- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
baal-amiga
senior tag
Hátha érdeklődésre számot tart: Bellroynál jó pár Pixel tok akciós, gratis magyarországi szállítással.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
tomboy0013
veterán
válasz evilskati #2498 üzenetére
Ha a supportnál nem lényeg a főverzió frissítés akkor a P7 a jó választás, még több mint 3 év biztonsági van rá jelenleg, plusz még ugye jövőre az Android 16. Jó a P8a is, de ha már közel 200 dollárral is elmozdulnál a 8a felé a 7a-tól, akkor mozdulj kicsit mégfeljebb a 8 felé inkább. A P7 ár-érték aránya viszont szerintem már nagyon jó.
-
evilskati
aktív tag
Sziasztok!
Szemezek a Pixel telefonokkal, nem igazán tudom melyiket lenne érdemes, az én felhasználásomra valószínűleg elég lenne a 7a is, de árban nincs messze a sima 7, onnan meg egy lépés a 8a, ami mellett a 7 év támogatás szól.
Google Pixel 7a - 379 EUR
Google Pixel 7 - 447 EUR
Google Pixel 8a - 549 EURIgazából egy "unalmas" telefont szeretnék, ami csak úgy működik a megfelelő sebességgel, bárhova megyek. Olvasom itt a hálózatkezelési és Android Auto problémákat, melyik modell az, ami kevésbé háklis?
Telekommal használnám, nincs semmi extra igényem, animációkat kikapcsolva használom, egy Galaxy A40-et váltanék, szóval valószínűleg bármelyik nagy ugrás lesz ahhoz képest.Láttok esetleg olyan feature, ami mindenképp az egyik irányába dönti a mérleg nyelvét?
Előre is köszönöm!
-
steewcv65
őstag
Nem lehet semmire valatani, probaltam azt
[ Szerkesztve ]
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
steewcv65
őstag
Sziasztok p7 boya mikrofon vevo egyseg nem kapcsol be.Usb-vel csatlakozik, minden mas telefonnal mukodik.....
Van otlet?#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
laskr99
addikt
Googlevel chat formájában ki, hogy tudta felvenni a kapcsolatot?
A chat nekem valamiért nem akar megnyílni, emiatt a súgót dobja fel helyette. A problémám az, hogy a kijelző betört, és szeretném hivatalos úton cseréltetni, hogy a gar megmaradjon, de az alza szerint azzal, hogy a kijelző betört, a teljes gar elveszett ami kissé sántít nekem, mert eddig minden telefonomnál, ha valami kárt csináltam volna, akkor az adott alkatrészre nem volt gar, a többire megmaradt, és ha hivatalos helyen lett volna cseréltetve, megmaradt volna mindenre a gari. -
vacs
veterán
-
MC Pite
veterán
válasz dragon1993 #2488 üzenetére
A P8 is tűrhetően bírja (P7a-val ellentétben).
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
ktem
csendes tag
Sziasztok!
Pixel 6 pro-nál már javították a legutóbbi frissítéssel a téglásodást?
A gyári beállítás visszaállítására gondolok. -
MC Pite
veterán
Nekem volt carlinkit, de eladtam.
Kép szarabb, hang szarabb, teló gyorsabban merül
-vagy wireless töltöm, de a nagyobb erítés plusz ezzel izzanak a telefonok
-vagy kábelre dugom közbe hogy a gyorsabb merülést kompenzáljam.Almák, samuk wireless padon is merültek mint a kavics, plusz dobálták nyáron hogy melegük van.
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
dragon1993
őstag
válasz Rommel6600 #2480 üzenetére
Az aawireless.io a legajánlottabb.
Nekem egy olcsóbb van, de a Corolla Wireless töltője nem szereti a telefonok 80%+-át így, maradt a kábel. -
nagyra
tag
válasz Rommel6600 #2480 üzenetére
Hát, jó kérdés. Én a CarlinKit 5.0 modellről jókat hallottam (nem hibátlan, de van sok segítség a neten, hogy milyen beállításokkal lehet megpróbálni az üzemeltetést, ha valami bugos), illetve modern (nem csak az AirPlay-t szimulálja az autó felé, hanem tényleg visszaalakítja AA-ra), ráadásul kuponnal 35 USD volt az Aliexpress-en
Ami "márkás" ilyen adapterből, az a Motorola MA1 - Euronics-ban 45k HUF (és lehet, hogy az sem jobb, mint a kínai, nemtom)Szerk.: most 37 USD, de vigyázni kell, hogy a "CarlinKit 5.0 2air" modellt rendeld!
https://www.aliexpress.com/item/1005006330989707.html[ Szerkesztve ]
Ami kisebb, mint nagyobb, az egyenlő!!! :D
-
Rommel6600
őstag
Jéé, nem is tudtam, hogy van ilyen... Mi ebből a jó? Mert ahogy nézem ez amit javasolsz is 75EUR az Amazonon, és elég vegyesek az értékelések róla (3,9csillag), szóval ennyi pénzért már inkább biztosra mennék. Egy 2015ös Mazda3-hoz kéne, gyári AA retrofitkit van benne, asszem 2018ban adta ki a gyártó ehhez a modellhez. Kábellal ugyan hibátlanul üzemel, de nagyobb flash lenne kábel nélkül. Köszi
-
sub71
aktív tag
2db Alzás USB-C to USB 3.0 kábel áráért már lehet rendelni az Aliról Wireless Android Auto adaptert. Esetleg ez is megoldás lehet....
-
nagyra
tag
Így hirtelen pár fórumot találtam, van, aki a fejegység frissítésére esküszik, van, akinek az USB portot cserélték... egyik sem túl bíztató
https://www.reddit.com/r/hungary/comments/r5s4n9/android_auto_probl%C3%A9ma_ples_help/https://www.reddit.com/r/Suzuki/comments/146usi7/suzuki_vitara_2019_android_auto_broken/?rdt=65264
https://www.suzuki-forums.com/threads/android-auto-on-vitara-infotainment.281127/
-
vacs
veterán
5 éves Suzuki Vitara.
(^)(>.<)(^)
-
nagyra
tag
Milyen autó amúgy?
Nálam a Pixel 8 Pro minden gond nélkül működik egy 2017-es Kia Soul-lal, egy gyári Xiaomi és egy kínai kábellel (igen, USB-A - USB-C kábellel), és mindkettő 2.0-s...
BTW: vettem Ali-ról egy vezeték nélküli AA adaptert, most azzal tolom.Ja, és miért a Tensor lenne a hibás, ha egy szoftveres fícsör nem működik?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bednarik #2470 üzenetére
Értelek, alapvetően én is gondolkodtam hasonlóan, de nekem nem jött be az OP12, visszatértem a P8P-re. Sokkal kevésbé volt smooth, nem tetszett a UI, a kamera tájképeknél még viszonylag összemérhető volt, de emberek/állatok fotózása esetén egyértelműen jobb a Pixel. Na meg a hajlított kijelzőtől is kihullott a hajam. Video boost pl szerintem fantasztikus, előtte sose videóztam sötétben, mert sosem volt értékelhető, de így brutál jó videókat tudok csinálni. Best take szintén jól jön a csoportképeknél.
A gyorsabb töltés és jobb processzor persze nem kérdés, megértem, ha ez is szempont. Nekem a dual sim nem volt az, mindennapos teljesítményben meg nem érzed a Tensor gyengébb mivoltát, csak ha egymás mellett van a két készülék, akkor látod, hogy azért minimálisan, de gyorsabban nyílnak meg OP-n a dolgon.
De ezért szép az android, mindenki megtalálja, amit keres.[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Egy ilyet próbálj még ki, hátha: [link]
Valamelyik topickban linkelték, mert SCross-nál nem töltött gyorsan egy régi a-s kábelem (nem tudom milyen gyártó), ezért rendeltem a linken lévőből egy 1 méterest. Sajna most Pixel nincs nálam, de Motorolával, Oppoval, Oneplussal mind rendben ment a töltés és az AA is."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
CygnusX
tag
A próbált kábelek mind USB3.0-ak (>=5Gbps)? Csak mert a legtöbb ilyen USB-A <—> USB-C kábel tudtommal túlnyomó többségében csak USB2.0 (480Mbps) adatátvitelt tudnak. Lehet, hogy ez a szűk keresztmetszet, ez a nyűgje. Szerintem a venni tervezett Samsung is ilyen, USB2.0-ás.
"All glory to the hypnotoad!" (Futurama)
-
steewcv65
őstag
Koszi az infokat.Igen megvoltam nelkule eddig is ☺️Szoval menni fog ezután is En digis vagyok, ezt csak ugy megjegyzem.Mire szamithatok p7 eseten majd a rendes 15 verzioval?
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
vacs
veterán
A villám csapjon bele a Tensor-Exynosba ... 9 különböző usb A - usb C kábellel próbáltam az Android auto-t, de semmi (van köztük gyári Motorola, Oneplus, Tronsmart, Baseus és még pár másik)!
Délután veszek egy gyári samsung kábelt ...
Ha ezzel se lesz jó, akkor kib*szom az ablakon a telefont (tudom, előtte engedjem le az ablakot)![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
K82
őstag
válasz steewcv65 #2457 üzenetére
A beta programra feliratkozást már írták, személy szerint én már hanyagolnám ha stabil 14-en vagy. Az új főverzió általában az új Pixelekkel érkezik, ha augusztus 13-án elrajtol tényleg a 9-es széria akkor bő három hetet kell várni.
Annyi pluszt jelen esetben mindenképpen kapsz P7-nél hogy Yettel esetében lesz VoWifi. Nálam a kettővel (?) ezelőtti betával érkezett, a zasszonyé stabil vonalon van és nála még nincs.
Ettől függetlenül ha van kedved kísérletezni felrakhatod, már a kiadás előtti utolsó fázisban jár és napi használatra már a korábbi verziók is alkalmasak voltak. Az első beták problémásabbak év elején, ott sűrűbben előfordulnak hibák.
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
törölt tag
válasz Bednarik #2452 üzenetére
Hát ezek közül szerintem nem is kérdés, hogy a Pixel a legjobb ár/értékben, én biztos újra azt venném.
Kamerában a legjobb, szoftveres tekintetben szintén, hardware-ben persze némileg elmarad, de ez a mindennapi használatban nem fog feltűnni.
Az OP az OPPO SW az összeolvadás óta katasztrofális, nem csak ronda, de következetlen, sokszor bugos, frissítések lassúk. A 15 PM pedig jó telefon, viszont nem ér ennyivel, mint a Pixel, főleg a szoftver limitációit figyelembe véve.
Nem véletlen nem egy tesztben a Pixel 8 Pro-t még az S24U-val szemben is kihozták győztesnek, főleg a kamera és a UI miatt.[ Szerkesztve ]
-
steewcv65
őstag
-
steewcv65
őstag
-
szabeska
addikt
24 órán belül tölthető az Android 15 beta 4 OTA
F1
-
balint82
senior tag
-
vacs
veterán
Help!
Milyen usb A - usb C kábellel működik az Android auto nektek (Pixel 7-en)?
Igen usb A, mert ilyen csatlakozó van az autóban (emiatt a gyári kábelt nem tudom használni)!
7 kábelt találtam itthon, de egyikkel se működik!
Hurrá Tensor ...[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Dare2Live
félisten
válasz floratm #2440 üzenetére
Nekem akkor fordult ki a lábam alól a talaj amikor a német lidlben az általam vásárolt termékek ára ~15-20%al olcosbb volt. 29% helyett 19% adó, 4.5% kiskeradó...
Műszaki cikk vonalon ami durva, hogy Svájc is rendszeresen olcsobb mint MO. Érted b* Svájc. wtf.Erre rárakod, hogy keményebben szoktak akciózni = jóval olcsobb és így nincs más én is kint vásárolok. Van egy haverom kint németben, hugom svájcban oda rendelem és hazahozzák.
A kedvencem még, hogy a szlovén, román határvidék is átjár szlovéniába, romániába nagybevásárolni. Aki tudja nem magyarországon költi a pénzét ami meg a Magyar államnak = masszív adókiesés.
Abszurdisztánban élünk.[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
K82
őstag
válasz floratm #2440 üzenetére
Kár VPN-nel vesződni, nem a honnan számít hanem a hova.
Azt röhögtem ha hazamegyek muterékhoz Győrbe és megrendelem a telót osztrák ismerősökhöz, az árkülönbözetből bőven megfordulok és még marad is..."A világ legmagasabb adóját fizetjük ok- mondhatná az ember, de van is látszatja. Ehelyett le van rohadva minden..." - ezzel nem lehet vitatkozni mert így van.
[ Szerkesztve ]
-
floratm
senior tag
De hát ha spanyol üzletben vásárolok akkor az ottani áfával számoljanak.
A világ legmagasabb adóját fizetjük ok- mondhatná az ember, de van is látszatja. Ehelyett le van rohadva minden...
Majd ha egyszer lesz kedvem kiprobalom Vpn-el venni hátha ugy nem büntet a magas árral...
-
Csendeske
aktív tag
válasz Rommel6600 #2427 üzenetére
Ez nem csak az Amazon Prime tagoknak szól?
-
steewcv65
őstag
Van itt olyan aki p7rol valtott p8ra?Mi abtapasztalat?
-
K82
őstag
válasz Rommel6600 #2427 üzenetére
Nem is rossz az a 34% kedvezmény, így 760€ a 128-as 8P.
-
Rommel6600
őstag
Német amazonon megint akciós a Pixel8 és a pro is.
-
Technoman
őstag
Új infók a leendő 9-es szériáról, ezúttal -számomra a leglényegesebbről- a kamerarészről
-
K82
őstag
válasz MC Pite #2424 üzenetére
Inkább mint a Mi Box. A 1st gen stick azzal az 1GB memóriájával hamar kiidegelt, de apósék tévéjébe a CC miatt még mindig jó. Lecseréltem egy Mi Box-ra, az meg összeveszett a telken lévő Sony tévével így lett helyette a 4k-s eredeti Chromecast with Google TV, a Mi Box meg költözött a saját tévémbe. A Mi Box ugyan jó hardveresen de a Google cucca mellett érződik h nincs annyira optimalizálva, épp ezért zavart h a telken jobb box van mint itthon. Megláttam az onn boxot, ennyi pénzt bőven megért (gyk. egy pizzánál olcsóbb) plusz kint zokszó nélkül visszaveszik ha mégsem tetszene. Kipróbáltam és meglepődtem mennyire gördülékeny, azóta is jobban szeretem ezt használni.
-
MC Pite
veterán
Ez igen hasonló mint a sajomi stick hanjól látom?
Van belőle egyesem, szintén jobban preferálom a googleétől, jó a táv hozzá, kompakt, mai napig jönnek a frissítések - bár már Hako Pro a fő cuccunk, uatzósnak megmaradt ezmert lusta voltam feltenni hardveraprora.[ Szerkesztve ]
-
CygnusX
tag
válasz fokukac #2419 üzenetére
Kezd úgy tűnni, hogy nem én vagyok az egyetlen ezzel az akku problémával:
A Google Pixel Community-ban is sok hasonló gondról írnak, néhányan pont a júliusi update óta tapasztalják ezt. Sokan pedig Pixel Watch/Watch 2-őn."All glory to the hypnotoad!" (Futurama)
-
bbendre
őstag
az eSIM és a sima sim között csak az információ forrása a különbség. Ugyan azt a rádiót és antennát használja, térerőben nem lehet(ne) különbség a kettő között. iPhone-on nincs is és szerintem a Pixelen sem lesz
A Pixel is mint minden hasonló telefon dsds -t használ. Azaz egy antenna és egy rádió van. a két vonal közül csak egy lehet aktív. Mindkettőn "figyel" de ha az egyiken hivás van a másikon nem leszel elérhető. Kivétel a VoWIFIiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Drughi
addikt
Aki Pixelen e-simet használ, az a térerővel kapcsolatban érez bármi különbséget a fizikai simhez képest?
Sose használtam még e-simet, de kezdem unni a 2 telefont, így a céges kártyát beleraknám fizikaiként, a sajátomat meg e-simként.
Azért kérdezem, mert elég eldugott helyen vagyok napközbe, de a Pixelen messze a legjobb a térerő az eddigi telefonjaim között.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14T
-
CygnusX
tag
Üdv!
Ti nem tapasztaltatok a legutóbbi, júliusi frissítés óta olyat, hogy az utolsó 35-25%-tól kezdve úgy merül a telefon akkuja, mint a nyeletlen balta? Előtte nem csinált ilyet. Gyakorlatilag onnantól kezdve 2-3 másodpercenként (!) merül 1%-nyit, míg ki nem kapcsol. Legutóbb pl. tegnap du. 6-kor merült 27%-ról 0-ra kb 1 perc leforgása alatt*. Remélem nem az akku kezdi megadni magát, pedig igyekeztem mindig vigyázni rá, legkésőbb 10-20%-nál szinte mindig töltőre került, adaptív töltés bekapcsolva, és két ujjamon meg tudom számolni, hogy az elmúlt egy évben hányszor merült koppig.
Egyébként meg kb. 5 óra SoT minimum megvan addig az ominózus 35-25%-ig.
Pixel 7a a delikvens, 1 éves.*
"All glory to the hypnotoad!" (Futurama)
-
K82
őstag
Persze, teljes értékű Chromecast támogatása van és a Chromecast-nál azért jóval többet tud olcsóbban. Nálam is azért van több ilyen mert nem akartam bekábelezni a házat ill. a telken csak mobilnet van; Sweet.tv a telefonon, a tv boxon (mert annyira azért nem okos a tv) és kábelmentesen tudok tévézni gyk. bárhol.
-
joysefke
veterán
Aki nem érzékeny a PWM villogásra annak a szemét mennyire zavarjaa Pixel 8 kijelzője, különösen éjszaka? A PWM villogás csak keveseket érint, vagy a többség észreveszi valamennyire, de nem zavarja?
Nem magamnak venném, ajándék lenne...
-
grizlisandor
veterán
Kedves 7a úgy döntött, hogy frissíti magát, ha már nem nyomtam rá 5-e óta.
-
ghiottone
nagyúr
válasz joysefke #2408 üzenetére
Ha érzékeny vagy rá, akkor sajnos lesznek problémáid - 170hz körül van. Nálam 8 Pro volt az elvileg a notebookcheck szerint nég 50hz-el rosszabb is. A 7-es ilyen szempontból sokkal jobb -360hz, ha találsz olyat jó állapotban, akkor azzal nem lenne gondod.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
joysefke
veterán
Pixel 8 telefonra mennyire jellemző a kijelző PWM villogása?
-
zoltanz
nagyúr
Lányomnak szeretnék beszerezni egy használt Pixel 4a 5G modelt hol érdemes körülnézni. (az se baj ha van rá garancia) Ebay-drágán megy sajnos most. Eu-n belül adó nélkül lenne jó.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz diese991 #2400 üzenetére
Magyarországon lekapcsolták már a 3G hálózatokat (Ausztiában elvileg még nem), emiatt magyarba erősen ajánlott, hogy a Volte (4G hívás) be legyen kapcsolva!
A szolgáltatónál kérni kell, hogy kapcsolják be a Volte-t (4G hívás) és ezután a telefonban a sim kártya beállításaiban is be kell kapcsolni!
De mivel Osztràkból romingol, így nem tudom, hogy működik-e, de egy próbát megér!(^)(>.<)(^)
-
K82
őstag
ghiottone, tatomi92, Integrale: augusztus 20. után írjatok egy pm-et, addig biztos elfelejtem.
#2398 zssas: kettő darab P7, a zasszonyén stabil A14 és nincs VoWifi, nálam 15 betán van.
#2400 diese991: a roaming a kulcsszó. Előfordulhat h nincs VoLTE roaming alatt, akkor pedig lehet problémás a hívás.
#2399 Technoman: a 2-3-4 szériánál az Edge Sense egyedi és baromi jó volt, a 4-nél jelent meg először a magasabb képernyőfrissítés és a rendes 3D ToF face unlock. Akkor ez mind rendes innováció volt, kár h azóta mindegyik el lett meszelve...
A Vodafone szép történet lenne, csak a magyar Vodafone-nak már nincs köze az ott elhangzottakhoz.
A Yettelt meglátjuk de ahogy nézeget(t)em a telefon árakat hűségidővel, még mindig inkább megveszem bárhol máshol.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest