- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puresz
csendes tag
válasz tomboy0013 #4296 üzenetére
Igen, a fotók és kamera adatjait, frissítését töröltem, majd a fotók appot újrafrissítettem.
Megjavult.
Köszi az ötleteket mindenkinek -
veterán
válasz Vinrael #4293 üzenetére
mert spektrométer híján nem tudja, hogy milyen színt látsz valójában, a huawei meg pont akkor pont jobban tippelt. ha kimész a melegfehér fénnyel megvilágított szobából a déli napfénybe, akkor azt követi, mert látja a fény változását, a színes épületnél pont ugyanez történt, csak pont nem tudta, hogy ez egy változó színű épület,
hanyas vagy, te disznó?
-
Vinrael
tag
Hát oké, de ha változik egyet a fotózni kívánt tárgy színe (kékről lilára váltott az épület megvilágításának színe), míg nyitva van a kamera app, akkor ezt miért nem követi le? Próbáltam rábökni az épületre, de nem javult meg. Pontosan ugyanolyan képet lőttem kék megvilágítással, meg lilával is. A mellettem álló barátnőm P20 pro-jával ilyen gond nem volt.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCGzkAM74dJ_Vo2r73Y1tv2Q
-
Cyborg
őstag
válasz tomboy0013 #4288 üzenetére
Gyári appot nem tudsz törölni sajnos.
Legalább is én nem tudom újrarakni a Chrome-ot az alább említett hiba miatt.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Vinrael #4279 üzenetére
ha a kép nagy részén valami színes van, akkor az automatika nem nagyon tudja a fehéregyensúlyt mihez viszonyítani, és tippel valamit. ez kamerával is így történne, nem a pixel hibája ilyen helyzetben érdemes kézzel beállítani oda, ahol neked tetszik.
hanyas vagy, te disznó?
-
Puresz
csendes tag
Sziasztok.
Most vátottam 3a-ról 8-ra, de van egy pàr furcsasàg, amiben kérnék segítséget, hátha találkozott vele már valaki.
Fotózáskor a képfeldolgozás , és a képek megjelenítése a Fotók app-ba borzasztó sokáig tart, konkrétan min. 1 perc. Nem raw-ban fotózva.
Sőt a kuka tartalma, 1db fotó törlése is sokáig tartott.
A régi 3a ezeket a mai napig pikk-pakk megoldja, nem igazán értem, ez így eddig csalódás.
Az android 15öt tegnap telepítettem. Lehet szovtveres probléma lenne? -
0519
senior tag
válasz dominating #4281 üzenetére
Digitális jólét - Alvásidő mód - Képernyő beállításai
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
-
Rhino666
addikt
válasz dominating #4281 üzenetére
Fejjel lefele fordítod a készüléket?
2025 - a szólásszabadság halála
-
dominating
tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy arra van e lehetőség, hogy: AOD-t szeretnék használni de este nagyon idegesít, hogy világít és ezt lehet e valahogy konfigolni pl: 20:00tól ne legyen AOD reggel 6:00ig pl. Erre van lehetőség?5800x3d + 6900xt
-
blackmoto
senior tag
-
Vinrael
tag
Átvettem én is végre a pixel 8 pro-m egy hete. Ez [kép] a Natural History Museum Londonban. A kép milyenségétől most tekintsünk el, siettem, és tömörítve is van a kép. Este a múzeum megvilágításának színe változik idővel. Mikor elővettem a telefont, hogy lefotózzam gyorsan, akkor kék volt. Aztán amíg próbáltam több képet lőni, átváltott a múzeum világítása lilára, de a telefonon még mindig kéknek látszott, és az elkészült képen is kék lett. Gondolom valami AI baromság lehet a háttérben, de elég bizarr.
Másik furcsaság, hogy egy Xiaomi Mi A3 telefonról költöztem át, elég zökkenőmentes volt, mindent át tudtam vinni. Viszont van egy jópár app, ami nem indult el, fehér/fekete kép, végtelen töltőkép. Csak akkor sikerült működésre bírni ha letöröltem és újra feltelepítettem a kérdéses app-okat
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCGzkAM74dJ_Vo2r73Y1tv2Q
-
gulb
senior tag
Nyaron teszteltem... 1£ volt 3 honap vagy mi - egy ipari fos volt... hol mukodott hol nem.. konyorogni kellett neki, hogy valamit megcsinaljon rendesen. Ha ez meg mindig ilyen akkor pont annyit er mint amennyiert a telefonnal adjak 0. - max a 2TB tarhely ami hasznos - de arra meg van egy pixel1em..
-
veterán
válasz kissvendel #4217 üzenetére
nem sikerült, néha egy kis időre megjelent a backup call felirat, de hosszabban semmilyen kombinációban nem tudtam rávenni a yettel kártyámat, hogy a 1global (revolut) adatkapcsolatát használja
hanyas vagy, te disznó?
-
válasz Rhino666 #4271 üzenetére
A telefon tudja a DSDS szolgáltatást. A Pixel 4-től kezdve az összes telefon. A szolgáltatóknak is biztosítani kell a lehetőséget.
Most volt elég telefon a közelemben, ki tudtam próbálni.
Nálunk működik. Ha felveszem a második hívást, az első hívó kap egy hangüzenet, hogy tartsa a hívást. a két hívás közötti szörfözést nem próbáltam, de lehet váltogatni az aktív hívást.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
kárátékutyá
őstag
válasz emitter #4272 üzenetére
Emlékeim szerint a sima 8 picit kissebb nála, így (és amúgy is) egészen biztosan csak hozzá való tok a megfelelő.
Én mindig használok fóliát, és nem üvegfóliát, félek a karcoktól, utána azt nézném és nem a kijelzőt.
MAtt fóliát alig találtam erre, de most vettem pld ezt, paperscreen, matt, nagyon könnyű jól felrakni, semmi ujjlenyomat nemlátszik a kijelzőn, és én szeretem hogy olyan plasztikus így minden. De ez persze egyéni periféria.[ Szerkesztve ]
-
emitter
őstag
Sziasztok!
8a-hoz egyedi tok kell, vagy van a Pixel sorozatból olyan, aminek a tokja jó hozzá?
Konkrét bevált tok is linket szívesen fogadokIlletve fóliát mennyire ajánlotok rá? Nekem a jelenlegi telón évek óta csak tok van, fólia nincs. Igyekszem rá vigyázni, persze időről időre leesik, de eddig szinte egy karc sincs a kijelzőn.
-
Rhino666
addikt
Pixel 9 széria esetén működik a dual SIM dual standby nanoSIM + eSIM kombinációval? Vagy két eSIM kell hozzá mindenképp?
-
Dare2Live
félisten
válasz kárátékutyá #4269 üzenetére
Amikor összeírtam mit vehetek max 320kig Pixel 8 Pronál megvétel elött tesztek alapján - pont volt az aksi. Ehez képest 80%ra töltve nagyon kényelmesen elmegy 2napot 5.5-6.5h SOTtal.
Egész napos nyomkodással ~10h SOTtal estére 30%.
Nem is értem.Ami feltűnt, hogy vásárlás után nem fél percen belűl csippan, hanem kb 2perc. De ez OK. Itt widgetek... minden frissül nem úgy mint xioamin.
Annyi negatív van amióta megvettem az egyik nap nem ébresztett és nem csörgött ki. Így hogy egyszer volt ilyen elnézem...don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
BoB
veterán
válasz Celithrandi #4266 üzenetére
Fiók szinkronizálásnál be van kapcsolva a gmail?
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Celithrandi
addikt
Az akku rész alatt engedélyezve van a háttérben futtatás. Vagy máshol is át kell állítani? Úgy látom droid 15 alatt vagy engeded vagy nem, nincs optimized stb.
A másik gondom meg az vele,.hogy annak ellenére hogy 15 percenként kéne frissítenie magát max az új leveleket kéri az imap rendes frissítést nem csinálja meg., kézzel kell frissítenem, hogy törölje a már máshol törölt leveleket. Egyszerűen lehetetlen dolgozni vele.[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
gabro0
őstag
Ma telefonálás közben teljesen meghalt a telefon, mintha a framework esett volna össze. Eldobta a SIM kártyát, WiFi-t, minden újratöltött, de az uptime maradt. P9PXL.
Ez az első telefon nálam, ami ilyet csinált
-
Xelo
addikt
válasz Celithrandi #4263 üzenetére
én nem tapasztaltam ilyet de egy gmail cache-t pucolnék meg az app battery usage oldalon átraknám unrestricted-re hogy ne altassa a droid.
-
Celithrandi
addikt
Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy a gmail app a kimenő leveleket ne várólistára tegye? Pixel 8 és 9 esetén is rendszeres, hogy órákkal később veszem észre, hogy várólistán vannak a levelek amiket el akartam küldeni. Ha bemegyek a küldendőkbe és ráfrissítek kiküldi őket, amúgy lehet csak fél nap múlva
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
PuffyDog
tag
Sziasztok!
Milyen kedvezményt ad a Google a 2 TB tárhelyre ha Pixel telefonom van?=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Thom!
veterán
Fehéregyensúly még mindig nem erőssége ennek a kamerának.
Főleg beltéren mesterséges fénynél nem is értem a google-t hogy hogy tud ilyen fehér egyensúlyt kihozni.
Pixel 8hoz képest minimális a javulás.
Nemcsak a főkamera a probléma hanem az ötszörös zoomkamera is beltéren olyat téveszt sokszor fehér egyensúlyba hogy a fal adja a másikat.
Más negatívum annyira nincsen.
Lencsék közötti választás pocsék de ezt már pixel 4 óta ugyanolyan szar. Vagyis folyamatosan javul de az iphone-hoz képest és egy-két kínai gyártó is jobb folyamatosabb lencse választást biztosít.
-
blendész
tag
Köszi!
Úgy látom kell egy kis idő mire a főbb dolgokat kitapasztalom.[ Szerkesztve ]
www.meszlenyiandras.com
-
fokukac
nagyúr
válasz blendész #4249 üzenetére
2. a "ne zavarjanak" másra való, (azt csinálja, hogy meg se jön az értesítés v. hívás, tehát nem zavar. be lehet részletesen konfigurálni, hogy mit vagy kit enged át, azaz ki zavarhat. ha nyomva tartod hosszan, akkor bejön a beállítási menüje. )
3, ha két ujjal húzod le a fenti menüt, akkor egyből az összes ikon látszik, nem kell még egyszer húzni. egy ujjal elsőre csak félig látszik.
szerk: itt is logikus a csöngés / rezgés / némítás. pár évvel ezelőttig a hangerő gomb állította, akár rezgőre is, de kb a 11-es android óta a hangerő gomb elsősorban a média lejátszást állítja, azóta van ez a plusz gomb mellette. És az átlag ember gyakrabban állítja a média hangerejét, mint a rezgést...
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
blendész
tag
Köszönöm a segítségeteket!
(Akkor ez a "ne zavarjanak" menü nevetségesen szájbarágós és egyben rém gyenge funkcionálisan. Nem értem, hogy miért ragaszkodnak ehhez. Más telefonomon 10 éve is szuperül működött az egy nyomásra rezgés, második nyomás teljes csönd megoldás. Gyors, egyszerű, érthető, funkcionális.)
www.meszlenyiandras.com
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz blendész #4249 üzenetére
A DND-nek nincs többféle módja, nem lehet beállítani, hogy néma legyen, de rezegjen. Ha ezt szeretnéd, akkor valamilyen automatizáló alkalmazást kell telepítened (pl.: Macrodroid).
:a:
-
blendész
tag
Sziasztok!
Végül én is Pixel 8 pro tulaj lettem (15-ös android). Lenne pár nagyon kezdő kérdésem.
- Tudnátok gcam-et linkelni, használhatónak tűnő konfiggal? (Store-ból leszedtem vmit ilyen nevűt, de az nem az volt. )
- A fentről lehúzható menüben a "ne zavarjanak" beállítást hogyan lehet cizellálni rezgő és teljesen néma üzemmódra?
- Ezeket a menügombokat továbbra sem lehet kicsinyíteni, hogy több látszódjon egyszerre vagy a kétszeres lehúzást megváltoztatni?
- duplakoppos lezárás megoldható vagy telepíteni kell hozzá vmit?[ Szerkesztve ]
www.meszlenyiandras.com
-
Dare2Live
félisten
válasz Rhino666 #4235 üzenetére
Pixel 8 PRO (ami tesztek szerint gyengébb aksiban mint 9es széria) 3nap alatt merül nekem 100ról 12%ra 5.5h SOTtal.
Jellemzően csak 80%ra töltök úgy 20%ra merrül 2nap alatt kb 6h SOTtal.
Egy buszon ülök egész napra emlékszem amikor "egész" nap nyomkodtam akkor estére 30%ra esett 10h+ SOTtal.Viszont nem nagyon játszok. Ha komolyan játszol power gamekkal akkor qualcommot kell venni.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
Rhino666
addikt
-
Lebowski
tag
válasz Nandivagyok #4242 üzenetére
-
Nandivagyok
aktív tag
Üdv!
P9-en minek a függvénye hogy elérhető-e a charging limit nevű funkció ami 80%-ig engedi tölteni az akksit?
Android 15, novemberi biztonsági csomagom van, EU régiós telefon és nincs ilyen feature-öm 😑 -
Rhino666
addikt
Nyilván mindenkinek mások a használati szokásai, de ettől függetlenül azt várnám, hogy ha a személyes tapasztalatok 11-12 órás körüli SOT-ot mutatnak, a standardizált tesztek meg 13 órát, akkor ne 5 órát jelentsenek a teszteken. Túl nagy a különbség, mintha valaki nem mondana igazat.
Megnyugtató, hogy a 13 óra van közelebb az igazsághoz, mert az 5 órából már nincs hova "kopni" az évek során.
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
válasz Rhino666 #4239 üzenetére
Úgy hogy a SOT-nak önmagában nincs értelme, mindenki máshol és máshogy használja. Ha meg beírom h 5 óra 37 perc az utolsó teljes töltés óta pedig félrevezető mert 1.; csak akkor van fullon ha kocsiban megy az Android Auto 2.; többször töltök keveset.
Sokkal jobban szeretem a standardizált teszteket, mint pl. a gsmarena active use score (régebbi nevén endurance rating) értéke. Hasonló szokások mellett jó támpontot ad mire számíthatsz a kiszemelt telefonnal.
Annyi biztos hogy egy nagyságrenddel jobban bírja mint a P7-em.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Rhino666
addikt
Udv!
Pixel 9 szerianal hany oras SOT a jellemzo tapasztalatok alapjan?
Udv:
Rhino6662025 - a szólásszabadság halála
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Másik probléma lenne a Google pixel 8 pro-val. Van 1 Telekomos e-sim kártya benne, azon megfelelően működik a hívásvárakoztatás. A másik kártya egy vodafoneos e-sim, azon viszont nem működik, csak sms-t kapok a nem fogadott hívásról még a hívás közben. A szolgáltató oldali beállításokat lekérdeztem, mindkettő ugyanúgy van beállítva. Szolgáltató is aktiválta a hívásvárakoztatást. Készüléken be van kapcsolva a sim beállításoknál a hívásvárakoztatás funkció. Próbáltam úgy, hogy töröltem belőle a telekomos simet, hogy csak 1 legyen benne (nem csak kikapcsoltam, töröltem). Újraindítások voltak. VoLTE kikapcsolást próbáltam. Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne tenni és hol keressem a hibát?
Lényeges, hogy hálózaton belül próbálom, tehát a 70-es számon beszélek és a 70-es számot hívom másik telefonnal.
-
bbendre
őstag
válasz Hieronymus #4231 üzenetére
Igazad van . Előfordulhat Pl ha éppen VoWiFi-n vagy, Vo5G.
De ha hívnak azon a telefonon amelyiken nem aktív az adatforgalom akkor máris nincs másik hálózat.SIM-ek között nem lehet hívást váltani akkor sem ha VoWiFI + sima hálózat van. Sőt ha mindkettőn aktív a Wi-fi calling akkor sem.
Azaz olyan már volt, hogy a magyar számomat hívták ami WiFin volt és aktív maradt az Osztrák hálózat is azaz ilyenkor a hálózat jelző ikon mutatja a térerőt.Ha nincs WiFi nincs választás. Ilyenkor a másik sim térerő lemegy 0-ra.
mivel már évek óta van Dual Sim-em és DSDS telefonom hidd el, hogy ez ilyen.
K82-nek teljesen igaza van
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
might not be able - esetleg nem tud (szebben fogalmazva előfordulhat)
Dual SIM Dual Standby: Ezzel az elrendezéssel mindkét SIM-kártya éber marad a bejövő hívásokra vagy üzenetekre. Ha azonban az egyik SIM-kártyát használja a hívásokhoz, előfordulhat, hogy a másik SIM-kártya nem tud hívásokat vagy szöveges üzeneteket fogadni, amíg nem végez. Ez olyan, mintha két telefonja van, ahol az egyik elnémul, miközben a másikat használja.
-
veterán
válasz kissvendel #4217 üzenetére
köszi!
holnap kiderül főleg ha a nyomorult vodafone aktiválja végre az esimet, ami náluk valami rejtélyes ok miatt nem fél perc, hanem 48 óra.
hanyas vagy, te disznó?
-
K82
őstag
válasz Hieronymus #4227 üzenetére
Mondom leszakad hívás közben a másik kártya mert nem dual active hanem dual standby.
Szólj ha rosszul értelmezem:
Dual SIM Dual Standby: With this arrangement, both SIM cards can stay alert for incoming calls or messages. However, if you’re using one SIM for a call, the other SIM might not be able to receive calls or texts until you’re done. It’s akin to having two phones where one goes silent while you’re using the other. [link]
A Yettel ugyanezt írja (ahonnan másoltam az előzőt, csak ők nem írták oda még egyszer a dual szót).Hány linket küldjek még hogy a DSDS így működik? Amíg egy antennán osztozik a két kártya hívás közben nem lesz két aktív kártya.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Fuxosbömis
tag
válasz kárátékutyá #4224 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom. Nagyon pöpec telefon.
-
-
K82
őstag
válasz Hieronymus #4225 üzenetére
Nem.
A Dual SIM Standby telefonoknál mindkét SIM aktív és folyamatosan kapcsolódik a hálózatra, és ameddig egyik SIM sincs használatban – azaz úgynevezett Standby módban vannak -, mindkettő elérhető. Amint az egyik SIM-kártya használatra kerül, inaktiválódik a másik.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Nem csak neked!
Nem.
Amennyiben mind a két kártya szolgáltatója támogatja és engedélyezi, akkor működik a Dual-SIM Dual Standby (DSDS) szolgáltatás.
Ekkor kicsörög mind a két hívást és a hívások között szabadon lehet váltani. Ezt támogatják a Pixel telefonok. (A harmadik generációtól kezdve.)Lényegében felváltva mennek a kártyák standbyba, Így mind a két kártyának marad ideje kommunikálni.
-
kárátékutyá
őstag
válasz fokukac #4222 üzenetére
A sötét oldalról nézve is gyakorlatilag minden igényt kielégít a 7a, természetesen ami az én igényeimet illeti. Fluidabb mint az iPhone 12-14 (90Hz miatt), fotókban jobb i14-ig, videóban kicsit gyengébb, i15-nél láthatóan gyengébb videóban (ezek vannak a családban) Akkumulátora jobb, és ha a 300 eurót nézem kint áfa-val, akkor már egy i13-nak is csak a felébe kerül. 1-2 apró nyűgtől eltekintve (iphone-hoz viszonyítva) nem tudok belekötni a 7a-ba. Nem játszok, így nem igazán melegszik, legalábbis nem zavaróan.
[ Szerkesztve ]
-
fokukac
nagyúr
a Pixel 7a 299 ojró az olasz amazonon.
tudom, nem mai darab, hanem 1,5 éves típus, de szerintem ennyi pénzért ajándék...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tomboy0013
veterán
Azért kemény, hogy kijött az Android 16 első DP verziója. A Pixel 6 és 6 Pro továbbra is támogatott.
-
PACSA75
őstag
válasz smallmer #4216 üzenetére
De, ez a megoldás, amire te is céloztál. Azaz hívás várakoztatást beállítani mindkét sim esetében, valamint hívás átirányítás mindkét simről a másikra. Én így szoktam használni.
Az persze előfordulhat, hogy nem minden szolgáltatónál működik ez a megoldás, de egy próbát azért tehetsz.[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz smallmer #4214 üzenetére
Ez minden telefonnál így működik ahogy K82 írta!
Ha az egyik sim-en aktív hívás van, akkor a másik lecsatlakozik a hálózatról és a hívás után kapcsolódik vissza!
Te a dual aktív funkciót keresed (itt mindkét sim mindig fent volt a hálózaton), de ilyen telefont már nem gyártanak!(^)(>.<)(^)
-
kissvendel
csendes tag
válasz Hieronymus #4213 üzenetére
Pontosítanék. Nem VoLTE-n megy, hanem az egyik SIM mobiladat kapcsolatát használja a másik. Ez inkább egyfajta VoWIFI, de Backup Call vagy magyarul "másodlagos hívási lehetőség" a neve.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Egy Pixel 8 pro készüléket vásároltam a héten és most belefutottam egy problémába.
Van a telefonban egy fizikai vodafone sim, illetve egy telekomos e-sim.
Az alábbi a probléma: Ha telefonálok a vodás kártyával(ez a korlátlan), akkor hiába hívnak a másik kártyán, semmi értesítés nem érkezik róla hívás közben, csak ha lerakom a hívást.Van arra bármi megoldás, hogy a vodás hívás közben jelezze a telefon, hogy a másik kártyán keresnek??
Köszönöm szépen!
-
-
veterán
a p9 tud olyat, mint a vowifi, csak a második kártya adatkapcsolatán keresztül? pár éve volt szó arról valahol, hogy a legújabb androidok fognak tudni ilyet, de nem találtam sehol.
hanyas vagy, te disznó?
-
TaylorPro
addikt
válasz kárátékutyá #4202 üzenetére
+1. 990Ft volt az emagon. Hibátlan, jó minőség.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
MC Pite
veterán
Hogy a keresőnek is meglegyen majd*: P8 android 15-el megy alapból a vowifi.
Korábban shizukuval kapcsoltam be, de szerintem ezt a részt A15 felülírta, szóval gyanítom gyárilag megy és wifi preferáltra van állítva.*Korábbi hszből kihagytam a vowifi szót.
[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
L4D1K
őstag
válasz blackmoto #4199 üzenetére
Hali én nem variáltam USB-C dongle dac-al, vettem hozzá egy vezetéknélküli dac / fülhallgató erősítőt. Mai napig hibátlanul működik.
# ANTAL Tuning #
-
blackmoto
senior tag
kárátékutya és Hyeronimus
Köszönöm a segítséget és a javaslatokat.
-
válasz blackmoto #4199 üzenetére
GA00477 Original Google USB-C Digital 3.5 mm Headset Google Pixel
Ez jó az összes Pixelhez. És nem drága.
Ha költséghatékonyan akarod megoldani, akkor szinte mindegy melyiket vásárolod.
Vannak extra megoldások.Tölteni is például vele a telefont zene hallgatás közben.Amennyiben olyat vásárolsz ami csak adapter, de fejhallgatónak mondja magát, akkor az Windowszal is használható.
-
blackmoto
senior tag
Köszi a választ.
Ezekkel tisztában voltam a Bluetooth technológiát illetően.
Hogy egy klasszikust idézzek:
"Tudtam, csak nem sejtettem."Mondjuk jobban örülök, ha nem a telefon "hibája", bár úgy tűnik mégis.
Ugyanez a fejhallgató az Asus Zenfone 9-cel hiba nélkül üzemel. Semmi extra, sima SBC kodeket használ vele mindkettő telefon. Eddig minden használt eszközzel tökéletes volt a szinkron ezzel a fejhallgatóval, azért vagyok bosszús.Úgy tűnik kell egy másik fejhallgató majd otthonra.
Szerk.
Veszek egy ilyen Apple átalakítót akkor. Még az ára is jó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hóban vigad a ló
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Competizione
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Vasutas topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest