- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
evilskati
aktív tag
válasz
evilskati #3100 üzenetére
Mégis kellett a helyi trade-inhez is osztrák cím, de kb. bármi megadható. Számlán szerepeltetik.
Aki esetleg Revoluttal fizetne, az készüljön fel rá, hogy a Revolut blokkolni fogja a tranzakciót, de ha az első sikertelen fizetés után beléptek az App-ba és a blokkolt tranzakciónál megerősítitek, hogy valóban ti szeretnétek intézni a vásárlást akkor engedni fogja a második próbálkozást.
Én belefutottam abba, hogy kétszer próbálkoztam egymás után és a Revolut a kártyát is befagyasztotta. A blokkolt tranzakciók megerősítése után kellett kb. 5-10 perc mire feloldották a kártyát és próbálkozhattam újra. Ekkor azonban ugyanez játszódott le, elsőre blokkolta a tranzakciót, majd megerősítettem, és másodikra engedte.
-
-
válasz
evilskati #2498 üzenetére
Nekem Pixel 6 van, hibátlanul megy vele az Android Auto egy VW Golfban és egy Mazdaban, még csak nem is melegszik, max. langyos lesz vezetéknélküli használattal. (Bérautókban: Ibiza, Polo, Ateca is próbáltam, azokban is rendben működött.)
A felsorolt Pixel modellek ennél mind frissebbek, nem lehet velük gond.
-
tomboy0013
veterán
válasz
evilskati #2498 üzenetére
Ha a supportnál nem lényeg a főverzió frissítés akkor a P7 a jó választás, még több mint 3 év biztonsági van rá jelenleg, plusz még ugye jövőre az Android 16. Jó a P8a is, de ha már közel 200 dollárral is elmozdulnál a 8a felé a 7a-tól, akkor mozdulj kicsit mégfeljebb a 8 felé inkább.
A P7 ár-érték aránya viszont szerintem már nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest