- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
Sajnos a fent említett "hiba" engem is érint (Pixel 8 vs Redmi Watch 4). És ami legfurcsább, hogy néha mutatja az értesítés tartalmát az órán, máskor meg bizalmasaként jeleníti meg. Ez érvényes az összes alkalmazásra (Outlook, Gmail, WhatsApp, stb...).
Amit javasoltál az nálam aktív, de nem segít:[ Szerkesztve ]
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!Adott egy Pixel 8 pro és egy mi band 7. Nemrég jöttem át ios-ről, ott az alábbiakat nem tapasztaltam, és nem tudom mitől lehet.
Több alkalmazás (Outlook, Gmail, naptár stb.) ha beesik egy üzenet vagy naptár esemény van, néha - nem minden eseménynél - annyit ír csak az órán, hogy "Bizalmas értesítés, tartalom elrejtve". Nem tudok rájönni, hogy a különböző e-maileknél pl. mi a különbség, hogy az egyiket mutatja, a másikat meg nem.
Tudtok rá megoldást esetleg?
-
Rhino666
addikt
Aki hurrog a MediaTek-re, az még nem próbált G99-et. Eleinte én is fáztam tőle, de teljesen korrekt, hónapok után sincs rá panasz. Ugyanígy az ősrégi Realtek chipek is elég trágyák voltak, de az újabbakkal az ég világon semmi gond nincs.
[ Szerkesztve ]
2025 - a szólásszabadság halála
-
Inarus
addikt
válasz leslien #4587 üzenetére
Ezzel kvázi azt feltételezed, feltételezitek, hogy a MediaTek csak szart gyárt, mert gyártott szart _is_. Mindegyik chipset gyártó adott már ki hulladékot, inkább várjuk meg a kész terméket és a teszteket.
Majd ha tényleg gyenge lesz ezen a téren, akkor lehet mondnai, hogy "Hah megmondtam!", addig az ilyesmi csak károgás. -
tomboy0013
veterán
válasz szkorhetz #4588 üzenetére
Én mondjuk kifejezetten elégedett vagyok a G2-vel meg az exynos modemmel ami a 7 Pro-ban van. A melegedés ellenére sem korlátozott még egyszer sem a telefon, a térerő meg sok helyzetben jobb mint az azt megelőző Snapi-s telónál. De amúgy nyáron ugyanígy melegedett a snapis Poco-m is hiába volt fejlettebb ezen a téren. Kicsit túl vannak amúgy ezek lihegve egyesek részéről.
[ Szerkesztve ]
-
szkorhetz
őstag
válasz leslien #4587 üzenetére
Teljesen elégedett vagyok a Tensorral, pedig S24U-ról jöttem, és ez a gyorsabb, smoothabb telefon.
Nekem P6P Volte frissítés óta tényleg semmi bajom, se modem, se CPU oldalon. De az, hogy minden tizedik hsz arról szól, hogy jajj, miért Tensor, miért nem Qualcomm, ipari fos a teljes Exynos család, elképesztően unalmas. Akinek nem kell, majd vesz mást... -
kiraly.andra
aktív tag
Itt van két képpár, az egyik 12MP, a másik 50MP, ami a JPG esetében igaz, a DNG fájloknál viszont mindkettőnél nagyjából a fele az oldalhosszúság. Én meg nem mondom, hogy a JPG nagyítással született-e, és szerintem ezt szemre senki nem tudja megállapítani. A furcsa az, hogy erről semmilyen hivatalos, megbízható információt nem találok, az ellenkezőjéről viszont igen. Az Android Police cikke szerint: "... you can shoot 50MP RAW macro photos from the Pixel 8 for greater flexibility in post-processing. Go into the Google Camera app settings, switch to the Pro tab, change the resolution to 50MP, and activate RAW capture.", és ha ez igaz a 8-ra, akkor bizonyára igaz a 8 Pro esetében is.
:a:
-
bbendre
őstag
válasz tomboy0013 #4583 üzenetére
Te ilyeneken még fennakadsz? Nem mindegy, hogy ki mit gondol vagy mond?
Ettől nem fog semmi sem változni. Majd amikor megjelenik kiderül. Addig is itt a forumon senkit sem fogsz tudni megváltoztatni szerintemiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
tomboy0013
veterán
Kevered a szezont a fazonnal. Itt egy darab alkatrészről beszélunk ami a modem a telefonban. Te meg jössz valami régi tablettel. Most komolyan a kettőnek mi a fene köze van egymáshoz? Feltételezem nem telefonálásra használtad a tabletet hanem az SoC volt benne MTK.
De még ha telefonálásra is használtad, mi köze lenne egy régi modemnek az M85-ös generációhoz amiről még teszt sincs?A ladás hasonlat talán helyen való lett volna ha 2 tabletet hasonlítunk össze ami MTK-s, egy regebbit és egy újabbat, de itt erről ugye szó sincs, szóval nem értem hogyan jutott eszedbe ezt felhozni...
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
válasz tomboy0013 #4580 üzenetére
?
Lada-t sem vennék (az is volt), hiába semmi köze a mostani ladáknak a régihez.[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
BoB
veterán
válasz tomboy0013 #4578 üzenetére
Volt régen mediatek-es tablet.
-
BoB
veterán
válasz tomboy0013 #4574 üzenetére
Majd kiderül, de én annyira nem bízok benne hogy jó lesz.
-
BoB
veterán
Úgy néz ki Pixel 10-ben Mediatek modem lesz...
-
Bferibörs
addikt
És lebowski
Akkor nem tudom miért írta ki nekem. Valami olyasmit,hogy ha 2 sim kártyát használok akkor nem lesz elérhető az 5G szolgáltatás. Meg is lepődtem rajta. Le is írtam a topikjába akkor 🤔
Első esim voda volt,nincs rajta 5G, a fizikai t.kom az 5G-s. De nincs a közelemben 5G- jük.
Jelenleg ez fordítva van nálam,most a t.kom az esim.
Aktiváláskor nem tudom kiírt e valamit,t ponton csinálták,nem láttam a kijelzőt.Ha segítenétek,hogy Budaörs környékén,kb. hol van a t.komnak 5G-je akkor ránéznék. Bp.- re nem mennék.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Tortug@
csendes tag
válasz masterful87 #4560 üzenetére
Nekem 1.5 év után amazon.de minden további nélkül visszavette a telefonom (7a) ingyenes DHL szállítást kínálva. Ha az esetleges átmenet át tudod hidalni, akkor szerintem ez teljesen korrekt.
-
tomboy0013
veterán
Nem tudom valaki feltette-e a márciusi feature drop bétáját, ha igen akkor kérdezem hogy előfordul-e olyan, hogy hívás közben kikapcsol a teló? Most már minden második nap egyszer előjön a hiba. Ez eddig a legdurvabb amivel találkoztam az eddigi bétázásaim alatt. Igazából eddig Android autó bug-on kívül nem igazán tűnt fel más. Se 14 se 15 béta alatt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kiraly.andra #4561 üzenetére
a 9 pronál a makró a széles kamerából van cropolva. ha a tiedben is így készül, akkor valószínűleg a raw felbontása a valós, a jpeg meg fel van nagyítva. de látni kellene példát.
hanyas vagy, te disznó?
-
kiraly.andra
aktív tag
[8 Pro] Sziasztok! Nem találtam magyarázatot arra, makró módban miért kisebb a DNG fájlok felbontása, mint az ezzel egy időben születő JPG fájlé. Az utóbbi 3072x4080, míg a DNG csak 1490x1978. Ez csak makró esetén jelentkezik, egyébként (számomra logikusan) a két fájl felbontása megegyezik.[/8 Pro]
:a:
-
masterful87
senior tag
Köszi a válaszotokat qnadam és vacs.
Ez a garanciáztatás igencsak elvette a kedvemet a telefontól.
Nagy kár, hogy csak a 9-től van hivatalos magyarországi gariztatás, gondolom semmi esély rá, hogy visszamenőleg a 8-as is itthon lenne javíttatható... -
vacs
veterán
válasz masterful87 #4556 üzenetére
- nekem a 128 GB fele üres, pedig 1,5 éve használom, neked kell tudnod, hogy elég lesz-e
- most a 0°-ban természetesen nem melegszik, de nyáron a 35°-ban előfordulhat, de ez is használat függő
- van 5G, nem tudom hol olvastad, hogy nincs
- a töltési sebesség szintén függ a használattól, az apple és samsung is ennyit tud, ha így nézzük, akkor nincs lemaradva a Pixel, a kínai telefonok 50-100W-os töltésétől persze messze van, az első tulajdonos addig jó eséllyel eladja a telefont, mire kiderülne, hogy 7 év múlva milyen lesz
- a Huszti Phone egy szürkeimportos bolt, ettől még lesz hivatalos 2 év google garancia imei alapján, csak az magyarból macerás intézni, a google szerviz Lengyelországban van, ha fontos a garancia akkor Amazon vásárlás ajánlott, vagy a Pixel 9 széria, mert az már magyarból is lehet javítattni
- nekem 3 eSim van most a telefonon, nem tudom mennyi lehet maximum(^)(>.<)(^)
-
veterán
- tárhely: ízlés dolga. én el tudnék lenni 128-on, de nekem elég nagy google tárhelyem van, ahol fent tudnak lenni a képek eredetiben, más meg nem foglal igazán sok helyet
- 5g van
- attól függ, mire használod. csúcsjátékokhoz valószínűleg nem lesz elég, sokminden máshoz inkább igen, legfeljebb nem lesz annyira pörgős
- egyszerre vagy 2 esim vagy 1 e és egy fizikai használható, inaktívan nem tudom, van-e korlát egyáltalán.hanyas vagy, te disznó?
-
nyitom
aktív tag
Én alapból a 256GB set venném. Gondolj pl. A 4k 60 FPS es videókra, stb.
ELVTÁRSAK KONYEC !!!
-
masterful87
senior tag
Sziasztok!
Pixel 8 Pro vásárlásán töröm a fejem, de vannak félelmeim vele kapcsolatban:
- 128GB-ost vennék, természetesen Google felhőt vennék hozzá, de ettől függetlenül mennyire problémás ez az ici-pici tárhely? Nem vagyok egy nagy appgyűjtő, terjedelmes játékokkal se játszom, akkor a 128GB még sok évig ki szolgálhat? (videókat se gyártok giga számra)
- Több tesztet megnéztem, elolvastam, valahol azt írják semmi melegedés, más meg azt mondja tűzforró, most mi lehet az igazság? Nem vagyok elit gamer, de ha már fotózás vagy töltés közben is felmelegszik, akkor az annyira nem bejövős.
- Most akkor van 5G vagy nincs? Úgy tudom az Android 14 óta már itthon is teljes értékű 5G telefon?!
- Minden teszt megemlíti, hogy nem túl acélos a töltési sebesség, és a G3 chipset se egy erőmű, ha igaz lesz a 7 év támogatás, mennyi erő maradhat a hardverben? Itt érdekelnének a felhasználói vélemények, a tulajok ezeket hogy élik meg?
- Milyen lehet a garanciális háttér? Emagon venném a Huszti Phone-tól, 3 év garanciát írnak, de van a Google-nek valamilyen itthoni szervízháttere? Vagy esetleg a külföldre postázás jól működő, bejáratott megoldás lehet?
- Nekem újdonság az eSim, van egy yettel feltöltőkártyám és egy telekom domino. Hány eSim regisztrálható? Azt olvastam, hogy a telekomnál már mindenkinek adnak eSim-et, de a yettel talán csak céges felhasználóknak, ebben valaki tudna segíteni?Köszönöm mindenkinek, aki megtisztel a válaszával.
-
Joezyka
senior tag
Én se játszok már jóideje telefonon. Messenger az megy, mert kb azon tartom a kapcsolatot mindenkivel, meg a képek legyenek jók a kölkökről, és ne szarakodjon amikor fényképezni kell. A mostani is itt vérzik el (A52), hogy ott a pillanat amit le akarnék fényképezni, erre lefagy a kamera
Amit írtál ígéretesnek tűnik, köszi!Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Joezyka
senior tag
Sziasztok!
Eléggé megtetszett a 8a meg a sima 8 is. Még vacilálok, mert sok más is van a tarsolyban, viszont ezek vannak messze a no.1 helyen. Kérdésem az lenne, hogy a teszteken mindenhol említik a melegedést, normál napi használat mellett is. Ez mennyire valós? Mennyire melegszik a mindennapokban?
Köszönöm.Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
vacs
veterán
válasz tknof1871 #4548 üzenetére
Mi az hogy eredeti??
Ahogy BoB írta, imei alapján megnézed mit ír a garanciára a google!(^)(>.<)(^)
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Hogyan lehet ellenőrizni, hogy a Pixel telefon eredeti?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Starann
csendes tag
Sziasztok, van köztetek olyan, akinek pwm érzékeny a szeme? Már csak az a fránya 240-es érték tart vissza a pixel 9 vásárlástól. Mik a tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
válasz grizlisandor #4542 üzenetére
Nem mondtam hogy csak "ti" vagytok érintettek, de ez tény, ha tetszik ha nem.
-
BoB
veterán
válasz grizlisandor #4539 üzenetére
Az "a" modellekben gyengébb GPS van.
-
ElGatto
aktív tag
Sziasztok,
Olyan problémám van, hogy melóhelyemen épületen bellül a P8 Waze és Gmaps is teljesen más lokációt mutat. Tudnátok segíteni mit ellenőrizzek a beállításokban?
Kicsit problémás, hogy ha hazautat kell terveznem ki kell menni az épületből.
Láttam ilyet nemzetközi fórumokon, de megoldást nem találtam rá.
Köszi -
BoB
veterán
Testhő mérés már Magyarországon is működik!
-
Mclovin
senior tag
válasz grizlisandor #4459 üzenetére
Lassan egy hét eltelt, de nem mondanám jobbnak a helyzetet. Letöltöttem az összes lejátszási listámat, hátha segít, de nem nagyon. Messenger ötször több SoT-val, időben hasonló háttérben futással 24% akkuhasználat, Spotify pedig 27%.
-
Thom!
veterán
uj gcam 9.7 kint
-
vacs
veterán
válasz Pistike1985 #4530 üzenetére
Ha Alza vásárlás, akkor van rá még 4 hónap "rendes" garancia, nagyjából emiatt érhet többet a drágább.
Én nem vennék facebookon telefont, inkább hardverapro.hu-n sok + értékeléses eladótól!
És a mai napi hozzászólásokat olvasd vissza itt a topikban, részben arról volt szó, hogy inkább 8-as szériát ajánlott már venni![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
VÁMpír
aktív tag
Van aki itthon tudja használni a
Telefonbeszélgetés közben fordítás angolról spanyolra, ill. a
"Screenshots" AI feature-t?
Akár úgy is, hogy angol a telefon nyelve? A Pixel 8 és 8a nem tudja? -
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy szerintetek egy 2023 áprilisi 12/128gb 7pro gyönyörű, újszerű állapotban lévő, üvegfóliával és ajándék Spigen tokkal és minden gyári tartozékával mennyit érhet? Előre is köszönöm a választ. Facebookon 100 és 180 közt is találtam 7 pro-t. 🫤
Google Pixel 8 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE
-
veterán
válasz Dare2Live #4528 üzenetére
ha vízszintesen veszed fel, kevesebbet kell svenkelni (a kép fele végig üres függőlegesen), és két kézzel meg tudod fogni a telefont, úgy pedig stabilabb
ha hosszabb videóra kell ilyen helyzetben, inkább állványt vennék valami használhatóbb fejjel, amivel normálisan lehet svenkelni.
hanyas vagy, te disznó?
-
Dare2Live
félisten
Ár kérdése minden de én is sima P8-at venném. Ha nagyon kell a tele akkor P8 Pro. Használt P7 Prot én kihagynám.
[link] Tele pl. 4Kban vettem fel. kb 5-6méterre áltam a plexitől. Láthatóan nem tudom fixen tartani ill stabi ennyi remegést, rángatást már nem tud kikompenzálni. Nagyon jó erre vagy ha téma kb 15méterre van, de pl mecset már nem lehet venni mert mozgatni kell folyamat svenkelni, nagyon figyelni kell kézmozgásra mert különben erősen berázódik. De amikor sikerül az tényleg jó. Kivehető az arc, mosoly... (Lehet kellene vennem valami alap gimballt.)
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
emitter
őstag
válasz Dare2Live #4523 üzenetére
"fotó/vido vonalon a pro legnagyobb előnye a tele. Ha az kell tényleg megérheti. Ha nem a sima bőven elég."
Sima alatt itt a 8A-ra (is) gondolsz?Az eddig elmondottak alapján akkor a 7 Pro és a 8A között vacillálok, nekem a hátralévő ~3 év támogatás kevésnek tűnik, én szeretem a végkimerülésig használni a teleofnomat, a mostani is 4,5 éves. Telét nem sűrűn használnék valószínűleg, hogy csak ezért megérje a Pro.
Cserébe a 8A-ra még 2 év gyártói garancia is lenne, míg egy használt 7 Pro-ra nincs gari.
-
Dare2Live
félisten
fotó/vido vonalon a pro legnagyobb előnye a tele. Ha az kell tényleg megérheti. Ha nem a sima bőven elég.
Ez olyan mint, hogy 8asnak +3év támogatottsága van. Nekem az számít. Másnak nem.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Tortug@
csendes tag
Pixel 7a tulajoknak: a korábbi hozzászólásom félreérthetősége miatt (jogosan) törölve lett, így megint leírom csak most pontosabban fogalmazok.
Érdekmúlás miatt 2db bontatlan kijelző védőüvegtől és 3 kevésbé/alig használt telefontoktól megszabadulnék, melyekért semmilyen anyagi térítést nem várok el. Kár lenne kukázni őket, ha valakinek hasznosak lehetnek még. Akit érdekelne az küldjön pü-t.
-
BoB
veterán
válasz grizlisandor #4519 üzenetére
Ez már bele van számolva abba amit írtam / linkeltem...
-
grizlisandor
veterán
válasz emitter #4517 üzenetére
A napokban jelentették be, hogy "Felminősítettek több Pixel telefont", így a Pixel 7 széria megkapja az Android 18-at, nem kell félni a későbbiekben sem, mert a LineageOS elég jól áll Pixel telefonok utókövetésével.
-
-
emitter
őstag
Sziasztok!
Pixel 8 sorozaton belül a 8A-hoz képest megéri a felárat a másik kettő közül bármelyik? Leginkább a fotós képességei miatt vennék Pixelt; nem játszanék, nem néznék/rögzítenék 4K videót (gondolom ezek miatt jelentkezhet leginkább a több helyen olvasott melegedés probléma); a töltés lassú sebessége sem zavarna.
Max. 150 ezer Ft körül szánnék rá.Látom, hogy van használtan Pixel 7 Pro is ezen az áron, csak nem tudom, hogy megéri-e. Nekem nagyon vonzó a 8-ra adott 7 év sw-frissítés, míg a 7-re ha jól tudom, már csak 2 év van hátra? Illetve hát nyilván garancia sincs már egy használt 7-esre.
Ha van olyan itt, aki használt többféle Pixelt is az említettek közül és van saját tapasztalata, összehasonlítási alapja, örülnék ha megosztaná
Köszi!
-
Csepy
Topikgazda
válasz tomboy0013 #4508 üzenetére
A pixel 10 széria nem fog korábban érkezni, "csak" az Android 16 érkezik előbb.
Regards: Csepy
-
tomboy0013
veterán
válasz Starann #4506 üzenetére
Az Alzánál a P6, P7, P8-as széria esetében is az áprilisi hónapban volt a mélypont árban az első fél éven belül (ezeket figyeltem és a P7P-t ebben az időszakban vettem), utána csak a következő széria érkezésére csúszott le hasonló szintre az áruk. Előfordulhat hogy most ez február körül várható mivel hamarabb jön a P10 kb 2-3 hónappal.
-
-
Starann
csendes tag
Sziasztok, szeretnék venni egy pixel 9 telefont. Kérdésem lenne, h milyen hátrányai vannak, ha nem a 320 ezres alzás telefont veszem, hanem mondjuk 270-280-ért hardverapróról? Milyen buktatók lehetnek ezeknél a készülékeknél? Nem egetrengetően fontos most a vétel, lehetséges, h beesik valamennyire az ára pár hónapon belül? Köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
VÁMpír
aktív tag
válasz bbendre #4498 üzenetére
azt írja, hogy csak az USA-ban elérhető az Ask youtube
Ehhez képest Tech2 Laci itt használja angolul: [link]Nekem ebből az jön le, hogy ha angol nyelvre váltok, akkor kb mindent tudok használni.
Amúgy még a Pixel screenshot az, amit használnék sokat. De azt elvileg csak a Pixel 9 tudja?Azért kérdezem, mert vacillálok h milyet vegyek. Amúgy a Galaxy 23 FE nem tudja a fenti AI dolgokat?
-
slice14
veterán
Valaki itt használ KWGT-t A15 decemberi frissítéssel?
Esetleg át tudna jönni a Témázgatunk topikba... ?
#33015 hsz-től lenne egy kérdésem.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Thom!
veterán
Nem vagyok nagy videós, de a videó boost nappal parádés videót csinál.
Normál videó is teljesen rendben van, de szerintem VideoBoost 1,5 lapáttal rátesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Competizione
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Vasutas topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest