Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Tényleg nem kell túlspirázni, be kell lőni az adaptív töltést kb semmi hátránya nincs.
Akinek fontos és bőven elég egy napra az aksi az belőheti a 80%ra töltést is. Náalm 80%ra belőve is átlag 2napot bír, aktív használattal se merül 1 nap alatt 20% alá.Így a gyári aksival sokkal jobb esélyel összejöhet, hogy amíg a pixel support tart ~7évig nem kell aksit cserélni.
Pocokon nekem mindig 2-3év után már gondok voltak az aksival. Most Pixel 6 adaptivtöltéssel 3.5év után semmi aksi gondunk nincs. Ahogy kinéz simán ki fogja bírni az 5+évet gyári aksival a Pixel 6.
-
indítottam is a töltést.
Eredmény: prímán tölti a telót a Ugreen 65W-os utazótöltőjeTLDR: 8 -> 81% 40 perc, a fali mérőketyere 27-28W áramfelvételt ír konnektorból az első fél órára.
-
Jó akksikalibráláshoz fontos 0%ról indulni
?
-
válasz
domper2015 #5807 üzenetére
általánossá tehetnék ezt az iparágban, nem ritka látvány a csíkos kijelző.
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
emitter #5802 üzenetére
A Pro egy jobb tulajdonságokkal rendelkező teló, én kérdés nélkül azt választanám, ha kicsit drágább lenne is. Én speciel sokat használom a zoom kamerát a 7 Pro-mon, így ez nálam elengedhetetlen lenne, plusz az üzemidő is jobb. A Pixel hibát én a sima 8 esetében láttam több esetben is, a Pro-nál nem. De nyilván bármelyik termék lehet hibás, ha van normális garancia akkor igazából lényegtelen a dolog.
-
emitter
őstag
Sziasztok!
Ha két használt, de patika állapotú, azonos áron kínált, 2 év garis P8 és P8 Pro közül kéne választani, melyik mellett döntenétek?
Az ismert pixelhiba bármelyiket előjöhet?
Akkuidőben van-e számottevő különbség?
A több RAM és az optikai zoom maitt jobb választás a Pro, vagy van esetleg bármi hátránya?Köszi!
-
. Közben megjött a töltőm - bár sehol semmi infó a max feszkóról, redditre is b.sztak felrakni a mindentistudó júzerek, a dobozon ott a megnyugtató 21 (és nem 20) Volt
. Elméletben ez kell a pixelek max kakaón történő töltéséhez (nem mintha használná is a 21V-ot...)
Holnap éjszaka lesz a főpróbája, készülök fali Wattmérővel+hőmérővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lexus, Toyota topik
- Macska topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Apple asztali gépek
- Lightyear - befektetési app
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest