1 hete használom a P8-at,viszont eddig számomra kellemes meglepetést okozva, -mert ettől azért féltem én is amikor megvettem- de stabilabb mint a Xiaomi 12x volt, térerőre és hívás sebességre is,nem akadozott sehol, de lehet csak azért, mert az Alföldön jó a térerő . Szintén Yettel, annyit hozzáteszek, hogy otthon és melóban Vo-WiFi megy,az is hibátlan eddig. Összességében nekem tetszik,nem bántam meg.
-
zssas
tag
Csütörtök óta,szóval még kezdő! De most csinálok egy friss telepítést minden féle másolás nélkül biztos ami tuti. Amúgy tetszik eddig,a launcher egy kicsit szokatlan még számomra, nem eléggé testreszabható(csak 5x5, nincs végtelen görgetés a főképernyők között,stb.)de még mindig jobb mint egy ifón,legalábbis nekem! a Microsoft launcher egyébként tetszett,de úgy látom néha bug-ol és eszi az akksit!
-
zssas
tag
Ez 100%-ról indulva jónak mondható? Volt benne Shizuku/Ims telepítés, újraindítások, Nova majd Microsoft launcher telepítés/ beállítás,smooth display on, böngészés ,Facebook,Messenger,stb. , 5G a töltés óta eltelt idő 60%-ban bekapcsolva utána ki, mert felénk még nem létezik , állandó mobilnet kikapcsolva kb.félúton.
Illetve az normális,hogy 15 perc képernyő idő kb. 20 fotó készítés és 14%-ot megevett? Igaz volt benne egy kis raw mód próbálgatás is,kb. 3 perc/3 kép.
-
zssas
tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne,hogy a vowifit szolgáltatónál is engedélyezni kell vagy csak beállítás kérdése? Volte gond nélkül ment egyből,de a vowifi nem,yetteles vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest