- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
PeterPH #5683 üzenetére
Próbáltad tok nélkül különböző pozitúrákban, hogy gyorsabban töltődik-e, ha kicsit feljebb teszed a töltőt?
#5682: én egyelőre nem ragasztok semmit, kutakodok még neten ki mit mért ki. A jó pozíció tippre gyorsabb töltéssel ÉS kevesebb hulladékhővel jár. Sajna "hiányoztam az elmúlt kb 6 év fizikaóráin", úgyhogy egy rakás dolgot át kell még bogarásznom Qi, Qi2, magsafe témakörben, a kettővel ezelőtti S7e telóm már elvileg tudta, de anno nem foglalkoztam vele
-
japunk
aktív tag
válasz
PeterPH #3657 üzenetére
Én eredetileg egy 256os Hazelt rendeltem elő szeptember 2-án. Pár nappal később megkérdeztem őket chatben, hogy lehetséges-e kicserélni feketére mert ahogy látom az hamarabb érkezik. Azt mondták egy későbbi emailben, hogy igen (minden kedvezményt megtartva), csak sok értelme nincs mert az is csak októberben érkezne. Mondom akkor mindegy, várok. Tegnap ránéztem az Alza oldalára kíváncsiságból és láttam hogy van a raktáron fekete. Írtam a chatnek, ahol nem igazán tudtunk szót érteni egymással, el is engedtem. Délután felhívtam őket telefonon és minden probléma nélkül elintézték a cserét, egyedül az ajándék tokot nem kapom így meg (amúgy se vártam volna arra a tokra tovább, hogy megérkezzen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest